Autentiske & Hyggelige Oplevelser I København Som Alle Vil Synes Om

Oplevelser i København er der masser af, og man kan være helt sikker på at man ikke kommer til at kede sig i vores smukke hovedstad. Som den gode gamle sang siger: ”København, København! Der er sang og feste og glæde i dit navn”. Det er en sang med en masse sandheder og man kan mærke den helt særlige stemning, så snart man ankommer i byen. 

Der er altså nok at tage sig til, men hvis man ikke er indfødt, så kan det hurtigt blive en ganske besværlig oplevelse at finde hoved og hale i den store by. Men der er heldigvis masser af hjælp at finde, for hvis ikke man benytter google, så kan man altid få hjælp af byens rare indbyggere, der med glæde vil fortælle hvad man bør se. Så det er oplagt at tage på eventyr og opleve de mange aktiviteter i København uden en større plan. Lad dig føre med af byens puls og vær klar til en masse nye minder. Det er en by med historie og det kan mærkes i de ting man kan opleve. 

Vi har naturligvis masser af gavekort til spændende oplevelser, der omfatter alt fra Tivoli, kanalrundfart, restauranter og meget mere. Der er kort sagt, noget for enhver smag og det gælder også din. Så hvis du er interesseret i oplevelser i København, så er du kommet til det helt rette sted. Lad os se hvad byen kan byde på.

Sjove Oplevelser I København

1. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

3. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

4. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

5. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

6. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

7. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

8. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

9. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

10. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

11. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

12. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

13. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

14. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.

15. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.

16. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

17. Tandemspring

Priser fra: 2195 kr.

18. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.

19. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

20. Klatring København

Priser fra: 250 kr.

21. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

22. Kør Ferrari På Landevej

Priser fra: 895 kr.

23. Kør Lamborghini På Bane

Priser fra: 2495 kr.

24. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

25. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

26. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

27. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

28. Wallmans Dinnershow

Priser fra: 1298 kr.

29. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.

30. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

31. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.

32. Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra: 349 kr.

33. Big Swing

Priser fra: 750 kr.

34. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

35. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.

36. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.

37. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

38. Model For En Dag

Priser fra: 1950 kr.

39. Makeup Kursus

Priser fra: 399 kr.

40. Voksen Entrébillet Til København Zoo

Priser fra: 195 kr.

41. Barn Entrébillet Til København Zoo

Priser fra: 105 kr.

Hvad Gør København Til Noget Særligt?

Hvis man er ny i København, så kan man som sagt nemt føle sig lidt på herrens mark. Det er lidt vildt at stå en by på den størrelse, hvis man er vant til noget mindre. Der er masser af oplevelser i København for voksne, såvel som for børn og vi vil gerne hjælpe dig med at finde frem til det helt rette. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvad du giver dig til. Nogle ting er mere ”københavnske” end andre og det er lige præcis de oplevelser, man skal sørge for at få med. I hvert fald hvis man blot er på besøg i byen.

Herunder kan du altså se lidt mere om de ting, der er med til at gøre København til den enestående by den er. Der er noget for enhver og derfor kan man altid finde på noget at lave, uanset om det skal være velsmagende, lærerigt eller blot brandhyggeligt.

ting at lave i københavn
aktiviteter i københavn

Forkæl Ganen I København

Når det kommer til fin gastronomi og lækre restauranter, så er der ingen tvivl om at Danmark har indtaget en solid plads og København er stedet, hvor man finder de bedste spisesteder i landet. Nyt Nordisk er det begreb, som alle bruger og man kan bl.a. opleve det på de store Michelin restauranter, som f.eks. Noma. Men man kan altså også sagtens opleve lækker og velsmagende mad til en pris, der ikke nødvendigvis koster en nyre.

Hvis man gerne vil prøve lidt forskelligt, så kan man f.eks. tage til et chokoladekursus, hvor man ikke alene får lov at lære mere om produktionen, men man får naturligvis også lov at smage. Det samme gælder på et flødebollekursus, hvor man lære alle smarte teknikker. Hvis det skal være lidt mere særpræget, så kan man prøve Dinner in the Dark, hvor man spiser i komplet mørke, og kan få en oplevelse, der går langt ud over det sædvanlige. 

Men det kan naturligvis også være de våde varer, der er i fokus for en af de sjove ting at lave i København er at tage til vinsmagning København og ølsmagning København. Her får man både et indblik i særlige varianter af øl og vin, men man får naturligvis også lov at smage på tingene, og det er noget de fleste nok gerne vil være med til. Ligeledes kan i nyde en skøn Ginsmagning København.

Som man kan se, byder København på masser af interessant og spændende aktiviteter, der har smagsløgene i fokus. Der er noget for enhver smag og ikke mindst enhver pengepung. Gavekort til disse oplevelser er også oplagte at bruge som gaver til en man holder af.

oplevelser i kbh
oplevelser i københavn for voksne
Se København Fra En Anden Vinkel

At gå gennem Københavns gader er en oplevelse i sig selv, men hvis man gerne vil have anderledes oplevelser i København, så skal man se byen fra vandet. Byen ligger trodsalt lige ud til vandet og de mange kanaler har været med til at gøre København til den handelsby den var. Det er ikke uden grund, at den hurtigt blev den største by i hele landet. Hvis du gerne vil udnytte de mange kanaler, så kan du tage på den gode gamle kanalrundfart København, hvor du får set det hele lidt fra en anden vinkel. Det er utroligt hyggeligt og er desuden en oplagt oplevelse at have med sine børn. 

Skal det være lidt mere frit, så kan man med fordel leje en GoBoat, hvor man selv er kaptajnen og så kan man ellers holde en vidunderlig picnic ude på vandet. Det er hygge og sjov for hele familien eller en oplagt ide til en romantisk date. 

Hvis man ikke er så meget til det våde, så kan man naturligvis også vælge at se København fra oven. Der er nemlig masser af spændende aktiviteter i København for voksne, der gerne vil op at flyve. Det kunne f.eks. være med en helikoptertur. Her får man virkelig mulighed for at se hvor stor byen er og det er en spændende oplevelse som man aldrig glemmer. Andre oplevelser København inkluderer bl.a. muligheden for at prøve kræfter med Urban High roping eller en af de andre ekstreme oplevelser i Urban Ranger Camp. Der er noget for enhver smag og ethvert niveau, så man behøver ikke være uddannet jægersoldat for at have det sjovt.

Oplevelser I København
ting at lave i københavn med kæresten
oplevelser københavn
En By For Hele Familien

Det lyder måske som om oplevelser i Kbh primært er for voksne, men det er ikke sandt. Der er masser af ting at opleve sammen med sine børn og resten af familien. Naturligvis er det måske nemmere at finde ting at lave i København med kæresten, men hvis man ser sig lidt om, så er der masser at interessante oplevelser for hele familien. 

Man kunne f.eks. tage børnene med i zoo eller sågar i tivoli. Det er gode gamle klassikere, der aldrig gå af mode, og de er desuden blandt de København aktiviteter, der er lige så sjov for de voksne som for børnene. Derudover kan man passende tage familien med på byvandringer København, hvor man ikke alene får set steder i byen man måske ikke kommer så ofte, men man kan også få nogle fantastiske fortællinger fra de skæve personligheder, der pryder Københavns gadebillede. En af de evige favoritter for hele familien er et besøg i Den Blå Planet, der er et utroligt spændende akvarium. Her kan man se alle mulige eksotiske og særprægede fisk og pattedyr. Der er naturligvis masser af lokale fiskearter, men man kan også komme til at opleve eksotiske hajer og lignende dyr. Et gavekort til Den Blå Planet er oplagt hvis man gere vil give sin familie en oplevelse, der er både spændende og lærerig. 

Skal det være lidt mere velsmagende, så kan man deltage i madlavningskurser for børn eller måske et chokoladekursus, hvor man i den grad kan være kreativ og så noget lækkert at spise. Det er også interessant for børn og dermed er det gode familieoplevelser. 

Der er med andre ord masser at opleve for hele familien, hvis man bare ved hvor man skal lede.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: