Sjove & Hyggelige Konfirmationsgaver Som Konfirmanden Vil Synes Om

Konfirmationsgaver er måske ikke den primære grund til at de unge mennesker i dagens Danmark vælger at blive konfirmeret, men det skader bestemt heller ikke. Konfirmationen er en af de helt store og skelsættende dage i en teenagers liv, for det er her at man tager sine første spæde skridt ind i de voksnes rækker. Det skal fejres med maner og det bliver det helt sikkert også rundt om i landet, når tusinder af nybagte konfirmander gør deres indtog. Pigerne er klædt i smukke hvide kjoler og får de fineste frisurer, så de er klar til at blive fejret med maner. Drengene er smarte i deres jakkesæt og fine sko, hvilket for mange af dem er noget helt nyt og fremmed. Med andre ord, så ligner de unge mennesker så småt voksne mennesker og det er hvad det hele drejer sig om. Turen ind i de voksnes rækker.

Det er den dag, hvor man ting ændrer sig og for mange bliver det dagen, hvor de får deres første øl sammen med deres far eller onkler. Måske bliver man inddraget mere i de ”voksne” samtaler og det er noget, der giver selvtillid. Men naturligvis er der også gaver til konfirmation og det er noget de unge mennesker kan lide. Konfirmations gaver er nemlig nogle af de største gaver man har oplevet på dette tidspunkt i livet og det gør et vist indtryk.

Hyggelige & Sjove Konfirmationsgaver 2021

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.

2. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.

3. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.

4. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

5. Trådløs Mobiloplader

Pris: 599 kr.

6. Drone

Pris: 229 kr.

7. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

8. Armbåndsur

Pris: 399 kr.

9. Parfume

Pris: 100 kr.

10. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.

11. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.

12. Caps & Huer

Pris: 250 kr.

13. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

14. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover

15. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

16. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.

17. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

18. Fotocollage

Pris: 119 kr.

19. Solbriller

Pris: 899 kr.

20. Bodyflight i Vindtunnel

Pris: 445 kr.

21. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

22. Kjole

Pris: 300 kr.

23. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

24. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.

25. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.

26. Hårbånd

Pris: 40 kr.

27. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.

28. Klatring København

Priser fra: 250 kr.

29. Guitar

Pris: 499 kr.

30. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.

31. Toilettaske

Pris: 199 kr.

32. Yogamåtte

Pris: 229 kr.

33. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.

34. Popcornmaskine

Pris: 449 kr.

35. Fiskeudstyr

Pris: Afhængig Af Udstyr

Giv En God Konfirmationsgave

En god gave til konfirmanden kan være alt muligt, så vær ikke bange for at slippe kreativiteten løs. Sjove konfirmationsgaver er altid et hit, hvis det vel at mærke er en gennemtænkt gave. Det er ikke længere den alder, hvor man giver legetøj, for nu er det et ungt voksent menneske og ikke et barn, der skal have gaven. Man vil jo ikke tage forskud på glæderne og give ”flyt hjemmefra gaver“. Så man skal bruge en mellemting.

Gode ideer til konfirmationsgaver er oplevelsesgaver, hvor konfirmanden får lov at prøve noget, de normalt ikke har mulighed for. Det kan f.eks. være at komme på en helikoptertur eller måske en omgang svæveflyvning. Den slags gaver er ikke alene spændende, men det er også gaver man husker. En god konfirmationsgave til ham, der elsker gang i den. Det behøver altså ikke være så avanceret eller svært at købe en god gave til konfirmand.

Pigerne vil sikkert sætte pris på wellness og forkælelse med et spaophold. Det er noget, hvor man virkelig kan lade sig forkæle og føle sig lidt ekstra voksen. Det er en gave, der ikke koster så meget, men alligevel er den meget sjovere end kolde kontanter.

Så hvis du skal til en konfirmation og ikke helt ved hvad du skal give i konfirmationsgaver, så kan du altid tage et kig i Gaveavisen og se det store udvalg. Oplevelsesgaver er i den grad kommet for at blive. Der er noget for enhver smag og ikke mindst enhver tegnebog.

konfirmationsgaver

Konfirmationsgaver Til Ham

At finde en helt perfekt konfirmationsgave til en ung mand er en svær opgave. Dette gælder i endnu højere grad, hvis man ikke har det største budget i verden. Men der er ingen tvivl om, at man stadig gerne vil give knægten den bedste gave man kan, uanset om det det er nær familie eller gode venner søn. Så hvad stiller man op? Jo man spørger naturligvis familien, hvad han kunne ønske sig eller man kan naturligvis bare tage et kig her hos Gaveavisen. Vi har nemlig alt hvad hjertet kan begære af konfirmationsgave til ham, så han kan få en stor dag, som han husker resten af livet.

De mest oplagte gaver til en ung mand, der er på vej ind i de voksnes rækker elektronik og gadgets. Det er altid populære gave blandt de unge mennesker i dag. Men det kan også være at du skulle overveje en spændende oplevelsesgave. Gaveavisen har en masse spændende oplevelser, der vil passe perfekt, så tag et kig i vores store udvalg.

konfirmationsgaver til ham

Konfirmationsgaver Til Hende

En ung kvinde, der er ved at træde ind i de voksnes rækker, kan være noget udfordrende at finde gaver til. Det er ikke nogen hemmelighed, at teenagepiger måske ikke altid er de nemmeste at give gaver og mange har i tidens løb måttet se deres gaver blive byttet. Så hvad stiller man op, hvis man gerne vil give en gave, der ikke bliver byttet eller det der er værre: Glemt bagerst i skabet? Jo man besøger Gaveavisen.dk, hvor man kan finde alle de bedste konfirmationsgaver til hende. Jo den er god nok, vi har alt hvad hjertet kan begære indenfor konfirmationsgaver, uanset om de skal være traditionelle eller ej. Men det er ingen hemmelighed at en god oplevelsesgave er det bedste.

Giv hende en oplevelsesgave, som hun kan dele med en god veninde eller en anden hun holder af. Det er populære gaver, som aldrig er kedelige og som derfor sjældent bliver byttet. Med andre ord er en oplevelsesgave den perfekte gave til dig, der har svært ved at finde konfirmationsgaver til hende.

konfirmationsgaver til hende

Sjove Konfirmationsgaver

Konfirmationsgave skal gerne være gaver som man husker. Alt for mange får et smykke eller noget andet, som med tiden bliver glemt. Det er der ikke meget sjov ved og hvis man skal give en gave på denne store dag, så skal man sikre sig, at den i det mindste bliver husket. Så drop de traditionelle gaver eller kontanter, for dem er der ingen der husker. Næh, det som bliver husket, er gaver, der skaber gode minder. Gaveavisen har alt indenfor sjove konfirmationsgaver, som konfirmanden vil huske på i mange år frem. Sjove oplevelsesgaver for unge mennesker er altid velkomne og udgør perfekte konfirmationsgaver.

Uanset om det skal være hæsblæsende og adrenalinpumpende oplevelser eller om det skal være noget mere afdæmpet, så har vi her hos Gaveavisen lige det du går og leder efter. Overvej hvad konfirmanden vil kunne lide og overrask dem med et gavekort på den store dag. Det er noget af de mest populære indenfor sjove konfirmationsgaver og der er nok at vælge imellem.

gave til konfirmanden

Spændende Konfirmationsgaver

En af de ting som man ofte oplever op til en konfirmation, er at man det unge menneske har nogle ganske dyre ønsker og det er måske noget, der overstiger ens budget. Gaver til konfirmanden er generelt steget i pris, så det kan hurtigt blive en kostbar affære. Men frygt ej, for der er hjælp at hente.

Hvis du gerne vil give en ekstraordinær gave, der koster en masse penge, så kan du med fordel allierer dig med andre, så i splejser om gaven. Dette betyder at konfirmanden får en af de lækre gave de ønsker sig, men uden at i ruinerer jer selv helt. Desuden er dette noget sjovere at få end den obligatoriske kuvert med penge.

Ligeledes er oplevelser en super spændende & god konfirmationsgave, derfor vil vi anbefale dig at overveje at give en oplevelse. Her vil vi særligt anbefale en af følgende: Kagekursus, bagekursus, flødebollekursus, gokart Århus, big swing København, f16 simulator, formel 1 simulator, flyboard København.

gaver til konfirmanden

Penge Som Konfirmationsgave En God Ide?

For den unge konfirmand er det en dag uden bekymringer og hvor man blot skal nyde den herlige opmærksomhed. For os andre er det kulminationen på lang tids stress, for vi skal nemlig købe en gave til konfirmanden, og det er på ingen måde en nem opgave. For hvad skal man give? Det vil vi hos Gaveavisen gerne hjælpe dig med, så læs med og se hvad du kan give årets konfirmander i konfirmationsgave.

Normalt er pengegaver en af de kedeligere former for gaver, for det kan virke meget upersonligt og uinspireret. Men lige her er det et stort hit, for konfirmanden har sikkert mange drømme om hvad der skal købes for de mange penge, som de høster til festen. Det er med andre ord en sikker vinder at give en sum penge. Det betyder dog ikke at man behøver at være kedelig og blot give en kuvert med en plovmand i. Man kan godt gøre lidt ud af det.

En af de populære klassikere når det kommer til pengegaver er at veksle dem til mønter og så pakke disse ind i papir. Disse små kugler blander man så med andre papirkugler, som samles i en stor kasse. Den heldige konfirmand kan så muntre sig med at rode kuglerne igennem indtil alle pengene er fundet. Det er måske en lidt fjollet gave til konfirmanden og det har en fornemmelse af børnefødselsdag over sig, men en konfirmation er en munter fest, så det gør ikke noget.

konfirmationsgave
gaven til konfirmanden
Hvor Meget Skal Man Give For I Konfirmationsgave?

En gave til konfirmation kan godt være dyr, som vi har set på ovenfor. Men hvad skal man give for? Det afhænger naturligvis af ens relation til konfirmanden. Hvis det er et nært familiemedlem, så er det naturligt at man giver en stor gave, hvor man spenderer lidt ekstra. Så budgettet skal altså overgå jule- og fødselsdagsgaver.

Er man derimod en ven af familien, så er det naturligt at man giver noget mindre. Det kommer naturligvis an på hvor nær en ven man er, for vi kender alle den der ven, der nærmest er som en onkel eller kusine. Find et beløb, der passer til dit budget og så kan man evt. tage en snak med andre, der er i samme båd. Heldigvis er der ikke de store forventninger, hvis man ikke er en del af den nærmeste familie.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0