Oplevelsesgaver For 3 Som Alle I Gruppen Vil Elske & Hygge Sig Med

Oplevelsesgaver For 3 – Har du lyst til at give en fælles gave til tre personer, er i en familie på 3 eller kender du 3 venner, som du godt kunne tænke dig at overraske med en anderledes og sjov gave. Så er en oplevelsesgave for 3 personer oplagt.  

Er i en familie på tre, så vil en oplevelsesgave give jer en helt særlig oplevelse sammen. Måske er det noget i trænger til, for at komme væk fra en stresset og ensformig hverdag?  

Er i en venindeflok på tre, som har besluttet jer for at lave noget sjovt sammen, så køb en oplevelsesgave sammen. Kig på, hvad i kunne tænke jer at lave af sjove ting, og gør det!  

Når du køber en oplevelsesgave for 3 personer, så kommer du til at spare penge på oplevelserne, sammenlignet med, hvis du havde købt oplevelserne hos udbyderne. Det er en af fordelene ved at købe oplevelsesgaver for 3. Og når i er tre personer kommer i endda til at spare endnu mere på oplevelser i forhold til hvis i f. var to personer.  

Oplevelser giver noget helt særligt sammen, som man ikke får i dagligdagen. Det er vigtigt, at vi nogle gange laver noget sjovt og anderledes sammen, for at få grint sammen og se hinanden i situationer, som man normalt ikke ser hinanden i.

45 Hyggelige Oplevelsesgaver For 3

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

2. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

3. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

4. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

5. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

6. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

7. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

8. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.

9. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

10. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

11. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

12. Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra: 445 kr.

13. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

14. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

15. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

15. Tandemspring

Priser fra: 2195 kr.

16. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

17. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

18. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

19. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

20. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

21. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

22. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

23. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

24. Food Walk

Priser fra: 499 kr.

25. Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra: 349 kr.

26. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.

27. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

28. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

29. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

30. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.

31. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

32. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

33. Prøv Banecykling

Priser fra: 749 kr.

34. Klatring København

Priser fra: 250 kr.

35. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.

36. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.

37. Model For En Dag

Priser fra: 1950 kr.

38. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.

39. Big Swing

Priser fra: 750 kr.

40. Makeup Kursus

Priser fra: 399 kr.

41. Wallmans Dinnershow

Priser fra: 1298 kr.

42. Voksen Entrébillet Til København Zoo

Priser fra: 195 kr.

43. Barn Entrébillet Til København Zoo

Priser fra: 105 kr.

44. Kør Gokart F1-Style

Priser fra: 330 kr.

Derfor Er Oplevelsesgaver En God Idé

Oplevelsesgaver for tre personer er en god ide, fordi det er en oplagt mulighed for at lave noget sjovt sammen.   

Når hverdagene går, er det ikke tit, at man får taget sig sammen til at tage ud og opleve noget sammen. Men når I har købe en oplevelsesgave, så sikrer i jer, at i faktisk kommer ud og får brugt gaven – med stor sandsynlighed.  

Oplevelsesgaver er også en god ide, fordi vi lever i en materiel verden, hvor mange af os måske ikke har så meget brug for en masse ting. Og hvis man mangler noget, så tager man ofte ud og køber det selv i et hvis omfang. Derfor er en gave med oplevelser anderledes og noget, som man egentligt sætter meget mere pris på i en travl hverdag.   

Oplevelsesgaver for 3 er en god ide at give til børnefamilier på tre, som du synes fortjener en oplevelse sammen. Er man en ny familie på 3, så man godt have nok at gøre med at få pengene til at slå til, fordi man måske skal have købt barnevogn, bleer og alt muligt andet. Så en oplevelsesgave for 3, vil helt sikkert skabe glæde, fordi det ikke lige er sådan noget, som de selv får købt eller arrangeret. Man kan sige, at du giver familien kvalitetstid i gave. Det er helt sikkert noget, som vil blive sat pris på at familien.  

Læs videre og se hvilke fem oplevelsesgaver for 3, som er de mest populære i Danmarks i øjeblikket.

Oplevelsesgaver For 3

5 Populære Oplevelsesgaver For 3 Personer

Der findes et hav af oplevelsesgaver for 3 personer. Du finder oplevelsesgaver for 3 i Jylland, oplevelsesgaver for 3 på Fyn og oplevelsesgaver for 3 på Sjælland. Du skal bare finde ud af, hvor det passer bedst for jer 3 eller de tre du skal give gaven til. Kan du ikke bestemme dig, så husk, at du altid kan give en generel oplevelsesgave, hvor de selv kan bestemme oplevelsen.  

Herunder ser du fem af de mest populære oplevelsesgaver for tre personer i Danmark.   

Tur i Tivoli 

Skal din familie på tre eller en familie du kender opleve noget sjovt, så giv dem en oplevelsesgave for tre til en tur i tivoli. Det er en oplevelse som alle børnefamilier vil elske. Du kan også købe oplevelsesgave til dig selv og din lille familie på 3. En dag i tivoli giver jer en sjov og grinende oplevelse sammen, som vil skabe store smil specielt hos familien yngste. Er I tre veninder eller venner, som skal lave noget sjovt og anderledes sammen, så er en oplevelsesgave til en tur i tivoli for 3 også oplagt.  

 Eventyr Klatring for 3 personer 

I Danmark findes der flere forskellige klatreparker med svævebaner osv. som man kan komme og slå sig løs i en hel dag. Klatreparkerne foregår et stykke over jorden, hvor man bliver spændt fast med sele osv. Det er virkelig en hygge familieoplevelse, hvor de fleste i familien kan være med. Børn fra 3 år og opefter kan for det meste være med. I klatreparkerne findes der udfordringer til alle størrelser, og så er det også sjovt for de voksne. En oplevelsesgave for 3 til klatring er klart at anbefale – specielt til familier der elsker at være aktive.   

Brunch for 3  

Er i tre veninder eller en familie på tre, som skal hygge jer en weekend, så køb en oplevelsesgave til luksus brunch for 3. Med denne gave bestemmer i selv, hvilken brunch-restaurant, som i tager på. Det er en hyggelig og lækker gave, som byder på alt fra pandekager til sprød lækker bacon. Mange elsker brunch en søndag morgen, da der findes så mange lækre ting på brunch-bordet.  

Sup surfing for 3 personer   

Dette er også en perfekt oplevelsesgave for tre personer, som elsker at være aktive sammen og gøre noget udfordrende. Sup-surfing kan stort set alle i familien eller venneflokken være med til. Det er egnet til ca. Børn på 3 år og opefter. En dag på sup kursus er perfekt om sommeren, måske i løbet af sommerferien. Oplevelsesgaver til surfing for 3 bliver mere og mere populært.   

Bridgewalking over Lillebælt for 3 personer    

Skal i på en bridgewalking på Lillebælt, så har i helt sikkert en sjov og nervepirrende dag i vente. Med oplevelsesgaven til bridgewalking for 3 bliver i virkelig sat på prøve alle sammen, både store og små. Oplevelsen går ud på, at man skal gå over Lillebæltsbroen foroven, og der er altså langt ned. Men når i først har overvundet højdeskrækken og er ovre på den anden side, som får i en helt fantastisk følelse – og det vil være en oplevelse, som i tre vil kunne snakke og se tilbage på længe. 

Oplevelsesgaver Til 3

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: