Kærlige & Personlige Månedsdags Gaver Til Ham & Hende

Kan du og din vidunderlige kæreste snart fejre jeres månedsdag? Så er I muligvis allerede ved at ligge lidt overordnet planer for selve dag, skal I mødes til en god middag, et dejligt glas vin, ved stranden iført badetøj eller til en koncert? Det er altid en god ide at lave noget sammen på jeres månedsdag, som I begge synes om. Så find en hyggelig aktivitet som I sammen kan nyde og tilbring jeres månedsdag i hinandens selskab. Der er dog endnu en ting der er vigtig at huske når nu man sammen skal fejre ens månedsdag sammen i kærlighedens navn, og dette er som du nok ved en god månedsdags gave. Ligesom det er en tradition at give en årsdagsgave, er det ligeledes tilfældet med en månedsdags gave. Så har du endnu ikke fundet en månedsdags gave til kæresten, vil det være en rigtig god ide at begynde at se sig omkring efter en og hvilket bedre sted end her på siden? Så ta’ et kig på listen nedenfor her har vi nemlig samlet alle de bedste månedsdags gaver til ham og hende.

Romantiske Månedsdags Gaver

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Madkursus

1. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Hvis du står og mangler en dejlig gave til pigen i dit liv, så er Abelstedt smykker et rigtigt godt og ikke mindst romantisk valg. Der findes en masse forskellige at vælge imellem, så det er en ting, der vil gøre sig rigtigt godt som månedsdags gave.

2. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Hvis din nye kæreste er lidt af en bogelsker, som holder af at begrave sig med en rigtig god bog, så har vi her den perfekte månedsdags gave. Gode bøger er altid populære som gave, for der masser at vælge imellem og alle elsker en god bog.

3. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
En god oplevelsesgave er en som kan give jer begge noget. Derfor kan du med fordel give din partner et gavekort til et kaffekursus i månedsdags gave. Her lærer man alt om at brygge den bedste kaffe, hvilket helt sikkert komme jer begge til gode i længden.

4. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Hvis man elsker at lave mad, så ved man også, at man skal have ordentligt udstyr. Så hvis du gerne vil give din kæreste noget særligt i månedsdags gave, er japanske køkkenknive en flot og praktisk gaveide. En gave som altid bliver taget imod med et smil.

5. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Holder din kæreste at god vin og mangler du en rigtig lækker gaveide til jeres første månedsdag? Så er et gavekort til en god vinsmagning en sikker vinder. Her kan man smage på lækre vine fra hele verden og lære mere om dem. Kan det blive bedre?

6. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
En citatplakat er en sjov gave, som passer sig glimrende som månedsdags gave. Det er sjove plakater, der indeholder en masse sjove citater fra film og serier. En evig favorit er fra Olsen Banden og din kæreste vil ikke kunne lade være med at trække på smilebåndet.

7. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Har du svært ved at finde på de vildeste gaver eller er dit budget måske en smule presset? Frygt ej, for du kan stadig give en dejlig månedsdags gave. En tillykke buket er altid en god gave, som din partner helt sikkert vil sætte stor pris på at modtage.

8. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Hvis i kan fejre jeres månedsdag og du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, så er et lækkert ophold på Ystad Saltsjöbad den perfekte ide. Det er en gave, som bliver ved med at give og du kan være sikkert på, at score en del point på kærestekontoen.

9. Kjole

Pris: 300 kr.
Hvis din dejlige kæreste går op i mode og hvordan hun ser ud, så har vi her en ganske perfekt ide til månedsdags gave. En flot kjole er altid en populær gaveide og der findes så mange, at du helt sikkert kan finde den perfekte til din skønne partner.

10. Danish Skin Care Sæt

Priser fra: 978 kr.
Det er vigtigt, at man passer godt på sig selv og ikke mindst sin sarte hud. Med dette Danish Skin Care sæt kan du give din kæreste den perfekte månedsdags gave. En yderst betænksom og populær gave, som din partner vil blive glad for at få.

11. Solbriller

Pris: 899 kr.
Et par lækre og moderigtige solbriller er en gaveide, som man ofte overser, men som altid er ganske populær hos modtageren. Hvis du og din kæreste kan fejre månedsdag, så er dette altså en rigtig fin gaveide, som de nok skal blive rigtigt glad for.

12. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Selvom jeres forhold er nyt og i bare skal fejre jeres månedsdag, så er det stadig noget særligt. I har sikkert allerede tage en masse billeder sammen og en sjov fotocollage vil være en fremragende månedsdags gave til din dejlige kæreste. En romantisk og kreativ gaveide.

13. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Hvis du og din partner står overfor jeres første månedsdag som par, så får i her en perfekt måde at fejre det på. En ballonflyvning er spændende, kreativ og ikke mindst rigtigt romantisk. Overrask din dejlige kæreste med denne helt unikke gaveide som månedsdags gave.

14. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Er du og din partner glade for at tage på museum og få en kulturel oplevelse, så vil i helt sikkert også blive glade for museums plakater. Det er smukke plakater, der vil passe ind i ethvert hjem. Så leder du efter en god månedsdags gave, så søg ikke længere.

15. Parfume

Pris: 100 kr.
En dejlig og velduftende parfume er en gaveide, som passer utroligt godt som månedsdags gave. Det er ikke det dyreste i verden, men det viser stadig din partner at de er dit hjertes udkårne og betyder alverden for dig. En altid populær gave, som findes i hundreder varianter.

16. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Hvis man står og skal finde på en sjov gave til sin kæreste til jeres månedsdag, så er et gavekort til et madkursus en virkelig lækker ide. Her får man mulighed for at skærpe sine evner ud i madkunsten og der findes mange forskellige kurser at vælge imellem.

17. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Hvis der er en gaveide, som aldrig nogensinde går af mode, så er det et lækkert ur. Skal du finde på en god månedsdags gave til din kæreste, så er et af de smukke Nordgreen Ure et perfekt valg, som de med garanti vil blive glade for.

18. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Nogle gaver egner sig så absolut bedste til 2, og hvis du gerne vil give en gave til din kæreste som kan deles, så søg ikke længere. Tapas for 2 er den perfekt månedsdags gave til din kæreste, da i sammen kan tage ud og nyde den.

19. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Hvis du gerne vil tage spenderbukserne på og give din kæreste en månedsdags gave ud over det sædvanlig, så er et sæt Apple AirPods et virkelig godt valg. En eksklusiv gave, der virkelig viser modtageren at du mener jeres forhold alvorligt. Det er en praktisk og meget romantisk gaveide.

20. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Elsker I en lækker Gin & tonic når der virkelig skal hygges? Så har vi her den perfekte månedsdags gave til din kæreste. Med et gavekort til en eksklusiv ginsmagning får man chancen for at smage en masse lækker gin og lære om dem. Altid en god gave.

21. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Dette er månedsdags gaven til jer der virkelig mener det og som gerne vil foretage jer noget helt særligt på den store dag. En 3 dages miniferie på Comwell Hotels er noget af det lækreste man kan forestille sig og det er en oplagt mulighed for en romantisk kærestetur.

22. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra lækkert for din dejlige kæreste til jeres månedsdag, så giv ham et par lækre bukser fra Shaping New Tomorrow. Det er den perfekte gave til manden, der går op i sit udseende og som ikke går på kompromis med kvaliteten af sine bukser.

23. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Når der er månedsdag, så skal der naturligvis flages. Med denne lille sjove figur fra Kay Bojesen kan i have en personlig fanebærer, der altid er klar til at svinge Dannebrog på jeres store dage. Det er en sjov lille gave, der vil gøres sig godt i ethvert hjem.

24. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Når jeres månedsdag oprinder, så vil I naturligvis gerne foretage jer noget ud over det sædvanlige. Derfor kan vi anbefale Dinner in the Dark. Overrask din partner med denne unikke oplevelse, hvor I spiser i komplet mørke. Det er noget, som virkelig bare skal opleves og en fantastisk gaveide.

25. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Hvis din kæreste går op i boligindretning og elsker smukke ting, så har vi her den helt rette månedsdags gave. Kay Bojesen figurer pynter så godt i ethvert hjem og du kan være sikker på, at det er en gave, som din partner vil sætte stor pris på at få.

Månedsdags Gave Til Ham

Der er ikke noget som ny kærlighed og i starten af et forhold vil man naturligvis gerne gøre en lille fest ud af hver eneste mærkedag. Derfor skal det naturligvis også fejres, når man har månedsdag og hvis du gerne vil forkæle den nye mand i dit liv, så er du kommet til det rette sted. Gaveavisen har hundreder af gode gaveideer, der vil passe fremragende som månedsdags gave til ham du holder allermest af. Så hvad skal man finde på at overraske ham med på jeres første månedsdag? Det skal vi se på herunder.

Først og fremmest, er det vigtigt at det er en sød gave, som dog ikke bør være FOR seriøs. En måned er trods alt ikke så lang tid. Men sjov og betænksom lille gave vil være en glimrende ide. Det kan være alt fra en god bog til et gavekort til en ølsmagning. Han bliver glad for alt, for det der betyder noget er, at du har tænkt på ham og købt en lille ting til ham. En personlig gave er også en god ide, for det er noget han kan gemme og huske i mange år frem.

Månedsdags Gave Til Ham

Månedsdags Gave Til Hende

Du kender det alt for godt selv. Du har mødt kvinden i dit liv og den første måned i jeres vidunderlige forholder gået. Det skal da i den grad fejres og det på en måde, der viser hende at hun er den du elsker. Gaveavisen har heldigvis alt hvad du skal brugt for at hun føler sig som noget ganske særligt og udvalget er ganske imponerende. Hvis du går lidt på opdagelse og er en smule kreativ, så kan du med garanti finde noget, der helt sikkert vil blive modtaget med et lykkeligt smil. Så lad os se nærmere på tingene.

En rigtig god månedsdags gave til hende du holder af kunne være en personlig gave. En gave, som du har udvalgt helt specielt til hende og som betyder noget særligt for hende. Det vil vise hende, at du virkelig ønsker at gøre hende lykkelig. Det kan dog også være noget mere afslappet som et gavekort til en god middag eller et smukt smykke. Der kommer mange måneds- og årsdage, så man skal ikke starte for hårdt ud. Vælg en sød gave, som viser at du holder af hende, så skal det nok blive en dejlig månedsdag.

Månedsdags Gave Til Hende

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: