Ophold i FÆNGSLET - Køjesengs overnatning i Den Tidligere Sygeafdeling

Har man lyst til at prøve en autentisk fængseloplevelse, så skal man naturligvis prøve et ophold i FÆNGSLET. Her venter en oplevelse, der ikke kan måle sig med ret mange oplevelser, og det er samtidig også en oplevelse, der er værd at prøve for alle. Det er naturligvis Horsens Fængsel, der er tale om, og her kan man få en overnatning bag fremmer. Det er en begivenhedsrig oplevelse, og hvis man gerne vil have mest muligt ud af den, så skal man naturligvis ikke bryde ud af tremmerne.

I fængslet i Horsens stor menuen næsten kun på vand og brød. Man får her et indblik i, hvordan det har været at sidde i fængsel i det nu tidligere Horsens Statsfængsel. Her kan man også få spændende fortællinger om nogle af de flugtforsøg, der har været fra de små celler. Man vil også helt selv kunne mærke, hvordan det egentlig er, at det føles at sidde i forlængelse. Det er bestemt en oplevelse for livet, som man ikke bør snyde sig selv for. På den måde er det helt bestemt også muligt at få mere medfølelse med de mennesker, der sidder eller har siddet i fængsel.

Et ophold i FÆNGSLET består af en overnatning i en tomandscelle i den tidligere sygeafdeling. Her overnatter man i en køjeseng. Man får også morgenmadsposer, og der er kaffe og te i køkkenet. Der er desuden fri parkering udenfor, og man kan frit benytte sig af Wi-Fi på stedet.

Autentisk Ophold i FÆNGSLET
Ophold i FÆNGSLET

Ophold i FÆNGSLET

Destination ikon FÆNGSLET – Horsens Statsfængsel
Tid ikon 1 Overnatning i Tomandscelle Med Køjesenge
Tjek ikon Fri Entré Til Hele fængselsmuseet
Personer ikon 2 Personer Som Vil Prøve En Unik Oplevelse
Pris ikon Pris 850,- For En Overnatning 2 Personer

Ophold i FÆNGSLET

Destination ikon FÆNGSLET – Horsens Statsfængsel

Tid ikon 1 Overnatning i Tomandscelle Med Køjesenge

Tjek ikon Fri Entré Til Hele fængselsmuseet

Priser Fra 850 DKK For 1 Overnatning, 2 Personer

Ophold i Fængslet: En Oplevelse For Livet

Man skal lede længe efter en tilsvarende oplevelse, og det er helt fabelagtigt, hvad der her er skabt i Horsens. Det er nok de færreste mennesker, der har troet, at det ville blive muligt at få indblik i, hvordan det egentlig er at sidde i fængsel. Oplevelsen ligger dog lige for den dag i dag, og man kan også købe et gavekort til den.

I 2016 vandt FÆNGSLET en pris for at være Verdens Bedste Oplevelsesmuseum. Det siger ikke så lidt om det, og det er helt sikkert en oplevelse, man skal give sig selv. Det er ikke ualmindeligt, at man både vil være spændt – og måske også en anelse nervøs – når man skal en tur i fængslet, men det er der absolut ikke nogen som helst grund til.

FÆNGSLET er det største fængselsmuseum i Europa, og som tidligere nævnt befinder det sig i det forhenværende Horsens Statsfængsel. På stedet for man fortællinger fra både indsattes og ansattes perspektiv, og det betyder, at man fortællinger, der er meget levende. FÆNGSLET har i alt vundet tre priser for deres måde at drive museumsformidling på. I 2016 vandt det blandt andet prisen for Bedste Udenlandske Museum, der blev kåret i London.

Når man vælger et ophold i FÆNGSLET, så får man mulighed for at tilbringe natten i en af de 22 celler, der er fra fængselstiden. Alle celler er autentiske, og den helt ægte fængselsstemning er stadig intakt på stedet. Det gør naturligvis også, at oplevelsen er helt særlig. Man vil også opleve, at hver eneste celle har sit helt eget udtryk, og det betyder dermed, at hver celle er unik. Cellerne er indrettet med både skrivebord, stole og en håndvask. I hver celle findes også en såkaldt celleradio, der stadig virker. På væggene finder man desuden graffiti malet af fangerne.

Ophold Fængslet

Overnat i En Af Fængslets Celler

I hver celle er der plads til 1 – 4 personer. Cellerne har derfor også forskellige størrelser. Der findes gode toilet- og badefaciliteter på gangene, og man vil generelt føle sig godt tilpas. Det er SleepIn, der står for et ophold i FÆNGSLET, og selvom man er “indsat”, vil man også på adgang til et stort fælles køkken. Her er der rigeligt med plads til at lave mad – og til forskellige former for fællesspisning. I køkkenet findes også et særdeles hyggeligt sofaområde, hvor man rigtig kan slænge sig i sofaerne. De er naturligvis alle sammen originale og stammer fra den tid, hvor fængslet var aktivt, og hvor der var fanger indsat.

I FÆNGSLET får man også adgang til Gangmandens celle. Denne bruges både som opholdsrum om aftenen, hvor der kan spilles spil. Der er også rig mulighed for at sidde og læse. Om dagen kan celle blandt andet benyttes om mødelokale.

Hvis man er kørestolsbruger, så er der også mulighed for, at man kan få en nat bag tremmer i FÆNGSLET. Der findes nemlig en kørestolsvenlig adgang til SleepIn, og der er desuden to gange 2-personers kørestolsvenlige værelser. Hertil er der også indrettet både toilet- og badefaciliteter. Der er med andre ord plads til alle.

Når man skal på et ophold i FÆNGSLET, så findes der også forskellige husregler, som man skal sætte sig ind i. Det kan være en god idé at læse disse, inden man tager af sted, og man kan finde dem på hjemmesiden. Hvis ikke man har fået læst dem, inden man ankommer til opholdet, så kan man selvfølgelig også få mulighed for at læse dem på stedet.

Læs Ligeledes: DuGlemmerDetAldrig

Overnatning i FÆNGSLET

Et Ophold i FÆNGSLET Er For Alle

Der er ikke nogen tvivl om, at man sagtens kan sige, at et ophold i FÆNGSLET kan være årets oplevelse. Det er især sjovt og spændende, hvis man tager af sted sammen med en, man holder af. Man kan naturligvis også vælge at tage af sted alene. Der er plads til alle, og man kan roligt glæde sig, så snart man har booket et ophold. Det koster tilmed ikke så meget, som man måske skulle tro.

I FÆNGSLET venter en stor oplevelse, og det er også værd at vide, at man får rabat på fængselsmuseet, når man overnatter på stedet. Så kan man helt selv beslutte sig for, om man også vil ind at opleve dette. Her er nemlig rigtig meget spændende at se på fra den gode gamle fængselstid, og man kan i så tilfælde opleve det for bare 80 kr.

2019 blev et rekordens år for FÆNGSLET, og det gjorde det naturligvis, fordi der var flere mennesker end nogensinde før, der besøgte stedet. FÆNGSLET har været inde i en rivende udvikling, og det er kun spændende at se, hvad der kommer til at ske i de kommende år.

Med et ophold i FÆNGSLET får man en oplevelse, som man med sikkerhed ikke finder andre steder. Man kan roligt glæde sig til at komme af sted, og det vil med sikkerhed også være en oplevelse, som man aldrig nogensinde glemmer. Det gælder bare om at få booket tid til et ophold, og så kan man ellers godt begynde at forberede sig.

Et ophold i FÆNGSLET vil være et evigt minde.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: