Enestående Kurophold På Hotel Bretagne Badehotel I Hornbæk

Kurophold Hotel Bretagne Badehotel: I Hornbæk finder man det skønne Hotel Bretagne Badehotel. Her kan man blive forkælet i form af et kurophold, der taler til alle sanser. På stedet findes en fantastisk panoramaudsigt, som man rigtig kan nyde, og her kan man rigtig se, hvordan bølgerne stille og rolige bevæger sig ind mod kysten. Der hersker en ro over stedet, og de naturlige lyde er naturligvis som prikken over i’et. Det er ikke svært at mærke den gode stemning, der her er på stedet.

Stedet byder både på Hotel Bretagnes stuer, men også Ilse Jacobsens kurbad. Det er kun lyden af havet, der kan forstyrre en her, og det siger ikke så lidt. Man finder her en luksus, som det ellers ikke er muligt at finde hver dag. En tur på stranden kan også være helt fantastisk, og med al den friske luft er det ingen sag at få det bedre.

Det gælder også om at have en god appetit, for om aftenen bydes der på en særdeles klassisk gastronomisk oplevelse. Man skal rent faktisk bare sætte sig til bords for at spise. Det er herligt at smage på den gode mad, og alt imens kan man se ud over havet. Det ligger nemlig lige uden for badehotellet, og det er et syn for sig.

Drømmer man om et helt fantastisk kurophold, så skal man selvsagt se nærmere på Hotel Bretagne Badehotel. Her finder man nemlig alt det, som man længes efter, når man trænger til en dejlig ferie.

Kurophold På Hotel Bretagne Badehotel
Kurophold Hotel Bretagne Badehotel

Hotel Bretagne Badehotel

Destination ikon Hornbæk / Hotel Bretagne Badehotel
Tid ikon 1 Overnatning I Smukt Dobbeltværelse
Tjek ikon 2 Timers Adgang Til Ilse Jacobsens Kurbad
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Pris ikon Pris 3790,- For En Overnatning 2 Personer

Hotel Bretagne Badehotel

Destination ikon Hornbæk / Hotel Bretagne Badehotel

Tid ikon 1 Overnatning I Smukt Dobbeltværelse

Tjek ikon 2 Timers Adgang Til Ilse Jacobsens Kurbad

Priser Fra 3790 DKK For 1 Overnatning, 2 Personer

Få Det Mest Luksuriøse Kurophold

Der er absolut intet, der mangler, når man vælger et kurophold hos Hotel Bretagne Badehotel. Allerede ved ankomsten mærker man den gode stemning, der er på stedet, og det er ingen sag at føle sig hjemme. Ankomsten finder sted mellem kl. 14 og 16, og her vil man kunne få både kaffe og kage. Man får desuden 2 timers adgang til kurbadet, der hedder Kurbadet By Ilse Jacobsens. Under opholdet får man desuden både champagne og snack Om aftenen vil der blive budt på en gourmetmenu med hele 6 forskellige slags serveringer. Der vil også være en vinmenu med i prisen, som også er rettet mod kræsne vinkendere. Derudover bydes der på både kaffe og petit fours. 

Man vil naturligvis også få indkvartering i et dejligt dobbeltværelser, hvor der rigtig er plads til at slænge sig. Som en del af værelset er der også et dejligt badeværelse, som man naturligvis ikke skal dele med andre. Værelset er smukt indrettet, og både stemningen og kvaliteten er i top.

Hotellet er fra 1939 og ligger i Nordsjælland i Helsingør Kommune. Hornbæk ligger også ved det, der kaldes for “Den Nordsjællandske Riviera”. Herfra er der udsigt til både Kattegat og Hornbæk Sø. Badehotellet har haft gæster siden sin åbning i 1939, og det er både den gode mad, afslapningen, og naturoplevelserne, der gør, at mennesker søger mod dette hotel. Et kurophold er populært at vælge her – både blandt danske og udenlandske besøgende. Her kan man få den helt ægte badehotel-stemning, som man ellers ofte skal lede længe efter.

I Kurbadet by Ilse Jacobsen finder man særdeles moderne spafaciliteter. Det betyder også, at man kan vente en rigtig stor spa oplevelse. Der findes spa både inden- og udendørs. På stedet står der også professionelle behandlere klar til at udføre spabehandlinger.

Kurophold På Hotel Bretagne Badehotel

Få Det Bedste Kurophold På Hotel Bretagne Badehotel

Der er ikke nogen tvivl om, at spa oplevelsen er en stor del af et kurophold hos Hotel Bretagne Badehotel. Her kan rigtig boltre sig, og hvis man vælger spabehandlinger, så bliver de tilpasset lige netop de ønsker og behov, som man har. Det sker naturligvis for, at man får den bedste spa oplevelse overhovedet. Men selve badehotellet har også rigtig meget at byde på. Her har man gjort det bedste for at bringe hotellet tilbage til dets storhedstid. Dengang var det det bedre borgerskab, der valfartede hertil, og det er ikke nogen tilfældighed, at Hornbæk også kaldes for lysets by.

Siden oprindelsen er der blevet reduceret lidt i det oprindelige værelsesantal, der var på stedet. Det blev gjort, for at alle værelser kunne få deres eget toilet og bad. Det betyder også, at man både finder deluxe-værelser og suiter på stedet. Alt i alt er der den dag i dag 23 smukke værelser, der er indrettet helt perfekt og i den bedste Gustavianske stil. Næsten alle værelser har udsigt til enten havet eller Hornbæk Sø.

Man kan derfor roligt glæde sig til at komme på et kurophold på disse kanter, og der er en hel masse, som man kan give sig til. Foruden at slænge sig i spaen, så kan man også få en helt særlig naturoplevelse. Man kommer med sikkerhed ikke til at kede sig her, og det er uanset, hvem man er.

I forbindelse med et kurophold får man også dejlig mad, og her kan man ligeledes forvente en oplevelse, der er helt i særklasse. Der venter nemlig en unik gastronomisk oplevelse, og det er bare at sætte sig til bords om aftenen.

Kurophold Hotel Bretagne Badehotel Hornbæk
Kurbadet By Ilse Jacobsen

Et kurophold hos Hotel Bretagne Badehotel giver mulighed for at opleve Kurbadet By Ilse Jacobsen. Her bliver man forkælet ud over alle grænser, og der er ikke noget at sige til, at netop dette sted er så populært og eftertragtet. Her bliver man talt til alle sanserne, og der er masser af tid og plads til selvforkælelse. Som en del af et kurophold hos Hotel Bretagne Kro får man adgang til 2 timers ophold i dette dejlige kurbad.

Kurbadet er det perfekte sted til at komme ned i dybden med sig selv. Man kan nemlig ikke undgå at komme til at slappe helt af, når først man er her. Der er også plads til at få luksuriøse behandlinger, såfremt man skulle foretrække det. Der er selvfølgelig også mulighed for mange forskellige former for velværebehandlinger. Man kan benytte sig af hele spaområdet, og man kan også vælge at nyde en eksklusiv behandling hos en af de veluddannede behandlere, der findes her. I forbindelse hermed bliver der selvfølgelig brugt produkter fra Ilse Jacobsens spa- og skønhedsserie. Disse har desuden været prisvindende.

Både inden- og udendørs finder man 34 grader varme bassiner. Her er både jacuzzi dyser, et relax-område med ergonomiske stole, der er opvarmede, saunaer og dampbad. Man finder selvfølgelig også omklædningsfaciliteter, der er helt i top. Kurbadet tilbyder en bred vifte af muligheder, hvor der er fokus på, at det er sanseoplevelsen, der altid lægges vægt på. Her vil man rigtig føle sig forkælet, og tiden flyver af sted.

Hotel Bretagne Badehotel

Få Det Hele Med - Kurophold I Særklasse

Tiden flyver afsted, når man har det godt, og det er også tilfældet, når man er på kurophold hos Hotel Bretagne Badehotel. Man kommer ikke til at kede sig et sekund, og efter en veloverstået tur i spaen, kan man med fordel gå et smut forbi stranden på vej hjem. Området er perfekt på alle tider af året, og hver sin årstid har noget at byde på.

Det er også dejligt at slutte aftenen af med den gastronomiske oplevelse i restauranten, og så kan man ellers bare glæde sig til at få en dejlig nats søvn. Man kan også bruge lidt af aftenen på at nyde den gode udsigt i værelset. Har man lyst, så kan det også være helt fantastisk at opleve morgensolen fra den skønne terrasse. Så får man i hvert fald det hele med! 

Når først, man har været her, så er der også stor sandsynlighed for, at man kommer tilbage igen. Hvis ikke i år, så næste år.

Læs ligeledes om: SpaopholdWeekendophold

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: