Ølsmagning Odense: 3 Fantastiske Ølsmagninger i Odense Lige Nu!

Vil man give sig selv en anderledes oplevelse, så kan det være en ølsmagning i Odense, der kalder. En ølsmagning består af flere forskellige smagninger på øl, og man får mulighed for at smage på øl, som man slet ikke kender. Der står altid dygtige folk bag de ølsmagninger, vi har her i Danmark, og man kan desuden få svar på de spørgsmål, man ligger inde med. At tage til ølsmagning i Odense er en oplevelse for ethvert voksent menneske med hang til en god øl. Selv hvis man ikke har forstand på øl, så er det ikke nogen hindring for at tage til en smagning. Snarere tværtimod.

En ølsmagning kan eksempelvis finde sted på et ølbryggeri eller en bar. Vil man af sted til en smagning, skal man sørge for at booke tid først. Ofte vil en ølsmagning også bestå af en rundvisning på stedet. At tage til en ølsmagning, er en suveræn måde at få større kendskab til øl og til at smage på nogle herligheder, man endnu ikke har fået fornøjelsen af. Det kan være svært at forestille sig noget bedre end en god øl i selskab med dem, man kender.

3 Fantastiske Ølsmagninger i Odense
Ølsmagning Albani Bryggeriet

Ølsmagning Albani Bryggeriet

Destination ikonOdense / Fyn – Albani Bryggeriet
Tid ikon 1½ Times Skøn Ølsmagning i Odense
Tjek ikon Smag 4 Specialøl Hos Albani Bryggeriet
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ølsmagning
Pris ikon Priser Fra 150,- Pr. Person

Ølsmagning Odense

Ølsmagning Odense

Destination ikonOdense / Fyn – Bryggeriet Flakhaven
Tid ikon 1 Times Skøn Ølsmagning i Odense
Tjek ikon Smag 3-5 Øl Hos Bryggeriet Flakhaven
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ølsmagning
Pris ikon Priser Fra 150,- Pr. Person

Ølsmagning Odense C

Ølsmagning Odense C

Destination ikonOdense / Fyn – Heidi´s Bier Bar
Tid ikon 1-2 Timers Ølsmagning i Odense
Tjek ikon Smag 3-5 Skønne Øl Hos Heidi´s Bier Bar
Personer ikon 2 Personer Som Minimum Er Fyldt 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ølsmagning
Pris ikon Priser Fra 299,- For 2 Personer

Ølsmagning Hos Heidi´s Bier Bar

Destination ikonOdense, Fyn

Heidi’s Bier Bar i Odense, er ikke blot stedet hvor de unge holder til i weekenderne. Faktisk er den velkendte bier bar begyndt at arrangere ølsmagninger i Odense.

Priser Fra 299 DKK For 2 Personer

Ølsmagning Hos Bryggeriet Flakhaven

Destination ikonOdense, Fyn

Deltag hos Bryggeriet Flakhave i en 1 times ølsmagning, og smag 5 øl af 10cl, samt få en rundvisning i bryggeriet, og hør de gode fortællinger om øllene og bryghuset.

Priser Fra 150 DKK Pr. Person

Ølsmagning Hos Albani Bryggeriet

Destination ikonOdense, Fyn

Nyd 1,5 times rundvisning & ølsmagning hos Albani Bryggeriet og hør historien om dets grundlægger. Oplev Albani Bryggeri og smag undervejs 4 forskellige specialøl.

Priser Fra 150 DKK Pr. Person

Anbefalet Ølsmagning Odense Lokationer
Albani Bryggeriet
Bryggeriet Flakhaven
Heidi´s Bier Bar Odense
Anarkist | BEER & FOOD LAB
Carlsens Kvarter
Munkebo Brewery™
MALT – det fynske ølhus
Anbefalet Ølsmagning Odense Lokationer

Ølsmagning Odense Gavekort

I Odense findes flere spændende ølsmagninger, som man kan købe et gavekort til. Hvis man har en særlig interesse i øl, eller bare godt kunne tænke sig at vide mere om øl og smage på nogle gode nogle af slagsen, så er det oplagt at købe et gavekort til en ølsmagning. Et sådan gavekort kan man enten give til sig selv eller til sine nærmeste.

Med et gavekort i hånden til en ølsmagning, kan man give sig selv nogle fantastiske oplevelser. Det er den bedste måde at smage på nogle forrygende øl på, og man vil blive langt klogere på øllets verden. Som de fleste ved, er øl nemlig ikke bare øl.

Alt efter, hvilket sted i Odense, man vælger, kan der være stor forskel på de øl, der kommer på bordet. Håndværket bliver altid taget alvorligt, og derfor er smagen også i top. Det kan også være dejligt at tage af sted sammen med venner, bekendte eller familiemedlemmer.

Under en ølsmagning vil man rigtig kunne smage på øllets gode smag. Er man til ølsmagning i særklasse, så skal man tage til en ølsmagning i Odense. Her vil man kunne mærke, at øllet er fuld af god smag, og smagsløgene vil blive meget glade.

Ølsmagning Odense Gavekort

Prøv En Ølsmagning På Odense Åfart

Ølsmagning Odense Åfart er meget populært. Her står kompetent personale klar til at tage imod alle ølglade mennesker for at tage dem med ind i denne spændende verden. Tilmelder man sig en ølsmagning hos dette sted, vil man få flere forskellige spændende smagsoplevelser. 

Odense Åfart er et turbåd, der sejler en rute på en times tid. På denne rute findes der tre forskellige stops, hvor man kan stige både på og af. Har man lyst til at deltage i et arrangement på turbåden, som eksempelvis en ølsmagning, så er det fordelagtigt at tjekke stedets hjemmeside ud. Her vil man nemlig kunne finde en oversigt over alle de events, der finder sted i løbet af året. Er man til juleøl, vil man også kunne se, at der er gode muligheder for at stige på båden for at smage på disse øl, når tiden nærmer sig.

Har man lyst til at deltage i en ølsmagning på Odense Åfart, så er man naturligvis velkommen til at sejle med på Odense Å. Alt, hvad der er brug for, er blot en billet, så man kan deltage.

Ølsmagning På Odense Åfart

Albani Bryggeriet

Der er ikke nogen tvivl om, at Albani Bryggeriet er kendt for sine ølsmagninger. Her får man også mulighed for en rundvisning på bryggeriet. Under en ølsmagning vil man starte med at få lov til at se på de moderne ståltanke, hvor der brygges øl. Det er en fascinerende oplevelse, hvor man får indsigt i, hvad der skal til, for at øllet bliver helt perfekt. Både temperatur, tider og tryk bliver nemlig løbende kontrolleret, så alt er, som det skal være. Man vil også få mulighed for at gå på opdagelse i de gamle kældre, hvor de første øltønder findes. Her bliver man også taget med ind i den spændende historie, der ligger bag bryggeriet.

Derefter er det tid til at smage på nogle lækre specialøl. En ølsmagning inklusiv rundvisning varer 1.5 timer. Man får en indsigtsfuld historie om grundlæggeren bag Albani, mens man også kommer til at smage på fire forskellige slags specialøl. Smagen bliver vægtet højt, og det samme gør kvalitet og den gode oplevelse. Der er altid udvikling på programmet, og man vil desuden komme til at høre mere om Theodor Ludvig Schiøtz, der grundlagde Albani. Bryggeriet rummer også af en vis nysgerrighed, der sikrer, at man hele tiden er på forkant med tiden i forhold til ølbrygning.

Albani Bryggeriet

Bryggeriet Flakhaven

Hos Bryggeriet Flakhaven kan man deltage i en ølsmagning, der tiltaler enhver. Når der er ølsmagning på stedet, inviteres der til en spændende og lærerig aften i øllets tegn. Det betyder ikke noget, hvilken slags øl man bedst kan lide, for her kan man få lov til at smage på det hele. Både mørk og fyldig samt let og frisk øl bliver sat på bordet, og så er det ellers bare om at smage løs. Smagningerne vil blive krydret med nogle spændende fortællinger undervejs. I løbet af en ølsmagning vil man med sikkerhed også blive klogere på, hvad det er, man er til. Derudover er det altid dejligt at kunne smage på lidt forskelligt, for på den måde at blive klogere.

Øllets verden er stor, og der findes masser forskellige smage. Øl har endda også mange farver, mens både variationen og udtrykket også er helt individuel. Der er dog ikke nogen tvivl om, at den øl, der er skænket af velvidende personale, også er den bedste. En sådan skænkning kan man få under en ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven. Når man går fra en smagning, vil man med stor sandsynlighed være blevet klogere på, hvilken øltype man er, og hvad man bedst kan lide.

Bryggeriet Flakhaven

Heidi’s Bier Bar Odense

Heidi’s Bier Bar er kendt for at være et sted, hvor der altid er fest. Men her bliver der såmænd også holdt ølsmagninger. Derudover byder stedet også på mange andre interessante events, og man kan finde dem alle sammen på hjemmesiden. Med en hos Heidi’s Bier Bar bliver man en stor øloplevelse rigere. Har man lyst til at prøve en smagning på dette sted, skal man sørge for at booke en plads i god tid.

Baren er også kendt for at have personale, der er både kompetente og glade. Der bydes på flere forskellige interessante specialøl, og der vil være tale om en oplevelse, man sent vil glemme. Man kan sagtens vælge en ølsmagning her i forbindelse med en tur i byen, og man kan også blot tage hjem, når ølsmagningen er slut. Der vil også være plads til gode fortællinger om øl, og ønsker man et større kendskab til det, så gælder det om at komme af sted.

Uanset hvem man er, så er en ølsmagning noget, man sent vil glemme. Man kan lige så godt dele oplevelsen med dem, man holder af.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: