Ølsmagning Kolding: Nyd Den Dejligste Specialøl i Kolding

I Kolding findes der masser af gode muligheder for at komme til en fantastisk ølsmagning. Man kan både smage på et stort udvalg af specialøl, mens man også kan få en rundvisning på stedet. Derudover vil der vente mange spændende fortællinger om de øl, der smages på. En ølsmagning i kolding er både for ægte ølentusiaster og begyndere. Har man endnu ikke det helt store kendskab til øl, vil man med sikkerhed få det undervejs. Man vil også få lov at smage på øl, man ikke har smagt før.

En ølsmagning ligger højt på listen over danskernes foretrukne oplevelser. Det er ikke uden årsag. Til en ølsmagning får man nogle uforglemmelige timer i øllets verden. En ølsmagning kan altid anbefales, og der venter smagsoplevelser i særklasse. Det er ikke ualmindeligt, at man kan få lov til at smage på helt op til otte forskellige slags øl, og man kan naturligvis også købe et par flasker med hjem. En ølsmagning foregår altid i hyggelige omgivelser og med kompetent personale, der står klar til at skænke de mest lækre og velsmagende øl.

Der findes flere spændende muligheder for at få en ølsmagning i særklasse i Kolding.

Vidunderlige Ølsmagninger i Kolding
Ølsmagning Kolding

Ølsmagning Trolden Bryghus

Destination ikonKolding / Sønderjylland – Trolden Bryghus
Tid ikon 1½ Times Ølsmagning & Rundvisning
Tjek ikon Smag Skønne Øl Hos Trolden Bryghus
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ølsmagning
Pris ikon Priser Fra 149,50,- Pr. Person

Ølsmagning Den Engelske Pub

Ølsmagning Den Engelske Pub

Destination ikonKolding / Sønderjylland – Den Engelske Pub
Tid ikon 1-2 Timers Ølsmagning i Kolding
Tjek ikon Smag 3-5 Skønne Øl Hos Den Engelske Pub
Personer ikon 2 Personer Som Minimum Er Fyldt 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ølsmagning
Pris ikon Priser Fra 299,- For 2 Personer

Ølsmagning Hos Trolden Bryghus

Destination ikonKolding, Sønderjylland

Deltag i en 1,5 times ølsmagning hos Trolden Bryghus som blandt andet byder på en guidet rundvisning i Trolden bryggeri og destilleri samt dejlige smagninger.

Priser Fra 150 DKK Pr. Person

Ølsmagning Hos Den Engelske Pub

Destination ikonKolding, Sønderjylland

Smagningen varer 1,5 – 2 timer og byder på smagninger af 8 forskellige øl. Imens øllen nydes vil i få hver enkelt øls historie fortalt, samt dens særpræg og oprindelse.

Priser Fra 299 DKK For 2 Personer

Ølsmagning Kolding Gavekort

Drømmer man om at komme til en god og lækker ølsmagning, hvor alle sanserne bliver tilfredsstillet, så kan man vælge en ølsmagning i Kolding. Det smarte er, at man kan købe et gavekort til en ølsmagning, og på den måde bliver det endnu nemmere at komme af sted. Man kan også give et gavekort til en, man holder af – det vil med sikkerhed falde i god smag.

Som ølinteresseret menneske – eller decideret ølentusiast – skal man ikke snyde sig selv for en fantastisk ølsmagning. Man kan vælge at tage til en ølsmagning på en helt almindelig dag, men det kan også være oplagt i forbindelse med en bytur. Men en ølsmagning får man de bedste muligheder for at smage på, hvad de enkelte bryggerier har at byde på. Der er desuden ikke tale om nogen dyr oplevelse, så det betyder også, alle kan få råd til det.

Ølsmagning Kolding Gavekort

Ølsmagning Trolden Bryghus Kolding

Trolden Bryghus byder på en spændende ølsmagning, og med i prisen får man en rundvisning på stedet. Trolden er et mikrobryggeri, og her går tingene stadig på den måde, som de gjorde i gamle dage. Håndværket bliver taget alvorligt, og det er til at smage, når de dejlige øl bliver serveret. Der er fokus på stor alsidighed i produktionen, og det betyder også, at man får under en ølsmagning får lov til at smage på flere forskellige slags. En naturlig del af smagningen er også, at der bliver fortalt gode historie om både bryggeriet, bryggeteknikken bag de enkelte øl samt øltyper.

En ølsmagning varer 1,5 timer, og foruden øl vil man også få mulighed for at smage på spiritus fra destilleriet. Man får tilmed også en specialøl med hjem i gave,

Bryghuset har produceret håndlavet øl siden 2005, og det er tydeligt at mærke, at der her bliver værnet om nostalgien bag ølbrygningen.

Ølsmagning Trolden Bryghus Kolding

Ølsmagning Den Engelske Pub Kolding

Den Engelske Pub i Kolding byder på unikke ølsmagninger. Kigger man nærmere i deres kalender, vil man se, at der er tale om såkaldte russisk/østeuropæiske ølsmagninger. Til en sådan ølsmagning bydes der på et unikt foredrag om sprognørden ved navn Matthew, der drager til Rusland i øllets tjeneste. Her forsøger han at finde spændende bryggerier og målet er at få bragt de gode produkter til Danmark.

Til ølsmagningen får man i alt lov til at smage på otte forskellige slags øl, og der vil være en forrygende stemning med god indsigt i de forskellige øl. Der vil også blive budt på to forskellige retter mad. Med i prisen er efter sigende også både dårlige vittigheder og løgnehistorier. En ølsmagning på Den Engelske Pub kan anbefales til alle ølglade mennesker og er en oplevelse helt for sig.

Ølsmagning Den Engelske Pub Kolding
Ølsmagning Parkhallen Kolding

En ølsmagning i Parkhallen i Kolding kan helt klart anbefales. Her kan man være heldig at finde ølsmagninger ad libitum, og for at finde ud af, hvornår det sker, skal man naturligvis holde øje på internettet. Parkhallen ligger lige i centrum af Kolding, og her findes nemlig et stort udvalg af aktiviteter. Fra tid til anden bliver der arrangeret ølsmagning på stedet, og vil man deltage i en af disse, er det bare at slå til, når det sker.

En ølsmagning i Kolding er for alle interesserede mennesker, der som minimum er fyldt 18 år. Det er en stor oplevelse at få lov til at smage på hjemmebrygget øl, og der vil altid blive kræset for sanserne. Til de mange ølsmagninger vil man også kunne finde ud af, at en øl ikke bare er en øl. Der er nemlig stor forskel i variationen på den enkelte øl. 

Har man lyst til at blive meget mere klog på øl, så kan det naturligvis ske til en ølsmagning. Man kan tage af sted alle på alle tider af året, og det er vigtigt, at man sørger for at få booket en plads. At dele oplevelse med gode venner kan gøre det hele endnu bedre.

Ølsmagning Parkhallen Kolding

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: