Oplevelser På Sjælland: STOR Guide Til Skønne Oplevelser & Aktiviteter På Sjælland

Oplevelser Sjælland er det vidt begreb medmindre man er født og opvokset på øen. Men selv for mange af dem, der er indfødte sjællændere, er der masser at ting at opleve, som de måske aldrig har tænkt over. Det er jo ikke altid Den lille Havfrue eller Amalienborg, der skal stå for skud, selvom det naturligvis er fantastiske oplevelser. Den smukke ø byder dog på meget mere en dette og derfor har vi samlet en række af de bedste oplevelser på Sjælland. 

Nogle af oplevelserne omfatter naturligvis en del af de gamle klassikere og det er fordi, at man virkelig skal unde sig selv at se disse seværdigheder. Men vi har også en del gode forslag til de af jer, der elsker gratis oplevelser, for dem kan man finde en masse af på Sjælland. Det handler blot om at vide, hvor man skal lede. Det gode ved disse mindre kendte oplevelser er, at man ikke skal slås med turisterne om at komme til, så man får muligheden for at lege turist i vores eget lille land.

Der er aktiviteter på Sjælland for alle, uanset om man vil have romantiske oplevelser eller om det skal være noget for hele familien. Der er aktiviteter, der passer godt til børnene, så man kan helt sikkert finde den perfekte oplevelse, hvis man leder efter en familietur til Sjælland.

56 Fremragende Ideer Til Oplevelser På Sjælland

Kør Ferrari På Landevej

Priser fra 895 DKK

Afslappende Wellness

Priser fra 400 DKK

Kro & Hotelophold Med Middag For 2

Priser fra 1199 DKK

Dinner In The Dark

Priser fra 1195 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Priser fra 299 DKK

Gourmetburger For 2

Priser fra 299 DKK

Biografbilletter

Priser fra 159 DKK

Luksus Brunch For 2

Priser fra 299 DKK

Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra 499 DKK

3-Retters Menu For 2

Priser fra 599 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra 445 DKK

Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra 198 DKK

Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra 399 DKK

Urban High Roping

Priser fra 395 DKK

Miniferie For 2 Med Morgenmad & Middag

Priser fra 1699 DKK

Kør Lamborghini På Bane

Priser fra 2495 DKK

Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra 149 DKK

Voksen Entrébillet Til København Zoo

Priser fra 195 DKK

Barn Entrébillet Til København Zoo

Priser fra 105 DKK

Wallmans Dinnershow

Priser fra 1298 DKK

Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra 999 DKK

Go High Klatrepark

Priser fra 120 DKK

Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra 995 DKK

Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra 349 DKK

3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra 1999 DKK

GoBoat København

Priser fra 449 DKK

Chokoladesmagning Hos Peter Beier

Priser fra 299 DKK

Prøv Banecykling

Priser fra 749 DKK

Kitesurfing Kursus

Priser fra 539 DKK

I Fodsporene På Flammen & Citronen

Priser fra 199 DKK

Klatring København

Priser fra 250 DKK

Prøv Flyboard

Priser fra 899 DKK

RIB Tur På Øresund

Priser fra 499 DKK

Sjælland har noget for enhver smag

Først og fremmest skal vi da lige se lidt nærmere på Sjælland. Det er Danmarks største ø med sine 7.031 m2 og det gør naturligvis at der er plads til en hel del seværdigheder og oplevelser. Nye som gamle og der er virkelig meget at opleve, så uanset om man bor på Sjælland eller om skal lege turist, så kommer man aldrig til at kede sig. Der er naturligvis også oplevelser for børn Sjælland, så tag endelig ungerne med. 

Der er naturligvis den hage ved det, at man hurtigt kan blive en smule overvældet, når man ser det store udvalg af oplevelser. Så det er en rigtig god ide at sætte sig ned og planlægge hvad man gerne vil opleve, for ellers kan man hurtigt køre sur i det. Et par af de store favoritter er et Tivoli Årskort, Dinner in the Dark og naturligvis et af de mange lækre hotelophold for 2

Hvis man historisk interesseret, så kan man ikke vælge noget bedre end Sjælland, for her finder du alle de største og smukkeste slotte i hele landet. Kronborg, Fredensborg og Amalienborg, vælg selv. Der er så mange historiske bygninger og oplevelser, så hvis du trænger til at forkæle din indre historienørd, så tøv ikke længere. Det kan faktisk også være ganske gode aktiviteter for børn Sjælland, da det er både sjovt og lærerigt.

oplevelser sjælland
oplevelser for børn sjælland
oplevelser på sjælland

Gratis oplevelser på Sjælland

En klog mand sagde engang at de bedste ting i livet er gratis. Det er måske ikke helt rigtigt, men der er virkelig mange gratis oplevelser på Sjælland, der bestemt er et besøg værd, hvis man gerne vil have unikke oplevelser. Herunder kan du læse om et par af de bedste gratis aktiviteter Sjælland kan byde på. 

Hvis du har været på Sjælland, så kan du ikke have undgået at lægge mærke til den enestående Storebæltsbro. Du har sikkert også kørt over og måber over hvor fantastisk et bygningsværk det egentlig. Men har du nogensinde rørt broen? Nej vel? Men det er faktisk blevet ret udbredt at tage til Revspidsen i Korsør, hvor man kan komme helt tæt på broen. Det giver en masse fede muligheder for gode billeder eller måske en picnic. Men man er der, kan man jo lige vælge at klappe broen under ”maven”. Det er måske fjollet, men det er en skæg historie og naturligvis en af mange gratis familieoplevelser Sjælland tilbyder. 

En spændende og historisk oplevelse man ikke skal snyde sig selv for, er et besøg til Køge og ikke mindst Sct. Nicolai Kirken. Her kan man se en masse smukke træskærerarbejder og ikke mindst de mange grave, der er lavet direkte i gulvet. Kun Roskilde Domkirke overgår Sct. Nicolai Kirke. Det er helt sikkert noget, der vil more de mindste at tænke på gravene under gulvet.

Det er blot et par af de mange oplevelser på Sjælland. Find selv flere og hav en rigtig god tur til Danmarks største ø, hvor i helt sikkert får en vidunderlig oplevelse.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu