Lad Model Drømmen Gå I Opfyldelse For En Dag I Århus

Model for en dag er lige oplevelsen for dig, der gerne vil stifte nærmere bekendtskab med den prestigefyldte og hektiske modelbranche. Du får muligheden for at få en helt unik og særlig oplevelse, hvor det handler om dig og hvor du i samarbejde med stylist og fotograf kan få taget de mest fantastiske billeder. Det er en genial måde at se om der skulle ligge en fotomodel gemt i dig eller også kan du bare få taget nogle helt geniale billeder af en fotograf, der lever af det. 

Du bestemmer naturligvis selv hvad du vil bruge dine billeder på, men du kan med fordel anvende dem på de sociale medier, hvor man jo gerne vil ligne en hel million. Men det er også oplagt at anvend dem i ens CV, hvor det gælder om at tage sig godt ud. Men skulle man gå med modeldrømme, så kan disse billeder jo også være en god start på ens portefølje.  

Det kræver at man er fyldt 18, så det er altså ikke noget man skal give i konfirmationsgave. Men for alle myndige unge mennesker er det en spændende og interessant oplevelse som man aldrig glemmer igen. Det er naturligvis også en oplagt gaveide til en god ven eller veninde, der går med drømme om at blive model.

Bliv Model For En Dag i Århus
Model For En Dag

Model For En Dag

Destination ikonÅrhus / Ebeltoft – Casablanca Models
Tid ikon 2½ Times Model Oplevelse i Århus
Tjek ikon Udlev Dine Model Drømme For En Dag
Personer ikon 1 Person Som Vil Prøve At Være Model
Pris ikon Priser Fra 1950,- Pr. Person

Model For En Dag

Destination ikon Århus / Ebeltoft – Casablanca Models

Tid ikon 2½ Times Model Oplevelse i Århus

Tjek ikon Udlev Dine Model Drømme For En Dag

Priser Fra 1950 DKK Pr. Person

Bliv Model For En Dag I Århus Hvad Er Der På Programmet?

Hvis du er interesseret i at blive model for en dag, så kan du med fordel se hvad vi kan tilbyde dig her på siden. Her kan du nemlig finde et gavekort, der giver dig mulighed for at udleve din modeldrømme og se om det skulle være noget for dig. Men hvordan forløber sådan en dag så? Det kan du finde ud af her. Vi har taget udgangspunkt i programmet hos Casablanca Models, der er det bedste sted i Århus.

Med gavekortet får man simpelthen sit helt eget photo-shoot. Undervejs bliver man undervist i hvordan man poserer foran et kamera, samt hvordan man tager sig bedst ud på billeder. Det er spændende og lærerigt, og så er det viden man vil kunne få glæde af resten af livet.

Derefter bliver man stylet og får ordnet sit hår, så man ser fantastisk ud. Dette bliver gjort af professionelle makeup artister og stylister, så man kommer helt sikkert til at se skøn ud, og så får man naturligvis en masse gode tips undervejs.

Så kommer selve fotograferingen, hvilket foregår sådan at man poserer i to forskellige outfits. De bedste fotos billedbehandles af fotografen og resten modtager man på en DVD, så man altid kan få dem printet. Derefter er oplevelsen forbi og man kan gå hjem med den dejligste oplevelse i bagagen. At blive model for en dag er en oplevelse, som man ikke glemmer igen og man kan have nogle dejlige timer. Forkæl dig selv eller en du holder af.

Bliv Model For En Dag

Casablanca Models - Hvem Er De Og Hvad Kan De?

Hvem er de omtalte Casablanca Models så egentlig? Det er nemt at svare på, for Casablanca Models er et af de bedste og mest populære modelbureauer i hele landet. Faktisk har de over 20 års erfaring i branchen og blev grundlagt i 1994 af Heidi Bergholt.

De specialiserer sig i at repræsentere modeller og i at lave modeltests. En af de ting, som man lægger stor vægt på hos Casablanca Models, er at man har et naturligt kønt ansigt, som vil gøre sig godt i branchen og som har en vis alsidighed. Det er de til gengæld også specialister i at finde og det er bestemt ikke uden grund, at de er blevet så populære som de er.

Casablanca Models er også kendte for deres gode arbejde med børnemodeller, som de har en del af. Derfor er ”model for en dag” oplevelsen tilgængelig for unge helt ned til 12 år. Så hvis man gerne vil give en spændende gave til sit barn, så er det en oplagt ide.

Kort fortalt er Casablanca Models et modelbureau, der har masser af erfaring og dygtige medarbejdere, er kan være med til at gøre din dag som model til noget ganske særligt. Hvis du er fristet eller måske kender en, der vil sætte pris på det, så kan du med fordel bestille et gavekort hos Gaveavisen. Så får man alt det man skal bruge for at prøve kræfter med livet som fotomodel. Det et spændende og en helt unik oplevelse med et af de bedste modelbureauer i hele Danmark.

Casablanca Models

Få Udlevet Dine Modeldrømme

Hvis man går med dejlige drømme om at blive fotomodel, så er det vigtigt at man tager initiativ og får gjort noget ved det. Det er nemlig langt de færreste, der bliver ”opdaget” og får det hele forærende. Det kræver hårdt arbejde og at man ikke holder sig tilbage. Lyder det som noget for dig, så kan du kickstarte din drøm med at prøve Model for en dag. Det er en oplevelse, der giver dig en unik mulighed for at posere foran et kamera, der bliver betjent af en professionel fotograf, der er vant til at tage modelbilleder. 

Oplevelsen foregår hos Casablanca Models, der har lavet fotoshoots med modeller i over 18 år. Det er altså ikke hvem som helst, der får lov at hjælpe dig i gang med din model oplevelse. Du bliver guidet gennem alt, hvad der kræves for lærer hvordan du skal posere bedst muligt foran kameraet. Derudover vil du blive stylet af et professionelt team, der sørger for at du ligner en million på billederne. Det er altså en oplevelse, der indeholder alt hvad man kunne drømme om.

Når man er færdig med sit shoot, vil man få mulighed for at kigge på billederne sammen med personalet, der hjælper en med at udvælge de bedste billeder. Man får en DVD med alle test billederne, men de bedste billeder vil blive redigeret på professionel vis, så de kommer til at så fantastiske ud som overhovedet muligt.

Model for en dag århus
Model For En Dag - Den Perfekte Gaveide

Har du allerede prøvet hvordan det er at være model for en dag, så vil du sikker give os ret i, at det er noget som alle burde prøve. Derfor er det en oplagt ide at give muligheden til en god veninde eller måske et nært familiemedlem. Giv dem muligheden for at være model og få taget nogle helt fantastiske billeder af en professionel. Det giver ikke alene en sjov oplevelse, men det er også noget, der virkelig er godt for ens selvtillid.

Med et oplevelsesgavekort til model for en dag får man alt, hvad man kan ønske sig og det er en unik oplevelse, som man ikke bør snyde, hverken sig selv eller andre for. Der er noget helt specielt ved at blive fotograferet i professionelle omgivelser og af fagfolk, der har mange års erfaring på området. Uanset hvad man skal bruge sine billeder til, så er det en fed fornemmelse at have professionelle modelbilleder af sig selv. Så hvorfor ikke prøve kræfter med at være model for en dag. Måske opdager du, at du har flair for det og ønsker at tage det videre.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0