Hyggelige & Sjove Oplevelser For Børn Som Også Kan Gå Til Voksne

Oplevelser for børn har i de senere år været en meget populær gaveide. Det er et glimrende alternativ til de mange traditionelle gaver, som vi giver vores børn. Normalt vil man måske oversvømme dem med legetøj, når de har fødselsdag eller til jul, men hvorfor ikke tænke lid ud af boksen og prøve noget nyt? Børn har også godt af at blive udfordret lidt, så en oplevelsesgave kan faktisk være et rigtigt godt valg. 

Uanset om det er til piger eller drenge, så er der er oplevelses for børn i alle aldre. Se selv det store sortiment, hvor du kan finde alt fra ture i zoo til et kagekursus. Det skorter altså ikke på variation, så du kan helt sikker finde den perfekte oplevelsesgave til dit barn.

Sjove Oplevelser For Børn

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

2. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

3. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

4. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

5. Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra: 445 kr.

6. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.

7. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

8. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

9. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.

10. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

11. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

12. Klatring København

Priser fra: 250 kr.

13. Big Swing

Priser fra: 750 kr.

14. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

15. Kør Gokart F1-Style

Priser fra: 330 kr.

16. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

17. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

18. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

19. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.

20. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.

21. Voksen Entrébillet Til København Zoo

Priser fra: 195 kr.

22. Barn Entrébillet Til København Zoo

Priser fra: 105 kr.

23. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.

24. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

Oplevelser Til Børn Som Gave

Begrebet oplevelser er ikke reserveret til voksne. Det er noget, som alle skal have adgang til og derfor er det så heldigt, at der findes så mange forskellige oplevelser for børn såvel som voksne. For børn, der er vant til at få almindeligt legetøj i gave vil det være noget af en overraskelse at få en oplevelsesgave. Men det er en gave, der med garanti kommer til at gøre dig meget populær. Ikke alene får barnet mulighed for at få en oplevelse ud over det sædvanlige, men det kommer til at få oplevelsen sammen med dig. Den slags oplevelser med børn skaber uvurderlige minder, som vil følge jer begge resten af livet. Det er noget man ikke kan sætte en pris på. 

Oplevelser for børn er desuden en gaveide, der kan bruges til alle lejligheder. Så hvad enten det drejer sig om fødselsdag, juleaften eller måske en konfirmation, så er en spændende oplevelse altid passende. Tag dem med ud og opleve noget, som de aldrig har prøvet før. Det kan være muligheden for at være dyrepasser for en dag eller måske ligefrem bridgewalking, hvor man får set alt lidt fra oven.

oplevelser for børn
oplevelser med børn

Oplevelser For Hele Familien

Hvis du har børn og gerne vil have gode oplevelser sammen med dem, så kan du med fordel gå på jagt i vores store udvalg. Der er masser af muligheder for at finde oplevelser med børn, der er sjove og udfordrende for både dem og i voksne. Så man skal ikke være bange for at det bliver kedeligt, selvom man er fuldvoksen. 

Faktisk er disse oplevelser en fantastik måde at komme i kontakt med sit indre barn på. Det er en rig mulighed for at give lidt slip på den fornuftige voksne og lade ens børn se, at man også har været lille engang. De vil elske det og de minder i kan få på sådan en dag er guld værd. Så tøv ikke med at tage en masse billeder og nyde oplevelsen.

Så hvis du er blevet inspireret, så tøv ikke men book oplevelser for børn allerede i dag. De er måske rette mod børnene, men der er sjov og ballade for hele familien.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: