Ølsmagning København: Nyd Nogle Af Verdens Bedste Øl Til En Ølsmagning I København

Ølsmagning København er lige noget som kan lokke enhver til. Der er ikke noget, der er bedre end virkelig god og velbrygget øl. Henover de seneste år har danskerne i den grad fået øltørsten at føle og det gælder især når det kommer til lækre special øl. Det er nemlig noget, der går lang ud over en Grøn Tuborg eller en Slots Pilsner, som man kender det fra mangen en bytur. Til en øl smagning får man ikke alene mulighed for at prøve nogle lære øl, men man får også en masse ny viden om disse.

Der findes et hav af mikrobryggerier, hvor folk fra alverdens samfundslag dukker frem og beriger os alle med en masse forskellige øl. Det er noget, der foregår med en ægte passion og ølbryggeri og den gode smag, og heldigvis for os andre er de mere end villige til at dele denne med os andre. Derfor bør man tage til ølsmagning, når man kan få udvidet sin horisont.

Hvis man har en god ven, der trænger til at lære mere om god øl, så er der oplagt at give ham eller hende et ølsmagning gavekort. Det er en betænksom gave, og hvis i begge tager afsted, så er der virkelig garanti for at i får en hyggelig aften. Med flere lækre øl, så kan det kun blive en stor succes.

Ølsmagning hos Taphouse

Ølsmagning Hos Taphouse

Destination ikonKøbenhavn – Taphouse
Tid ikon 1½ Times Ølsmagning 
Tjek ikon Smag 5 Forskellige Øl
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ølsmagning
Pris ikon Priser Fra 175,- Pr. Person

Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Ølsmagning Hos Ølsnedkeren

Destination ikonKøbenhavn – Ølsnedkeren
Tid ikon 2 Timers Ølsmagning & Fortællinger
Tjek ikon Smag 8 Forskellige Øl
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ølsmagning
Pris ikon Priser Fra 249,- Pr. Person

Guidet øltur på Vesterbro med Urban Adventures

Guidet Øltur På Vesterbro

Destination ikonKøbenhavn – Vesterbro
Tid ikon 3 Timers Guidet Øltur – Pub Crawl
Tjek ikon Smag 3 Øl / Besøg 3 Barer
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ølsmagning
Pris ikon Priser Fra 515,- Pr. Person

Charcuteri & Ølsmagning Hos Folkets Madhus

Folkets Madhus i København, har en dybfødt kærlighed for gode råvarer & mad samt drikke af høj kvalitet. Ved at deltage i denne ølsmagning får i lov til at smag charcuteri & slagtervarer fra Folkets Madhus samt bæredygtig, hjemmebrygget øl. Få der ud over en rundvisning & fortællinger om kød, modning & smag.
Priser fra 295 DKK

Ølsmagning Hos Taphouse

Hos Taphouse i København koster en “standard” ølsmagning 175,- pr. person & omfatter 5 smagsprøver af 10 cl. Hvilke 5 smagsprøver der serveres denne aften bestemmes af deres tender. Denne ølsmagning i København varer ca. 1,5 time. Afholdes tirsdage kl. 18:00 torsdage kl. 16:00 & 18:00 lørdage kl. 16:00 & 18:00 samt søndage kl. 18:00.
Priser fra 175 DKK

Guidet Øltur På Vesterbro Med Urban Adventures

Denne guidet øltur i et af København’s mest hippe kvarterer nemlig Vesterbro, arrangeres af Adventures. Guiden er engelsktalende & vil tage jer med på en rigtig pub crawl. I vil sammen aflægge besøg hos 3 yderst populærer barer. Hvert sted nydes en kold øl, inden turen går videre til næste bar. Denne guidet øltur starter kl. 15:00.
Priser fra 515 DKK

Ølsmagning Hos Ølsnedkeren

Ølsnedkeren er en utrolig populær ølbar i København N. Det er et sådan sted der både emmer af hygge & har sin charme, ved denne ølsmagning for i lov til at smage 8 forskellige øl 12 cl. pr. øl. I alt har Ølsnedkeren 12 haner så der er rig mulighed for at blive hængende efter ølsmagningen. Denne ølsmagning forløber kl. 15:30 til 17:30.
Priser fra 249 DKK

Lær øllet bedre at kende

Før man kan få mest muligt ud af en virkelig god øl, så er det vigtigt at man sætter sig lidt ind i de forskellige faktorer, der hæver en øl op fra middelmådighed og op i den gode smags himmerige. Der er forskellige tips og teknikker til hvordan man bedre kan finde frem til de mange smagsnuancer i øllet. Det kræver naturligvis øvelse, men kan man finde nogen hyggeligere ting at øve sig på? Nej vel.

Hvis du gerne vil til en god ølsmagning, så gør det ikke noget, hvis du ikke er ekspert på området. Det er jo lige netop derfor man er der. Man vil lære mere og det kommer man i høj grad til. Som nævnt, så er ølsmagning arrangeret af entusiaster, der elsker øl og derfor vil de med største fornøjelse lede dig gennem de mange forskellige smagsindtryk og fortælle nogle hyggelige anekdoter imens. Der er altså garanti for en virkelig hyggelig stemning, når du tager til ølsmagning.

Man kommer til at lære mere om øllets farve, der naturligvis kan være med til at give et hint om, hvad det er for en øl man skal smage. De mørke øl er oftest meget kraftige smagen, hvor de lyse er mere friske. Der er naturligvis hundreder af små ting, der kan have indflydelse på smagen og det er lige præcis det, der er med til at gøre en ølsmagning så spændende. Dertil kommer øllets aroma, smag og ikke mindst tekstur. Der nemlig stor forskel på hvordan en øl føles i munden. Nogen kan ligefrem føles tykke eller cremede, så der er noget for alle sanser. Det er lige netop humlen med en ølsmagning: At man får udfordret alle sine sanser. 

Det kan være en rigtig god ide at tage noget under ølsmagningen, for du kommer helt sikker til at lære en masse nyt om øl, og det ville være en forfærdelig skam at glemme en særlig god øl. 

ølsmagning københavn
ølsmagning i københavn

Oplev den bedste øl i København

Hvis du har fået lyst til at komme til ølsmagning, så er der heldigvis masser af god emuligheder, især hvis man er bosat i København. Der ligger masser af små bryggerier, der eksperimenterer med unikke øl og smagsoplevelser. Det kan være enormt praktisk at vælge en ølsmagning i sit nærområde, da man kan slippe for at tænke på transport. Måske skal man ikke ligefrem drikke sig i hegnet til en ølsmagning, men det kan jo ikke garanteres, at der ikke kommer et par genstande ned. Derfor vil man være glad, hvis man ikke hele tiden skal bekymre sig om man må køre bil. Optimalt set vælger man en ølsmagning i gåafstand eller i hvert fald ikke længere væk end en hurtig bustur. Det er desuden sjovere at vælge en ølsmagning i nærheden af sit hjem, så man kan støtte de lokale forretningsdrivende og måske får man endda lyst til at komme igen. 

Nu kan man naturligvis også vælge ølsmagning andre steder end København. Der er ølsmagning Århus og ølsmagning Aalborg, hvis man er bosat i Jylland. Til fynboerne er der ølsmagning Odense og for sønderjyderne er der ølsmagning Kolding. Mulighederne er altså mange og man skal blot vælge hvor man helst vil hen.

Det kan naturligvis også være en oplagt ide at man vælger en ølsmagning, der fokuserer på specifikke øltyper. Hvis man er stor fan af en mørk stout, så har man måske ikke lyst til at skulle smage 6 IPA eller hvedeøl. Led efter ølsmagninger, der fokuserer på lige præcis det du bedste kan lide. 

Som du nok kan fornemme, så er der virkelig mange forskellige muligheder for at komme til en lækker ølsmagning. En Carlsberg ølsmagning er en god mulighed, hvis man er fan af de forskellige Carlsberg øl. Det er trodsalt et af de ældste bryggerier i landet, så der er altid garanti for god øl.

ølsmagning kbh
ølsmagning i kbh
Giv en ølsmagning i gave

Der er et sjovt lille ordsprog, der siger: ”Øl er godt, øl er sundt. Øl skal nydes året rundt”. Det kan der naturligvis være meget sandhed i, men det glemmer en af de vigtigste ting vedrørende øl. Øl skal nydes i godt selskab. En ølsmagning er så meget sjovere, hvis man er flere der tager afsted sammen, så derfor er det oplagt at give et gavekort ølsmagning til en god ven. Så kan i for alvor have en hyggelig aften sammen og nyde den gode stemning. Det er en meget betænksom og hyggelig gave, som modtageren helt sikker vil sætte pris på. 

Uanset om det er til fødselsdag eller jul, så vil et gavekort til ølsmagning blive taget vel imod af enhver øl entusiast. Så vær ikke bleg for at invitere nogen du holder af med til Ølsmagning København.

Der er naturligvis også andre muligheder, hvis man ikke er den store øldrikker. Whiskysmagning, vinsmagning eller sågar ginsmagning er også oplagte muligheder. Der er masser af forskellige muligheder for at lære mere om alkohol og naturligvis også få forkæles smagsløgene. Men hvis det skal være rigtigt hyggeligt, så er en ølsmagning altså noget ganske unikt. Der er fokus på stemningen og den gode smag, og når først ølhunden glammer, så kan man være sikker på, at der er noget godt i vente. Så tøv ikke længere, men bestil et gavekort til ølsmagning København.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1

Luk menu