De Bedste Naturoplevelser I Danmark Udforsk Den Danske Natur

Naturoplevelser i Danmark er fantastiske, der er rigtig mange at vælge imellem også er de jævnt fordelt over hele Danmark. Der er mange fordele ved at bo i et lille land som Danmark en af dem er at der aldrig er langt til ting, i hvert fald sjældent mere end 3 timer i bil. Uanset hvor du er bosat er der aldrig langt til det smukke og ubarmhjertige Vesterhav, der er heller aldrig langt Skagen uanset om du er bosat på Djævleøen eller tæt på grænsen til Tyskland mod syd. Danmark er bare et lille smukt land fyldt med skønne naturoplevelser, særligt hvis man vælger at køre efter dem. 

Det er skønt selv at vandre ud i naturen og opleve, eventuelt sammen med familien eller gode venner. Dette er naturligvis helt gratis, men der findes også skønne naturoplevelser som ikke er helt gratis, enten fordi det er en form for guidet tur, eller fordi det simpelthen er en sådan oplevelse som der tages penge for. Det er netop de der ikke er helt gratis som vi har lavet en skøn liste over nedenfor. Der er noget for enhver smag og for enhver pengepung, de fleste af de mange naturoplevelser i Danmark som er på listen nedenfor kan faktisk købes rigtig billigt. Så find den naturoplevelse som du vil elske og klik videre på den blå knap for at bestille oplevelsen.

Naturoplevelser I Danmark

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

2. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

3. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

4. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

5. Tandemspring

Priser fra: 2195 kr.

6. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

7. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

8. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

9. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

10. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.

Naturoplevelser Sjælland

Sjælland er rig på skønne naturoplevelser, de har en hel masse at byde på, faktisk er der naturoplevelser Sjælland som tager dig med under havets overflade, andre over og nogle helt op i de tynde luftlag. Der er vel at mærke noget for enhver smag. 

Elsker du havet? Så vil du helt sikker synes om RIB tur på Øresund, her får du lov at opleve det fantastiske hav med utrolig høj fart i en lynhurtig gummibåd. Er du mere begejstret for heste end hestekræfter? Så vil du sikkert elske ridning i Dyrehaven, her får du lov at opleve den smukke natur på ryggen af en vidunderlig og velopdragen hest. Hvis ikke du er højdeskræk, og gerne vil opleve den smukke Sjællandske natur lidt fra oven på den smukkest tænkelige måde. Skal du kigge efter oplevelsen ballonflyvning, dette er den absolut bedste og smukkeste måde at opleve verden fra oven.

naturoplevelser
naturoplevelser sjælland
naturoplevelser i danmark

Naturoplevelser Jylland

Jylland er på mange måde et Mekka for folk der elsker naturoplevelser. Her er noget at komme efter uanset hvilke slags natur man bedst kan lide. Jylland er nok mest kendt for Vesterhavet samt Vadehavet. Der er da også flere naturoplevelser Jylland på vores liste som netop finder sted lige her.

Hvis du elsker Vadehavet og er interesseret i dets dyreliv, så har vi på vores liste naturoplevelsen som du vil elske. Der er nemlig tale om en sælsafari i Vadehavet med Sort Sol Safari som arrangør. Der er lagt op til en velarrangeret naturoplevelse i de smukkeste omgivelser, og hvis i er heldig for i lov at få synet af en eller måske flere sæler. Sønderjylland er kendt af alle fugleelskere med respekt for sig selv. Det er nemlig her i det sydlige Jylland at fænomenet sort sol safari kan opleves. Har du endnu ikke oplevet sort sol er det bestemt bare at komme afsted, der er nogle som tager afsted hvert år fordi det er så smuk en naturoplevelse. Vadehavet er også kendt som naturens spisekammer, kunne du tænke dig at nyde godt af dette har vi den perfekte oplevelse til dig. For på vores liste over naturoplevelser finder du en østerssafari, så hop i nogle waders og trasker afsted ud i havet for at høste østers.

naturoplevelser jylland
naturoplevelser nordjylland
naturoplevelser midtjylland

Naturoplevelser Fyn

Fyn er fin og bestemt et besøg værd for naturelskere. Fyn har nemlig utrolig meget smuk natur at byde på, samt oplevelser i naturen. Bridgewalking er vel nok en af de mest populære oplevelser på Fyn netop nu. Dette er bestemt ikke uden grund for den historiske bro, har ikke blot en flot historie, den har også en fantastisk udsigt særligt når man står helt oppe på toppen af den. Hvis du er heldig, kan du spotte et af de mange marsvin som lever i havet omkring broen. Men vil du øge dine chancer for at se den lille hval bør du overveje at bestille et gavekort til en hvalsafari i Middelfart. Her er chancen for at se den smukke hval langt større end fra den ellers smukke bro med den fantastiske udsigt.

naturoplevelser fyn

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0