Gode & Personlige Nytårsgaver Til Kæresten & Værtinden Nytårsaften

Nytårsgave er ikke et specielt udbredt begreb, især ikke når man tager i betragtning at julen knap nok er overstået. Men det betyder dog ikke, at der ikke kan være tidspunkter, hvor det er passende med en gave på årets sidste dag. Det er trods alt et nyt år der starter. Et blankt lærred, hvorpå vi kan male et nyt år og en masse nye oplevelser. Tid til at blive bedre mennesker med en masse nytårsforsætter og andre gode intentioner. 

Når man står med champagnen og kransekagen, så er man virkelig klar til at give den gas og byde det nye år velkommen. Det er en aften, som man deler med venner og familie, og som i høj grad skal være rigtigt festlig. Tænk på mennesker som betyder allermest for dig og som altid er der for dig. Vis dem at du værdsætter dem og alt hvad de gør for dig. Dette kan man f.eks. ordne med en fin nytårsgave. Det behøver ikke være noget ekstravagant, men alene tanken vil være guld værd. Vær med til at give dem du holder af en helt perfekt start på det nye år. 

Det kan naturligvis også være, at du gerne vil vise dit hjertes udkårne at han/hende er noget ganske særligt og at du derfor gerne vil give en dejlig nytårsgave. Vi har masser af forskellige nytårsgaver til kæresten lige her på siden og du kan helt sikkert finde noget, som din kæreste vil sætte pris på.

Nytårsgaver Til Kæresten & Værten

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Madkursus

1. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Forkæl en, du holder af, med en god bog i nytårsgave. Det er en af de gaver, som stort set alle vil blive glade for at få. Holder modtageren af spændende krimier, lærerige fagbøger eller romantiske digtsamlinger? Uanset hvad kan du finde lige det, du leder efter hos Saxo.

2. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
En smuk buket er en skøn værtindegave og en oplagt gave til kæresten, der fortjener at blive forkælet lidt ekstra til nytår. Hos Bloomit finder du mange forskellige buketter i de fineste farver, så du kan med sikkerhed finde en, som modtageren vil elske at få i nytårsgave.

3. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Leder du efter en nytårsgave til en, der ikke ønsker sig noget? Hvis vedkommende holder af kaffe, så er et kaffekursus en helt genial gaveidé. Her lærer man om kaffens historie, de mange forskellige smagsnuancer, og hvordan man tilbereder de herlige bønner. Det kan kun blive en hyggelig og lærerig dag.

4. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Et par bukser fra Shaping New Tomorrow er en skøn nytårsgave til ham, der går op i stil og komfort. De har nemlig et elegant design, og så er de enormt behagelige at have på. Bukserne findes i mange forskellige farver og pasformer, så du kan med garanti finde et par, han vil blive glad for.

5. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Fejr det nye år med stil. Denne smukke fanebærer fra Kay Bojesen markerer enhver festlig lejlighed eller særlig begivenhed på fineste vis. Fanebæreren er designet af Kay Bojesen i 1942, så der er kælet for selv den mindste detalje. En herlig nytårsgave til en, der sætter pris på dansk design.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Forkæl vinelskeren med en herlig vinsmagning i nytårsgave. Det er en helt perfekt værtindegave til en, der ikke ønsker sig noget. Men du kan også glæde din søde kæreste med en hyggelig og lærerig oplevelse, hvor I kan smage en masse lækker vin, mens I nyder hinandens selskab.

7. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Denne skønne bog er en aldeles fremragende nytårsgave til en, der elsker radioprogrammet Mads & Monopolet. Bogen er en samling af de vildeste dilemmaer og de allerbedste svar fra A-holdet. Der er altså lagt op til mange timers underholdning, hvor man får nye perspektiver på hverdagens små og store dilemmaer.

8. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Forkæl en, du holder af, med et par japanske køkkenknive i nytårsgave. Hos Q-Knives finder du smukke køkkenknive, der er specialiseret til forskellige formål. Vælg for eksempel en knivskarp urtekniv eller den blærede Nariki kniv. Uanset hvad er det en skøn nytårsgave til en, der holder af at lave mad.

9. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Vil du gerne give en nytårsgave til en, der fortjener at blive forkælet med en helt særlig gave? Så er et ophold på Ystad Saltsjöbad en helt perfekt gaveidé. Du kan forkæle din søde kæreste med et ophold, hvor I har tid til at komme helt ned i gear og nyde hinanden.

10. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
En fin citatplakat er en skøn nytårsgave til den stilbevidste, der går op i indretning. Der er nemlig et bredt udvalg af fine plakater med moderne motiver og geniale citater, som vil fungere glimrende som en nytårsgave.

11. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
I den mørke og kolde vinter kan det være rart at krybe ind under en blød og varm plaid, mens man ser sin yndlingsserie eller læser en god bog. Derfor er en klassisk uldplaid en kærkommen nytårsgave til en frossenpind, der aldrig mere skal fryse på en kold vinterdag.

12. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Giv en oplevelsesgave til en, der har alt. Så kan du være sikker på at give noget, som vil blive brugt med glæde. Leder du efter en nytårsgave til den madglade, er et madkursus en skøn gaveidé. Her kan man lære at lave alt fra franske fristelser til fyldte chokolader sammen med en, man holder af.

13. Parfume

Pris: 100 kr.
En parfume er en herlig nytårsgave, som både mænd og kvinder vil blive glade for at få. Glæd din gode veninde med en lækker parfume i værtindegave, eller forkæl kæresten med signaturduften. Uanset hvad kan du være helt sikker på, at gaven vil falde i god jord.

14. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Stort set alle elsker chokolade. Derfor er en æske fyldte chokolader den helt perfekte nytårsgave til en, der ikke ønsker sig noget. Det er en oplagt værtindegave, og du kan også give din kæreste en æske lækre chokolader med en rose til, hvis du gerne vil være ekstra romantisk.

15. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
En ginsmagning er en skøn og anderledes nytårsgave, som enhver gin-elsker vil sætte stor pris på at få. Her kan man invitere en, man holder af, med til en herlig dag fyldt med lækker gin. På kurset lærer man meget mere om den velsmagende drik, og så får man masser af smagsprøver undervejs.

16. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Denne fugtgivende ansigtscreme fra Australian Bodycare er en skøn nytårsgave til hende. Det er en fin værtindegave til en, der holder af lækre produkter, og du kan også forkæle kæresten med den blødgørende creme. Cremen indeholder bl.a. tea tree oil, der har en helbredende virkning og efterlader huden ekstra sund og smidig.

17. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Forkæl kæresten med en luksus ansigtsbehandling i nytårsgave. Måske har hun haft et hårdt år med lange arbejdsdage, skrigende børn og uden tid til sig selv. Så fortjener hun i den grad at komme væk fra hverdagens stress og jag og blive forkælet med lækker massage og skønne produkter.

18. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Denne smukke museums plakat kan pifte ethvert rum op. Fælles for dem alle er at de viser et smukt motiv som er tegnet med sans for detaljen, og som med garanti vil pynte flot på væggen. Det er en skøn nytårsgave til en, der ønsker sig noget flot til hjemmet.

19. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Leder du efter en nytårsgave til en, der holder af en kold pilsner på en varm sommerdag? Så er en ølsmagning en skøn gaveidé. Her lærer man mere om øllets mange forskellige smagsvarianter, mens man får lov at smage løs på de gyldne dråber. Der findes ølsmagninger i hele landet, så du kan med garanti finde et tæt på dig.

20. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Disse sjove byplakater fra Dialægt vil med garanti give et smil på læben. Det er en skøn nytårsgave til en, der er stolt af sin hjemby. Uanset om man kommer fra ”Silkebår”, ”Borrijnolm” eller ”Thy’k”, så vil man helt sikkert få et godt grin over de sjove citater fra ens hjemegn.

21. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Når man går ind i et nyt år, er det på tide at komme ud af sin komfortzone og prøve noget nyt. Derfor er et gavekort til Dinner In The Dark en skøn nytårsgave. Her spiser man en lækker middag i et helt mørkt rum, så man må famle sig frem og sætte sin lid til sine andre sanser.

22. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Et lammeskind er en skøn nytårsgave til en, der fortjener at sidde ekstra godt i det nye år. Der findes en lang række fine skind i smukke farver, som med garanti vil passe perfekt ind i modtagerens hjem. Og så sidder man så behageligt på dem, at man ikke har lyst til at rejse sig op igen.

23. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Er du på helt bar bund, når det kommer til at finde den rette nytårsgave til en, der har alt? Så bør du glæde modtageren med lækre spanske delikatesser. Med et gavekort til tapas til 2 kan man invitere en, man holder af, med på en skøn middag med spanske fristelser.

24. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Vil du gerne give en personlig nytårsgave? Så bør du glæde modtageren med en smuk fotocollage. Det er en skøn værtindegave til din bedste veninde og en herlig gave til kæresten i anledning af det nye år. Find de bedste billeder frem, og sæt dem sammen i en herlig collage, der vil vække minder og pynte flot på væggen.

25. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Denne fine træabe er den helt perfekte nytårsgave til ham eller hende, der har alt. Selvom den populære abe er designet af Kay Bojesen i 1942, er den stadig oppe i tiden. Dens tidløse og klassiske design gør, at den passer ind i ethvert hjem, og man kan få glæde af den hele livet.

26. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Et pizzakursus er den perfekte nytårsgave til ham eller hende, der holder af den flade delikatesse. På kurset lærer man at lave sine egne pizzaer med tynde, sprøde bunde, der vil få mundvandet til at flyde. Det er en skøn værtindegave, og du kan også invitere kæresten med på et herligt pizzakursus.

Gode Ideer Til Din Nytårsgave

Netop fordi en nytårsgave ikke er så traditionel, så er det svært at komme med et stensikkert svar. Det afhænger i høj grad af hvem man er og hvad man kan lide. Hvis modtageren er glad for vilde oplevelser, så er det jo oplagt at man giver ham/hende et gavekort til noget der får adrenalinen til at suse. Det kunne f.eks. være kør Lamborghini

Mindre kan dog også gøre det, for hvis man f.eks. leder efter en perfekt værtindegave, så kunne man give hende et gavekort til en Wellness massage eller måske endda et Spa ophold på Falkenberg Strandbad. Det er en ganske flot gave, men det er også vigtigt at man viser sin påskønnelse overfor de særlige mennesker i ens liv. 

Noget mindre ekstravagant kunne være en biografbillet eller måske en lækker vinsmagning. Det er noget som de fleste ar råd til og det er en betænksom gave, som enhver vil sætte pris på.

nytårsgave

Nytårsgave Til Kæresten

Når det nye år er på vej, så vil man gerne dele det med sin partner. Det er et år, hvor man skal dele livet sammen og komme hinanden endnu nærmere. Så hvorfor ikke give en flot nytårsgave til kæresten? Det kan aldrig være en dum ide og han/hun vil elske dig for det. Hvad med Dinner in the Dark, hvor i får udfordret jeres sanser? Ellers er der masser af andre gode ideer til hvad man kan give sin kæreste i nytårsgave. Det er bare med at vælge det, der frister mest.

Hvis du føler at du fint lige kunne bruge et par tips og tricks til at finde den helt rette kærlighedsgave til kæresten, så spids øre. For ovenover har vi kreeret en helt og aldeles fremragende liste med gode ideer til hvad du kan glæde din kæreste med i nytårsgave. Her finder du både lidt utraditionelle nytårsgaver i form af oplevelser, men ikke desto mindre er netop oplevelser super gode nytårsgaver til kæresten, fordi I sammen kan få en god oplevelse. Du finder ligeledes de helt klassiske nytårsgaver i form af parfume, blomster, chokolade og ting til hjemmet, så ta’ et kig og bliv inspireret. 

Nytårsgave Til Kæresten

Nytårsgave Til Værten

Lige som at det altid er en fin gestus at medbringe en gave til værten, er det ekstra vigtig nytårsaften, fordi det tit er en pålagt værtsrolle det er nemlig de kæreste som ønsker at ligge bolig til en nytårsaften. Det er ligeledes årets sidste dag, så hvorfor ikke tage lidt positiv karma med ind i det nye år ved at gøre lidt ekstra ud af en nytårsgave til værten. Dermed ikke sagt at du skal diske op med en nytårsgave til mange hundrede kroner, men gør nogle gode overvejelser og pak gave pænt ind, det giver et godt helheds indtryk. 

Skulle du have svært ved at finde gode nytårsgaver til værten, så bare rolig for vi har lavet en liste ovenover som er fyldt med glimrende nytårsgaver. Denne liste kan du kvit og frit bruge til at finde inspiration til din helt egen nytårsgave til værten, ligeledes kan du vælge at give en af gaverne på listen. 

Nytårsgave Til Værten
Personlige Nytårsgaver

Du kender formentlig de du skal fejre nytårsaften med ganske glimrende, eller i det mindste største delen af dem. Helt sikkert er det dog at du kender værten og man skal altid have en nytårsgave til værten med, for denne person har lige redet dit hjem fra at skulle ligge gulve til en nytårsfest. Der ud over skal din dejlige kæreste glædes med en søde og personlige nytårsgaver, som fortæller noget om jeres forhold eller din kærestes personlighed.

Du har måske længe gået og tænkt over hvad du skulle give i nytårsgave dette år, men har endnu ikke helt fundet den rette og personlige nytårsgave. Men frygt ej, for dette kan du jo nå mange gange endnu. Hvis du ikke overhovedet kan komme op med en god ide til dette års nytårsgave, så ta’ et kig på listen i toppen af denne side. Denne liste er nemlig fyldt med gode nytårsgaver som du kan give eller bruge til at finde inspiration. 

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: