Inspiration Til Underholdende & Hyggelige Oplevelsesgaver For 4

Oplevelsesgaver For 4 – Kunne du tænke dig at give en helt særlig gave til en familie du kender på 4, så er en oplevelsesgave for 4 personer helt oplagt. Her giver du nemlig en oplevelse, hvor det er meningen, at man kan komme 4 og være med til oplevelsen. En oplevelsesgave er sjovt, og er noget anderledes at give i gave. Det er helt sikkert nogen, som familien kommer til at synes, er en god ide.  

 Er i en venindeflok på fire, som har besluttet jer for at lave noget sjovt sammen, så køb også en oplevelsesgave sammen. Kig på, hvad i kunne tænke jer at lave af sjove ting, og gør det! 

Når du køber en oplevelsesgave for 4 personer, så kommer du til at spare penge på oplevelserne, sammenlignet med, hvis du havde købt oplevelserne hos udbyderne. Det er en af fordelene ved at købe oplevelsesgaver samlet for 4. Og når i er fire personer kommer i endda til at spare endnu mere på oplevelser i forhold til hvis i fx. var to personer. 

Oplevelser giver noget helt særligt sammen, som man ikke får i dagligdagen. Det er vigtigt, at vi nogle gange laver noget sjovt og anderledes sammen, for at få grint sammen og se hinanden i situationer, som man normalt ikke ser hinanden i.  Det kan I komme til, hvis I køber en oplevelsesgave for 4 personer, hvor i skal ud og have en god oplevelse sammen.

35 Hyggelige Oplevelsesgaver For 4

1. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

2. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

3. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

4. Tandemspring

Priser fra: 2195 kr.

5. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

6. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

7. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

8. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

9. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

10. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

11. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

12. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.

13. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

14. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

15. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

16. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

17. Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra: 445 kr.

18. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

19. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

20. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

21. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.

22. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.

23. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

24. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

25. Big Swing

Priser fra: 750 kr.

26. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

27. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

28. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

29. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

30. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

31. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

32. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.

33. Kør Ferrari På Landevej

Priser fra: 895 kr.

34. Kør Lamborghini På Bane

Priser fra: 2495 kr.

35. Kør Gokart F1-Style

Priser fra: 330 kr.

Hvorfor Er Oplevelsesgaver En God Idé

Oplevelsesgaver er bare en god ide! Og oplevelser er altid sjovest, hvis vi har nogen at dele dem med! Derfor er oplevelsesgaver til 4 personer oplagt, da man så er hele 4 der kommer til at få den sjove eller lækre oplevelse sammen.

Når hverdagene går, er det ikke tit, at man får taget sig sammen til at tage ud og opleve noget sammen. Men når I har købt eller på en oplevelsesgave til en familie på 4, så sikrer i jer, at i faktisk kommer ud og får brugt gaven – med stor sandsynlighed.

Det med at købe gave kan generelt være svært og også tidskrævende. Så ved du, at du fx skal give gave til en familie på 4 eller en venneflok på 4 personer, så overvej at give dem en samlet gave, og give dem en oplevelse for 4 personer. Ingen vil tænke, at du blot er sluppet nemt om ved det, nej tværtimod vil folk sikkert tænke, at det var en helt vild god ide, og en god mulighed for, at komme til at lave noget sammen.  

Er du heller ikke typen, som er vild med det store materielle overforbrug, så er det at give en oplevelse også et godt statement, og en måde for dig, at gøre en forskel på.

Oplevelsesgaverne for 4 kan både købes til en specifik oplevelse, som du har bestemt på forhånd, men de kan også gives som en generelt gave, hvor der er 100-vis af forskellige oplevelser, som der kan vælges imellem, når gave oplevelsen til 4 personer skal indløses.

Oplevelsesgaver For 4

5 Populære Oplevelsesgaver Til 4 Personer

Der findes mange oplevelsesgaver, som er oplagte til 4 personer. Du finder både aktive oplevelsesgaver for 4, kulinariske oplevelsesgaver for 4, wellness oplevelsesgaver for 4, kulturelle oplevelsesgaver for 4 og ferie oplevelsesgaver for 4.   

Herunder ser du 5 af de mest populære oplevelsesgaver velegnet til 4 personer.  

Tur i Tivoli  

Skal din familie på fire eller en familie du kender opleve noget sjovt, så giv dem en oplevelsesgave for fire til en tur i tivoli. Det er en oplevelse som alle børnefamilier vil elske. Du kan også købe oplevelsesgave til dig selv og din lille familie på 4. En dag i tivoli giver jer en sjov og grinende oplevelse sammen, som vil skabe store smil specielt hos familiens yngste. Er I 4 veninder eller venner, som skal lave noget sjovt og anderledes sammen, så er en oplevelsesgave til en tur i tivoli for 4 også oplagt.   

Luksus middag for 4 personer  

Er i måske et vennepar, eller en familie på 4, som gerne vil have en lækker og smagfuld oplevelse sammen? Så køb en oplevelsesgave til en middag for 4. I kan både købe til jer selv, men du kan også købe oplevelsesgaven som en gave, til en familie eller et vennepar. En 4-personers oplevelsesgave til middag er hyggeligt, da i rigtigt kan få snakket og hygget jer over maden.  

Klatring for 4 personer  

I Danmark findes der flere forskellige klatreparker med svævebaner osv. som man kan komme og slå sig løs i en hel dag. Klatreparkerne foregår et stykke over jorden, hvor man bliver spændt fast med sele osv. Det er virkelig en hygge familieoplevelse, hvor de fleste i familien kan være med. Børn fra 3 år og opefter kan for det meste være med. I klatreparkerne findes der udfordringer til alle størrelser, og så er det også sjovt for de voksne. En oplevelsesgave for 4 personer til klatring er klart at anbefale – specielt til familier der elsker at være aktive. 

Bridgewalking Lillebælt for 4 personer     

Skal i på en bridgewalking på Lillebælt, så har i helt sikkert en sjov og nervepirrende dag i vente. Med oplevelsesgaven til bridgewalking for 4 bliver i virkelig sat på prøve alle sammen, både store og små. Oplevelsen går ud på, at man skal gå over Lillebæltsbroen foroven, og der er altså langt ned. Men når i først har overvundet højdeskrækken og er ovre på den anden side, som får i en helt fantastisk følelse – og det vil være en oplevelse, som i fire vil kunne snakke og se tilbage på længe.    

Sup surfing for 4 personer    

Dette er også en perfekt oplevelsesgave for 4 personer, som elsker at være aktive sammen og gøre noget udfordrende. Sup-surfing kan stort set alle i familien eller venneflokken være med til. Det er egnet til ca. Børn på 3 år og opefter. En dag på sup-board er perfekt om sommeren, måske i løbet af sommerferien. Oplevelsesgaver til surfing for 4 bliver mere og mere populært.    

Oplevelsesgaver til 4

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. GoDream er Danmarks favorit brand til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.