Hyggelige Kvalitetstids Oplevelsesgaver Til Far Og Søn I Danmark

Oplevelsesgaver Far Og Søn – Vi vil gerne hjælpe familierne til at komme tættere på hinanden. At komme hinanden ved. Når der er børn i hjemmet, kan dagligdagens trummerum tage meget af den kvalitetstid, som far og søn gerne ville have tilbragt med hinanden. Og når først børnene er vokset op og fløjet fra reden, er der så hulens mange ting at tage sig til for både far og søn i hver deres dagligdag, at det efterhånden kun er til jul og fødselsdage, at de ses.

Oplevelsesgaver far og søn er en alletiders gave for for eksempel kvinden i huset at forære til sin mand og sin søn. Det kan også være en far, der vil overraske sin søn, eller en søn, som synes, det er blevet tid til lidt mandetid. 

38 Crazy Oplevelsesgaver Til Far Og Søn

1. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

2. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

3. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

4. Tandemspring

Priser fra: 2195 kr.

5. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

6. Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra: 445 kr.

7. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

8. Kør Ferrari På Landevej

Priser fra: 895 kr.

9. Kør Lamborghini På Bane

Priser fra: 2495 kr.

10. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

11. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

12. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

13. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.

14. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

15. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

16. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.

17. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

18. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

19. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

20. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.

21. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

22. Big Swing

Priser fra: 750 kr.

23. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

24. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

25. Kør Gokart F1-Style

Priser fra: 330 kr.

26. Klatring København

Priser fra: 250 kr.

27. Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra: 349 kr.

28. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.

29. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

30. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.

31. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

32. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

33. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

34. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.

35. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

36. Prøv Banecykling

Priser fra: 749 kr.

37. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

Vores Favorit Oplevelsesgaver Far Og Søn

Skru op for adrenalinen og gas motoren op. Audi vs. Porsche sker på enten Jyllandsringen eller Sjællandsringen, og mændene får mulighed for at prøvekøre både den ene og den anden af disse lækre racerbiler. Oplevelsen er ikke blandt de mest prisvenlige, men hvis far og søn har benzin på hjernen, er det en af de oplevelsesgaver far og søn, som absolut må afprøves.

En anden oplevelse, som uden tvivl ryster far og søn tættere sammen, er Sydsverige på Mountainbike, som byder på 2 dages vilde stunts, masser af motion, adrenalin og udeliv. Instruktøren vil undervise i teknikker, og om aftenen vil der være hygge omkring lejrbålet. En rigtig mandetur.

Oplevelsesgaver Far Og Søn

Mere Ro På Oplevelserne

Det behøver skam ikke at være ren benzin og adrenalin, for at mændene kan have en god oplevelse sammen. Vi foreslår for eksempel en fantastisk tur i kajak i det sydfynske øhav.

Måske vidste du det ikke, men Svendborg er den uoficielle kajak hovedstad i Danmark, og herfra er det muligt at sejle ud og opleve de 55 øer, som ligger i det relativt lave vand. Området byder også på et rigt fugle- og dyreliv, så det er jo oplagt at tage kikkerten med på tur.

Oplevelsesgaver Til Far Og Søn
Oplevelsesgaver Barn Og Voksen

Oplevelsesgaver far og søn til en voksen og et barn findes der også et stort udvalg af. Især er vi vilde med muligheden for Fly High i Ledreborg slotspark. Det er faktisk Nordeuropas største svævebane, og de har i alt mere end 1,7 km svæv! Parken byder både på forhindringsbaner, gangbroer og selvfølgelig svævebaner, som får adrenalin produktionen op på et splitsekund. Turen indledes med sikkerhedsinstruktioner, så både far og søn kan passe på sig selv og hinanden.

Det kan også være, at far og søn kan lide den intellektuelle stimulering, og at en gådejagt lige er sagen. Denne oplevelse er en måde at opleve byen på ud fra et helt nyt perspektiv, og der er lagt op til en spændende sightseeing, hvor opgaver og mysterier skal løses undervejs. Riddle Hunt vil få både far og søn til at spekulere over, hvilke skjulte mysterier der mon skjuler sig i andre af landets byer.

Oplevelsesgaver Far Søn
Når Far Og Søn Skal Have Sig Et Godt Grin

Man bliver ærlig talt aldrig for gammel til at have det sjovt. Og hvad kan være sjovere end en vild og fantastisk sjov tur i Tivolis rutschebane og alle de andre forlystelser. Et Tivoli Årskort er en af de oplevelsesgaver far og søn, som kommer til at vare hele dagen (så længe madpakken og drikkedunken er fyldt op). Tivoli har 26 store forlystelser, og hvis I vælger at planlægge oplevelsen til en fredag, er der mulighed for at høre en af fredagsrock koncerterne, som altid byder på god musik fra populære kunstnere. 

Vi vil faktisk gå så vidt som til at sige, at denne oplevelsesgave egner sig udmærket både til børn og til voksne. 

Far Og Søn Oplevelsesgaver
Det Er Virkelig Svært At Tage En Beslutning

Det kan altid være svært at beslutte sig til en af de mange oplevelsesgaver far og søn, for de ser alle sammen sjove og spændende ud. Vi vil anbefale dig at vælge ud fra dit budget til at starte med. Selvom helikoptertur og klatretur i Himalaya-bjergene ser fantastisk ud, skal man vel også være realistisk. Når først du har bestemt dig for, hvor meget der skal bruges på gaven, har du allerede udelukket en stor del af mulighederne. 

Til sidst vælger du to og aftaler med dig selv, at den ene oplevelsesgave skal bruges med det samme, mens den anden oplevelsesgave skal købes ved næste festlige lejlighed (fødselsdag, jul, fars dag). På den måde skal du faktisk bare bestemme dig for, hvilken oplevelse, du helst vil starte med.

Far Søn Oplevelsesgaver

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: