Eksotiske & Hyggelige Oplevelser På Bornholm (Solskinsøen)

Oplevelser på Bornholm er der nok af, som oftest er oplevelserne aktiviteter ude i naturen eller kreative indendørs oplevelser. Vi har her valgt at fokusere på det første nemlig aktiviteter på Bornholm, altså de der foregår udendørs og er lidt sports agtige. Der vil blandt de mange oplevelser på Bornholm indimellem være oplevelser som kun egner sig for voksne, men som udgangspunkt kan hele familien være med til de fleste af oplevelserne på Bornholm. 

hvad kan man lave på Bornholm har du måske stille tænkt for dig selv da i blev enige om at i gerne ville på en lille ferie til Bornholm. Du tænker måske, har de overhovedet andet en granit og røget sild på solskinsøen? Til dette må vi bare sige at trods Bornholms beskeden størrelse, har de utrolig mange spændende oplevelser og aktiviteter at byde på, ja faktisk for hele familien. Se med nedenfor og find netop den eller de oplevelser på Bornholm, som i vil opleve denne gange i besøger den smukke danske ø langt mod øst.

5 Sjove Oplevelser På Bornholm

1. Klippeklatring

Priser fra: 349 kr.
Klippeklatring på Bornholm er faktisk det eneste sted i Danmark, hvor du kan prøve at bestige en rigtig klippe. Ved at bestille et gavekort til denne oplevelse på Bornholm, vil du få udleveret alt udstyr & mulighed for at klatre i 3 timer. Der vil som minimum hele tiden være 2 dygtige instruktører, naturligvis for en sikkerheds skyld, men de hjælper ligeledes gerne hvis du brug for tips & tricks midt på den lodrette klippe.

2. Klipperappelling

Priser fra: 349 kr.
Solskinsøen Bornholm er det eneste sted i Danmark, hvor der findes rigtige klipper. Ønsker du at prøve klipperappelling i Danmark er Bornholm derfor det eneste sted. Heldigvis kan du bestille et gavekort til klipperappelling hos Bornholms Outdoorcenter. Oplevelsen på de lodrette klipper varer 3 timer & inkluderer leje af alt udstyr. Der vil altid være en dygtig instruktør til stede, som kan hjælpe dig sikkert ned af klippen.

3. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 499 kr.
Har du tidlige fisket med fiskestang & tænkt at det kunne være sjovere at jage fiskene på deres egen hjemmebane? Så er her den oplagte mulighed i den smukke by Hasle på Bornholm, har du nemlig mulighed for at deltage i et undervansjagt kursus. Der er lagt op til en rigtig god dag, i godt selvskab. Dette undervandsjagt kursus varer nemlig 3 timer & gennemføres af en dygtig instruktør.

4. Introtur i Kajak

Priser fra: 350 kr.
Bornholm er en utrolig smuk ø ikke blot på land men ligeledes ude fra havet. Derudover er det utrolig sjovt & god motion at sejle i kajak, så det er en vaskeægte win win situation. Denne introtur i kajak varer 3 timer & alt undervisning samt introduktion til kajak & udstyr vil ske sammen med en instruktør. Denne oplevelse på Bornholm lærer dig b.la. hvordan man bruger en kajak, laver en vending & bruger en pagaj rigtigt.

5. Mountainbikekursus

Priser fra: 399 kr.
Der findes utrolig mange oplevelser på Bornholm, blandt andet dette Mountainbikekursus. Der er lagt op til cirka 2 timers kørsel på mountainbike omkring Rønne. Inden i sætter jer på cyklerne, vil der være en introduktion til mountainbiking. I løbet af de 2 timer i cykler, vil der løbende være undervisning i teknik, træning & sikkerhed. Leje af cykel & hjelm er inkluderet i dette mountainbikekursus. 

Oplevelser På Bornholm

Her hos Gaveavisen ligger det og meget på sinde, at vores kunder får de bedst mulige oplevelser, som de vil kunne mindes i mange år frem. Det gælder ikke mindst når det kommer til noget så spændende som oplevelser på Bornholm. Bornholm er nemlig et sandt overflødighedshorn af spændende, naturoplevelser, steder af historisk interesser og ikke mindst vidunderlige mennesker. Det er med andre ord det perfekte sted at tage hen, hvis man gerne vil prøve noget, der på én gang er velkendt, men også lidt fremmed.

Hvis man er til de dejlige naturoplevelser, så kan man tage ud og prøve klippeklatring på Bornholm. Det kan man ikke prøv andre steder i landet, og det er altså en helt speciel oplevelse, som man ikke skal snyde sig selv for. Det er på alle måder vildere og mere spændende end at klatre rundt på en konstrueret klatrevæg i et varehus.

Hvis man hellere vil rundt på cykel er det oplagt at opleve Bornholm på mountainbike. Øen er med sit kuperede terræn og mange klipper et fantastisk sted at mountainbike rundt.

Men Bornholm er også et fantastisk spændende sted ren historisk. F.eks. var øen besat af Sovjetunionen i et helt år efter anden verdenskrigs afslutning. Et stykke danmarkshistorie, som går mange almindelige borger forbi. Det har naturligvis sat sine spor på og vi opfordrer alle besøgende til at snuse lidt mere til dette stykke historie. Derudover kan man med fordel besøge borgruinen Hammershus, der faktisk er den allerstørste af sin slag i hele Nordeuropa. Ja Bornholm har altså mere at byde på, end man lige går og tror.

oplevelser på bornholm

Aktiviteter På Bornholm

Bornholm er på mange måder et sandt paradis for folk der elsker at være aktive og udfordre dem selv. Faktisk har du mulig for at opleve den smukke ø under vand, over vand samt fra højderne. Lad os fortælle lidt mere om dette nedenfor.

Under vand, kan du komme ved at bestille det populære gavekort til et undervandsjagt kursusBornholm. Uanset om du er professionel eller det er første gang du skal prøve undervandsjagt, vil du blive udfordret. De mange store klipper som findes overalt på Bornholm, er nemlig også at finde under vandoverfladen. Det kræver lidt ekstra færdighed at dykke ned på havets bund for at lede efter fisk, hvis man både på vej ned samt op skal snige sig rundt om store klipper. Det er blandt andet her at den dygtige instruktør kommer ind i billedet, han har erfaring og ved lige hvordan det skal gøres. Du får altså mulighed for at lære af en professionel undervandsjæger.

Over vand, kan du komme ved at bestille et gavekort til en introtur i kajak. Det skal dog lige nævnes at der ingen garanti er for at du under hele turen vil opholde dig oven vande. For du vil helt sikkert blive præsenteret for den legendariske og af nogle frygtet grønlændervending. Men når den er klaret, holder folk sig som regel oven vande.

Klippeklatring er en blandt mange oplagte oplevelser på Bornholm. Netop fordi det er det eneste sted i Danmark hvor man kan klatre op af en rigtig klippe. Skal du til Bornholm på ferie eller andet og drømmer du om at prøve klippeklatring skal du bestemt købe denne oplevelse. For det er noget helt andet at klatre op af en klippe på Bornholm end f.eks. indendørs klatring i København.

oplevelser bornholm

Danmarks Eksotiske Perle

Bornholm er en ø, der adskiller sig en hel del fra resten af landet. Man mærker straks at dens natur er noget mere rå og vild end resten af vores lille blide nation. Overalt finder man klipper og vild natur, der på mange måder minder mere om noget man finder i Sverige eller Norge. Men Bornholm er dansk og det er vi stolte af. Så hvorfor skal man finde oplevelser på Bornholm? Jo først og fremmest kan man se ting på Bornholm, som man ikke kan finde andre steder i Danmark.

F.eks. har Bornholm den eneste bjergby i hele landet. Jo den er god nok, for Gudhjem er teknisk set en bjergby og det er altså helt specielt, at stå og betragte de smukke solnedgang fra toppen. Byen byder desuden på en masse andre spændende ting, som man ikke bør snyde sig selv for.

Bornholm byder naturligvis også på de vildeste naturoplevelser i hele landet, da man kan prøve førnævnte klippeklatring og mountainbiking. Man kan naturligvis også se Danmarks største vandfald i Døndalen. Fordi man ikke er vant til at se den slags i Danmark, så er det altså en ganske overvældende fornemmelse at se et tyve meget højt vandfald i vores egen baghave.

Der er noget for enhver på Bornholm, uanset om det så er rundkirker, middelalderhistorie, naturoplevelser eller noget helt andet. Det er spændende for både børn og voksne, som alle vil kunne få de dejligste minder fra vores allesammens solskinsø. Og derfor skal du finde oplevelser på Bornholm. Du vil ikke fortryde det.

bornholm oplevelser
Hvad Kan Man Lave På Bornholm?

Skal du på ferie eller miniferie til Bornholm har du helt sikkert tænkt hvad kan man lave på Bornholm? Så dette vil vi lige give nogle eksempler på for Bornholm er en ø fyldt med skønne oplevelser og aktiviteter. Her er som sagt noget for alle uanset om du er den aktive eller kreative type. Bornholm er kendt for at huse mange kreative personligheder, samt deres kunstneriske højskole. Men der er bestemt også aktiviteter på Bornholm for folk der er mere interesseret i sport og action. Se blot nogle af disse oplevelser ovenover på vores liste over oplevelser på Bornholm.

Er du dybt betaget af den Bornholmske natur venter der dig utrolige naturoplevelser. Bornholm er nemlig et slags Mekka for folk der elsker smuk natur, hvad end de ønsker at vandre eller cykle gennem de smukke landskaber. Faktisk har Bornholm nogle af de bedste MTB-spor i Danmark. Så er du meget interesseret i fart og spænding på en mountainbike er Bornholm stedet at tage hen. Hvis du ønske at blive en bedre mountainbike-rytter kan du bestille et mountainbike kursus på Bornholm ovenover. Rigtig god tur til smukke Bornholm.

Få yderligere ideer til hvad i kan lave på bornholm:

Hvad kan man lave i sommerferien
Hvad kan man lave med sin kæreste
Hvad kan man lave med sin veninde

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: