Oplevelsesgaver København: Nyd Danmarks Hovedstad Med En Skøn Oplevelse

Oplevelsesgaver København er en sikker og opfindsom gave, som de fleste vil kunne lide, og der findes et hav af oplevelser, som du kan give i gave til en, som du holder af.  

 Der findes mange forskellige københavnske oplevelsesgaver, som du kan vælge imellem, når du er på jagt efter den perfekte gave. Du kan se meget mere her på siden om, hvilke oplevelser, du kan vælge imellem.    

Oplevelsesgaver er perfekte at give til mange lige meget om de bor i København eller uden for byen. Faktisk er en oplevelsesgave i København altid god at give, for hvis du kommer fra Jylland, så er det også en oplagt mulighed for, at komme på en weekendtur til København eller lignende.  

Mange køber oplevelsesgaver som gaver til venner, kæreste eller familie, men du kan også vælge at købe oplevelsesgaven til dig selv eller sammen med en flok venner, hvis I har fundet noget, som i godt kunne tænke jer at opleve sammen. Det gode ved at købe oplevelsesgaver i København er nemlig, at i ofte vil få rabat på oplevelsen, hvis i køber den som en oplevelsesgave-pakke. Det fede ved at i køber en oplevelsesgave sammen er, at når den er købt og betalt, så er i sikre på, at i kommer afsted til oplevelsen i København. Ellers kan man nemt komme til at snakke om noget i 100 år, som man gerne vil opleve sammen, men tit går det sådan, at det ikke lige bliver. Med en gave oplevelse til København sikrer i jer, at I kommer afsted og får en god oplevelse sammen.   

Enten kan du købe en oplevelsesgave i København, hvor det er forudbestemt hvad oplevelsen er, eller også kan du købe en oplevelsesgave ved København, hvor man selv kan vælge, hvad man vil bruge den på. Man kan købe oplevelsesgaver til Københavnsområdet, hvor man får en æske med 100 forskellige valgmuligheder på ting, som man kan bruge oplevelsesgaven på. Du køber bare oplevelsesgaven på det beløb, der passer, og så bestemmer man selv, hvad man bruger den på. På den måde er en oplevelsesgave til København også en god ide, hvis du skal give en gave til en, som du ikke kender så godt. En oplevelsesgave, vil gøre, at du helt sikkert rammer plet på noget, vedkommende kunne tænke sig. Så slipper du for alle overvejelserne om, hvilken oplevelsesgave han eller hun vil blive gladest for at få.    

Der er lækre oplevelsesgaver i København efter en hver smag. Du finder oplevelsesgaver i indre København, oplevelsesgaver på amager, oplevelsesgaver på i det gamle København, oplevelsesgaver uden for København osv. Mange gange kan det være rart, hvis man ikke skal køre lang for at indløse oplevelsesgaven. Men hvis oplevelsesgaven er noget der ligger langt væk, så er det dog en god mulighed for at gøre en hyggelig tur ud af det.   

41 Hyggelige Oplevelsesgaver I København

1. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

3. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

4. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

5. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

6. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

7. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

8. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

9. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

10. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

11. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

12. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

13. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

14. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.

15. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.

16. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

17. Tandemspring

Priser fra: 2195 kr.

18. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.

19. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

20. Klatring København

Priser fra: 250 kr.

21. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

22. Kør Ferrari På Landevej

Priser fra: 895 kr.

23. Kør Lamborghini På Bane

Priser fra: 2495 kr.

24. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

25. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

26. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

27. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

28. Wallmans Dinnershow

Priser fra: 1298 kr.

29. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.

30. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

31. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.

32. Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra: 349 kr.

33. Big Swing

Priser fra: 750 kr.

34. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

35. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.

36. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.

37. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

38. Model For En Dag

Priser fra: 1950 kr.

39. Makeup Kursus

Priser fra: 399 kr.

40. Voksen Entrébillet Til København Zoo

Priser fra: 195 kr.

41. Barn Entrébillet Til København Zoo

Priser fra: 105 kr.

Hvorfor Købe En Oplevelsesgave København

Det gode ved at købe oplevelsesgaver til København er, at du slipper for, at skulle ud og købe en gave og være i tvivl om, om du nu køber det rigtige mærke, den rigtige størrelse osv. Det kan være svært at vide, om man nu køber det rigtige, når det drejer sig om materielle ting. Det er grunden til, at mange ikke er så glade for at skulle købe gaver. Det slipper du får, når du køber en oplevelsesgave. For oplevelsesgaver rammer ofte plet, og hvis du er lidt i tvivl om, hvilken oplevelsesgave i København det skal være, så kan du bare købe en pakke, hvor man kan vælge imellem flere oplevelser i København.  

Vi er vant til at få mange materielle gaver, så en oplevelsesgave i København vil være noget helt specielt, hvor du kan give en oplevelse, som ikke bare lige glemmer eller kan smide ud som materielle ting. Måske har du fået en ønskeliste med gaver fra den du skal købe gave til, men se bare bort fra den og køb en oplevelsesgave. Personen bliver med garanti mere glad for den, end for mange af de andre ting der er skrevet på ønskelisten.   

Mange tænker ikke over, at oplevelsesgaver er en mulighed at give i gave. Men når du først har fået øjnene op for, at du kan give oplevelser i gave, så kommer du helt sikkert til at gøre det meget i fremtiden. Det er så meget mere værd at give en god oplevelse frem for en materiel ting, som hurtigt kan gå i stykker eller måske bare skal byttes.  

Du skal købe en oplevelsesgave København, for at give en person du holder af en oplevelse, som de ikke lige glemmer. Mange af oplevelsesgaverne i København er beregnet til to personer, så måske køber du gaven, så det er planlagt at du skal med, og så får du jo også selv en rigtig god oplevelse ud af den gave du har givet. Med oplevelsesgaver i København giver du kvalitetstid i gave. Der vil blive sat mere pris på gaven end du lige tror.  

En oplevelsesgave er også oplagt at bruge på en date. I stedet for bare at gå en tur eller sidde og spise noget mad sammen, så kan i tage ud og opleve noget sammen, som I så har at snakke om bagefter. Fx kan i tage til vinsmagning, prøve at indendørs skydive, klatre tage et kaffekursus eller lignende. Hvis du disker op med en sådan oplevelse på første date, så skal du nok blive populær. Men sikr dig lige, at han/hun kan lide kaffe hvis du fx inviterer med på kaffekursus. Bare et godt råd.  

Oplevelsesgaver København

Idéer Til Oplevelsesgaver I København

Listen er lang med de forskellige oplevelsesgaver du kan få i København. Du kan købe en oplevelsesgave til far København, oplevelsesgave til mor København, oplevelsesgave til bror København, oplevelsesgave til kæreste København, oplevelsesgave til mand København, oplevelsesgave til ven København, oplevelsesgave til veninde København, oplevelsesgave til søster København – ja dem du kan give oplevelsesgaver til er mange.   

 Og oplevelserne du kan give er også mange. Der findes oplevelser inden for så mange kategorier og der er et enormt udvalg af forskellige oplevelser. Her er nogle af dem: Kulinariske oplevelser København, Wellness oplevelser København, Aktive oplevelser København, historiske oplevelser København, Makeup oplevelser København, madkurser København og meget mere.  

Find det, der passer bedst til den, som du skal give en gave. 

Oplevelsesgaver I København
10 Populære Oplevelsesgaver I København

Nedenfor kan du se 10 af de mest populære oplevelsesgaver i København og københavnsområdet. Måske det er en af dem, som du skal give i en oplevelsesgave?  

Indoor skydiving  

Indoor skydiving er en fed og grænseoverskridende oplevelse. Med en oplevelsesgave til Indoor Skydiving i København, kommer du til at prøve noget, som du sikkert ikke har prøvet før. Du kommer til at føle dig som en rummand, og vil opleve følelsen af at flyve og være vægtløs. Denne københavner oplevelsesgave er populære for de aktive.  

Smag på København  

Skal du give en gave til en, som elsker mad og elsker at komme på restauranter i København? Så er denne oplevelsesgave til Smag på København perfekt. Med denne gave kan man vælge imellem et hav af lækre restauranter og barer i København, som du vil bruge dit oplevelsesgavekort på.  

Luksus Brunch København  

Nogle mennesker elsker brunch, og noget de sikkert elsker mere end brunch er, at få et gavekort til luksus brunch. Med denne oplevelsesgave til Luksus Brunch i København, får man en lækker smagfuld oplevelse, som samtidig er hyggelig og anderledes. Så hvis du kender en, der elsker at “brunche” den lørdag morgen, så er dette den oplagt gave.  

Middag for to København  

Skal du give din kæreste, mand eller kone den perfekte romantiske gave? Så er her et godt bud. En oplevelsesgave til middag for to i København giver dig og din partner en hyggelig aften, hvor i bare kan nyde, at der bliver lavet mad til jer, og hvor betjeningen vil gøre alt for at give jer en dejlig aften. Så næste gang du skal give din kæreste en gave, og ikke kan huske hvilken størrelse skjorte det nu var han brugte, så købe denne oplevelsesgave til København i stedet for – det kommer helt sikkert også til at give flere plus på kontoen. Og så får du endda selv noget ud af gaven. Win win.  

Vinsmagning København  

En vinsmagning i København er oplagt til en helt særlig aften, hvor der gerne må ske noget andet end der plejer. Til vinsmagningerne vil du desuden blive klogere på en række forskellige vine, og vil helt sikkert gå derfra med en basal viden om, hvilke vine der er gode, og hvilke der er mindre gode. Til vinsmagningerne vil du møde professionelle vinkendere, som kun går op i, at du skal have en god oplevelse, og skal gå derfra med mere viden om vin end da du kom. Denne oplevelsesgave til vinsmagning i København er ideel for vinelskeren.  

Løs mordmysteriet ved Amalienborg  

Skal du give en gave til en ven, der er lidt af et legebarn, og elsker at løse opgaver eller brillere med sin viden. Så køb oplevelsesgaven i København, hvor der skal løses mordmysterier ved Amalienborg. Her bliver hjernen sat på prøve og de små gå skal arbejde, for at løse mysterierne. Det er en utrolig sjov oplevelsesgave med mysterier, der skal løses.  

Byvandring i det gamle København  

Dette kunne være den perfekte oplevelsesgave til din far eller en du kender, som ikke bor i København, men har lyst til at opleve mere af byen. Oplevelsesgaven til byvandring i København byder på en masse viden og sjove anekdoter, som du helt sikkert ikke kendte til i forvejen. Det er en perfekt gave for den historieinteresserede, som ville elske at få viden i gave.  

København rundt i Limousine  

Kendt for en dag? Kender du en, der gerne vil være det. Så er en oplevelsesgave til en dag i limousine i København en mulighed. Her vil du blive kørt rundt i limousine, hvor der vil være bobler og andet lækkert, som du kan nyde i løbet af dagen. Mange køber denne oplevelsesgave i København med limousine og bruger den i forbindelse med polterabender.  

Kaffekursus København  

Kender du en kaffeelsker, som jævnligt eksperimenterer som barista i eget hjem. Så er denne oplevelsesgave til et kaffekursus i København en alle tiders gave. På kursus vil man lære alt om de forskellige kaffebønner, deres smage og hvordan du laver de forskellige klassiske kaffer. Og ja, så lærer du også lidt om kaffe-art, altså at lave de flotte motiver i kaffe skummet. Dette er en populær oplevelsesgave i København.  

Luksus ansigtsbehandling København  

Skal du give en gave til en der trænger til forkælelse? Så er oplevelsesgaven til en luksus ansigtsbehandling i København et godt valg. Her får man en hel times behandling, hvor det eneste personen skal gøre er, at læne sig tilbage og nyde oplevelsen. Denne København oplevelsesgave er oplagt til alle, lige meget om det er nogen der plejer at gå op i deres hud eller ikke.  

Oplevelsesgave København

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. GoDream er Danmarks favorit brand til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.