Sjove & Hyggelige Konfirmationsgaver Som Konfirmanden Vil Synes Om

Konfirmationsgaver er måske ikke den primære grund til at de unge mennesker i dagens Danmark vælger at blive konfirmeret, men det skader bestemt heller ikke. Konfirmationen er en af de helt store og skelsættende dage i en teenagers liv, for det er her at man tager sine første spæde skridt ind i de voksnes rækker. Det skal fejres med maner og det bliver det helt sikkert også rundt om i landet, når tusinder af nybagte konfirmander gør deres indtog. Pigerne er klædt i smukke hvide kjoler og får de fineste frisurer, så de er klar til at blive fejret med maner. Drengene er smarte i deres jakkesæt og fine sko, hvilket for mange af dem er noget helt nyt og fremmed. Med andre ord, så ligner de unge mennesker så småt voksne mennesker og det er hvad det hele drejer sig om. Turen ind i de voksnes rækker.

Det er den dag, hvor man ting ændrer sig og for mange bliver det dagen, hvor de får deres første øl sammen med deres far eller onkler. Måske bliver man inddraget mere i de ”voksne” samtaler og det er noget, der giver selvtillid. Men naturligvis er der også gaver til konfirmation og det er noget de unge mennesker kan lide. Konfirmations gaver er nemlig nogle af de største gaver man har oplevet på dette tidspunkt i livet og det gør et vist indtryk.

Hyggelige & Sjove Konfirmationsgaver 2021

Yderst Populær

SpikeBall

Trending Gaveide

Waveboards

Sikker Favorit

El Løbehjul

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Det kan være svært at finde den perfekte gave til konfirmanden. Hvis du er på bar bund, er et gavekort til DuGlemmerDetAldrig det, du leder efter. Her kan konfirmanden selv få lov til at vælge en oplevelse, de vil elske, i stedet for du skal gætte.

2. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Konfirmanden træder lige så stille ind i de voksnes rækker. I den proces medfølger der ofte et skift i tøjstil og garderobe for at passe til. Med et par lækre bukser fra Shaping New Tomorrow, kan konfirmanden være med på moden og begynde deres nye stil.

3. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Et par Apple AirPods er den perfekte alsidige gave til enhver konfirmand. Hvem elsker ikke at lytte til god musik i høj kvalitet? AirPods er diskrete og simple, så de er nemme at have med i lommen og gå med over det hele. De skal nok blive et kæmpe hit!

4. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Giv konfirmanden en gave, de sjældent vil glemme. Med en flyvetur i en vaskeægte luftballon, kan de få lov at komme frit op i luften. Her medfølger masser af frisk luft og en utroligt smuk udsigt direkte ud fra luftballonen. Det er spændende at opleve verden fra den højde.

5. Trådløs Mobiloplader

Pris: 599 kr.
Hvis der er noget, de fleste konfirmander har til fælles, er det alt tiden de bruger på deres mobil. Derfor kan du være sikker på, at en trådløs mobiloplader vil være både en praktisk og smart gave. Den ser samtidigt godt ud og undgår et rod af ledninger.

6. Drone

Pris: 229 kr.
En drone er den perfekte gave til din tech-interesserede konfirmand. Det er en sjov opgave at få lov at lege med en drone og finde ud af, hvordan den virker. Dronen er næsten ligesom legetøj designet for voksne og så giver den mulighed for at tage smukke billeder og videoer.

7. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Giv konfirmanden med den søde tand et flødebollekursus i gave. Her kan de få lov at udfolde deres kreative konditor-evner. Det er både sjov og lærerigt at lære at lave flødeboller. Den evne skal nok blive nydt af hele familien til næste filmaften, når der er sukkerbomber på bordet.

8. Armbåndsur

Pris: 399 kr.
Armbåndsure har gennem tiden været den mest symbolske gave på at træde ind i de voksnes rækker. At give et armbåndsur til konfirmanden, er både en flot og meget betydningsfuld gave. Den viser at du tænker på dem som en voksen og de vil kunne bruge uret resten af livet.

9. Parfume

Pris: 100 kr.
Når man begynder at blive teenager, skal man lige vende sig til pludselig at svede mere. Med en parfume kan du hjælpe konfirmanden med at holde sig velduftende til alle tider. Der findes parfumer i mange dejlige dufter både til hende og ham.

10. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Hvem elsker ikke at se en god film? Ofte ender det med at blive Netflix derhjemme i sengen. Men med biografbilletter kan du give konfirmanden en hyggelig aften ude med vennerne. Det er en sikker vinder, for de kan nemlig selv få lov at vælge, hvad de vil se.

11. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
God musik skal spilles med ordentlige højtalere. Med en bluetooth højtaler kan du give konfirmanden mulighed for at spille god musik ligegyldigt hvor de er henne. Det er perfekt til enhver lejlighed fra en tur på stranden til hyggeaften på værelset eller picnic i parken.

12. Caps & Huer

Pris: 250 kr.
Føler du dig ikke altid med på moden og ved ikke, hvad du skal give til konfirmanden? Så er en cap eller hue et sikkert bud. Caps og huer er ikke kun gode til at dække ørene eller skygge for solen. De er også moderigtige og vil kunne glæde konfirmanden.

13. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Elsker den kommende konfirmand højder og seje maskiner? Så vil en tur i helikopter være en drøm der bliver til virkelighed. Her kan de få lov at flyve op blandt skyerne og se en vaskeægte helikopter indefra. Det giver flot udsigt og en ny oplevelse, de altid vil huske.

14. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
At give konfirmanden et flot mobilcover er både en god gave og en praktisk investering. Mobilcovere kommer i mange flotte designs, så konfirmanden kan få et, der passer i deres stil. Samtidigt beskytter det mobilen, så den ikke skal repareres så ofte.

15. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Tør konfirmanden i dit liv give sig i kast med ekstremsport? Til urban high roping får man sus i maven og modet bliver testet. Her kan konfirmanden få lov at kaste sig ud i ret fra høje højder og klatre rundt mellem dem.

16. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Giv en god gave til konfirmanden fyldt med humor. Med en Danish Sayings plakat fra dialægt, skal de nok få smilebåndet på led. Med sjove ordsprog som “can we fart about the price?” og “the raisin in the end of the sausage” vil der hurtigt komme et godt grin.

17. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Lad konfirmanden få lov at prøve, hvordan det er at flyve oppe mellem skyerne! Til svæveflyvning kan de rigtig få luft under vingerne og nyde de vilde udsigter deroppefra. Her kan de også få viden om, hvordan svæveflyvning virker og lære om de forskellige processer, som indgår i det.

18. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Saml alle de bedste øjeblikke fra konfirmandens liv i en sjov og fin fotocollage. Her kan du finde pinlige børnebilleder, sjove billeder med vennerne eller gode minder fra familierejser. Det er den perfekte mulighed til at have masser af minder samlet i én ramme, som kan hænge på væggen.

19. Solbriller

Pris: 899 kr.
Gå med en sikker vinder, og køb konfirmanden et par solbriller i gave. Solbriller kommer i et kæmpe udvalg af flotte og seje modeller, som kan passe til enhver konfirmand. At købe et par solbriller er både stilfuld og praktisk. De skal nok blive brugt hyppigt, når sommeren kommer!

20. Bodyflight i Vindtunnel

Pris: 445 kr.
Til bodyflight i en vindtunnel, kan konfirmanden opleve hvordan det er, at være vægtløs. Her kan de svære og flyve rundt i en vindtunnel uden nogensinde at røre jorden. Det er sjovt at flyve rundt uden tyngekraft og udløser drømmen om at kunne flyve uden hjælp fra en flyvemaskine.

21. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.
En sjov og fysisk krævende aktivitet, der virker som en god gave, er Go High klatrepark. Her kan hele familien eller en vennegruppe på få lov at klatre rundt blandt trætoppene. Der er fyldt med klatring og forhindringsbaner oppe i en stor højde, der udfordrer balancen.

22. Kjole

Pris: 300 kr.
Den fine pige som skal konfirmeres er nok allerede klædt i en flot kjole på dagen. Men den kan ikke bruges så mange dage om året. Med en fin kjole, kan du give hende mulighed for at mindes om denne dag. På samme tid kan hun se utroligt yndig ud.

23. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Hvem drømmer ikke om at sejle rundt i sin egen båd? med GoBoat kan konfirmanden få lov at sejle rundt i København og selv styre båden på samme tid. Det er den perfekte måde at nyde sommeren og få vind i håret, mens synet af byen tages ind.

24. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.
Sørg for, at konfirmandens mobil aldrig løber tør for strøm, med en GreyLime Power Owl. Denne powerbank giver mulighed for let opladning, selv når man ikke er i nærheden af en stikkontakt. Og så er den samtidigt flot og elegant at se på.

25. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Virtual reality er fremtiden af underholdning og det føles som en helt anden verden at komme ind i. Elsker konfirmanden spil, gaming eller bare god underholdning, vil det være en kæmpe mulighed at prøve virtual reality. Det er ulig noget andet de har prøvet før.

26. Hårbånd

Pris: 40 kr.
Giv pigen der skal konfirmeres en bunke med rigtig fine hårbånd. Man kan aldrig få for mange flotte hårbånd, og disse kommer i flere forskellige flotte farver. Det er den perfekte måde at gøre et kedeligt outfit lidt mere spændende og få håret ud af vejen samtidigt.

27. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Mange unge konfirmander går utroligt meget op i deres sneakers og flere samler endda på dem. Hvide sneakers er meget trendy, men de bliver også hurtigt beskidte. Med et sneaker cleaning kit kan skoene gøres skinnende rene igen og blive så gode som nye.

28. Klatring København

Priser fra: 250 kr.
Klatring er hurtigt blevet en utroligt populær hobby blandt mange og med god grund. Det er både sjov og udfordrende på samme tid. Og så er klatring den perfekte måde at få mere fysisk aktivitet i verden på en sjov måde. Det vil være en sjov aktivitet for konfirmanden.

29. Guitar

Pris: 499 kr.
Som konfirmanden begynder at blive voksen, kan de også tage ansvar for mere. En guitar er både en kæmpe gave og en stor ting at passe på. For den musikinteresserede konfirmand, vil det betyde meget at få deres helt egen guitar, de kan spille på.

30. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
Elsker konfirmanden heste eller måske bare dyr generelt? Ligegyldigt om de har redet i mange år eller aldrig prøvet det, er en ridetur en sjov aktivitet. Lad dem ride rundt i Dyrehaven og opleve parken på hesteryg. Det er nemt at lære og noget alle skal have prøvet.

31. Toilettaske

Pris: 199 kr.
Vil du gerne undgå at konfirmandens toiletsager ligger og flyder over det hele? Giv dem en flot og smart toilettaske, som kan holde alle deres ting. Det er en flot måde at opbevare sine ting. En toilettaske gør det nemmere at holde styr på alt fra hårvoks til mascara.

32. Yogamåtte

Pris: 229 kr.
Gør det nemmere for konfirmanden at træne derhjemme med en yogamåtte. Det kan være utroligt hårdt at træne på trægulve og larme meget for dem som bor under. Med en yogamåtte bliver det nemt og sjovt at træne, dyrke yoga eller strække ud på værelset.

33. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
Flyv rundt med et kampfly og pas på fjenderne i nærheden! Med en F16 simulator, kan konfirmanden få lov at simulere hvordan det føles at flyve med en af flyene. Det er en vild opgradering, hvis de er vant til forskellige skydespil på computeren.

34. Popcornmaskine

Pris: 449 kr.
En god film kan ikke nydes uden sprøde popcorn med masser af salt. Bring biografoplevelsen med hjem i stuen, ved at give konfirmanden en popcornmaskine. Den kan enten stå på værelset eller i stuen og bringe mange bøtter lækre og friske poppede popcorn til filmene.

35. Fiskeudstyr

Pris: Afhængig Af Udstyr
Tager dig og konfirmanden tit ud på fisketure sammen? Med det ordentlige udstyr, gør det både fisketuren sjovere og fangsten større. Fisketure er den perfekte måde at komme lidt ud i naturen og nyde hinandens selskab i fred og ro. Den perfekte fisketur fortjener også det rigtige grej.

Giv En God Konfirmationsgave

En god gave til konfirmanden kan være alt muligt, så vær ikke bange for at slippe kreativiteten løs. Sjove konfirmationsgaver er altid et hit, hvis det vel at mærke er en gennemtænkt gave. Det er ikke længere den alder, hvor man giver legetøj, for nu er det et ungt voksent menneske og ikke et barn, der skal have gaven. Man vil jo ikke tage forskud på glæderne og give ”flyt hjemmefra gaver“. Så man skal bruge en mellemting.

Gode ideer til konfirmationsgaver er oplevelsesgaver, hvor konfirmanden får lov at prøve noget, de normalt ikke har mulighed for. Det kan f.eks. være at komme på en helikoptertur eller måske en omgang svæveflyvning. Den slags gaver er ikke alene spændende, men det er også gaver man husker. En god konfirmationsgave til ham, der elsker gang i den. Det behøver altså ikke være så avanceret eller svært at købe en god gave til konfirmand.

Pigerne vil sikkert sætte pris på wellness og forkælelse med et spaophold. Det er noget, hvor man virkelig kan lade sig forkæle og føle sig lidt ekstra voksen. Det er en gave, der ikke koster så meget, men alligevel er den meget sjovere end kolde kontanter.

Så hvis du skal til en konfirmation og ikke helt ved hvad du skal give i konfirmationsgaver, så kan du altid tage et kig i Gaveavisen og se det store udvalg. Oplevelsesgaver er i den grad kommet for at blive. Der er noget for enhver smag og ikke mindst enhver tegnebog.

konfirmationsgaver

Konfirmationsgaver Til Ham

At finde en helt perfekt konfirmationsgave til en ung mand er en svær opgave. Dette gælder i endnu højere grad, hvis man ikke har det største budget i verden. Men der er ingen tvivl om, at man stadig gerne vil give knægten den bedste gave man kan, uanset om det det er nær familie eller gode venner søn. Så hvad stiller man op? Jo man spørger naturligvis familien, hvad han kunne ønske sig eller man kan naturligvis bare tage et kig her hos Gaveavisen. Vi har nemlig alt hvad hjertet kan begære af konfirmationsgave til ham, så han kan få en stor dag, som han husker resten af livet.

De mest oplagte gaver til en ung mand, der er på vej ind i de voksnes rækker elektronik og gadgets. Det er altid populære gave blandt de unge mennesker i dag. Men det kan også være at du skulle overveje en spændende oplevelsesgave. Gaveavisen har en masse spændende oplevelser, der vil passe perfekt, så tag et kig i vores store udvalg.

konfirmationsgaver til ham

Konfirmationsgaver Til Hende

En ung kvinde, der er ved at træde ind i de voksnes rækker, kan være noget udfordrende at finde gaver til. Det er ikke nogen hemmelighed, at teenagepiger måske ikke altid er de nemmeste at give gaver og mange har i tidens løb måttet se deres gaver blive byttet. Så hvad stiller man op, hvis man gerne vil give en gave, der ikke bliver byttet eller det der er værre: Glemt bagerst i skabet? Jo man besøger Gaveavisen.dk, hvor man kan finde alle de bedste konfirmationsgaver til hende. Jo den er god nok, vi har alt hvad hjertet kan begære indenfor konfirmationsgaver, uanset om de skal være traditionelle eller ej. Men det er ingen hemmelighed at en god oplevelsesgave er det bedste.

Giv hende en oplevelsesgave, som hun kan dele med en god veninde eller en anden hun holder af. Det er populære gaver, som aldrig er kedelige og som derfor sjældent bliver byttet. Med andre ord er en oplevelsesgave den perfekte gave til dig, der har svært ved at finde konfirmationsgaver til hende.

konfirmationsgaver til hende

Sjove Konfirmationsgaver

Konfirmationsgave skal gerne være gaver som man husker. Alt for mange får et smykke eller noget andet, som med tiden bliver glemt. Det er der ikke meget sjov ved og hvis man skal give en gave på denne store dag, så skal man sikre sig, at den i det mindste bliver husket. Så drop de traditionelle gaver eller kontanter, for dem er der ingen der husker. Næh, det som bliver husket, er gaver, der skaber gode minder. Gaveavisen har alt indenfor sjove konfirmationsgaver, som konfirmanden vil huske på i mange år frem. Sjove oplevelsesgaver for unge mennesker er altid velkomne og udgør perfekte konfirmationsgaver.

Uanset om det skal være hæsblæsende og adrenalinpumpende oplevelser eller om det skal være noget mere afdæmpet, så har vi her hos Gaveavisen lige det du går og leder efter. Overvej hvad konfirmanden vil kunne lide og overrask dem med et gavekort på den store dag. Det er noget af de mest populære indenfor sjove konfirmationsgaver og der er nok at vælge imellem.

gave til konfirmanden

Spændende Konfirmationsgaver

En af de ting som man ofte oplever op til en konfirmation, er at man det unge menneske har nogle ganske dyre ønsker og det er måske noget, der overstiger ens budget. Gaver til konfirmanden er generelt steget i pris, så det kan hurtigt blive en kostbar affære. Men frygt ej, for der er hjælp at hente.

Hvis du gerne vil give en ekstraordinær gave, der koster en masse penge, så kan du med fordel allierer dig med andre, så i splejser om gaven. Dette betyder at konfirmanden får en af de lækre gave de ønsker sig, men uden at i ruinerer jer selv helt. Desuden er dette noget sjovere at få end den obligatoriske kuvert med penge.

Ligeledes er oplevelser en super spændende & god konfirmationsgave, derfor vil vi anbefale dig at overveje at give en oplevelse. Her vil vi særligt anbefale en af følgende: Kagekursus, bagekursus, flødebollekursus, gokart Århus, big swing København, f16 simulator, formel 1 simulator, flyboard København.

gaver til konfirmanden

Penge Som Konfirmationsgave En God Ide?

For den unge konfirmand er det en dag uden bekymringer og hvor man blot skal nyde den herlige opmærksomhed. For os andre er det kulminationen på lang tids stress, for vi skal nemlig købe en gave til konfirmanden, og det er på ingen måde en nem opgave. For hvad skal man give? Det vil vi hos Gaveavisen gerne hjælpe dig med, så læs med og se hvad du kan give årets konfirmander i konfirmationsgave.

Normalt er pengegaver en af de kedeligere former for gaver, for det kan virke meget upersonligt og uinspireret. Men lige her er det et stort hit, for konfirmanden har sikkert mange drømme om hvad der skal købes for de mange penge, som de høster til festen. Det er med andre ord en sikker vinder at give en sum penge. Det betyder dog ikke at man behøver at være kedelig og blot give en kuvert med en plovmand i. Man kan godt gøre lidt ud af det.

En af de populære klassikere når det kommer til pengegaver er at veksle dem til mønter og så pakke disse ind i papir. Disse små kugler blander man så med andre papirkugler, som samles i en stor kasse. Den heldige konfirmand kan så muntre sig med at rode kuglerne igennem indtil alle pengene er fundet. Det er måske en lidt fjollet gave til konfirmanden og det har en fornemmelse af børnefødselsdag over sig, men en konfirmation er en munter fest, så det gør ikke noget.

konfirmationsgave
gaven til konfirmanden
Hvor Meget Skal Man Give For I Konfirmationsgave?

En gave til konfirmation kan godt være dyr, som vi har set på ovenfor. Men hvad skal man give for? Det afhænger naturligvis af ens relation til konfirmanden. Hvis det er et nært familiemedlem, så er det naturligt at man giver en stor gave, hvor man spenderer lidt ekstra. Så budgettet skal altså overgå jule- og fødselsdagsgaver.

Er man derimod en ven af familien, så er det naturligt at man giver noget mindre. Det kommer naturligvis an på hvor nær en ven man er, for vi kender alle den der ven, der nærmest er som en onkel eller kusine. Find et beløb, der passer til dit budget og så kan man evt. tage en snak med andre, der er i samme båd. Heldigvis er der ikke de store forventninger, hvis man ikke er en del af den nærmeste familie.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: