Søde & Hyggelige Konfirmationsgaver Til Veninden Som Hun Vil Elske

Konfirmationsgaver til veninden er ikke noget som man må tage alt for let på, for det er nemlig en rigtig stor dag i hendes liv. Det er det naturligvis også i dit eget liv, men derfor vil man alligevel gerne have, at ens bedste veninde føler at man tænker på hende. Der findes heldigvis masser af gode gaveideer, som også passer til budget man har i den alder. Det er jo ikke alle der har et job eller får ret mange penge, så gaver må helst ikke blive for kostbare. 

Konfirmationen er den hidtil største dag i et ung menneskes liv, for det er den dag de træder ind i de voksnes rækker. Det er desuden også den dag, hvor de skal i kirken og derefter feste. Festen er nok det, der trækker mest i de unge mennesker og det er da ikke så underligt. 

Tøjet er købt, skoene er klar og alt er som det skal være til den store dag. Bortset lige fra den bedste konfirmationsgave til veninden. For ens bedste veninde skal naturligvis have en rigtig god gave på den store dag. Men hvad skal man give og hvor meget skal man give for? Det kan vi hjælpe dig med at finde svar på herunder.

Søde Konfirmationsgaver Til Veninden

Trending Gaveide

Toilettaske

Sikker Favorit

Solbriller

Yderst Populær

Sneaker Cleaning Kit

1. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Har du en veninde, som skal konfirmeres, der har en kæmpe stor sød tand? Har hun en lille konditor i maven, kan du give hende et flødebollekursus i konfirmationsgave. Så kan hun lære, hvordan hun helt selv laver de lækre og luftige kager derhjemme. Flødebollerne kan hele familien nyde.

2. Armbåndsur

Pris: 399 kr.
Et armbåndsur er en fin gave til veninden, som hun kan bruge i mange år derefter. Vælg et fint ur, som passer i hendes stil, så hun kan gå med det til hverdag. Det er en god konfirmationsgave, som kan symbolisere, at hun tager skridtet ind i de voksnes rækker.

3. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Giv din veninde et par biografbilletter i konfirmationsgave, som hun med garanti vil blive glad for. De giver hende mulighed for selv at vælge filmen og hvem hun vil tage afsted med. Og hvem elsker ikke en hyggelig aften med en god film, godt selskab og masser af lækre popcorn?

4. Guitar

Pris: 499 kr.
Hvis din veninde er interesseret i musik og gerne vil kunne øve derhjemme, kan du give hende en guitar. Det er en flot konfirmationsgave, som hun vil kunne bruge i mange år. Den gør det nemmere og sjovere at øve musik derhjemme og lader hende spille koncerter for hele familien.

5. Parfume

Pris: 100 kr.
En god parfume er en fin gave at give til din veninde i konfirmationsgave. Som teenager begynder man at komme i den alder, hvor man godt kan bruge en fin parfume. Du kan vælge en fin duft, som passer til hendes stil og personlighed, som hun kan bruge til hverdag.

6. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Som teenager er det en forfærdelig ting, hvis mobilen pludselig går i stykker. Hjælp din veninde med at holde sin mobil stilfuld og beskyttet på samme tid med et flot mobilcover. Vælg et design, som hun vil elske, som samtidigt beskytter mobilen mod at blive tabt og andre slag.

7. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Vil du gerne give din veninde en sjov konfirmationsgave? Så kan du give hende en fjollet plakat med Danish Sayings fra Dialægt. Den er fuld af sjove danske ordsprog, som vil give hende et godt grin. Her er eksempelvis “no cow on the ice” og “to grab a grandad”.

8. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Går din veninde meget op i hendes sneakers og elsker at samle mange forskellige par? Så kan du hjælpe hende med at holde dem pæne og rene, ved at give hende et sneaker cleaning kit. Især hvide sneakers holder hurtigt op med at være pæne og kan godt bruge rens.

9. Klatring København

Priser fra: 250 kr.
Hvis din veninde er fysisk aktiv og godt kan lide at udfordre sig selv, vil hun elske klatring. Giv hende en tur til klatring i København, hvor hun kan prøve de mange forskellige baner. Det er både sjovt og udfordrende, samt en aktivitet, som er god at lave med venner.

10. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Du kan give din veninde en personlig og sentimental konfirmationsgave med en fin fotocollage. Her kan du samle nogle søde og fjollede billeder af jer, som minde hende om alle jeres gode stunder sammen. Det kan være fra fødselsdage, selfies, rejser, ture med skolen, fjollebilleder og meget andet.

11. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
Har du en ride-tosset veninde som snart skal konfirmeres? Så kan du gøre hende lykkelig med en gave til ridning i Dyrehaven. Her kan hun få lov at ride igennem parken og se den fra hesteryg. Selv hvis hun ikke er vant til at ride, kan hun lære det her.

12. Kjole

Pris: 300 kr.
Man kan desværre ikke gå rundt i sin konfirmationskjole hver dag. Men hvis din veninde er vild med fine kjoler, kan du give hende en anden flot kjole i gave. Så har hun stadig en kjole, hun kan få lov at gå i, når skoledagen vender tilbage igen.

13. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.
Med en GreyLime Power Owl, kan du give din veninde en konfirmationsgave, der sørger for, hun aldrig løber tør for strøm. Uglen er sød at se på og nem at transportere rundt, for at kunne lade mobilen på farten. Den er designet til at lade mobilen fuldt op flere gange.

14. Yogamåtte

Pris: 229 kr.
Er din veninde meget aktiv og elsker at træne derhjemme? Så kan du give hende en yogamåtte i konfirmationsgave, som kan gøre det nemmere og sjovere at træne på værelset. Det kan ofte være svært at finde tid og plads derhjemme, men med en yogamåtte bliver det meget nemmere.

15. Hårbånd

Pris: 40 kr.
Nogle fine hårbånd kan være en god konfirmationsgave til din veninde. De kommer i mange forskellige mønstre og farver, så du kan give hende nogle forskellige. Så har hun altid et fint hårbånd, der passer til alt hendes tøj. Flotte hårbånd gør ens outfit lidt mere unikt og spændende.

Gode Konfirmationsgaver Til Veninden

Skal din dejlige veninde snart konfirmeres? Så er du måske ligefrem blevet inviteret med til konfirmationen, hvilket i endnu højere grad betyder at du skal have fundet gode konfirmationsgaver til veninden, som du kan vælge den endelige konfirmationsgave til veninden ud fra. Men hvordan kan man finde gode konfirmationsgaver til veninden? Dette har vi sat os for at finde svaret på. Vi har eksempelvis lavet listen ovenover som er fyldt med konfirmationsgaveideer til veninden. Du kan frit finde inspiration ved at tage et kig på listen og måske finder du endda den perfekte konfirmationsgave til din veninde.

Hvis ikke det skulle lykkedes dig at finde en konfirmationsgave til veninden ovenover, har du heldigvis alle forudsætninger for at finde en helt igennem fremragende konfirmationsgave til din gode veninde, da du jo kender hende rigtig godt og derved kender hendes stil samt hvad hun synes er fedt.

Gode Konfirmationsgaver Til Veninden

Konfirmationsgaver Til Veninden Pris?

Når man sidder og overvejer den perfekte gave til sin bedste veninde, så er det klart at man gerne vil forkæle hende og give hende den bedste gave i hele verden. Uheldigvis er der ofte en sammenhæng mellem kvalitet og pris, og når man er i konfirmationsalderen, er man ofte ret presset økonomisk. Du kan altså ikke regne med at give din veninde en konfirmationsgave til mange tusinde kroner. Men på den anden side er det tanken der tæller og hvis du gør det ordentligt, så kan du være sikker på, at hun bliver rigtigt glad. 

Der er en hyggelig tradition for at konfirmander giver hinanden en flot rose år de er færdige i kirken, men det kan man jo sagtens supplere med en mere speciel gave til sin nærmeste veninde. Det behøver som sagt ikke koste en bondegård, men blot være noget betænksomt, som minder hende om hvorfor i er bedste veninder.

Konfirmationsgaver Til Veninden

Ideer Til Hvad Du Kan Give Din Bedste Veninde I Konfirmationsgave

Normalt er det meget populært med pengegaver til konfirmationen, men blandt veninder er det altså bare ikke særligt sjovt. Der er det vigtigt at gaven er personlig og har en betydning. Gode konfirmationsgaver til veninden skal være personlige og sjove, så hun altid kommer til at tænke på dig når hun ser den. Heldigvis har vi masser af gode ideer lige her på siden.

Giv hende f.eks. en personlig Instagramplakat med alle de bedste billeder fra Instagram. Gør den ekstra personlig ved at vælge billeder, hvor i er sammen og har det sjovt. Men det kan også være noget så enkelt som et biograf gavekort, så i kan tage ind og se en rigtig god film sammen. Det er en oplagt mulighed for at tilbringe tid sammen og det kan man ikke sætte en pris på. Det er uvurderligt. 

Vis din veninde hvor meget hun betyder for dig med en rigtig god konfirmationsgave. Det er en stor dag og hun vil elske, at blive mindet om, at du også tænker på hende.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: