Gode Ønsker Til Barnedåb Både Til Forældre & Den Lille Ny

Ønsker til barnedåb er der masser af og hvis man gerne vil have en rigtig god barnedåb, så er det naturligvis også nødvendigt med nogle gaver. Der er jo ikke noget, der er mere vidunderligt end at samle alle man kender for at fejre, at der er kommet en lille ny til verden. Det er noget ganske særligt, for det er her at man byder barnet velkommen til verden og giver det navnet, som det skal bære resten af livet. 

Hvis du skal til barnedåb eller selv skal holde en, så kan det være svært at finde på nogle gode gaver. Som forældre skal man jo komme på barnedåb ønsker, men der er flere forskellige ting man skal tage med i sine overvejelser. For hvad i alverden skal man give et spædbarn, der ikke ligefrem har de store tanker om, hvad der foregår på denne store dag? Det skal vi se nærmere på herunder. 

Vi har alt indenfor dåbsgaver, så du kan heldigvis nemt finde den helt perfekte gave, uanset om det er til den lille ny eller til de stolte forældre. Der er alt indenfor legetøj til de mindste i en fremragende kvalitet, så man kan altså være helt sikker på, at det er gode dåbsgaver. Man kan også finde noget indenfor alle prisklasser, så alle kan være med.

Søde & Hyggelige Ønsker Til Barnedåb
Ønsker Til Barnedåb Dreng
Ønsker Til Barnedåb Dreng
Ønsker Til Barnedåb Pige
Ønsker Til Barnedåb Pige

1. Cutie Hanna

Priser fra: 259 kr.
Leder du efter en god gave at ønske til en sød lille piges barnedåb? Så vil hun være vild med Cutie Hanna. Hun er sød og fin at lege med, samtidigt med at hun er blød nok til at sove med. Du kan derfor trygt ønske hende til den lille.

2. Mine 100 Første Ord

Priser fra: 119 kr.
Det perfekte ønske til en barnedåb er Mine 100 Første Ord, som kommer med fine illustrationer. Ligegyldigt hvilket barn, som skal døbes, vil de blive glad for denne bog. Det gør det lidt sjovere at lære ord og er en god mulighed for at træne sammen med forældrene.

3. Gulvpuslespil

Priser fra: 89 kr.
Et gulvpuslespil er en god gave til at have sjove og aktive lege med barnet. Det er nemt at finde og derfor en gave, som er nem at ønske sig. Det kan også hjælpe med at udvikle barnets motorik og skabe sjove lege, som der kan bruges mange timer på.

4. Dukke

Priser fra: 149 kr.
En klassisk gave at ønske til en barnedåb, er en dukke. En dukke vil mange små børn blive glad for og de kan bruge den længe. Dukken giver barnet mulighed for selv at lege forælder og at tage den med over det hele. De kommer også i mange forskellige udgaver.

5. Løbecykel

Priser fra: 465 kr.
Hvis du vil ønske dig en gave, som barnet kan bruge, når de bliver lidt ældre, er en løbecykel god. Den er rigtig fin og god til at et lidt ældre barn kan cykle rundt i haven eller fortovet. Det er en god gave til at give barnet frisk luft.

6. Xylofon & Hammerbræt

Priser fra: 179 kr.
Vil du gerne finde en musikalsk gave at ønske til barnet, vil de elske en xylofon og hammerbræt. Det er det perfekte ønske, som barnet kan bruge til at slippe musik på. Det giver dem også mulighed for at genkende lyde og spille koncerter for venner og familie på xylofonen.

7. Suttekæde

Priser fra: 119 kr.
Små børn elsker at sutte og tygge på alt de kan komme i nærheden af. Det kan godt være skadeligt for barnet og genstanden. Ved at ønske en suttekæde, er der en genstand som det er sikkert for barnet at sutte på. Den skal nok få en masse brug.

8. River Stones

Priser fra: 399 kr.
Aktive lege er en god måde at udvikle barnets motorik og have sjove lege mellem forældre og barn. Med River Stones kan du få en gave til barnet, som de kan få mange timers sjov ud af. De er perfekte til at øve hop eller lege jorden er giftig.

9. Puslespil

Priser fra: 65 kr.
Et puslespil er en god og klassisk gave at skrive på ønskelisten til en barnedåb. Det er en sjov måde for barnet at lege med forskellige former og kigge på fine billeder. Der findes puslespil inden for alle interesseområder, så det kan passe til, hvad barnet synes er spændende.

10. Regnbue

Priser fra: 229 kr.
Kombiner et sjovt 3D puslespil med fin udsmykning, ved at ønske dig en regnbue. Den er sjov for barnet at skille ad og samle igen både alene eller sammen med en god ven. Samtidigt ser den fin ud, når den står på hylden og ikke bliver brugt.

11. Dukke Sophia

Priser fra: 189 kr.
Dukke Sophia er den perfekte gave til en sød pige eller dreng som elsker at lege med fine dukker. Hun er god til et hav af forskellige lege og kan også bruges til leg med venner. Samtidigt er hun blød nok til at barnet kan sove med hende om natten.

12. Værktøjsbænk

Priser fra: 999 kr.
Har du et barn som skal døbes, der er meget fascineret af fars værksted? Et værksted kan godt være farligt for et barn at lege i, men nu kan barnet få sit helt eget. Med en værktøjsbænk får barnet alt fra save til hamre og tandhjul til at lege med.

13. Mine Første Billedbøger

Priser fra: 199 kr.
Gode børnebøger er altid et stort hit til barnedåb og er en god gave at ønske sig. Mine Første Billedbøger er en fin samling som kan give flere bøger i én. Her kan barnet lære lidt om at læse og samtidigt kigge på de fine billeder i bøgerne.

14. Bold I Naturgummi

Priser fra: 79 kr.
Der er et hav af forskellige lege som skal bruge en god bold til at blive spillet. Ønsk en bold i naturgummi til barnet, for at give dem mulighed for at spille bold i haven. Bolden kommer i fine designs og har ingen skadelige midler, da den er i naturgummi.

15. Kuglebane Med Biler

Priser fra: 249 kr.
Hvis du vil finde en fin gave, som barnet kan lege med alene, kan du ønske en kuglebane med biler. Det er en dejlig og farverig gave, som barnet kan få mange timers sjov til at gå med. Bilerne kommer i flotte farver, som passer til de fire baner.

16. Børnebøger

Priser fra: 129 kr.
Lad barnet udvikle deres læseevner og kigge på fine billeder med gode børnebøger. Det er en oplagt gave, som kan bruges i mange år og ikke fylder så meget på værelset. Samtidigt kan de bruges til højtlæsning og godnathistorier til masser af hygge sammen med forældrene.

17. Traktor Uro

Priser fra: 312 kr.
Når barnet stadig er helt lille, er det fint at have en flot og sød uro hængende over sengen. Med denne fine traktor uro kan du give barnet mange strikkede traktorer i flotte blå farver. Måske udvikler det en interesse i de store og spændende maskiner.

18. Mini Rider Go

Priser fra: 349 kr.
En god gave til når barnet bliver lidt ældre, er en Mini Rider Go. Den er perfekt til det barn, som ikke er helt stor nok til en rigtig cykel. Men de kan stadig få lov at cykle rundt, så meget de har lyst til, i haven eller på fortovet.

19. Puttekasse

Priser fra: 249 kr.
Lad barnet øve geometri og former med en sød puttekasse. Den er lavet af træ i fine farver og har klodser, som kan passe ned i hullerne. Det er en god gave at ønske sig, som både er sjov og lærerig for barnet at gøre brug af.

20. Regnbue Kugleramme

Priser fra: 169 kr.
En regnbue kugleramme er både sjov at lege med og god til at øve tal for barnet. Det er en klassisk gave at ønske sig til barnedåb, som barnet kan få mange timer til at gå med. Den kan bruges i flere år, mens barnet udvikler sin forståelse for tal.

21. Klodser

Priser fra: 149 kr.
Hvis du gerne vil finde en gave, som kan bruges til mange forskellige ting, er disse klodser perfekte. De kan bruges som et stort puslespil, som til sidst viser et fint billede. Samtidigt har de både tal og bogstaver på, som gør klodserne gode til at øve begge dele.

22. Rasleæg

Priser fra: 29 kr.
Skal der lidt musik i hjemmet, kan du ønske dig et rasleæg til barnet. Det er en sjov måde for dem at prøve at lave lyd selv og eksperimentere med, hvordan de spiller. Rasleægget er samtidigt ret diskret og skaber ikke lige så meget larm som meget andet legetøj.

23. Klodstog

Priser fra: 269 kr.
Skab sjov leg mellem barn og forældre med et fint klodstog. Toget kan skilles ad og samles på ny, for at skabe forskellige sammensætninger. Derudover er der tre dele som både kan køre separat og sammen med hinanden. Kun fantasien sætter grænser for lege med det fine tog.

24. Minibiler

Priser fra: 99 kr.
Elsker barnet biler og motorer af forskellige slags? Så kan du skrive minibiler på ønskelisten til barnedåben. Bilerne kommer i alt fra politibil til brandbil og ambulance, alle i forskellige farver og former. Det kan lære barnet om biler eller bare være sjove at køre rundt med i hjemmet.

Gode Dåbsønsker

Skal jeres dejlige lille barn snart døbes? Så skal der naturligvis sendes en invitation ud til de nærmeste i familen samt til jeres tætteste venner! Med denne invitation er der nogle som ligger en liste med dåbsønsker, hvilket enlig er fint, men det kan også hurtigt virke lidt som en bestillingsliste til ens gæster, hvilket naturligvis er lidt uheldigt. Vi vil derfor anbefale at du i stedet laver en liste fyldt med gode dåbsønsker, til de der vender tilbage med meldingen om at de meget gerne vil komme og i den anledning spørger efter dåbsønsker, i denne situation vil det være helt fint.

Men hvad skal man så skrive på listen over gode dåbsønsker! Ja dette er der mange gode bud på, vi har givet vores bedste ovenover. Her kan du finde et utal af gode dåbsgaver som du ligeledes kan skrive på din liste med gode dåbsønsker. Så er du i hvert fald forberedt til hvis nogle skulle spørge efter ønsker til barnedåben, eller hvis du vælger at ligge ønskelisten med invitationen.

dåbsønsker

Hvem Giver Man Gaver Til Ved En Barnedåb?

En af de ting, som man skal overveje når man er inviteret til en barnedåb er, hvem man vil give barnedåbsgaver. Naturligvis er det barnets dåbsdag og man skal sørge for at det er noget ganske særligt. Men der er jo heller ikke nogen tvivl om, at de nye forældre og har nogle dåbsønsker. Både til det lille barn, men nok også noget som de selv kan have stor glæde af. 

Nybagte forældre er spændt meget hårdt for, nu hvor de ikke længere bare er to. Det er hårdt arbejde og de har mange udfordringer foran sig. Derfor kan det være rart for dem at mærke at der også bliver tænkt lidt ekstra på dem på den store dag. Desuden kan det også være en kærkommen ting, hvis man giver dem en god oplevelse. Det kunne f.eks. være at man ville give dem et hyggeligt og romantisk ophold for 2, hvor de kan komme lidt væk fra det hele. 

At finde en gave til barnet er nok noget nemmere, for det er som regel ting som bamser, en sølvske eller lignende gaver, som skal minde om barnedåben. Der er naturligvis mange andre gaveideer til barnedåb end de helt traditionelle og hvis du er interesseret i at vide mere om dem, så kan du finde dem her på siden. Samtlige ideer er oplagte som barnedåbs gaver, så du kan ikke rigtigt vælge forkert. Desuden er det jo tanken der tæller og uanset hvad, så vil man sætte stor pris på, at man kommer med en sød gave.

ønsker til barnedåb

Lærerige Gaver Til Den Lille Ny

Man vil gerne give gaver til barnedåb, der bliver husket og som ikke bare går i glemmebogen. Uanset om det er et barnebarn, en nevø eller noget helt tredje, så er en god gave til barnedåb noget, som man skal tænke nøje over og som skal være noget ud over det sædvanlige. Men skal det være en gave, som der vil blive taget i brug med det samme eller skal det være en gave, som barnet vil sætte stor pris på når det bliver ældre? Det kan være svært at beslutte, men det kan anbefales at man taler lidt med forældrene. Der kan man få lidt mere information om, hvad de mangler eller om de har nogle helt specielle ønsker.

Er der frit valg på alle hylder, ja så kan man bare slå sig løs og finde den barnedåb gave, som man helt selv vil. Men det er en god ide at give en gave, som er både praktisk og som kan tages i brug med det samme. Det kan f.eks. søde bamser og lignende, som barnet vil nyde både nu og i fremtiden. Men det kan også være sødt tøj og smarte sparkedragter, hvilket altid bliver vel modtaget. Der er masser af gode muligheder og man kan finde noget, der passer til ethvert budget. Men husk nu på, at en barnedåb er noget helt specielt og derfor må man gerne give lidt ekstra i gave. 

Hvis man er helt blank og ikke ved hvad man skal give, så kan man altid give penge, der kan sættes ind på en opsparing til barnet. Det er i hvert fald en gaveide barnedåb, som barnet vil sætte pris på senere i livet. Måske er det ikke den hyggeligste gave, men det er i hvert fald praktisk.

barnedåbsønsker
ønsker barnedåb

Barnedåbsgaver Man Husker

Når man skal finde på barnedåbsønsker, så er det i den grad vigtigt at man ikke bare ønsker sig fjollede ting. Ting, der bliver smidt i skabet og bliver glemt efter et par dage. Det ville være synd og ikke mindst respektløs over for den, der giver gaven. Gode ønsker barnedåb kan være et lille smykke, som barnet vil kunne bære hele livet. Et sølvkors er en klassiker, der aldrig går af mode. Men det kan også være en god bog, som indeholder en række af de bedste eventyr, som barnet kan vokse op med. H.C. Andersens eventyr er et af de populære valg her i landet og det forstår man jo godt.

Men vil man forkæle de travle forældre, så kan gode barnedåb gaver være oplevelser, hvor de bare skal nyde hinandens selskab og hvor de får mulighed for at komme lidt væk fra det hele. Gavekort til oplevelser er altid velkomne og det kan f.eks. være en hyggelig spa dag, hvor de bliver forkælet efter alle kunstens regler og kan få ladet batterierne op igen. 

Uanset hvad, så er mulighederne for at finde gave barnedåb mange og derfor skal man ikke være bekymret, når tiden nærmer sig. Tag den med ro og se vores fine udvalg, der kan give god inspiration til gaver til barnedåb.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0