Oplevelsesgaver Jylland Se De Sjoveste & Hyggeligste Oplevelsesgaver I Jylland

Oplevelsesgaver Jylland – Skal du købe en gave til nogle der bor i Jylland eller til nogle, som altid tager på ferie i Jylland, så tag et kig på de mange muligheder for at købe oplevelsesgaver i Jylland.  

Der findes mange forskellige jyske oplevelsesgaver, som du kan vælge imellem, når du er på jagt efter den perfekte gave. Du kan se meget mere her på siden om, hvilke oplevelser der er, som du kan vælge imellem.  

Mange køber oplevelsesgaver som gaver til venner, kæreste eller familie, men du kan også vælge at købe oplevelsesgaven til dig selv eller sammen med en flok venner, hvis I har fundet noget, som i godt kunne tænke jer at opleve sammen. Det gode ved at købe oplevelsesgaver i Jylland er nemlig, at i ofte vil få rabat på oplevelsen, hvis i køber den som en oplevelsesgave-pakke. Det fede ved at i køber en oplevelsesgave sammen er, at når den er købt og betalt, så er i sikre på, at i kommer afsted til oplevelsen i Jylland. Ellers kan man nemt komme til at snakke om noget i 100 år, som man gerne vil opleve sammen, men tit går det sådan, at det ikke lige bliver. Med en gave oplevelse til Jylland sikrer i jer, at I kommer afsted og får en god oplevelse sammen.  

Enten kan du købe en oplevelsesgave i Jylland, hvor det er forudbestemt hvad oplevelsen er, eller også kan du købe en oplevelsesgave i Jylland, hvor man selv kan vælge, hvad man vil bruge den på. Man kan købe oplevelsesgaver til Jylland, hvor man får en æske med 100 forskellige valgmuligheder på ting, som man kan bruge oplevelsesgaven på. Du køber bare oplevelsesgaven på det beløb, der passer, og så bestemmer man selv, hvad man bruger den på. På den måde er en oplevelsesgave i Jylland også en god ide, hvis du skal give en gave til en, som du ikke kender så godt. En oplevelsesgave, vil gøre, at du helt sikkert rammer plet på noget, vedkommende kunne tænke sig. Så slipper du for alle overvejelserne om, hvilken oplevelsesgave han eller hun vil blive gladest for at få.   

Lige meget hvor den person bor i landet, som du skal give oplevelsesgaven til, så er der mulighed for at finde en oplevelsesgave i Jylland tæt på, hvor personen bor. Du finder oplevelsesgaver i Nordjylland , Oplevelsesgaver i Midtjylland, Oplevelsesgaver i Østjylland, Oplevelsesgaver i Sønderjylland, Oplevelsesgaver i de jyske byer – kort sagt alle steder i Jylland. Mange gange kan det være rart, hvis man ikke skal køre lang for at indløse oplevelsesgaven. Men hvis oplevelsesgaven er noget der ligger langt væk, så er det dog en god mulighed for at gøre en hyggelig tur ud af det. 

36 Sjove Oplevelsesgaver I Jylland

1. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Vinsmagning er en hyggelig oplevelse for alle, der sætter pris på et godt glas vin. I Jylland kan man prøve en skøn vinsmagning i Randers eller besøge en vaskeægte vingård i Kolding. Selvfølgelig byder Jyllands hovedstad, Aarhus, også på både klassiske vinsmagninger og mere utraditionelle af slagsen, hvor smagningen f.eks. kan kombineres med petanque.

2. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
En ballonflyvning er en uforglemmelig oplevelse. Det er svært at sætte ord på den følelse, man får, når man svæver under skyerne og kan se landskabet udfolde sig under en. Det er noget, der skal prøves. På en ballonflyvning over Jylland får du en helt unik vinkel på det smukke landskab, som du ellers kender så godt.

3. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Hvem elsker ikke mad? Forkæl dig selv og en, du holder af, med et lærerigt og velsmagende madkursus. Hvis du bor i nærheden af Aarhus, er det oplagt at tage til Smilets By for at lære at lave lækker mad. Her kan du få kurser i alt fra det europæiske til det østlige køkken.

4. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Hvis du elsker kaffe og er bosat i Jylland, så har du rig mulighed for at udvide dine kaffekundskaber med et kaffekursus. Uanset hvor i Jylland du bor, er der et kursus tæt på dig. Prøv et kursus i sort kaffe i Aarhus eller et latte art kursus i Vejle.

5. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Et cafébesøg for 2 er en hyggelig måde at tilbringe kvalitetstid sammen med en, man holder af. Med et gavekort til et cafébesøg for 2 kan du vælge en café, der falder i din smag, og som er tæt på dig. I Jylland er der en masse spændende caféer, der helt klart er et besøg værd.

6. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.
Naturen i Mols Bjerge er noget helt særligt, som man ikke finder andre steder. Derfor er en tur forbi Jyllands østkyst noget, man bør unde sig selv. Hvis oplevelsen skal være noget helt særligt, kan man prøve en vildmarksgourmet. Her lærer man at lave lækker mad med primitive metoder som jordovn og saltdejsindpakning.

7. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Ginsmagning er de seneste år blevet mere og mere populært – med god grund. Den velsmagende drik fås nemlig i mange spændende varianter, og dette lærer man meget mere om på en ginsmagning. Oplevelsen findes både i Aarhus og Kolding, så hvis du er fra Jylland, er der ingen undskyldning for ikke at forkæle smagsløgene til en ginsmagning.

8. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Er du typen, der elsker fart over feltet? Så bør du helt klart prøve at køre Djævleræs. Hos Motorsport Nordjylland kan du få lov at trykke speederen helt i bund på Nysumbanen. Hvis det skal være endnu sjovere, kan du invitere vennerne med og se, hvem der er hurtigst. Det bliver med garanti ikke kedeligt.

9. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Ølsmagninger er meget populære, og derfor findes der et hav af dem rundt omkring i Danmark. Hvis du er fra Jylland, kan du prøve en ølsmagning i bl.a. Aarhus, Silkeborg og Vejle. Tag kæresten eller vennerne med og nyd en hyggelig aften i godt selskab. En god aften bliver sjældent dårligere af lidt god øl.

10. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Hvis du leder efter en oplevelse ud over det sædvanlige, så bør du helt klart overveje svæveflyvning. Forestil dig at glide lydløst gennem luften, mens du kan nyde en fantastisk panoramaudsigt over Danmarks smukke landskaber. I Jylland er der svæveflyvninger fra Aalborg, Viborg og Herning, så det er bare at komme afsted.

11. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Flødebollen er en fantastisk lille kage, som stort set alle kan lide. Så hvorfor ikke lære at lave den selv? Hvis du er bosat i Jylland, kan du tage til Aarhus og få et fantastisk flødebollekursus. Det bliver kun hyggeligere, når man er sammen med andre, så tag endelig vennerne eller familien med.

12. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Hvis du elsker højder og smukke udsigter, så er en helikoptertur helt sikkert noget for dig. Du kan helt selv vælge, hvor du vil flyve hen. Hvis du er fra Jylland, er der mange smukke steder, der er fantastiske at se fra oven. Flyv f.eks. over Skagen, og se havene mødes fra en helt ny vinkel.

13. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Hvad er bedre end en brunch? En luksus brunch for 2, selvfølgelig. Inviter din søde kæreste på date med lækker mad, eller tag veninden med og få en hyggelig formiddag. Der findes skønne caféer og restauranter i hele landet, og Jylland er bestemt ingen undtagelse. Vælg en klassisk brunch med æg og bacon, eller prøv noget nyt.

14. Tandemspring

Priser fra: 2195 kr.
En tur i faldskærm er en oplevelse, som i den grad får hjertet til at banke og maven til at krølle sig sammen i spænding. Hvis du ikke er en erfaren faldskærmsspringer, kan du vælge et tandemspring. Her springer du med en instruktør, der hjælper dig hele vejen igennem – så er det bare at nyde turen.

15. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Kør sportsvogn på bane, og føl dig som en racerkører. Det er en oplevelse for dig, der elsker flotte biler og fart over feltet. Hvis du bor i Jylland, skal du ikke længere end til Aarhus for at få den fantastiske oplevelse. Vælg en Audi R8 eller Porsche 911 Turbo S, og tryk så speederen i bund!

16. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Trænger du til en afslappende luksus ansigtsbehandling, hvor kroppen og sindet kommer fuldstændigt i ro? Så er du heldig, for de skønne ansigtsbehandlinger fås i hele landet. I Jylland kan du f.eks. tage til Haderslev eller Herning. Så er det bare at læne sig tilbage og nyde den afstressende ansigtsbehandling.

17. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.
Det er altid skønt at nyde en lækker middag med en, man holder af. Prøv en 3-retters menu for 2 med din kæreste, veninde eller mor – uanset hvad vil I få en skøn aften sammen. Gavekortet kan bruges mange steder i Jylland, så det er bare at vælge det, der ser allerbedst ud.

18. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.
En skøn massage er forkælelse for krop og sjæl. Her får du mulighed for at forsvinde væk fra hverdagens stress og jag og bare nyde øjeblikket. Prøv en hot stone massage i Kolding, eller tag kæresten med til en massage for 2 i Aarhus. Det kommer du helt sikkert ikke til at fortryde.

19. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Danskerne tager ofte på restaurant for at prøve eksotisk mad som sushi eller tapas. Men det gode danske smørrebrød er en klassiker, der aldrig går af mode. Der findes et hav af skønne restauranter i Jylland, der serverer højtbelagt hygge for 2. Prøv et stjerneskud, dyrlægens natmad eller måske sol over Gudhjem.

20. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Hvis du holder af det spanske køkken, vil du helt sikkert elske tapas for 2. Inviter en, du holder af, med på en hyggelig middag. Tapas består af en masse små, delikate retter, som man deles om. Der findes en masse tapas restauranter i hele Jylland, så du kan helt sikkert finde et sted tæt på dig.

21. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Elsker du at dykke? Så vil du helt sikkert også nyde et undervandsjagt kursus. Her får du nemlig mulighed for at jage fisk, mens du svømmer rundt mellem tang og vandmænd. I Jylland kan du f.eks. tage til Limfjorden og prøve en hummerjagt. Det er en sjov og lærerig oplevelse.

22. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.
Hvis du er fra Jyllands hovedstad, Aarhus, så kender du sikkert byen ud og ind. Men hvis man kigger væk fra de mange butikker, caféer og parker, gemmer dig sig et helt andet liv. Mange mennesker lever et barskt liv på gaden, og den tilværelse kan du få indsigt i på en guidet tur med en hjemløs.

23. Food Walk

Priser fra: 499 kr.
I Aarhus findes et væld af restauranter og caféer, og det kan være svært at finde de små perler i mængden. På en food walk går man på gastronomisk opdagelse rundt i de mange hyggelige gader. Og så får man selvfølgelig lov at smage på en masse lækker mad og skønne drikkevarer.

24. Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra: 349 kr.
Pølsevognene pryder gaderne rundt omkring i hele landet, og Jylland er bestemt ingen undtagelse. Hvis du kender en, der elsker en sprød hot dog, så inviter ham eller hende med til at gå amok i en pølsevogn. Her kan I få lov at spise alle de pølser med brød og tilbehør, I kan på en time.

25. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Der findes få oplevelser, som stort set alle elsker, og en biograftur er en af dem. Uanset om du elsker gys eller holder af kærlighedsfilm, så kan du helt sikkert finde en film for dig. I Jylland findes der en masse skønne biografer. Tag afsted alene eller inviter en, du holder af, med i biografen.

26. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
En 3-dages miniferie på Comwell Hotels er en skønt pusterum væk fra hverdagen. Nyd en romantisk weekend i smukke omgivelser med morgenbuffet og en 2-retters middag. Du behøver endda ikke køre langt, for i Jylland har Comwell hoteller i bl.a. Kolding og Skørping. Så er der lagt op til afslapning og selvforkælelse.

27. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Prøv virtual reality hos Limitless i Aarhus og træd ind i en helt anden verden. Når du først får brillerne på, er der ingen grænser for, hvad du kan gøre. Vælg mellem mange forskellige spil, og nyd 25 minutters sjov og spænding. Tag vennerne med, og få en helt unik oplevelse sammen.

28. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.
Man behøver ikke at flyve til tropiske destinationer for at dykke med hornfisk, havål og rokker. På spidsen af Jyllands næse kan man nemlig tage til prøvedyk i Kattegatcentret. Man glemmer helt, at man ikke er ude på det åbne hav, når man bliver fanget i en stime af makreller og skimter hajerne på den anden side af glasvæggen.

29. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Tag Italien hjem til Danmark, og prøv et pizza kursus i Aarhus. Hos Birks Køkken kan du lære at lave den helt perfekte dej, som den kun fås på de bedste pizzeriaer. Et pizzakursus er sjovt og lærerigt, og bagefter kan du invitere vennerne på en hyggelig aften med hjemmelavet pizza.

30. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.
Drømmer du om at sidde i cockpittet og selv styre et fly? Så skulle du prøve pilot for en dag. Her får du nemlig selv lov at sidde bag styrepinden i op til 45 minutter. Det er en fantastisk oplevelse at udforske himmelrummet, mens man kan se det smukke landskab under sig.

31. Model For En Dag

Priser fra: 1950 kr.
Har du en indre model, der bare venter på at komme ud? Så vil du helt sikkert elske at være model for en dag. Med professionelle makeup-artister og stylister vil du komme til at ligne en million, når du skal posere foran kameraet. Derudover lærer du en masse om, hvordan modeller arbejder.

32. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
Hvis du kunne tænke dig at være jagerpilot for en dag, så er en F-16 simulator helt sikkert noget for dig. Der skal meget træning og erfaring til, at man får lov at flyve et F-16 fly, men med simulatoren føles det enormt virkeligt. Tag en ven med og dyst om, hvem der er bedst.

33. Makeup Kursus

Priser fra: 399 kr.
Et makeup kursus er en enormt hyggelig oplevelse, hvor du lærer at lægge den perfekte makeup. En stilekspert vil fortælle dig om farver, produkter og metoder. Hvis du tager en god veninde med, bliver det kun endnu sjovere. Hvis du er bosat i Jylland, skal du ikke længere end til Vejle for at deltage i et makeup-kursus.

34. Kør Ferrari På Landevej

Priser fra: 895 kr.
Hvem drømmer ikke om at cruise gennem byen i en lækker Ferrari? Hvis det lyder som noget for dig, så burde du prøve oplevelsen ”kør Ferrari på landevej”. Den legendariske Ferrari 360 Spider vil bære dig afsted, så du vil føle dig fuldstændigt overlegen på landevejen. Så er det bare sædet tilbage, vinduet ned og speederen i bund.

35. Kør Lamborghini På Bane

Priser fra: 2495 kr.
Hvis du har benzin i blodet og elsker fart og spænding, så vil du helt sikkert elske at køre Lamborghini på bane. Med hele 620 hestekræfter og 0-100 km/t på blot 3,2 sekunder kommer det bestemt ikke til at gå langsomt. Du kommer til at føle dig som en racerkører, når du suser rundt i de skarpe sving.

36. Kør Gokart F1-Style

Priser fra: 330 kr.
Gokart F1-style er en vild oplevelse for dig, der elsker at mærke adrenalinen pumpe rundt i kroppen. Inviter vennerne med til gokart hos Racehall i Aarhus – så er der lagt op til et racerløb, hvor det kun kan gå for langsomt. Tag hjelmen på og giv den gas. Må den bedste racerkører vinde.

Hvorfor Købe En Oplevelsesgave

Et af det helt store plus ved at købe oplevelsesgaver til Jylland er, at du slipper for, at skulle ud og købe en gave og være i tvivl om, om du nu køber det rigtige mærke, den rigtige størrelse osv. Det kan være svært at vide, om man nu køber det rigtige, når det drejer sig om materielle ting. Det er grunden til, at mange ikke er så glade for at skulle købe gaver. Det slipper du får, når du køber en oplevelsesgave. For oplevelsesgaver rammer ofte plet, og hvis du er lidt i tvivl om, hvilken oplevelsesgave til Jylland det skal være, så kan du bare købe en pakke, hvor man kan vælge imellem flere oplevelser i Jylland.  

Når du køber en oplevelsesgave til Jylland, så slipper du også for at skulle ud i en butik og stå i kø for at købe en gave. Oplevelsesgaverne til Jylland kan nemlig alle købes online, og er nemme at bestille.  

Endnu en god ting ved en oplevelsesgave er, at det højst sandsynligt ikke skal byttes. Hvis du køber en vase, så risikerer du, at den du giver gaver til får flere af samme vase. Men når det drejer sig om oplevelser, så kan man jo altid bruge flere.  

Sidst men ikke mindst så skal du købe en oplevelsesgave Jylland, for at give en person du holder af en oplevelse, som de ikke lige glemmer. Mange af oplevelsesgaverne i Jylland er beregnet til to personer, så måske køer du gaven, så det er planlagt at du skal med, og så får du jo også selv en rigtig god oplevelse ud af den gave du har købt. 

Oplevelsesgaver Jylland

Idéer Til Oplevelsesgaver I Jylland

Listen er lang med de forskellige oplevelsesgaver du kan få i Jylland. Du kan købe oplevelsesgave til far Jylland, oplevelsesgave til mor Jylland, oplevelsesgave til bror Jylland, oplevelsesgave til kæreste Jylland, oplevelsesgave til mand Jylland, oplevelsesgave til mand Jylland, oplevelsesgave til ven, oplevelsesgave til veninde Jylland, oplevelsesgave til søster Jylland – ja dem du kan give oplevelsesgaver til er mange.  

Men hvad skal du så købe af oplevelse til dem? Her er mulighederne for oplevelser i jylland som gave også mange. Her er nogle forslag:  

Wellness oplevelse Jylland, Makeup kursus Jylland, madkursus Jylland, flødebollekursus Jylland, bridgewalking Jylland, bungyjump Jylland, massage oplevelse Jylland, weekendophold Jylland, yoga-kursus Jylland, vinsmagning Jylland, Romantisk middag for par Jylland, Romantisk kroophold for par Jylland, hotelophold for par, slotsophold for par Jylland, Tapas for to Jylland, sushi for to Jylland, Brunch for par Jylland, klatring for par Jylland, ballonflyvning Jylland, to til golf Jylland, ølsmagning for to Jylland og meget mere.  

Oplevelsesgaver I Jylland
10 Populære Oplevelsesgaver I Jylland

Her finder du nogle af de mest populære oplevelsesgaver i Jylland.  

Hotelophold for to Jylland  

Vil du give en særlig oplevelse i Jylland, hvor der er tid til afslapning og god mad. Så vælg et hotelophold for to i Jylland. Så kan den du giver gaven til, se frem til en mini-ferie i Jylland.  

Food Walk Aarhus Jylland 

Aarhus bugner af lækre madsteder, så skal du give en gave til en madelsker, så er Food walk i Aarhus en god idé. Her bliver man præsenteret for lækre madsteder i Aarhus imens man går igennem de smukke gader i smilets by. Den perfekte oplevelsesgave i Jylland til madelskeren.  

Bridgewalking Lillebælt Jylland 

Vil du give en oplevelsesgave i Jylland, som får pulsen op, så er det blevet populært at komme på bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro mellem Jylland og Fyn. Det er ikke for de højdeskrækken, men omvendt er det også en udfordring, som mange vil være stolte af at gennemføre. 

Horsens statsfængsel Jylland  

En jysk oplevelsesgave som er anderledes og noget I sikkert ikke har prøvet før, er at komme på besøg i det gamle fængsel i Horsens. Så skal du give en oplevelsesgave til det jyske, som er for den historie glade, så er dette et godt valg.  

Østers og seafood safari Thyborøn Jylland  

Langs kyst og fjord i Jylland kan der findes mange lækkerier. Kommer i helt til det Nordvestjyske, så skal i købe denne oplevelsesgave. Måske den kan kombineres med en sommerferietur? Men her lærer i, hvor man finder Østers, muslinger og mange andre ting – og selvfølgelig kommer I til at smage på det hele.  

Kanotur Gudenåen Jylland  

En oplevelsesgave til kanotur på Gudenåen i Jylland er en smuk og idyllisk oplevelse. Gudenåen er så smuk og om sommeren emmer det med liv på åen. En oplevelsesgave til kanotur på Gudenåen er en gave, som mange vil sætte stor pris for. Det fleste kan være med på en kanotur, så gaven er oplagt til mange.  

Kør Ferrari Jylland  

Er du på jagt efter drengerøvsgaven og skal det være en oplevelse i Jylland, så køb en oplevelsesgave til en tur i Ferrari. Den er oplagt til mennesker med benzin i blodet og olie på tanden. Denne oplevelsesgave i Jylland er perfekt til bil og fart elskeren.  

Ballonflyvning Jylland  

Vil du give en oplevelsesgave i Jylland, som er noget helt særligt, og hvor I virkelig kan få en speciel oplevelse sammen, så er en oplevelsesgave til ballonflyvning en mulighed. Giver du en oplevelsesgave til ballonflyvning, så kan du med stor sandsynlighed give en gave, som din partner, ven eller måske far ikke har fået før. Ballonflyvning er grænseoverskridende, smukt og en oplevelse, som i kan snakke om længe. Det er ikke en oplevelse, som man lige glemmer. Oplevelsesgaven til ballonflyvning kan bruges enkelte steder i landet, så undersøg, hvor i kan bruge gaven henne, når den er købt. Mange gør en tur ud af det, tager madpakker med osv. Husk kameraet, så i kan få taget smukke billeder og forevige oplevelsen.   

Fuglesafari Vadehavet Jylland 

Mange oplevelsesgaver i Jylland indeholder natur og dyreoplevelser. Ved vadehavet kan du komme på en smuk Fuglesafari, hvor man lærer om vadehavsfugle, naturen i området og meget mere. Den oplagte oplevelsesgave i Jylland til naturelskeren.  

Koncertoplevelse Jylland  

En oplevelsesgave til koncert i Jylland er også noget, som er blevet populært hos køberne af oplevelsesgaver. I Jylland finder du mange fede koncerter, som du kan komme til, hvis du har en oplevelsesgave til en jysk koncert. I jyske Bank Boxen i Herning er der rigtig mange gode koncerter, som helt klart er en oplevelse, som man vil huske længe. Den perfekte oplevelsesgave til musikelskeren.  

Oplevelsesgave Jylland

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: