Hyggelige Mandelgaver Som Alle Rundt Om Bordet Gerne Vil Vinde

Mandelgave er en dejlig lille tradition, der tager julehyggen og skruer den et niveau på. Er det dig, der har teten i år og skal skaffe en mandelgave, så har du noget af en udfordring foran dig, for der er en del ting at tage stilling til. Du skal nemlig være sikker på, at det er en mandelgave, der vil glæde enhver modtager. En mandelgave til hele familien er ikke nødvendigvis det sammen som mandelgaver til voksne. Skal det være en sjov mandelgave eller er der er andre forslag til mandelgave i år? Det kan give enhver grå hår, men heldigvis for dig, så kan du gøre det nemmere for dig selv. Læs med og så hvordan du vælger den perfekte mandelgave.

Hvis man som familie har besluttet at det er en af de mindste, der skal vinde mandelgaven, så er det naturligvis en langt nemmere opgave, for så kan man nøjes med noget slik eller chokolade. Men hvis det er fair og hele familien kæmper og præmien, så skal man naturligvis sørge for at det er en gave som alle kan lide. Det er heldigvis ikke det sværeste i verden, men det kræver alligevel at man tænker sig en smule om. 

Her på siden ser vi nærmere på mandelgaver og hvordan man finder den bedste. Vi ser også på hvorfor vi giver mandelgaver og hvor meget den skal koste. På den måde kan du være sikker på at diske op med en god mandelgave.

Hyggelige & Sjove Mandelgaver

1. Bezzerwizzer

Priser fra: 437 kr.

2. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.

3. Hoptimist

Priser fra: 199 kr.

4. Anders Hemmingsen

Priser fra: 100 kr.

5. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.

Mandelgave Inspiration

Hvis man har fået den tvivlsomme ære at købe mandelgaven i år, så står man unægtelig overfor en svær opgave, som kræver sin mand (eller kvinde). Det er nemlig en gave, som uden tvivl kan være udfordrende at finde på, især hvis man i forvejen ikke er den bedste til at finde på gode gaver. Og en god mandelgave er faktisk ret vigtigt, da den skal være noget, som man gerne vil konkurrere om. Der skal være en grund til at skovle risalamande i sig til man får kvalme og mandelgaven er den grund. Heldigvis står du ikke helt alene på herrens mark, for her hos Gaveavisen vil vi naturligvis gerne gøre julen lidt nemmere for dig. Derfor kan du finde masser af mandelgave inspiration, som helt sikkert vil kunne få familien til at slås som løver juleaften.

En god mandelgave kan være mange ting, men det er ekstra godt, hvis man kan finde en gave, der passer til det pågældende år. Der findes som bekendt et hav af ”Årets X” gaver. Årets bog, årets vin, årets Georg Jensen julepynt. Muligheder er der masser af, så du skal bare vælge den, der passer bedst til selskabet og naturligvis også til budgettet. Tag et lille kig på i vores udvalg og find masser af god mandelgave inspiration, så du kan købe den bedste mandelgave, som familien vil snakke om længe efter. Når anden er spist og det er tid til dessert, så er det jo altid sjovt med en smule konkurrence. Æd jer en pukkel til i risalamande og kæmp om årets bedste mandelgave. Nu er det jul igen.

mandelgave inspiration

Mandelgave Til Hele Familien

Nu har vi vist fokuseret rigeligt på de mere voksne mandelgaver, som især egner sig til de ældre i familien. Det er også godt nok, men husk nu endelig på, at julen først og fremmest er en højtid for børnene. Det er dem, der oplever den barnlig glæde og spænding, som man kun kan få når man er lille. Derfor skal man også naturligvis også sørge for, at de mindste er med i kampen om den famøse og eftertragtede mandelgave. En god mandelgave til hele familien er noget, der kan glæde både børn og voksne. Skulle man dog gå lidt på kompromis, så sørg for at den er for de mindste.

Man kan dog også vælge en anden løsning, som er blevet meget populær. Sørg for en mandelgave til de voksne og en til børnene. På den måde kan man være sikker på, at den der finder mandlen, får en gave, som passer dem bedst muligt. Den gave man har i overskud, kan man sikkert nok finde noget at bruge til. Men hvad giver man så børnene i mandelgave? Jo det kunne f.eks. være et spil, noget kreativt legetøj eller noget lækkert slik. Børn er ikke så krævende. Næ, det er os voksne, der er de store problembørn. Naturligvis kan man vælge en lækker marcipangris, da den er populær hos både børn og voksne, men det er måske en lidt kedelig løsning.

Uanset hvad du vælger, så kig forbi Gaveavisen og se om skulle have en mandelgave til familien. Vi er ret godt til det med gaver, så vi kan sikkert også tilbyde noget, der vil falde i din smag når det kommer til mandelgaver.

Mandelgave Til Hele Familien

Mandelgaver Til Voksne

Hvis man står og skal finde på en mandelgave til de voksne, så er der masser af forskellige muligheder og man kan med fordel blive en smule kreativ. Er det en gave, der også skal passe til de mindste, så er man ofte noget mere begrænset. Men med mandelgaver til voksne kan man rigtigt slå sig løs, så længe man husker på, at gaven helst skal appellere til både mænd og kvinder. Det er dog ikke så svært, hvis man er en kreativ sjæl med et opfindsomt sind.

En mandelgave kan være alt fra en klassisk marcipangris til et lækkert gavekort til en biograftur. Der er uendeligt mange muligheder og hvis du døjer med at finde på det helt rette, så er du hjerteligt velkommen til at søge hjælp. Den hjælp kan du bl.a. finde her hos Gaveavisen, som altid har lige det du søger. Se vores lækre udvalg af mandelgaver til voksne og vælg noget, der passer til din smag og som naturligvis også falder ind under det afsatte budget.

En mandelgave kan være spiselig, men kan også bestå af små sjove ting, der kan lokke smilet frem hos de fleste. Den kan endda være lidt fræk, hvis altså selskabet er med på den. Det er med andre ord vigtigt, at du kender de andre godt og ved hvad deres smag er. På den måde kan ud finde den bedste mandelgave til voksne. Så længe det er en gave, der skiller sig ud og som man husker, så kan det ikke gå helt galt. Det er en udfordrende opgave, men med god fantasi og kendskab til sin omgangskreds skal det nok gå.

Mandelgaver Til Voksne

Gode Mandelgaver

Gode mandelgaver er et vidt begreb, for der er lige så mange præferencer, som der er mennesker. Det er derfor altid en tvivlsom ære at få ansvaret for at købe mandelgaver. Det er lidt som et spil sorteper og hvis man skal sørge for mandelgaven juleaften, ja så sidder man med den sorte kat. Men frygt ej, for Gaveavisen er din redning. Vi har masser af lækre gaveideer, der alle vil kunne udgøre gode mandelgaver. Der er noget for de mindste, de mellemste og de ældste. Der er billige gaver og dyre gaver, og hvis du bruger lidt tid på at lede, så er vi sikre på, at du kan finde den bedste mandelgave.

En af de ting, som vi specialiserer os i her hos Gaveavisen er gavekort til dejlige og spændende oplevelser. Så det er jo helt oplagt, at man køber et gavekort til en interessant oplevelse og giver den i mandelgave. Det er en alternativ gave, som man bestemt ikke forventer, men vi tør godt love, at det vil blive en populær gave. I stedet for den kedelige marcipangris eller en æske chokolade, så kan man måske vinde en luksusbrunch for 2 eller måske en wellnessdag. Mulighederne er uendelige og det er altså kun din fantasi der sætter grænser.

Den bedste mandelgave er den man ikke forventer og et gavekort til en rigtigt spændende og anderledes oplevelse er altså noget af det mest uventede. Gør lidt ekstra ud af indpakningen eller giv gavekortet sammen med marcipangrisen. Så er der ingen, der føler sig snydte.

Gode Mandelgaver

Den Perfekte Mandelgave

At købe gaver uden en ønskeseddel på hånden er altid noget af en udfordring og det gælder uanset om det er mors dag gaver, fødselsdagsgaver eller mandelgaver. Men det ændrer ikke på, at man før eller siden får til opgave at skaffe en mandelgave og det er noget, der kan give sved på panden. Man vil jo gerne komme med en mandelgave, der slår sidste års marcipangris ud af parken og så kræver det altså at man tager tænkehatten på. Man skal vælge den perfekte mandelgave. Men for at gøre det skal man kende de potentielle vindere rigtigt godt.

Du ved ikke hvem der kommer til at vinde mandelgaven og derfor skal du finde en gave, der vil vække glæde og begejstring hos alle. Det er svært og mange knækker aldrig helt den nød. Eller mandel. Men vi er sikre på, at du med lidt ekstra omtanke og kreativitet kan finde på den perfekte mandelgave. Gaveavisen står klar til at hjælpe og vi har et stort udvalg af lækre oplevelser, der vil kunne være gode bud på mandelgaven. Det behøver nemlig ikke koste en bondegård eller være vildt billigt. Du kan finde hundreder af gode gavekort til oplevelser, og skulle du mod forventning købe en oplevelse, som ikke falder i vinderens smag, så kan den byttes til en anden oplevelse. Det er med andre ord den perfekte mandelgave. Noget for enhver smag, fornuftigt prisleje og ikke mindst en mandelgave, som ingen forventer. Det bliver simpelthen ikke bedre.

Den Perfekte Mandelgave

Derfor Giver Man Mandelgaver

Ved du hvor traditionen med mandelgaver stammer fra? Nej det gør de fleste andre heller ikke. Men det er faktisk en ganske interessant lille historie. Traditionen stammer fra Frankrig, hvor man til jul serverede en speciel helligtrekongerskage eller Galette des Rois. I denne kage gemte man en bønne eller noget andet, som skulle afgøre hvem der var aftenens konge. Det kunne også være en mønt. Når man fandt denne, fik man lov at bestemme hvad der skulle ske resten af dagen.

Det blev senere en hel del mere interessant, for i 1500-taller skiftede man kage og bønne ud med julegrød og en mandel. Nu minder det mere om det vi kender i dag. Den der fik mandlen kunne få en præmie eller måske endda lov til at kysse sin borddame på munden, noget der ellers var uhørt i 1500-tallet. Præmien kunne dog også være at bestemme den første sang der skulle synges eller noget andet passende. 

Herhjemme dukker mandelgaven for første gang op i 1600-taller, men i det 19. århundrede blev traditionen som vi kender den i dag. Det var dog risengrød med kanel der blev spist og ikke Risalamande. Det har vi kun spist de seneste 60-70 år.

Mandelgave

Sådan Finder Du Den Bedste Mandelgave

Når man står med opgaven at finde årets mandelgave, så er det vigtigt at man er omhyggelig og tænker sig grundigt om. Du er nemlig den eneste, der ved hvad gaven bliver og du vil jo nødigt komme med en dårlig gave. Heldigvis kan man altid vælge at være traditionel og give en god gammel marcipangris. Det er dog langtfra alle, der er lige glade for marcipan. Men det er traditionen og hvis man er usikker, kan det være en god måde at helgardere sig på. Der er dog en del prestige ved at vinde mandelgave, så det er vigtigt at man givet gode mandelgaver. Der er heldigvis nok at vælge imellem.

Hvis det er en julefest, hvor der er børn tilstede, så kan man gøre et par ting. Man kan vælge at købe en gave, hvor der ikke bliver taget specielle hensyn. Hvis børnene ikke kan lide gaven, så er det bare ærgerligt, en det er måske ikke så juleagtigt. Julen er trods alt børnenes fest. En anden mulighed er at man laver en mandelgave til voksne og en til børn. På den måde kan man sikre sig, at det bliver en succes uanset hvad. Det er sjove mandelgaver til voksne og sjove mandelgaver til børn. Alle er glade og ingen føler sig snydt. Slutteligt kan man naturligvis bare vælge en gave, der appellerer til voksne såvel som børn.

Sådan Finder Du Den Bedste Mandelgave
Lad Kreativiteten Flyde Og Skab God Julestemning

Hvis du gerne vil gøre op med de klassiske traditioner og give en gave, der absolut ikke skal være en marcipangris, så er du kommer til det helt rette sted. Vi kan nemlig hjælpe dig med at vælge en god mandelgave, som skiller sig lidt ud. Her på siden kan du f.eks. finde vores forslag til ideer til mandelgave. Der er noget for enhver smag og enhver aldersgruppe. 

En af de ting, som man f.eks. kan gøre et at gøre op med den spiselige mandelgave. Vi får alligevel rigeligt at spise til jul, så hvorfor ikke finde på en finere og mere permanent mandelgave? Du kunne f.eks. give en flot Fritz Hansen Objects lysestage, der især vil være passende til det voksne selskab. Det er en yderst passende ide til mandelgave og en man husker. 

Andre mandelgave ideer kunne være et oplevelsesgavekort til at sjov og spændende oplevelse. I takt med julens søde traditioner kunne det f.eks. være et chokoladekursus eller måske endda et flødebollekursus. Dette vil være interessant for både børn og voksne. Find selv på flere ideer til mandelgave.

mandelgave ideer

Overraske Alle Inklusive Dig Selv Med En Sjov Mandelgave

Det er uden tvivl sjovt at være den der køber mandelgave. Men det er desværre også ensbetydende med, at man ved hvad pakken indeholder. Det kan ødelægge lidt af det sjove, men selv dette problem er der løsninger på. Mange butikker er begyndt at sælge mandelgaver, der pakket på forhånd. Så man ved ikke hvad den indeholder, bortset fra at det er et produkt fra butikken. Det kan måske være lidt for meget et gamble, så hvorfor ikke ordne det selv?

Man kan f.eks. aftale med en god ven, der også har mandelgave teten, at i køber for hinanden. Aftal et beløb og lignende, og så kan i ellers udveksle indpakkede mandelgaver. Det er en rigtig sjov måde at gøre mandelgaven til et mysterium for alle involverede. 

Det kan også være en interessant måde at skabe jeres egen lille mandelgave tradition på. Sørg for at ingen ved noget om gaven, og så kan man rigtigt nyde fornemmelsen når man finder mandlen.

årets mandelgave

Hvor Meget Skal Mandelgaven Koste?

Når man køber en mandelgave, så er det vigtigt at man ikke hænger sig for meget i penge. Det er ikke prisen der betyder noget, for i gamle dage var det faktisk bare æren i sig selv. Så find mandelgave inspiration, der passer til din pengepung. 

Det kan også være at i har et fast budget i familien, hvilket jo fjerne bekymringen om, hvor meget man skal købe for. Uanset hvad, så er det tanken der tæller og det ved alle der kommer til festen.

mandelgaver
Hold Traditionen I Hævd

Når det kommer til julen, så er det vigtigt at man nyder de mange gode traditioner. Mandelgaven er en af dem, og det er absolut en af de hyggeligste. Ligesom pakkespil samler det familien i en sjov konkurrence, hvor alle morer sig kosteligt. Det er ganske nemt at finde mandelgave inspiration, så hvorfor ikke gøre noget ekstra ud af det. Mandelgave tradition med marcipangrisen er måske på retur, men det er selve mandelgave traditionen ikke. 

Så hvis du har en god mandelgave ide, så slå dig løs og være original. Lad være med at gøre som man altid gør, for så kan det blive lidt kedeligt. Så længe det ikke bliver for specielt, så er mandelgaven en virkelig hyggelig tradition, som i den grad skal bestå.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: