Ølsmagning Køge: Smag De Dejligste Øl Ved At Deltage i En Smagning

I køge kan man komme til en ølsmagning, der bærer præg af høj kvalitet. Her kan den sande ølelsker blive tilfredsstillet, og selv hvis man er nybegynder i øllets verden, er det en kæmpe stor oplevelse at komme til en smagning. Køge er for længst kommet på landkortet, når det drejer sig om populære ølsmagninger, og man kan smage hjemmelavede specialøl på flere forskellige bryggerier. Smagen er i en klasse for sig, og man er naturligvis så heldig, at man får mulighed for at smage på flere forskellige slags.

En ølsmagning inkluderer som regel også en rundvisning og en fortælling om produktionen af øl. Man kommer med andre ord vidt omkring, når man vælger en ølsmagning i Køge. Smagningerne foregår altid i hyggelige lokaler, hvor der er plads til et begrænset antal mennesker. For at få en plads til en ølsmagning skal man sørge for at booke plads i god tid i forvejen, og det er altid sjovest, hvis man tager to eller flere af sted. Det er altid fantastisk at få æren af at smage på et hav af forskellige øl i selskab med kompetent og professionelt personale, der kan fortælle om alt fra øllets verden.

Vidunderlig Ølsmagning i Køge
Ølsmagning Braunstein

Ølsmagning Braunstein

Destination ikon Køge / Sjælland – Braunstein
Tid ikon 1½ Times Skøn Ølsmagning i Køge
Tjek ikon Smagning Af 5 Valgfrie Øl Hos Braunstein
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ølsmagning
Pris ikon Priser Fra 150,- Pr. Person

Ølsmagning Hos Braunstein

Destination ikonKøge, Sjælland

Nyd 1 times ølsmagning i form af 4 valgfrie øl, rundvisning på Braunstein Bryggeri og Destilleri, samt benyt muligheden for at blive i baren og smage videre.

Priser Fra 150 DKK Pr. Person

Ølsmagning Køge Gavekort

Et gavekort til en ølsmagning i Køge er blandt de mest populære oplevelser at give i gave. Det kan gives til enhver lejlighed, og man kan selvfølgelig også købe et til sig selv. Det er en af de bedste måder at overraske dem, man holder af på, og særligt hvis man er mere end almindeligt begejstret for øl, er det blandt verdens bedste oplevelser.

Alle kan deltage i en ølsmagning, og man behøver ikke have forudgående specialkendskab til øl. Når først man har fået købt et gavekort, skal man blot booke plads til ølsmagningen hos det pågældende sted. Man kan være helt sikker på, at der venter nogle skønne timer i selskab med velbryggede øl og en hel masse ny viden, som man kan tage med sig i bagagen. Efter en god aften til en ølsmagning kan man ikke undgå at være blandt langt klogere på øllets verden, og hvordan den produceres.

Ølsmagning Køge Gavekort

Ølsmagning Køge Braunstein

I Køges hyggelige indre havn finder man Bryghuset Braustein. Her kan man komme til ølsmagninger på alle tider af året. Braunstein byder alle velkomne, og på deres hjemmeside kan man booke en ølsmagning. For de interesserede er det også muligt at få en whiskysmagning på stedet. 

Det er muligt at deltage i ølsmagninger den 1. lørdag hver måned, og på hjemmesiden kan man booke plads både med og uden gavekort. Ølsmagningen foregår som et åbent hus-arrangement, og det finder sted mellem kl. 10 og 13. Det anbefales i den forbindelse, at man senest ankommer kl. 11:30. Man kommer naturligvis til at smage på fabelagtige øl, der er brygget i bryggeriet, og man får også en rundvisning på stedet. Der er god tid til fordybelse, og da der er tale om et åbent hus, går man rundt på egen hånd.

Har man lyst til det, kan man også booke tid til en privat ølsmagning hos Braunstein. Dette kan også ske via hjemmesiden.

Ølsmagning Køge Braunstein

Ølsmagning Køge Hugos

Hugo’s Kælder i Køge skulle ifølge dem selv være Sjællands bedste ølsted. Her kan man naturligvis også deltage i en ølsmagning. Prisen for en ølsmagning ligger på et par hundrede kroner, og under kyndig vejledning kan man smage på 8 forskellige øl. Ønsker man en ølsmagning hos Hugo’s Kælder, så skal man ringe og bestille tid. En ølsmagning skal nemlig altid forudbestilles. Man skal desuden som minimum være 6 personer.

Man kan også blot kigge forbi Hugo’s Kælder for at få et godt glas øl eller to. På stedet har man stor fokus på at hygge sig, og der er plads til alle. Om sommeren kan man finde jazz i gården, og om vinteren kan man blot hygge sig i kælderen. Om tirsdagen er der pubquiz, og til andre tider kan man finde aftener med fællessang og højt humør.

Deltager man i en ølsmagning hos Hugo’s Kælder, så anbefales det, at man efterfølgende bliver og oplevelser den gode stemning. Så får man nemlig det hele med.

Ølsmagning Køge Hugos
Ølsmagning Køge WIKA

Hvert eneste år kan man i Køge komme til en ølsmagning hos WIKA Meny. Ølsmagningen finder som regel sted i februar måned i butikslokalerne, der befinder sig på Gymnasievej. Til dette arrangement kan man finde mere end 100 forskellige slags øl, som man får lov til at smage på. Der er her tale om både danske og udenlandske specialøl, og der er noget for enhver smag. Har man ikke oplevet dette store arrangement før, så er det bare om at komme af sted, næste gang det sker. Man kan allerede i dag sørge for at sætte et kryds i kalenderen. Der er nemlig et begrænset antal pladser, så det gælder om at være hurtig.

Ølsmagningen finder sted om aftenen, og her kan man også møde Køge Håndbryggerlaug. De vil stå klar med en hel masse spændende øl fra mange af de lokale håndbryggere. Der er her tale om smagsoplevelser i særklasse, og selv de mest erfarne ølkendere vil helt uundgåeligt blive overraskede.

Ølsmagning Køge WIKA

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: