GaveAvisen.dk er en Dansk ejet og drevet hjemmeside.

GaveAvisen.dk er skræddersyet til at vise dig de absolut bedste resultater indenfor kategorier så som smagninger, ophold, Gaveidéer & ej at forglemme oplevelsesgaver. Oftest finder du lange lister på hjemmesiden som giver dig en masse inspiration til hvad du kan give i gave eller hvor i kan tage hen på weekendophold og meget mere. Så har du brug for inspiration eller overblik over de bedste muligheder så skal du blot besøge GaveAvisen.dk

 

At Benytte hjemmesiden GaveAvisen.dk er helt og aldeles sikkert!

GaveAvisen.dk har et SSL certifikat, hvilket du kan se oppe ved url’en her er ikonet af en låst hængelås & hjemmesidens url begynder med https:// hvilket gør siden sikker at benytte. Dertil er det værd at nævne at hjemmesiden er hostet af et anerkendt dansk firma nemlig UnoEuro, de er med til at sikre hjemmesiden mod online “banditter”. 

Har du brug for hjælp? Hvad enten det er omkring oplevelserne eller funktioner på vores hjemmeside, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig! 

Skulle du sidde med et spørgsmål som du ikke får besvaret på denne side, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte vores dygtige & altid hjælpsomme kundeservice. De sidder nærmest klart til at hjælpe dig døgnet rundt, skulle det ikke lykkedes dig at komme i kontakt med os via e-mail Kontakt@GaveAvisen.dk kan vi altid kontaktes på telefon 22419981. Du kan finde langt flere informationer om vores kundeservice lige her.

GaveAvisen.dk har ingen indflydelse på leveringen af din bestilling.

Vi er en “blot” en hjemmeside som giver dig et overblik over de bedste gaver, oplevelsesgaver, weekendophold med mere & viderestiller dig så straks til den bedste forhandler. Ønsker du at vide hvornår du kan forvente at modtage din bestilling bør du kontakte forhandleren som vi viderestiller dig til. Har du spørgsmål til ovenstående bedes du kontakte vores kundeservice, de vil med glæde uddybe og fortælle dig yderligere om hvornår du kan forvente at modtage din bestilling hvis de har oplysninger om dette.

0 / 5. Bedømmelser: 0