Oplevelsesgaver Bornholm Som Lader Dig Opleve Solskinsøen På Ny

Oplevelsesgaver Bornholm – Skønne dejlige Bornholm. En af Danmarks naturperler og kultur rige øer, selvom man skal rejse et stykke (og til tider krydse over Sverige) for at komme dertil. Kender du nogen, som skal på ferie på Bornholm? Eller måske har du en ven eller et familiemedlem, som bor på den dejlige ø? Så lad os da snakke lidt om oplevelsesgaver Bornholm, som gør øen til et endnu mere eftertragtet sted at tilbringe en tid.

5 Eksotiske Oplevelsesgaver På Bornholm

1. Klippeklatring

Priser fra: 349 kr.

2. Klipperappelling

Priser fra: 349 kr.

3. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 499 kr.

4. Introtur i Kajak

Priser fra: 350 kr.

5. Mountainbikekursus

Priser fra: 399 kr.

Naturen Byder På Oplevelsesgaver Bornholm

Det er simpelthen umuligt at tænke på Bornholm og ikke komme i tanker om alle de smukke naturområder, som på så mange måder er forskellige fra resten af Danmark. Hvis du har været på Bornholm før, så har du formentlig gået en masse og forundret dig over klippelandskaber og de fritgående køer. Men har du nogensinde taget cyklen med til Bornholm?

Hvis du skal forære oplevelsesgaver Bornholm til en frilufts elsker, så prøv med et kursus i mountainbike. Der er lagt op til cirka 2 timers kørsel i området omkring Rønne, og instruktøren vil komme med gode råd og teknikker, som ikke bare øger sikkerheden men også fornøjelsen. Både cykel og cykelhjelm er inkluderet i denne oplevelse, så du skal ikke tænke på så meget andet, end at gavemodtageren skal befinde sig på Bornholm.

Oplevelsesgaver Bornholm
Et Smut Fra Bornholm

Du vil muligvis kunne se Bornholm fra oven med denne oplevelse, og derfor har vi taget den med under oplevelsesgaver Bornholm. Det er nemlig en oplevelse, som kan nydes i Sydsverige. 

Har du en ven, som aldrig har prøvet paragliding? Så er det oplagt at tage forbi Glemminge i Sydsverige, hvis turen alligevel går til Bornholm. Denne oplevelse kan faktisk prøves af børn ned til 8 år, og selvom selve tiden i luften kun varer omkring 15-20 minutter – så varer adrenalinen ved et godt stykke længere! 

Oplevelsen starter selvfølgelig med en grundig instruktion til at starte med, og der vil være en professionel med dig under hele turen.

Oplevelsesgaver På Bornholm

Oplevelsesgaver Bornholm fra Et Roligere Perspektiv

Måske er paragliding en tand for spændende til den heldige person, som du har udtænkt oplevelsesgaven til. Det kan jo for eksempel være dine gamle bedsteforældre, som holder bryllupsdag, og hvis du sender dem op i luften vil både parykker og gebisser flyve væk med vinden. Lad os derfor skrue helt ned for blusset og foreslå en rigtig idyllisk oplevelsesgave, som man aldrig bliver for gammel til. 

Hvad med en gang højtbelagt smørrebrød for 2? Selvom smørrebrød jo i bund og grund er et par rugbrødsmadder med lidt ekstra glamour, så er de bestemt ikke billige (det er også tvivlsomt om din mor kan smøre lige så lækre rugbrødsmadder, som disse). På Café Sommer i Allinge er de specialister i at tilberede en luksuriøs gang smørrebrød, som får tænderne til at løbe i vand. Og alt dette med en smuk udsigt over Allinge havn. – Dine bedsteforældre vil for altid være overbeviste om, at dansk mad er den bedste!

Oplevelsesgave Bornholm
Oplevelser Under Overfladen

En af de oplevelsesgaver Bornholm, som fritidsfiskere har svært ved at holde sig fra er en, som går dybt under overfladen. Det er nemlig et kursus i undervandsjagt. Forskellen mellem at stå på bredden iført gummistøvler og med en bajer i den ene hånd og fiskestangen i den anden – og så at bevæge sig ned under vandet i fiskenes naturlige miljø! – er kæmpestor, og der er risiko for, at danne afhængighed for livet. 

Oplevelsen  er en del af Bornholms Outdoor center og finder sted ud for Hasle ved Ringebakkerne (det er ok, hvis du er nødt til at google det ligesom os andre).

Oplevelsesgave På Bornholm
Vi Kan Slet Ikke Få Nok Af Bornholm

Bornholm er et af de mindste områder i Danmark, som byder på det størst mulige udvalg af oplevelser – særligt outdoor. Vi ville også gerne have snakket lidt mere om klippeklatring (igen på Bornholms Outdoor center ved Hasle). I virkeligheden er det også Danmarks ENESTE klipper, vi snakker om, så det er jo i sig selv noget særligt. 

Og til både store og små (gamle og unge) er det bestemt en anbefalet oplevelse at tage sig en tur i kajak. Det er en oplevelse, som varer 3 timer og bringer dig helt tæt på Bornholms smukke natur. 

Bornholm
”Bornholm Bornholm Bornholm… Det Den Dejligste Ferieø!”

Bornholm er jo i det hele taget bare så meget anderledes fra resten af Danmarks natur (og så snakker de vist også lidt sjovere på Bornholm), at øen altid er et besøg værd. Sørg for at holde øje med de mange oplevelser undervejs, så du virkelig får nydt din ferie.

Læs ligeledes: Oplevelser På Bornholm

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. GoDream er Danmarks favorit brand til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.