Minicruise Til Oslo Fra København Med DFDS Seaways

Minicruise Til Oslo er den perfekte måde at få et lille afbræk fra hverdagens stress og jag. Man træder simpelthen ombord på et flydende hotel, der byder på alle de moderne bekvemmeligheder, som man forventer. Det er en unik oplevelse at tage på cruise og se, hvordan ens udsigt er ændret når man vågner om morgenen. Selvom turen blot går til Oslo, så er det stadig en herlig fornemmelse. 

Et Oslo Cruise er en perfekt måde at forkæle dig selv og en du holder af på. I får ro og tid til at nyde hinandens selskab og ikke mindste den friske luft, som man kun finder ude på det åbne hav. Selvom det blot er et minicruise, så behøver i ikke mangle noget og der er masser af muligheder for at shoppe, spise lækker mad og ikke mindst slappe af. Så hvorfor ikke prøve en tur til Oslo?

Så snart man når destinationen får man en hel dag i Norges hovedstad, hvor man kan få en masse herlige kulturelle og kulinariske oplevelser. Det er en by med en utroligt spændende historie, så der er noget for enhver. Er det shopping man elsker, så kan man naturligvis også få stillet den lyst. Kort sagt er Oslo altid et besøg værd, så kombineret med et mini cruise er det den perfekte oplevelse.

Minicruise Til Oslo For 2 Gavekort
Minicruise Til Oslo For 2

Minicruise Til Oslo For 2

Destination ikonKøbenhavn / Oslo – DFDS A/S
Tid ikon Minicruise Til Oslo Med 2 Overnatninger
Tjek ikon Flydende Hotel Med Skiftende Udsigt
Personer ikon 2 Personers Minicruise Til Smukke Oslo
Pris ikon Priser Fra 995,- For 2 Personer

Minicruise Til Oslo For 2

Destination ikon København / Oslo – DFDS A/S

Tid ikon Minicruise Til Oslo Med 2 Overnatninger

Tjek ikon Flydende Hotel Med Skiftende Udsigt

Priser Fra 995 DKK For 2 Personer

DFDS Oslo – København

Hvis en tur med skibet til Oslo lyder som noget for dig, så er du heldig, for lige nu kan du og en du holder af komme billigt afsted fra København. Det er en af den slags oplevelser, der overrasker en, for normalt tænker man måske: ”Hvor spændende kan det være at komme på cruise i Danmark og Norge?”. Svaret er at det kan være yderst spændende. Vi har nogle af verdens smukkeste farvande og man kan bestemt gøre dummere ting end, at tage på cruise i de nordiske have.

Selve turen foregår med afgang fra København. Man bliver indlogeret i sin egen kahyt og har derefter fri adgang rundt på skibet, der naturligvis er spækket med ting at lave. Nyd lækre middage i skibets restaurant, nyd livet på soldækket eller noget helt tredje. Man keder sig aldrig og finder hurtigt glæden ved den komfort, som man kun finder på et moderne cruise skib.

Om morgenen på dag 2 ankommer skibet til Oslo, hvor man kan tilbringe nogle dejlige timer, mens skibet gør sig klar til at sætte kursen hjemad. Efter at have nydt lidt af den norske hovedstad sættes kursen tilbage til Danmark, hvor man kan nyde den vidunderlige udsigt til fjeldene. Det er noget, som man ikke bør snyde sig selv for. På tredjedagen ankommer skibet til København og man kan gå i land med en dejlig oplevelse i bagagen. Sådan går turen altså, og det er ikke uden grund, at det er blevet så populær en oplevelse.

minicruise oslo

Romantisk Minicruise Oslo Med Skiftende Udsigt

Som nævnt før, så er det især den smukke udsigt nær Oslo, der er med til at trække oplevelsen op på et helt nyt niveau. Det er bjerge, som vi i det flade Danmark kun kan drømme om og det er en speciel oplevelse, at se sådan et landskab så tæt på vores eget land. Hvis man gerne vil opleve noget, der skiller sig helt ud fra vores grønne marker og lyse skove, så er de hårde fjelde og mørke granskove virkelig en spændende oplevelse. Selv på afstand fra skibets dæk.

Et minicruise til Norge er en af de oplevelser, der egner sig rigtigt godt til en kærestetur. Det romantisk med den fine kahyt, de lækre middage og der er bare noget specielt ved havet, der kan få kærlige følelser frem i en. Så hvis du gerne vil gøre noget specielt for en du holder af, så bør du straks bestille et gavekort til et romantisk minicruise.

Her bliver I forkælet med alt hvad man forventer sig og i kan lade jeres forhold få en ny gnist. De smukke udsigter, det bølgende hav og al den komfort, som man finder på et moderne skib. Hvad mere kan man bede om? Det skulle da lige være lidt wellness og forkælelse, hvilket man naturligvis også kan nyde ombord på skibet til Oslo. Der er med andre ord rigeligt at tage sig til. God mad i skibets restauranter, shopping og alt hvad I kunne drømme om.

oslo cruise

Minicruise Oslo Gavekort

Kender du fornemmelsen af at skulle købe en gave til en, der har alt og som aldrig rigtigt ønsker sig noget? Så er du ikke alene og det kan ganske rigtigt være en meget frustrerende oplevelse, som kan give en grå hår. Men du behøver ikke længere være frustreret, for nu kan du overraske manden eller kvinden der har alt med et Minicruise Oslo gavekort. Det er en virkelig herlig oplevelse, som alle vil kunne sætte pris på. Men hvad får man egentlig for pengene når man købet et gavekort til et minicruise Oslo? Det er meget enkelt for dette får du med gavekortet:

To overnatninger i en kahyt ombord på skibet til Oslo. Adgang til skibets faciliteter, såsom wellness, pool, shopping, restauranter og caféer. Der er med andre ord rigeligt at tage sig til, så man aldrig kommer til at kede sig ombord.  

Et minicruise Oslo gavekort er altså den perfekte gave til både venner og familie, for det er en af de oplevelser, som man ofte overvejer, men som ofte går i glemmebogen igen. Når man får det foræret, så er der ingen undskyldning for at lave være og det er virkelig en dejlig tur. Når man først har prøvet det, så er det stensikkert en oplevelse, som man vil ønske at gentage. Så hvorfor ikke overraske en eller flere som du holder af med et dejligt minicruise Oslo gavekort. Det er en gave, der altid bliver modtaget vel og ellers kan det naturligvis byttes til en anden oplevelse. Se blot vores store udvalg.

minicruise oslo gavekort
Oslo Minicruise – En Hyggelig Og Billig Oplevelse

Det er så utroligt hyggeligt at tage på en Oslo tur, for man fornemmer straks stemningen fra det øjeblik man går ombord til at man går fra igen. Skibet byder på en masse forskellige kulinariske og interessant oplevelser, så man kommer i hvert fald ikke til at kede sig. Der er en masse faciliteter for både børn og voksne, så uanset om det er en romantisk tur eller en familietur, vil man kunne finde noget alle kan lide. 

Nyd f.eks. den indbydende aftenbuffet på en af skibets restauranter, hvor man kan opleve en dejlige kombination af varme og kolde retter. Derudover er der rigeligt med desserter og meget mere. Det er lige noget for enhver, der sætter pris på lækker mad og prisen er yderst rimelig. Men hvis man er mere til et steakhouse eller måske en italiensk restaurant, så er det også muligt. Der er med andre ord masser af muligheder for at forkæle ens smagsløg. 

Der er naturligvis også et antal barer, hvor man kan gå hen og nyde en øl eller en kold drink. Dans er der også mulighed for, så hvis det trækker i en, så skal man endelig tage et smut forbi en af natklubberne. 

Skulle det dog være en anden form for forkælelse man er interesseret i, så skibet også udstyret med en velindrettet wellnessafdeling. Her finder du både swimmingpool og mange andre former for forkælelse. Tag et dyp i jacuzzien eller kom ud på soldækket og nyd vejret. Mulighederne er mange og hvis man har lyst, kan man mod et gebyr nyde alle de tilgængelige wellnessfaciliteter.

Lækre Kahytter For Hele Familien

Der er masser af lækre muligheder for at tilpasse et minicruise til Oslo som man gerne vil det, og det gælder naturligvis også når kommer til kahytter. Alle skibets kahytter er velindrettede og har eget badeværelse. Man skal altså ikke stå i kø på gangen for at komme på toilettet og man kan bade når det passer en. Hvis man gerne vil have en havudsigt, så skal man betale lidt ekstra, men det er ikke meget. Dog kan en kahyt uden vindue være en god læsning, hvis man har tendens til søsyge. 

Man kan også være en kahyt hvor man må medbringe dyr. Hvis familiens hund skal med på turen. Der er også en række kahytter til hele familien, hvor der er flere senge og plads til alle. Naturligvis må man regne med at prisen stiger betydeligt, hvis man vil have en masse ekstra. Men når man alligevel har et lækkert skib til rådighed. Så er kahytten alligevel ikke det sted man bruger mest tid. Men det er rart. At man har muligheden for at få en komfortabel kahyt, hvis man har børn med på turen.

minicruise
Giv En Oslotur I Gave

Et minicruise Oslo gavekort er en oplagt gaveide til en, der trænger til at komme lidt væk hjemmefra. Ikke alene får man den herlige sejltur. Men man får også en hel dag i Norges hovedstad, der byder på alt fra lækre restauranter til spændende museer. Det er altså det helt rette til enhver. Der nyder at sejle og som holder af udforske storbyer. 

Giv et gavekort til din kæreste og i kan sammen tage på det mest romantiske Minicruise fra København eller andre steder. Det er måde at komme lidt væk på, uden at det koster en mindre formue. Så tag på minicruise til Oslo og få en oplevelse, som i aldrig glemmer.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1