Hyggeligt Kroophold Hos Den Gamle Grænsekro I Christiansfeld

Et Kroophold på Den gamle grænsekro er helt klart en oplevelse i topklasse og en yderst romantisk oplevelse, da kroen ligger i det helt rette oplevelser, og kun indbyder til afslapning og kvalitetstid sammen. Et kroophold på grænsekroen i Sønderjylland byder på lækker mad, idylliske omgivelser, historie og bare ultimativ afslapning for to eller for familien.  

Den gamle grænsekro byder på forskellige muligheder for overnatninger på forskellige værelser. Kroen har 26 værelser, som alle har smuk udsigt til natur smukke omgivelser. Dit kroophold på den gamle grænsekro kan både være med et et-sengsværelse, et to-sengs værelse, et tresengs værelse, familieværelse osv. Når du booker kroopholdet på den gamle grænsekro, så skal du blot oplyse, hvilken værelse i kunne tænke jer. 

Kroophold Den Gamle Grænsekro
Kroophold Den Gamle Grænsekro

Den Gamle Grænsekro

Destination ikon Christiansfeld – Den Gamle Grænsekro
Tid ikon 1 Overnatning I Autentisk Dobbeltværelse
Tjek ikon Vidunderlig 3-Retters A La Carte-Menu
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Pris ikon Pris 1450,- 1 Overnatning, 2 Personer

Den Gamle Grænsekro

Destination ikon Christiansfeld – Den Gamle Grænsekro

Tid ikon 1 Overnatning I Autentisk Dobbeltværelse

Tjek ikon Vidunderlig 3-Retters A La Carte-Menu

Priser Fra 1450 DKK 1 Overnatning, 2 Personer

Kroophold Hos Den Gamle Grænsekro Som Gave

Et Kroophold på Den gamle grænsekro er en perfekt gave, at give til din partner, hvis du skal give noget særligt. Måske har i bryllupsdag? Eller måske har din kæreste, mand, eller kone fødselsdag? Et kroophold ved den gamle grænsekro er også oplagt at give i bryllupsgave til det nygifte par, som helt sikkert vil sætte pris på et ophold for to, hvor de kan nyde deres nye tid som ægtepar. Lige meget hvad, så er vi sikre på, at et kroophold hos den gamle grænsekro vil falde i god jord.   

Du har mulighed for at købe et gavekort til kroophold på den gamle grænsekro, hvis du skal give opholdet i gave. Du kan enten vælge at købe et gavekort til et specifikt ophold, fx et weekendophold for 2, et golfophold et standard kroophold eller lignende, men du kan også vælge at købe gavekortet på et bestemt beløb, og så kan dem, du giver gaven til, selv bestemme hvilket slags ophold de kunne tænke sig på Den gamle grænsekro. Man kan også købe separate gavekort til restaurant den gamle grænsekro, så de kan komme forbi blot for at nyde en dejlig traditionel kromiddag i det sønderjyske.  

I kan både få et kroophold på den gamle grænsekro med én overnatning eller et kroophold på den gamle grænsekro med to overnatninger eller flere. Bestem jer for, hvor mange dage, i gerne vil være afsted. Vi lover jer for, at i bestemt ikke vil fortryde, hvis i booker flere overnatninger på kroen. Så får i blot endnu længere tid til at koble helt af og nyde idyllen og romantikken på Den gamle grænsekro i det sønderjyske. 

Den Gamle Grænsekro

Kombinér Kroophold På Den Gamle Grænsekro Med Et Selskab

Mange bruger også Den gamle grænsekro i forbindelse med selskaber. Og det er meget populært. Så overvejer i at holde et selskab på den gamle grænsekro, så kunne det være en oplagt ide, at booke et kroophold for to på den gamle grænsekro, så i kan finde lidt mere ud af om, hvordan det vil være at holde et selskab på kroen. Den gamle grænsekro bliver brugt til bryllupper, fødselsdage konfirmationer og lignende. Kroen går meget op i at holde arrangementet, så det passer til jer.   

Et kroophold på Den gamle grænsekro i Sønderjylland er helt klart en oplevelse værd, og er i interesseret i et hyggeligt kroophold med lækker kromad og traditionelle kro atmosfære, så er den gamle grænsekro kroopholdet et sikkert valg, hvor du får lidt af det hele. Den gamle grænsekro kroophold har været et populært valg blandt mange, som gerne vil prøve noget andet end de moderne hoteller. 

Den Gamle Grænsekro Christiansfeld
Hvor Ligger Den Gamle Grænsekro?

Den Gamle grænsekro’s placering er i Sønderjylland. Du finder kroen blot 2 km fra honningkagebyen Christiansfeld, som er en kendt turistby i Danmark. Den Gamle Grænsekro ligger i natur smukke omgivelser i Sønderjylland.  

Den største by i nærheden af Den Gamle Grænsekro er Kolding og hotellet ligger også i Kolding kommune, så det vil være oplagt at deltage i en ginsmagning Kolding når nu I er i området. Den gamle grænsekro er let at komme til, hvis i er i bil, da der er motorvej til Kolding. 

Placeringen i Sønderjylland gør, at den gamle grænsekro har en interessant historie bag sig, som både har aner i 2. verdenskrig og der er også historier om konger og adelsmænd der igennem årene har besøgt den gamle grænsekro i Sønderjylland. Grænsekroen har eksisteret lige siden 1600-tallet. 

Kroophold Den Gamle Grænsekro Christiansfeld
Det Gode Ved Et Kroophold På Den Gamle Grænsekro

Et Kroophold ved Den gamle grænsekro har så mange fordele. Opholdet giver jer tid sammen, hvor i kan forsvinde væk fra alt travlheden stress og jag. Specielt de smukke naturomgivelser, vil give jer følelsen af, at i er et helt andet sted, og virkelig kan lukke hverdagen uden og bare være jer.        

På kroopholdet på den gamle grænsekro, får i rammerne til at kunne slappe fuldstændig af og blive forkælet med lækker mad til det yderste. Det er noget mange savner i hverdagen, så det er med at udnytte disse rammer til det. Og ikke mindst udnytte at andre laver maden til jer.    

Med kroopholdet op den gamle grænsekro i Sønderjylland kan i forberede jer på ultimativ afslapning. Først og fremmest kan i sove lige så længe i vil og for det andet, så er der ingen der siger til jer, at i skal noget. I bestemmer selv, hvornår i vil stå op, hvornår i vil spise den lækre middag, hvad i vil lave og om i vil blive på hotellet eller om i vil på en udflugt og nyde området omkring Den gamle grænsekro ved Christiansfeld.  

 Når I har været på et kroophold på Den gamle grænsekro i Sønderjylland, så vil i vende hjem med fornyet energi og vil være opladet til at arbejde og komme ind i hverdagen igen. Alle kan trænge til sådan et lille afbræk, for at få ny energi – og ikke mindst fyldte maver. 

Kroophold Hos Den Gamle Grænsekro
Det Kan Du Opleve På Et Kroophold På Den Gamle Færgekro

Den gamle grænsekro er en historisk perle, som emmer af historie fra gammel tid, hvor konger har besøgt stedet. Det er også tydeligt at se på værelserne på den gamle grænsekro, at de er traditionelle og idylliske og passer til kroen historie. Grænsekroens indretning er i sig selv en oplevelse, som du vil komme til at være en del af når du kommer på kroophold på den gamle grænsekro.  

På Den gamle grænsekro finder du også en dejlig restaurant: Restaurant Den gamle grænsekro. Her kan du både på klassiske kroretter, som du kender dem – store portioner og dansk mad. Men restauranten eksperimenterer også med nye ala carte anretninger, som de også er blevet meget populære ved. 

Maden får du serveret i kroens krostue, hvor der er en hyggelig stemning. Med et kroophold på den gamle grænsekro får du typisk en middag med i prisen. Grænsekroen køre med faste middagsmenuer, hvor de kan vælge imellem at få 2 eller 3 retter. Det er klassiske retter som rejecocktail, og wienersnitzel og citronfromage. Godt nok lyder det meget standard, men kokken formår virkelig at få maden til at være yderst lækker og interessant, selvom det er klassiske retter.  

Til middagen under dit kroophold på den gamle færgekro, kan du også vælge mellem et stort udvalg af vine og andre lækre drikkevarer, som du kunne tænke dig at få til din mad.  

På den gamle grænsekro kan du også spille golf. Så får I under jeres kroophold på grænsekroen i Sønderjylland lyst til at være aktive, så er dette en god mulighed for det. Grænsekroen har en aftale med Haderslev golfklub, hvor i kan lege køller og bolde og komme på store flotte baner i det syd- og sønderjyske. 

Under dit ophold på den gamle grænsekro, så skal du næsten ud og opleve de smukke naturomgivelser og den sønderjyske historie. Så har du bil med, så kør en tur rundt i Sønderjylland og besøg de idylliske byer. Og I skal også næsten en tur til grænsen, nu når i er i det sønderjyske.  

På Den gamle grænsekro kroophold vil i altid blive mødt af et imødekommende personale, som står klar til at hjælpe jer med lige det i har brug for under jeres ophold. 

Kroophold På Den Gamle Grænsekro

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0