Oplevelsesgaver Bryllupsgave: Glæd Brudeparret Med En Sød Oplevelsesgave

Oplevelsesgaver bryllupsgave: Er du inviteret til bryllup hos dine gode venner, familiemedlemmer eller kollegaer? Og vil du gerne give bryllupsparret noget særligt, som både bruden og gommen vil kunne bruge og sætte pris på? Så er det bestemt værd at overveje nogle af de mange typer bryllupsgaver

Det er lige netop ofte et af de store dilemmaer ved at være inviteret til en bryllupsfest, hvor en gave er forventet (og hvor man naturligt nok har lyst til at forære værterne noget godt). For den gode gave hænger ikke altid på træerne – og selvom den gjorde, så kan det også være svært at kende smag og behag hos gavemodtagerne. 

36 Søde Oplevelsesgaver Til Brudeparret

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

3. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

4. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

5. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

6. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

7. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

8. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

9. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

10. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

11. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

12. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

13. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

14. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

15. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

16. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

17. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

18. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

19. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

20. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

21. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.

22. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

23. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

24. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.

25. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

26. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

27. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

28. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

29. Food Walk

Priser fra: 499 kr.

30. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

31. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

32. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.

33. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

34. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

35. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

36. Wallmans Dinnershow

Priser fra: 1298 kr.

Hvad Kan Oplevelsesgaver Bryllupsgave Være?

Den klassiske og måske mest oplagte oplevelsesgaver bryllupsgave kan være et hotelophold eller en middag for to. Det er en gave, som er romantisk, kan bruges af alle – og først og fremmest deles mellem det nygifte par.

Men måske er du ikke helt beredt på at tømme din pengepung for de helt store sedler? Synes du, at din kollegas bryllup skal fejres – men helst for under en plovmand?

I så tilfælde er oplevelsesgaver stadig en af de bedste og mest oplagte muligheder. 

Hvis bryllupsparret har smag for gourmet og elsker en god vin, er der for eksempel mulighed for, at invitere dem på rundtur på en ægte dansk vingård. Det er en anderledes gave, som de nygifte måske ikke selv ville have overvejet, men bestemt vil nyde på en solskinsrig dag. Eller hvis du vil finde på en oplevelsesgaver bryllupsgave, som kan nydes hvor som helst fra i landet, kunne en golftur måske være en lidt anderledes gave, som parret kan hygge sig med i den næste friweekend. 

Oplevelsesgaver Bryllupsgave

Derfor Er Oplevelsesgaver Ofte Bedre End Andre Gaver

Hvis du før har været med til et bryllup – og især hvis det var hos et bryllupspar, som havde en stor familie og mange venner – så ved du, at mange gaver går igen. Bryllupsparret havde måske lavet en ønskeliste med 30 forskellige ønsker. Og hvis der var inviteret 60 forskellige gæster, så var der naturligvis nogle af dem, der havde valgt at købe den samme lysestage, eller frugtskål, de samme slags højttalere eller hvad nu ellers, der stod skrevet på listen. 

Tør du gå væk fra ønskelisten og forære parret noget, som de ikke havde ønsket? Noget som de i hvert fald ikke vidste, at de havde ønsket. Så er der en stor sandsynlighed for, at det er lige netop din gave, som bliver husket blandt de andre 59.

Du skal også tænke på, at brugsgenstande og pyntegenstande går af mode og bliver skiftet ud. Det kender du sikkert fra dig selv, som ikke længere har den samme lavalampe stående, som du købte, dengang den kom på mode i 90’erne. Nå ja, sådan går det altså også for brudeparret, og uanset hvor meget de havde ønsket sig de dersens peber-og saltkværne fra Imerco, så bliver de nok også trætte af dem på et tidspunkt og ender med at skifte dem ud til fordel for nogle nye. 

En oplevelsesgaver bryllupsgave kan derimod ikke stilles op på loftet i en kasse. Det er en gave, som kommer til at forblive som et dejligt minde for altid.

Oplevelsesgaver Som Bryllupsgave
Sådan Vælger Du Den Rigtige Oplevelse

Du kan jo prøve at overveje, hvilke typer personer brudeparret er. Er de unge eller gamle? Dyrker de sport, eller foretrækker de aktiviteter, hvor kroppen ikke skal involveres og udfordres for meget? Er de til sjov og ballede, eller kan de bedre lide at tage den med ro? Måske er gommen og bruden ikke engang helt til det samme, og så må du jo lede efter en mere generel oplevelse, som alle typer mennesker kan lide.  

Det er også muligt, at brudeparret har børn, og så er det jo oplagt, at du vælger en oplevelsesgaver bryllupsgave, som kan deles mellem alle familiemedlemmerne. Nogle spændende oplevelser for både børn og voksne kunne for eksempel være eventyrs klatring for familien – eventuelt i en af Sveriges smukke skove. Eller hvis det skal være noget mere centralt, så måske en klassisk tur i Tivoli, hvor der er mulighed for at købe glaserede æbler, candyfloss og nuttede bamser som souvenir. 

Oplevelsesgave Som Bryllupsgave
Kan Oplevelsesgaver Være En Dårlig Ide?

Ja, oplevelsesgaver kan godt være en dårlig ide – men kun hvis du vælger den forkerte oplevelse til den forkerte person! Hvis du undgår at forære din bedstemor en tur i faldskærm og din far en beauty-session med efterfølgende epilering – så er der næsten 100% sandsynlighed for, at oplevelsesgaven vil blive godt modtaget.

Oplevelsesgaver til Bryllupsparret

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. GoDream er Danmarks favorit brand til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.