LEGO Julekalender: LEGO Star Wars, LEGO Friends, LEGO City, LEGO Harry Potter

Lego julekalender er en gammel kending, der år efter år er at finde i butikkerne og det er der en ganske enkel grund til. De er absolut fantastiske. Hvem af os har ikke dejlige minder med Lego og de mange vidunderlige muligheder, der er ved dette herlige legetøj?

I en tid, hvor der i forvejen er masser af vidunderlige overraskelser, så er det blot endnu mere hyggeligt at kunne nyde en Lego kalender, hvor man hver dag får lidt mere at lege med. Det er en perfekt julekalender for børn i alle aldre, for man bliver altså aldrig for gammel til Lego. Faktisk er Lego et af de mest populære former for legetøj i hele verden takket være dets evne til at lade børn og unge bruge deres fantasi og kreative evner. Meget bedre bliver det altså ikke.

Så hvis du gerne vil forkæle en du holder af her i julen, så kan du med fordel give dem i en Lego pakkekalender, hvor de hver eneste dag får mere Lego. Når man så endelig når den 24. december, så vil man have et komplet sæt, som man kan more sig med. 

Væk med chokoladekalendere og lignende, hvor man ikke får noget specielt ud af det. Men en julekalender Lego kan man være sikker på, at det altid er spændende at skulle åbne sin kalender om morgenen. Giv en Lego julekalender enten til en du holder af eller forkæl dig selv med et stykke legetøj, som man aldrig bliver for gammel til.

Hyggelige LEGO Julekalendere

Trending Gaveide

LEGO City Julekalender

Yderst Populær

LEGO Star Wars Julekalender

Sikker Favorit

LEGO Friends Julekalender

1. LEGO Star Wars Julekalender

Priser fra: 219 kr.
Gør ventetiden til juleaften lidt kortere med denne fede LEGO Star Wars julekalender. Den fede kalender indeholder 24 sjove overraskelser fra Star Wars universet. Her finder du alt fra Kylo Rens Command Shuffle til seje strålepistoler og værktøj. Det er en skøn gave til en Star Wars fan.

2. LEGO Friends Julekalender

Priser fra: 199 kr.
Denne fine LEGO Friends julekalender er en skøn gave til hende, der holder af at lege med LEGO. Her gemmer der sig 24 spændende overraskelser med forskellig pynt til huset eller juletræet. Den sjove julekalender vil med garanti gøre december endnu sjovere og gøre ventetiden til juleaften lidt kortere.

3. LEGO City Julekalender

Priser fra: 200 kr.
Byg den perfekte vinterby med denne seje LEGO City julekalender. Her får man 342 klodser gemt bag de 24 låger, så der er garanti for mange timers sjov leg. I kalenderen er der seks figurer fra den populære tv-serie LEGO City Adventures, som både drenge og piger vil elske at få i adventsgave.

4. LEGO Friends Julekalender

Priser fra: 200 kr.
Med denne fede LEGO Friends julekalender får man masser af godt selskab i december måned. Bag lågerne finder du legetøj fra Emmas værelse, julemandens værksted og et smukt vinterlandskab. Der er altså garanti for mange timers hygge, og som måneden skrider frem, bliver scenerne endnu mere spændende.

5. LEGO Harry Potter Julekalender

Priser fra: 270 kr.
Enhver Harry Potter fan vil elske at få denne LEGO Harry Potter julekalender at lege med i december måned. Når man åbner lågerne, åbner man op for en magisk verden med eventyrlige dyr og velkendte karakterer. Det vil med garanti blive en fortryllende december måned med denne magiske julekalender.

6. LEGO Star Wars Julekalender

Priser fra: 270 kr.
Hav en skøn december med Luke Skywalker, Yoda og Darth Vader. Denne fede LEGO Star Wars Julekalender er en oplagt gave til ham eller hende, der elsker det spændende Star Wars univers. Her er 24 låger med spændende overraskelser, som vil skabe masser af julesjov og skønne lege.

7. LEGO Friends Julekalender

Priser fra: 200 kr.
Nyd december måned sammen med vennerne fra Heartlake. Der er lagt op til timevis af sjov med denne skønne LEGO Friends julekalender, hvor man får 24 sjove gaver, der skal bygges. Det er en skøn gave, der vil gøre december til en sjov måned og skabe hygge i det nye år.

8. LEGO City Julekalender

Priser fra: 170 kr.
Byg den fedeste by med denne seje LEGO City julekalender. Bag de 24 låger gemmer der sig alt fra juletræer til monstertrucks og rumfærger. Figurerne er sjove at bygge, og så kan de naturligvis kombineres med ens andre LEGO figurer og landskaber. En herlig julekalender til en, der elsker LEGO.

9. LEGO Friends Julekalender

Priser fra: 180 kr.
December kan kun blive en sjov og hyggelig måned med denne herlige LEGO Friends julekalender. Hver dag op til jul kan man åbne en låge med en spændende overraskelse, som man kan bygge og lege med. Som måneden skrider frem, kan man lave det fineste juletræ og pynte sit hus.

10. LEGO Star Wars Julekalender

Priser fra: 240 kr.
Udlev din indre Luke Skywalker eller Prinsesse Leia med denne galaktiske LEGO Star Wars julekalender. Enhver Star Wars fan vil elske at bruge december måned i en fjern, fjern galakse med fede lyssværd og rumskibe. Så føles ventetiden til jul lidt kortere. May the force be with you!

Derfor Skal Du Give En LEGO Julekalender

Der er mange gode grunde til hvorfor man skal give sine børn en Lego julekalender, så hvis du går og tvivler, så skal du altså blot se med her, hvor vi gennemgår en række gode grunde. Det kunne jo være, at du selv blev fristet til at lade dine børn få verdens bedste julekalender. Der er i hvert fald ikke mange grunde til at lade være. 

Uanset om det er til piger eller drenge, så er en Lego julekalender et populært og sjovt valg når det kommer til årets pakkekalender til ham. Der er ikke noget besvær med at skulle finde på 24 forskellige gaver, for det det hele er samlet og klart, så du behøver blot at give barnet kalenderen. Alder og køn kan være lige meget, for der er noget for enhver smag når det kommer til Lego julekalendere.

Men det er ikke alt, for Lego er ikke blot en sjov ting at modtage, det er også et kreativt legetøj, der er med til at udvikle et barns kreative og opfindsomme sanser. Så med Lego får barnet altså både den udfordrende og lærerige byggeproces, men også den sjove leg bagefter, når figurerne er samlet og klar.

lego julekalender

Mange Forskellige LEGO Julekalendere

En anden genial ting ved Legos julekalendere er det faktum, at de findes en masse forskellige slags, så der er noget for både piger og drenge i alle aldre. Uanset om man vil have en Lego Star Wars julekalender eller måske en Lego Friends julekalender, så er det muligt, men det er langt fra alt. Lego tilbyder også noget til de mindste med en Duplo julekalender. Der er altså noget for alle aldre og ikke mindst enhver smag. 

Piger og drenge i alle aldre vil sætte stor pris på at modtage et lille stykke af verdens mest populære legetøj hver morgen i december. Det er for alvor en ting, der kan være med til at vække den søde julestemning, som vi alle holder så meget af. 

Som nævnt før, så kan voksne faktisk også få glæde af Lego, da mange af os har søde barndomsminder med Lego. Mange voksne samler på det populære legetøj, så derfor kan man selv få glæde af en Lego City julekalender eller måske en adventskalender Lego Friends.

lego kalender

De Bedste LEGO Julekalendere

Hvilken LEGO Julekalender er den bedste til dit barn tænker du sikkert når du kigger på de mange forskellige julekalendere som LEGO hvert år frem mod jul laver. De bedste lego julekalendere er som bekendt dem der passer til dit barns aner og interesse, hvis dit barn eksempelvis er kæmpe fan af Star Wars, vil det være helt oplagt at give netop en LEGO Star Wars Julekalender. Du kan finde netop disse julekalendere som er egnet helt ned til 5 års alderen og helt op til 14 års alderen, men dette er naturligvis blot anbefalet aldre.

Hvis du er på udkig efter den bedste LEGO julekalender til piger er det formentlig ikke en Star Wars kalender du skal gå efter, men nok snarre en LEGO Friends eller LEGO City Julekalender du skal rette dit blik mod. Hvis din datter er en kæmpe stor Harry Potter fan, kan man faktisk købe en LEGO julekalender med netop Harry Potter tema, hvilket vil være helt oplagt.

De bedste lego julekalendere
Skab God Julestemning Med En LEGO Julekalender

Der er ikke nødvendigvis nogen, der siger at man skal købe en julekalender fra Lego, men kan så mange børn verden over virkelig tage fejl? Du kan være helt sikker på, at det er en pakkekalender, der vil tage kegler hos familiens mindste. Så led her på siden hvor du kan finde et godt Lego julekalender tilbud, så du kan glæde dine børn med verdens bedste legetøj.

Hvis du ikke ønsker at give Lego, findes der heldigvis en masse gode alternativer, som man med fordel vil kunne benytte til pakkekalender. Uanset om det er en kalender fyldt med chokolade, te eller noget helt tredje, så kan du være sikker på, at modtageren vil blive glad. Det er jo tanken der tæller mest af alt op til jul. Så vær på udkig efter et godt Lego julekalender tilbud, for så kan det jo være at du er heldig at finde et rigtigt røverkøb. Uanset hvad, så husk endelig at have en rigtig glædelig jul.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: