Personlige Mors Dag Gaver Som Hun Vil Elske At Få Til Mors Dag

En mors dags gave er et must på mors dag. Den klassiske morsdagsgave er en buket blomster, men der findes rigtig mange spændende alternativer. I år kan du vælge at vise, at du gør dig ekstra umage. Det gør du ved at vælge en anderledes og spændende gave, som viser din omtanke.

Selvom vi bliver voksne, så vil mor altid have en speciel plads i vores hjerte. Vi kan til tider glemme at vise vores værdsættelse i hverdagen, og derfor er det heldigt, at mors dag findes. På mors dag er det oplagt at give en rigtig fin mors dag gave, og her hos Gaveavisen vil vi gene hjælpe dig med nogle mors dag gaveidéer.

Søde & Geniale Mors Dags Gaver

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Smuk Buket

Sikker Favorit

Garn & Strikkeudstyr

1. Dialægt Citatplakat Mor

Priser fra: 249 kr.
Med en sjov citatplakat fra Dialægt, kan du vise, at du rigtig kender din mor. Herpå er der sjove citater, hun helt sikkert kan nikke genkendende til. Eksempelvis: “Den er nok til vask” og “Skal jeg komme ind og lede?” Så er du sikker på at skabe et godt grin.

2. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Hvis der er én ting, din mor aldrig kan få for meget af, er det gode bøger. Der findes et kæmpe udvalg af alt fra fagbøger og skønlitteratur til tegneserier og kogebøger. Der er helt bestemt noget på hylderne, som din mor ikke har fået læst endnu.

3. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Giv din mor en sjov oplevelse hun aldrig vil glemme. Det er altid spændende at finde nye måder at røre sig selv på, hvor det er sjovt på samme tid. Med bridgewalking på Lillebælt, kan du give hende en dejlig gåtur over lillebælt med en smuk udsigt over vandet.

4. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Et nøglebundt er en af de ting, din mor går mest med hele dagen. Giv hende en personlig nøglering, hun kan binde på sine nøgler. Du kan indgravere hendes navn eller en illustration. Så er du sikker på, at hvor end hun går hen, vil hun blive mindet om dig.

5. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Kan din mor også godt lide et godt glas vin til aftensmaden? Til en vinsmagning vil du give hende mulighed for, at opleve et hav af forskellige vintyper og smage. Her kan hun lære, hvordan hun genkender forskellige smagsnuancer i vinene og hun vil måske endda finde sin nye yndlingsvin.

6. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Alle, som kan lide at lave mad, burde eje et godt sæt køkkenknive. Med et sæt japanske køkkenknive, kan du gøre madlavningen meget lettere og sjovere for din mor. De skarpe klinger skærer igennem kød og grøntsager som smør, og er velegnet til alt fra brød til mørbrad.

7. Lil Davinci Tegningeramme

Priser fra: 269 kr.
En Lil Davinci tegningeramme er perfekt til moren, som stadig har små børn eller stadig beholder alle børnetegningerne. Rammerne virker nemlig som en blanding mellem en udstillingsramme og et kunstarkiv. Der er nemlig plads til at hun kan have op til 50 tegninger i hver tegningeramme.

8. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Enhver mor fortjener at få lidt luksus tid for sig selv, hvor hun kan blive forkælet. Giv hende en tur til Ystad Saltsjöbad, for hun kan få lidt tid for sig sig i luksus spa. Hun kan også nyde den lækre morgenmadsbuffet og 3-retters middag i restauranten.

9. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Er du i tvivl om, hvad du skal give din mor, er en klassisk uldplaid en sikker gave. Man kan altid bruge et tæppe mere. Fordi den er lavet af ren uld, er du sikker på at det holder varmen. En uldplaid er perfekt til at have liggende på sofaen.

10. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Giv din mor en oplevelse, hun sjældent vil glemme med en tur i en luftballon. Her kan hun få lov at flyve op mellem skyerne i en vaskeægte luftballon. Udsigten deroppefra er smuk og hun kan føle sig som i en film, når den farverige luftballon suser op.

11. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Saml alle de bedste øjeblikke i din mors liv i en fin og personlig fotocollage. Her kan du sætte billeder ind fra hun var ung, fra børnene var små eller fra hyggelige familieture. Sammensæt alle de bedste billeder af jer, så din mor kan mindes alle de gode dage.

12. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Som man bliver ældre, bliver ens hud også mere tør. Det er ikke altid at mødre husker, at passe på sig selv og deres hud. Med en fugtgivende ansigtscreme, kan du give hende en gave, som både hun og hendes hud vil takke dig for.

13. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Ender din mor tit med at lave de samme 3 retter, men ville ønske hun kunne udfordre sine vaner? Til madkursus får hun en stor viden om forskellige sammensætninger af mad og lærer helt sikkert noget nyt. Det skal nok resultere i mange lækre måltider for hele familien.

14. Digital Fotoramme

Priser fra: 629 kr.
Med en digital fotoramme, er det nemt for dig at dele så mange billeder du ønsker, med din mor. Du kan vise hende billeder selv inden du kommer og besøger. Fotorammen kan nemlig modtage billeder fra din mobil og rammen har touchskærm, så den kan skabe diasshow med dine billeder.

15. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Elsker din mor forskellige typer gin eller måske bare en god gin and tonic? Til ginsmagning kan hun få lov at prøve mange forskellige slags gin, hun aldrig ville have drømt om. Det vil bestemt kunne gøre hendes næste gin and tonic lidt mere eksotisk.

16. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Alle hjem burde have et dejligt lammeskind liggende. Din mor vil elske et blødt lammeskind, som kan ligge over en hård stol eller i sofaen på kolde dage. Det er både blødt og lækkert, og kan placeres næsten alle steder i hjemmet for at skabe mere varme.

17. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Hvis din mor godt kan lide at nyde en øl, kan du give hende en tur til ølsmagning i gave. Her vil hun kunne prøve alt fra lys IPA til kraftig og mørk stout. Selv hvis hun ikke er den største ølkender, vil hun finde noget, hun kan lide.

18. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Giv din mor et godt grin og gør hendes vægge lidt sjovere, men en fjollet citatplakat. Her kan du finde sjove citater fra alle hendes yndlingsfilm, som kan pynte væggene. Det er en god måde at minde hende om dig og jeres filmaftener på, når hun ser på plakaten.

19. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
En tur på restaurant er en klassisk gave, som mange mødre vil blive glad for. Tag det skridtet længere op, med en tur til dinner in the dark. Her vil hele rummet være mørkt, og hendes sanser blive udfordret, som hun nyder sit måltid i fuldstændig mørke.

20. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Hjælp din mor med at få smuk kunst på væggene, som ikke bare er dine børnetegninger. Det er nemt at finde flotte museums plakater fra hendes yndlingskunstnere. På den måde kan der hænge flot kunst på væggene, uden hun skal ud at købe originale malerier.

21. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Har din mor en sød tand eller elsker hun bare at udfordre sine konditor evner? Med et flødebollekursus, kan hun give sig i kast med at lave de lækre kager helt fra bunden. Der findes et kæmpe udvalg af lækre smage, hun kan lære at lave fra sit eget køkken.

22. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Med et par biografbilletter, kan du give din mor en hyggelig aften med en god film. Det er en nem gave at give, fordi hun helt selv kan vælge, hvad hun vil se og med hvem. Sådan er du sikker på, at give hende noget, hun bliver glad for.

23. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
En Kaj Bojesen figur er en tidløs gave, der er perfekt at give til din mor. De kommer i mange sjove dyr, så du kan vælge hendes yndlings. Figurerne er flotte at have stående i stuen som pynt, når der kommer gæster, på boghylden eller ved sengebordet.

24. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Inviter din mor på cafébesøg eller lad hende tage afsted med en veninde. Laver hun ofte selv mad, er det rart at kunne sidde ned og snakke, mens andre laver mad til hende. Der er et hav af forskellige lækre caféer, hun kan vælge imellem.

25. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Brunch er en af de mest hyggelige måltider at spise ude til. Giv din mor en dejlig tur ud til luksus brunch for 2. Her kan hun nyde en kæmpe buffet med alt hvad hjertet begærer af pølser, pandekager, æg og brød. Så er der dømt hygge fra morgenstunden!

26. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Giv din mor lidt ekstra luksus i gave og lad hende blive forkælet til en luksus ansigtsbehandling. Her kan hun få renset sin hud i dybden og få masseret alle spændinger ud. Det er også tit muligt at købe produkter med hjem, hun kan bruge til at pleje ansigtet.

27. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Med tapas for 2 kan du give din hyggelig aften ude på restaurant. Inviter hende ud til noget kvalitetstid og nyd sammen et udvalg af mange forskellige små retter. Det er hyggeligt at prøve noget nyt og smage på hinandens tapas, for at finde nye ting, man kan lide.

28. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Fortjener din mor en stor gave og en pause fra hverdagen? Så vil hun med sikkerhed elske et ophold på Comwell Hotels, hvor hun bare skal slappe af. Her kan hun få en forlænget weekend, hvor hun kan nyde lækker mad, dejlige faciliteter og absolut ingen huslige pligter.

29. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Sommeren skal nydes i bølgernes brus, og med GoBoat København kan din mor tage hele familien med. Lej en GoBoat og sejl rundt på vandet i København sammen. I bestemmer selv tempo og hvor I sejler. Det er den perfekte måde at nyde udsigten af byen og få frisk luft.

Bor din mor ikke tæt på København, så har GoBoat også muligheder i Aalborg og Odense.

30. Food Walk

Priser fra: 499 kr.
Til Food Walk kan din mor få kombineret lækker mad og historiske fortællinger. Her har hun mulighed for at få en 2 eller 4 timers lang tur. Der vil være fyldt med lækker mad, samt fortællinger både om maden og de forskellige steder i byen.

31. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Hvem elsker ikke en lækker pizza? Når der skal nem mad på bordet, ender pizza ofte med at være et kæmpe hit. Men med et pizzakursus, kan du give din mor mulighed for at lære, hvordan man laver lækker pizza fra bunden. Det er også en hyggelig familieaktivitet.

32. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
Har din mor altid gerne villet prøve at ride? Det er nu blevet nemmere end nogensinde, med en ridetur i Dyrehaven. Her kan hun få en kort intro til, hvordan hun rider og nyde synes af parken fra hesteryg. Det er både afslappende og hyggeligt at ride igennem parken.

33. GO DREAM gavekort tak mor

Priser fra: 299 kr.
Køb et gavekort til din mor med et stort tak. Hun kan vælge mellem hele 400 oplevelser i Danmark og EU. Nogle oplevelser er kun for din mor, mens andre kan nydes med en ledsager. Med gavekortet kan din mor helt selv vælge, hvad hun vil bruge sin gave på.

34. Trådløs oplader

Priser fra: 329 kr.
En mobiloplader er en af de ting, vi alle skal bruge. Men det kan være irriterende at bøvle med ledninger, der går i hårdknude og ikke er lange nok. Løsningen på dette er en trådløs mobiloplader. Placer din smartphone på X’et og din smartphone oplades hurtigt helt uden brug af kabler. En trådløs oplader fra SACKit skiller sig ud ved rent faktisk at pynte i hjemmet med sit stærke design og eksklusive materialer.

35. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Har du svært ved at vælge gave, og leder du efter en gave som der er praktisk og kan bruges? Så kan du købe en trådløs håndstøvsuger, som passer perfekt til bilen, og kan opbevares i handskerummet.

36. Vingummi vitaminer

Pris: 3 stk. for 399,00 kr. 

Gi’ din mor en bøtte Vitayummy, og gør det nemt for hende at spise vitaminer. Vitayummy er nemlig en smagsfuld vingummibamse fyldt med vitaminer. Uanset om hun står og mangler D vitamin, lidt lækkert at forkæle håret og neglene med eller om hun vil have en lidt bedre tan til sommer, så har VitaYummy, lige præcist hvad hun står og mangler.

Kriterier For Gode Mors Dag Gaver

Der er mange forskellige kriterier, som man kan vurdere en morsdag gave ud fra. Der er dog nogle generelle retningslinjer, som kan hjælpe dig med at ramme plet, når du løber en gave til din mor.

Mors Dag Gave

Vær Opmærksom Når Du Finder Mors Dag Gaver

Det kan være rigtig svært at finde på mors dags gave ideer, men der er hjælp at hente, hvis du er opmærksom, når du tilbringer tid sammen med din mor.

Prøv at tænke tilbage de sidste par gang, hvor I har tilbragt tid med hinanden. Hvad lavede i sammen, og er der noget, som kunne have gjort dagen bedre?

Mange af os kan finde på henkastet at nævne ting som vi mangler, men vi glemmer det også ofte igen. Du kan blive en helt, hvis du husker at være opmærksom – måske har din mor allerede givet dig en idé til et ønske.

god mors dags gave
Giv Din Mor Noget, Som Hun Ikke Selv Ville Købe

Mange er sparsommelige i forhold til selvforkælelse, så du kan med fordel benytte denne mors dag til at overraske din mor med en gave, som hun normalt ikke ville købe til sig selv.

Alle mødre trænger til noget forkælelse fra tid til anden, og hvis din mor normalt ikke forkæler sig selv, så er det oplagt at bruge denne mors dag til at vise din kærlighed med en betænksom gave.

Mors Dag Gaveideer
Sørg For At Din Mors Dag Gave Er Overraskende

En gave giver altid størst glæde, når der er tale om en overraskelse. Hvis du vil give din mor en god mors dags gave, så kan du gøre modtagerglæden endnu større, hvis du sørger for, at gaven kommer som en overraskelse.

Hvis du normalt giver din mor en buket blomster på mors dag, er det oplagt at overraske hende med en endnu bedre gave i år. Det er sikkert også derfor, at du har valgt at kigge på denne liste, så vi håber, at den kan hjælpe dig.

Mors Dags Gave

Gør Mors Dag Gaven Personlig

En gave er altid bedre, hvis den er personlig, og du øger chancen for at kunne finde en personlig gave, hvis du følger det foregående råd og er opmærksom.

Alternativt kan du også finde inspiration til gaver til mors dag på vores liste – og det er bestemt ikke umuligt, at én af disse gaver vil passe perfekt til din mor. Alternativt kan du også vælge at give en oplevelsesgave, hvilket du kan læse mere om herunder.

gaver til mors dag
Fordele & Ulemper Ved At Give Oplevelsesgaver Til Mors Dag

Igennem de seneste år er det blevet mere og mere populært at give oplevelsesgaver som et alternativ til mere traditionelle gaver. Det er ikke tilfældigt, at oplevelsesgaver er blevet så populære, og de er også et gyldigt valg som idéer til mors dags gave. Du skal dog være opmærksom på, at denne type af gave både har fordele og ulemper, som er anderledes fra andre typer af gaver.

mors dags gaver
Fordele Ved Oplevelsesgaver På Mors Dag

Der er mange fordele ved oplevelsesgaver, men den største fordel er, at det er en type af gave, som man aldrig kan få for mange af. Vi glemmer alt for ofte at have kvalitetstid med hinanden i hverdagen, og det kan du ændre på til den næste mors dag ved at give hende et gavekort til en fantastisk oplevelse.

Oplevelser er det oplagte valg blandt mange gode mors dags gaver, og I vil have en god mulighed for at få kvalitetstid med hinanden. Det kan blive til spændende dag, som I aldrig glemmer.

Der findes mange forskellige typer af oplevelser at vælge imellem, og derfor er det også nemt at finde en personlig gave.

 

morsdag gaver
Ulemper Ved Oplevelsesgaver På Mors Dag

Der kan være ulemper ved alle gaver til mors dag, og det gælder naturligvis også oplevelsesgaver. Den primære ulempe ved en oplevelsesgave er, at dig og din mor ikke nødvendigvis har de samme interesser. Det betyder, at du naturligvis skal tage hensyn til din mors interesser, når der er tale om en morsdags gave. Omvendt kan dette også vendes til noget positivt, for din mor vil med garanti nyde at kunne dele nogle interesser med dig.

morsdagsgave

Find En Mors Dag Gave Til Den Rette Pris

Der er mange forskellige muligheder i forhold til gaver til mors dag, og de fås også i mange forskellige prisklasser. Det kan være en fantastisk og uforglemmelig oplevelse at kunne forkæle sin mor med en dyr og eksklusiv gave, men omvendt må du heller ikke glemme, at det er tanken som tæller.

Hvis din økonomi er lidt stram, må du ikke fortvivle. En mors dags gave behøver ikke at være dyr, og du kan finde gaver i alle prisklasser på vores liste. I sidste ende vil din mor sætte mest pris på omtanken, så prøv ført og fremmest at finde en god og unik gave.

Vi har forsøgt at samle en liste over kvalitetsgaver til mors dag, men det betyder ikke nødvendigvis, at gaverne behøver at være dyre. Langt de fleste modtagere vil sætte større pris på en lille kvalitetsgave end en stor gave i dårlig kvalitet.

Vi håber du fandt den perfekte.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: