Luftballon Tur: Ta' På En Oplevelsesrig Luftballon Tur

En luftballon tur giver dig mulighed for at få et uforglemmeligt udkig over nogle af landets smukkeste naturområder og landskaber. At flyve i luftballon er den perfekte oplevelsesgave, der giver passagerne et større indblik i de underliggende landskabers detaljerigdom. Samtidig indeholder ballonflyvning masser af spænding og underholdning, så hele familien, venne- eller kollegagruppen får en god oplevelse, de sent vil glemme. Her er der virkelig mulighed for at se de danske naturområder fra et helt nyt perspektiv og opleve den unikke stilhed fra de højere luftlag, mens luftballonen stille og roligt svæver i vindens retning hen over Danmarks smukke natur- og byområder.

5 Smukke Luftballon Ture
ballonflyvning

Ballonflyvning - DreamBalloon

Destination ikonBrønshøj – Dreamballoon ApS
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning

Tjek ikon Efterfølgende Champagne & Snacks
Personer ikon 1 Person Alt Efter Tilvalg
Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 1995,- Pr. Person

Ballonflyvning

Ballonflyvning - Sjælland & Jylland

Destination ikonMidtjylland & Sjælland
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning

Tjek ikon 2-3 timers ballonflyvnings oplevelse
Personer ikon 1 Person Alt Efter Tilvalg
Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 2395,- Pr. Person

Romantisk Ballonflyvning

Romantisk Ballonflyvning

Destination ikonBrønshøj – Dreamballoon ApS
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning
Tjek ikon Få En Privat Tur I En Luftballon
Personer ikon For 2 Personer + Ballonskipper

Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 11995,- For 2 Personer

VIP Tur Over København

VIP Tur Over København

Destination ikonKøbenhavn – DreamBalloon ApS
Tid ikon 1½ Times Ballonflyvning
Tjek ikon Champagne & Luksus Picnic
Personer ikon 2 Person + Ballonskipper

Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 19995,- For 2 Personer

Ballonflyvning I Alperne

Ballonflyvning i Alperne

Destination ikonOplev De Smukke Østriske Alper 
Tid ikon 1½ Times Ballonflyvning
Tjek ikon Ballonflyvning I Alperne
Personer ikon 1 Person Alt Efter Tilvalg

Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 5995,- Pr. Person

Flyv I Luftballon

Ballonflyvning - Flyv i Luftballon

Priser fra 1995 DKK

Ballonflyvning

Ballonflyvning i Midtjylland & På Sjælland

Priser fra 2395 DKK

Romantisk Ballonflyvning

Romantisk Ballonflyvning i Brønshøj

Priser fra 11995 DKK

VIP Tur Over København

VIP Tur Over København

Priser fra 19995 DKK

Ballonflyvning I Alperne

Ballonflyvning i Alperne

Priser fra 5995 DKK

Sådan Vælger Du Den Rigtige Udbyder

Alle (officielle) udbydere i Danmark er og skal altid være godkendt af Trafikstyrelsen. Herudover skal du altid tjekke, at udbyderen er medlem af Dansk Ballonunion. Dette er dog som udgangspunkt altid tilfældet, da man ikke får lov til at flyve ballon, såfremt man ikke er autoriseret. Alle luftballonture skal desuden godkendes af større instanser, inden de foretages. Derfor skal du ikke være bekymret for at vælge den forkerte, men det er selvfølgelig altid en god idé at tjekke ovenstående. At være medlem af Dansk Ballonunion indebærer ligeledes, at man har taget al nødvendig uddannelse indenfor ballontur og altid har det nyeste certificerede udstyr.

Alle flyvninger kræver en uddannet ballonskipper, der har gennemgået en krævende uddannelse og grundig certificeringsproces. Dette er man sikret hos alle udbydere, der er godkendt af Trafikstyrelsen. Med andre ord er det ikke nødvendigt at bekymre sig for meget. Du skal derimod være opmærksom på at fortælle dine behov i forbindelse med placeringen for flyvning – om du/I ønsker at blive fløjet fra et bestemt område til et andet (såfremt det er muligt) og ikke mindst hvor i landet, flyvningen ønskes foretaget.

Mange udbydere, der har med luftballonflyvning at gøre, har også skippere, der er specialiseret i andre former for flyvning.

Sådan Vælger Du Den Rigtige Udbyder

Forsikring Indgår Stort Set Altid

Ligesom ved alle andre oplevelsesture, udflugter og rejser, er det en god idé at lade sig forsikre på ballonturen. Heldigvis indgår dette i langt de fleste luftballonbilletter, hvor man som passager vil være fuldt forsikret – både i tilfælde af aflysning og uheld. Dette kan som udgangspunkt aflæses i billetbeskrivelserne og er derfor nemt at tjekke, inden du køber billetterne.

Luftballon Tur Forsikring

Flyv i Luftballon På Sjælland

Mange udbydere tilbyder ballonflyvning Sjælland, hvor der er rig mulighed for at få en flot udsigt over både vand og land. Det er også netop på Sjælland, at der bliver foretaget en del luftballonture på et af områdets mange, smukke strande ved solopgang. Her er det oplagt at tage en tur i luftballon over Nordsjælland, Roskilde egnen eller Midt- og Vestsjælland. Ved at vælge at tage på luftballontur ved solopgang tæt på en strand får man en unik udsigt over den rødorange horisont, der lyser op på himlen.

Flyv i Luftballon På Sjælland

Flyv i Luftballon Over Silkeborg

Silkeborg ses på mange måder som et af landets mest naturrige områder. Her tænkes der specielt på de skovtætte arealer, der ser fantastiske ud højt oppefra i en luftballon. Området, der også er kendt som Danmarks Outdoor Hovedstad, udgør blandt andet det smukke Søhøjland, hvorfor du med en ballonflyvning Silkeborg både har udsigt til søer, skove, bakker og dyreliv. Den perfekte luftballonoplevelse foretages på mange måder i Silkeborg. For med byens mange hyggelige og roste spisesteder, kan du afslutte dagen efter endt flyvning med et lækkert måltid på et af de mange restauranter eller caféer.

Flyv i Luftballon Over Silkeborg

Luftballontur På Fyn

Fyn er på mange måder et epicenter for historie, kultur og natur, og netop derfor er det oplagt at tage på tur i luftballon over Fyn. Her venter der sig en både naturlig og fascinerende udsigt over de alsidige områder. For mange er det specielt attraktionen Svanninge Bakker, der gør Fyn til et oplagt område at flyve over.  Med ballonflyvning Fyn har du i sandhed mulighed for at opleve den fantastiske ø og ikke mindst se den historiske hovedstad, Odense, fra et unikt synspunkt, hvor H.C. Andersen havde meget af sit virke for over 200 år siden.

Luftballontur På Fyn

Få Et Tilbud På Ballonflyvning

En luftballontur kræver lidt planlægning, og derfor er det en god idé at forhøre sig hos de forskellige udbydere, hvordan de eventuelt håndterer skift i vind- og vejrforhold, der kan gå ind og forsinke eller udskyde turen. En tur i luftballon er på mange måder en unik oplevelse, der både kræver en uddannet ballonskipper og teknisk udstyr, hvorfor den heller ikke er helt billig at tage på. Men den er det hele værd, når du oplever den fantastiske følelse af frihed, mens du svæver lydløst henover Danmarks smukke natur- og byområder.

Der er mange forskellige forhandlere, der tilbyder ballonflyvning, hvor priserne vil fremgå på deres hjemmeside. Priserne kan variere alt efter området, du ønsker at flyve over. Som udgangspunkt vil det fremgå klart hos hver enkelt forhandler, hvor meget, du skal betale for en luftballontur. Du kan i langt de fleste tilfælde beskrive dine ønsker med antal passager, behov og flyveområde – og få et uforpligtende tilbud retur.

Oplagt Oplevelsesgave

En luftballontur er oplagt at give i gave til en du holder af, hvis du ønsker at give vedkommende en alternativ og mindeværdig oplevelse. Ballonflyvning evner på unik vis at kombinere spændingen i at flyve og den fredfyldte ro, der gør sig gældende i de højere luftlag. Enhver, der har prøvet at flyve i luftballon, vil karakterisere det som en meget speciel oplevelse, der kan noget helt særligt. Det er ikke kun udsigten – men også atmosfæren og stemningen i kurven, mens ballonen langsomt svæver afsted, der gør en luftballon tur til en fantastisk gave.

Luftballon Tur

Rig Historie

Selvom luftballoner i dag er konstrueret med større flair for sikkerhed og design sammenlignet med de første luftballoner for flere hundrede år siden, føles det stadig som at træde tilbage i tiden, når man tager på den unikke flyvning. En typisk luftballon tager typisk udgangspunkt i den samme konstruktion som de balloner, der blev opsendt i slutningen af 1700-tallet. Den består af et hylster samt en kurv med gascylindre og ikke mindst den vigtige gasbrænder, der gør det muligt for ballonen at stige til vejrs. Luftballoner har gennem tiden både været brugt i konkurrencer og til praktisk flyvetransport. Derfor føler man næsten et historisk vingesus, når man står i ballonens kurv og ser udover de smukke landskaber.

Luftballon Historie

Flyv Luftballon Over De Danske Landskaber

Med ballonflyvning har du mulighed for at se detaljer i områder, du ikke før har bemærket. Her kan du vælge at se i præcis den retning, du ønsker, da den åbne, kvadratiske kurv giver et flot udkig fra alle vinkler. Noget af det bedste ved en luftballon er blandt andet, at man har mere frihed, da man slipper for at sidde fastspændt i et sæde, hvor man ikke kan se sig omkring. Muligheden for at nærstudere og opleve de unikke landskaber og byområder på nye måder gør luftballonen til en helt fantastisk flyvemetode. Her kan du trække masser af frisk luft ned i lungerne, nyde den historiske atmosfære i kurven og ikke mindst opleve den magiske, danske natur for neden. Alt imens man langsomt svæver afsted, er det kun gasbrænderen, der kan høres, når der behøves lidt ekstra varm luft til at øge flyvehøjden.

Du slipper med andre ord for den mekaniske larm, der er til stede i en flyver eller helikopter og kan i stedet nyde den traditionelle og hyggelige atmosfære under luftballonturen. De mange forskellige udbydere landet rundt tilbyder både overflyvninger på Sjælland og Fyn samt i København, Jylland og Silkeborg. Således kan du selv tilpasse din luftballon tur, så du er tæt på – eller over steder, du og din familie, venner eller kollegaer altid har ønsket at opleve fra højere luftlag. 

Kan Alle Tage Med På Luftballon Tur?

Du må blandt andet ikke veje mere end 140 kg eller være under 130 centimeter høj for at komme med på en luftballontur. Disse specifikke regler gælder uanset udbyder, da de spiller en betydningsfuld rolle i sikkerheden ombord. I forhold til den højdemæssige begrænsning er en luftballon tur derfor ikke egnet til små børn, der desuden i de fleste tilfælde ikke vil have mulighed for at se udover kuren. Ballonflyvning er som udgangspunkt oplagt at implementere som en kollega- eller venskabstur – eller som familieudflugt for voksne og større børn.

Kan Alle Tage Med På Luftballon Tur

Den Perfekte Firmatur

Selvom en luftballon tur ikke er helt billig, er det samtidig en investering, der kan styrke kollegasammenholdet på arbejdspladsen. For flere vil det føles som en spændende udfordring, da man sjældent får muligheden for at afprøve den unikke flyvemetode. Som gruppe vil man desuden få en oplevelse sammen, der gavner fællesskabet, idet man vil kunne dele et helt specielt minde, man vil se tilbage på mange år frem. Det er vigtigt at huske på, at ballonflyvning især er velegnet på firmadage, hvor der er afsat en hel dag til udflugten. Flere udbydere tilbyder picnicmuligheder, så man kan spise en lækker frokost sammen – enten før og efter ballonflyvningen.

Luftballon Tur Den Perfekte Firmatur

Flyv Luftballon Ved specielle Anledninger

Ballonflyvning er et oplagt valg på dage, hvor en person eller begivenhed skal fejres. Oplevelsen er i sig selv tilstrækkeligt ekstravagant og unik til, at alle målgrupper – unge såvel som gamle – vil blive imponerede og begejstrede. Derfor er en tur i en luftballon netop også oplagt som udflugt, når du vil fejre fødselsdag, bryllup eller konfirmation for et mindre antal gæster. Her vil I sammen stige til vejrs og glæde jer over den fantastiske udsigt.

Flyv Luftballon Ved specielle Anledninger

Er Der Noget, En Ballon Tur Kræver Af Passagerne?

Som udgangspunkt kan enhver – så længe man vejer under 140 kilo og er over 130 centimeter høj – deltage som passager i en luftballon. Derfor kan langt de fleste børn fra 8-9-års-alderen komme med på en ballon tur. Som udgangspunkt skal der dog selvfølgelig altid være en voksen med foruden den uddannede ballonskipper. Herudover skal man også være opmærksom på, at man skal stå op i cirka en time, hvorfor man blandt andet ikke skal have stå- eller gangproblemer. De fleste ture i luftballon hos de forskellige udbydere i landet tilbyder kun ture á en times varighed.

Tag På Tur i Luftballon Med Dine Kollegaer

En del luftballoner tillader rent størrelsesmæssigt, at man kan komme en del mennesker afsted. Heriblandt tilbyder flere udbydere luftballontyper, der kan rumme op til 10 mennesker ad gangen. Prisen er selvfølgelig også en del højere, når der er tale om så store luftballoner. Til gengæld kan man sammen få en stor oplevelse, der vil blive talt om længe på kontoret. Derfor er ballonflyvning en oplagt firmaoplevelse, hvor dagen eventuelt kan afsluttes med picnic i det område, man netop har fløjet i. En luftballontur er smuk, uanset hvor i landet man vælger at tage på udflugt. Man vil nemlig under alle omstændigheder kunne skimte både natur, byliv og hav.

Tag På Tur i Luftballon Med Dine Kollegaer

Hvornår Er Det Oplagt At Tage På Luftballon Flyvning?

Ballonflyvning foretages stort set udelukkende i sommermånederne, da man her er sikret de bedste vejrforhold. Ballonflyvning kræver nøje planlægning og vurdering af vind- og vejrforhold. En mindre ulempe ved flyvemetoden er, at man kan risikere, at turen eksempelvis bliver udskudt til senere på dagen, såfremt det blæser eller regner for meget. Derfor er det nødvendigt at afsætte en hel dag til udflugten og holde sig fleksibel i forhold til tid og sted. Da sikkerhed er et vigtigt fokus hos alle udbydere, vurderes det på dagen – helt op til tidspunktet for flyvningen – om vind- og vejrtilstanden er egnet. Man skal med andre ord være klar på at risikere nogle timers forsinkelse. Det er af sikkerhedsmæssige grunde ikke muligt at tage på luftballon tur, hvis man er kørestolsbruger eller gravid.

Hvornår Er Det Oplagt At Tage På Luftballon Flyvning

Genopdag Jorden Med En Unik Luftballontur

Langt de fleste, der har været på luftballontur, deler ofte den samme oplevelse af den unikke flyveform. Med den fantastiske udsigt, man får langt oppefra i en luftballon, efterlades man af en følelse af at få mere perspektiv på tilværelsen. At se de underliggende landskaber højt oppefra, hvor man samtidig kan få øje på langt flere detaljer end i et passagerfly eller en helikopter – er på alle måder en glædesskabende oplevelse, der giver et unikt perspektiv og minder os om vores smukke planet. I en luftballon får man den smukkeste udsigt ud over den brede horisont, der giver anledning til at genopdage Jorden og sætte pris på den omgivende natur på en helt ny måde.

Genopdag Jorden Med En Unik Luftballontur

Føl Det Historiske Vingesus

Luftballonens lange historie gør, at man nærmest føler, at man træder ind i en tidskapsel, idet man stiger på. Selvom luftballoner i dag selvfølgelig er blevet langt mere sikre og moderne at flyve i, hvoraf alt lige fra ballonens stof til gasbrænderen er udført i mere robuste materialer, er der stadig rig mulighed for at opleve det historiske vingesus. De første luftballon ture blev allerede foretaget i slutningen af 1700-tallet og var på mange måder starten på menneskets epokegørende udvikling af flyvning.

Siden har den historiske flyveform ført mange gode oplevelser med sig – både i sports- og rejsesammenhænge. Ballonflyvning nåede aldrig at blive hurtig eller effektiv nok som decideret transportmetode, da man nærmere svæver frem for at flyve specielt mange kilometer i timen. Derfor er hensigten først og fremmest at give passagererne en unik oplevelse og ikke mindst en fantastisk udsigt over landskaberne. Det er svært at forestille sig, hvor specielt det har måttet føles for de første passagerer for flere hundrede år siden pludselig at befinde sig i højere luftlag. Men der er ingen tvivl om, at den samme stemning og uforglemmelige udsigt stadig er til stede under luftballonflyvningen i dag.