Minicruise Til Oslo: Ta' På Et Rigtig Oslo Cruise Fra København Med DFDS Seaways

Minicruise Til Oslo er den perfekte måde at få et lille afbræk fra hverdagens stress og jag. Man træder simpelthen ombord på et flydende hotel, der byder på alle de moderne bekvemmeligheder, som man forventer. Det er en unik oplevelse at tage på cruise og se, hvordan ens udsigt er ændret når man vågner om morgenen. Selvom turen blot går til Oslo, så er det stadig en herlig fornemmelse. 

Et Oslo Cruise er en perfekt måde at forkæle dig selv og en du holder af på. I får ro og tid til at nyde hinandens selskab og ikke mindste den friske luft, som man kun finder ude på det åbne hav. Selvom det blot er et minicruise, så behøver i ikke mangle noget og der er masser af muligheder for at shoppe, spise lækker mad og ikke mindst slappe af. Så hvorfor ikke prøve en tur til Oslo?

Så snart man når destinationen får man en hel dag i Norges hovedstad, hvor man kan få en masse herlige kulturelle og kulinariske oplevelser. Det er en by med en utroligt spændende historie, så der er noget for enhver. Er det shopping man elsker, så kan man naturligvis også få stillet den lyst. Kort sagt er Oslo altid et besøg værd, så kombineret med et mini cruise er det den perfekte oplevelse.

Minicruise Til Oslo For 2 Gavekort
Minicruise Til Oslo For 2

Minicruise Til Oslo For 2

Destination ikonKøbenhavn / Oslo – DFDS A/S
Tid ikon Minicruise Til Oslo Med 2 Overnatninger
Tjek ikon Flydende Hotel Med Skiftende Udsigt
Personer ikon 2 Personers Minicruise Til Smukke Oslo
Info ikon Læs Mere Om Minicruise Til Oslo For 2
Pris ikon Priser Fra 995,- For 2 Personer

Minicruise Til Oslo For 2

Minicruise Til Oslo For 2

Minicruise Oslo, er et perfekt pusterum fra en stressende & hektisk hverdag fyldt med arbejde & børn. Oslo cruise, giver jer mulighed for at tage et par dage ud af kalenderen, hvor i blot skal nyde den smukke udsigt & hinandens selvskab. Dette minicruise Oslo gavekort inkluderer: 2 nætter med DFDS Seaways for 2 personer fra København til Oslo tur/retur. Nyd nogle skønne dage & nætter på dette flydende hotel med skiftende udsigt.
Priser fra 995 DKK

Oslo minicruise – en hyggelig og billig oplevelse

Det er så utroligt hyggeligt at tage på en Oslo tur, for man fornemmer straks stemningen fra det øjeblik man går ombord til at man går fra igen. Skibet byder på en masse forskellige kulinariske og interessant oplevelser, så man kommer i hvert fald ikke til at kede sig. Der er en masse faciliteter for både børn og voksne, så uanset om det er en romantisk tur eller en familietur, vil man kunne finde noget alle kan lide. 

Nyd f.eks. den indbydende aftenbuffet på en af skibets restauranter, hvor man kan opleve en dejlige kombination af varme og kolde retter. Derudover er der rigeligt med desserter og meget mere. Det er lige noget for enhver, der sætter pris på lækker mad og prisen er yderst rimelig. Men hvis man er mere til et steakhouse eller måske en italiensk restaurant, så er det også muligt. Der er med andre ord masser af muligheder for at forkæle ens smagsløg. 

Der er naturligvis også et antal barer, hvor man kan gå hen og nyde en øl eller en kold drink. Dans er der også mulighed for, så hvis det trækker i en, så skal man endelig tage et smut forbi en af natklubberne. 

Skulle det dog være en anden form for forkælelse man er interesseret i, så skibet også udstyret med en velindrettet wellnessafdeling. Her finder du både swimmingpool og mange andre former for forkælelse. Tag et dyp i jacuzzien eller kom ud på soldækket og nyd vejret. Mulighederne er mange og hvis man har lyst, kan man mod et gebyr nyde alle de tilgængelige wellnessfaciliteter.

minicruise oslo
oslo cruise

Lækre kahytter for hele familien

Der er masser af lækre muligheder for at tilpasse et minicruise til Oslo som man gerne vil det, og det gælder naturligvis også når kommer til kahytter. Alle skibets kahytter er velindrettede og har eget badeværelse. Man skal altså ikke stå i kø på gangen for at komme på toilettet og man kan bade når det passer en. Hvis man gerne vil have en havudsigt, så skal man betale lidt ekstra, men det er ikke meget. Dog kan en kahyt uden vindue være en god læsning, hvis man har tendens til søsyge. 

Man kan også være en kahyt hvor man må medbringe dyr. Hvis familiens hund skal med på turen. Der er også en række kahytter til hele familien, hvor der er flere senge og plads til alle. Naturligvis må man regne med at prisen stiger betydeligt, hvis man vil have en masse ekstra. Men når man alligevel har et lækkert skib til rådighed. Så er kahytten alligevel ikke det sted man bruger mest tid. Men det er rart. At man har muligheden for at få en komfortabel kahyt, hvis man har børn med på turen.

minicruise oslo gavekort
minicruise
Giv en Oslotur i gave

Et minicruise Oslo gavekort er en oplagt gaveide til en, der trænger til at komme lidt væk hjemmefra. Ikke alene får man den herlige sejltur. Men man får også en hel dag i Norges hovedstad, der byder på alt fra lækre restauranter til spændende museer. Det er altså det helt rette til enhver. Der nyder at sejle og som holder af udforske storbyer. 

Giv et gavekort til din kæreste og i kan sammen tage på det mest romantiske Minicruise fra København eller andre steder. Det er måde at komme lidt væk på, uden at det koster en mindre formue. Så tag på minicruise til Oslo og få en oplevelse, som i aldrig glemmer.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1

Luk menu