Autentiske & Hyggelige Oplevelser På Sjælland For Både Børn & Voksne

Oplevelser Sjælland er det vidt begreb medmindre man er født og opvokset på øen. Men selv for mange af dem, der er indfødte sjællændere, er der masser at ting at opleve, som de måske aldrig har tænkt over. Det er jo ikke altid Den lille Havfrue eller Amalienborg, der skal stå for skud, selvom det naturligvis er fantastiske oplevelser. Den smukke ø byder dog på meget mere en dette og derfor har vi samlet en række af de bedste oplevelser på Sjælland. 

Nogle af oplevelserne omfatter naturligvis en del af de gamle klassikere og det er fordi, at man virkelig skal unde sig selv at se disse seværdigheder. Men vi har også en del gode forslag til de af jer, der elsker gratis oplevelser, for dem kan man finde en masse af på Sjælland. Det handler blot om at vide, hvor man skal lede. Det gode ved disse mindre kendte oplevelser er, at man ikke skal slås med turisterne om at komme til, så man får muligheden for at lege turist i vores eget lille land.

Der er aktiviteter på Sjælland for alle, uanset om man vil have romantiske oplevelser eller om det skal være noget for hele familien. Der er aktiviteter, der passer godt til børnene, så man kan helt sikkert finde den perfekte oplevelse, hvis man leder efter en familietur til Sjælland.

Hyggelige Oplevelser På Sjælland

1. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

3. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

4. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

5. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

6. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

7. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

8. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

9. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

10. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

11. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

12. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

13. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

14. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.

15. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.

16. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

17. Tandemspring

Priser fra: 2195 kr.

18. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.

19. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

20. Klatring København

Priser fra: 250 kr.

21. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

22. Kør Ferrari På Landevej

Priser fra: 895 kr.

23. Kør Lamborghini På Bane

Priser fra: 2495 kr.

24. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

25. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

26. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

27. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

28. Wallmans Dinnershow

Priser fra: 1298 kr.

29. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.

30. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

31. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.

32. Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra: 349 kr.

33. Big Swing

Priser fra: 750 kr.

34. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

35. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.

36. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.

37. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

38. Model For En Dag

Priser fra: 1950 kr.

39. Makeup Kursus

Priser fra: 399 kr.

40. Voksen Entrébillet Til København Zoo

Priser fra: 195 kr.

41. Barn Entrébillet Til København Zoo

Priser fra: 105 kr.

Oplevelser På Sjælland Som Alle Vil Synes Om

Først og fremmest skal vi da lige se lidt nærmere på Sjælland. Det er Danmarks største ø med sine 7.031 m2 og det gør naturligvis at der er plads til en hel del seværdigheder og oplevelser. Nye som gamle og der er virkelig meget at opleve, så uanset om man bor på Sjælland eller om skal lege turist, så kommer man aldrig til at kede sig. Der er naturligvis også oplevelser for børn Sjælland, så tag endelig ungerne med. 

Der er naturligvis den hage ved det, at man hurtigt kan blive en smule overvældet, når man ser det store udvalg af oplevelser. Så det er en rigtig god ide at sætte sig ned og planlægge hvad man gerne vil opleve, for ellers kan man hurtigt køre sur i det. Et par af de store favoritter er et Tivoli Årskort, Dinner in the Dark og naturligvis et af de mange lækre hotelophold for 2

Hvis man historisk interesseret, så kan man ikke vælge noget bedre end Sjælland, for her finder du alle de største og smukkeste slotte i hele landet. Kronborg, Fredensborg og Amalienborg, vælg selv. Der er så mange historiske bygninger og oplevelser, så hvis du trænger til at forkæle din indre historienørd, så tøv ikke længere. Det kan faktisk også være ganske gode aktiviteter for børn Sjælland, da det er både sjovt og lærerigt.

oplevelser sjælland
oplevelser for børn sjælland
oplevelser på sjælland

Gratis Oplevelser På Sjælland

En klog mand sagde engang at de bedste ting i livet er gratis. Det er måske ikke helt rigtigt, men der er virkelig mange gratis oplevelser på Sjælland, der bestemt er et besøg værd, hvis man gerne vil have unikke oplevelser. Herunder kan du læse om et par af de bedste gratis aktiviteter Sjælland kan byde på. 

Hvis du har været på Sjælland, så kan du ikke have undgået at lægge mærke til den enestående Storebæltsbro. Du har sikkert også kørt over og måber over hvor fantastisk et bygningsværk det egentlig. Men har du nogensinde rørt broen? Nej vel? Men det er faktisk blevet ret udbredt at tage til Revspidsen i Korsør, hvor man kan komme helt tæt på broen. Det giver en masse fede muligheder for gode billeder eller måske en picnic. Men man er der, kan man jo lige vælge at klappe broen under ”maven”. Det er måske fjollet, men det er en skæg historie og naturligvis en af mange gratis familieoplevelser Sjælland tilbyder. 

En spændende og historisk oplevelse man ikke skal snyde sig selv for, er et besøg til Køge og ikke mindst Sct. Nicolai Kirken. Her kan man se en masse smukke træskærerarbejder og ikke mindst de mange grave, der er lavet direkte i gulvet. Kun Roskilde Domkirke overgår Sct. Nicolai Kirke. Det er helt sikkert noget, der vil more de mindste at tænke på gravene under gulvet.

Det er blot et par af de mange oplevelser på Sjælland. Find selv flere og hav en rigtig god tur til Danmarks største ø, hvor i helt sikkert får en vidunderlig oplevelse.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: