Sjove & Kreative Ideer Til Dine Konfirmations Ønsker

Konfirmations ønsker er altid interessant, uanset om man er konfirmanden eller pårørende. Det kan nemlig være svært at finde på ønsker til konfirmation. Men det er noget, som man virkelig bør begynde at tænke på i god tid, for der er mange faktorer at tage med i ens overvejelser. Først og fremmest skal konfirmations gaveønsker være noget særligt, som ikke barer ryger ind i skabet. Men man skal naturligvis også tage hensyn til, at det ikke er alle, der giver for lige mange penge, så ens konfirmations ønskeliste skal altså være ganske varieret. 

Sørg altså for at få lavet din ønskeliste i god tid, så gæsterne har tid til at finde den perfekte gave. På den måde slipper man for at ens gæster skal stresse, og man nedsætter risikoen for dubletter. Der er heldigvis den god gamle klassiker penge, som nok er den mest almindelige gave man kan få til konfirmation. Det kræver ikke den store omtanke og de bliver altid velmodtaget af konfirmanden. Så hvis det virkelig kniber med konfirmations ønsker ideer, så er penge altid en sikker vinder.

Men lad os se lidt nærmere på, hvad man som konfirmand bør være opmærksom på, når man overvejer hvad kan man ønske sig i konfirmationsgave.

Gode Konfirmations Ønsker 2023

Yderst Populær

SpikeBall

Trending Gaveide

Waveboards

Sikker Favorit

El Løbehjul

1. Gavekort Til Truestory

Priser fra: 150 kr.
Aner du ikke, hvad du skal ønske dig i gave til konfirmation? Så ønsk dig et gavekort til Truestory! Så får du et åbent gavekort, som du kan bruge til mere end 400 forskellige oplevelser. På den måde kan du være sikker på ikke at få en ting, der vil havne bagerst i dit skab.

2. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Et par Shaping New Tomorrow Bukser er den perfekte konfirmationsgave til ham. Du vil elske disse bukser, som både ser stilede ud og er enormt behagelige at have på. Bukserne fås i mange forskellige pasformer og farver, så du kan nemt finde det par, der vil passe allerbedst til netop dig.

3. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Kan du godt lide at høre musik på farten? Så skal du da helt sikkert ønske dig et par lækre Apple Airpods til konfirmation. Der er intet mere irriterende end at bøvle med en ledning, der er gået i kludder. Det slipper du for med disse trådløse høretelefoner, som er stilede og nemme at have med i lommen.

4. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Elsker du vilde oplevelser, hvor man kan mærke suset i maven? Så er en ballonflyvning det perfekte ønske til konfirmation. Tag din familie, kæreste eller bedste ven med på en fantastisk ballonflyvning, hvor I kommer helt op i skyerne og kan se den smukke udsigt udfolde sig under jer.

5. Trådløs Mobiloplader

Pris: 599 kr.
Hvis du ikke er typen, der ønsker sig fine smykker eller dyre ure i konfirmationsgave, så vil du helt sikkert blive glad for en trådløs mobiloplader. Det er en praktisk gave, som du kan bruge derhjemme og have med på farten. Så er du altid sikker på, at din mobil ikke lige pludselig løber tør for strøm.

6. Drone

Pris: 229 kr.
En drone er den perfekte konfirmationsgave til dig, der elsker at nørde med spændende teknologi. Dronen er den opgraderede version af en fjernstyret bil, da den giver dig mulighed for at udforske luftrummet. Når du først har lært at styre den, kan du lave de vildeste film i fugleperspektiv.

7. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Elsker du slik og søde sager? Så bør du ønske dig et flødebollekursus i konfirmationsgave. Det er en hyggelig oplevelse, som du kan dele med en god veninde eller ven. Så kan I sammen lære at lave lækre flødeboller fra bunden, mens I får lov at smage en masse undervejs.

8. Armbåndsur

Pris: 399 kr.
Et armbåndsur er et klassisk ønske til konfirmation for både piger og drenge. Det er skønt at vide, hvad klokken er, og så er det stilet at have et lækkert ur på. Der er mange forskellige farver, størrelser og designs at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde et, der passer perfekt til dig.

9. Parfume

Pris: 100 kr.
Parfume er en anden helt klassisk konfirmationsgave, som både drenge og piger bliver glade for at få. Mange giver lidt dyrere gaver til en konfirmation, så du kan sagtens slå dig løs og ønske dig en ekstra luksuriøs parfume, som du kan få glæde af i lang tid.

10. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Er du helt blank, når det kommer til at finde idéer til konfirmationsønsker? Hvis du kan lide at se gode film, bør du ønske dig biografbilletter. De er altid gode at have på hånden, når der udkommer en ny film, som man gerne vil se sammen med vennerne eller kæresten.

11. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Er du træt af at høre musik direkte fra din telefon eller computer? Så er en bluetooth højtaler det perfekte ønske til konfirmation. Højtalerne fås i mange forskellige størrelser, så du kan vælge en større version, der kan få en fast plads på værelset, eller en lille højtaler, der nemt kan tages med på farten.

12. Caps & Huer

Pris: 250 kr.
Det er enormt moderne at gå med caps og huer, og du kan helt sikkert finde en, der passer til netop dig. Det er et skønt ønske til konfirmation, uanset om du er pige eller dreng. Ønsk dig en varm hue til vinter eller måske en smart sixpence fra Barbour.

13. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
En helikoptertur er en perfekt konfirmationsgave til dig, der elsker at mærke suset i maven. Det giver en helt ubeskrivelig følelse at flyve højt op i skyerne og se husene og træerne blive mindre og mindre. Hvis du inviterer din familie eller bedste venner med, vil I sammen få en oplevelse for livet.

14. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Et mobilcover er en af de ting, som stort set alle kan bruge. Hvis du gerne vil passe på din dyre smartphone, er det en god idé at beskytte den med et mobilcover. Hos Incover kan du finde covers til mange forskellige telefoner i de smukkeste designs, som du kan være stolt af at vise frem.

15. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Er du typen, der ikke kan sidde stille? Så bør du ønske dig et gavekort til Urban High Roping i konfirmationsgave. Det er en vild og sjov oplevelse, hvor man bevæger sig rundt i rebbanerne 50 meter over jorden. Det hele sluttes af med fire kæmpestore svævebaner, der helt sikkert vil få det til at kilde i maven.

16. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Vil du gerne ønske dig noget flot til værelset i konfirmationsgave? Denne Danish Sayings Plakat fra Dialægt pynter flot på væggen, og så vil den garanteret give dig et smil på læben. Plakaten indeholder nemlig sjove direkte oversættelser af danske talemåder som ”The field of Lars Diarrhea” og ”Go Cucumber”.

17. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Har du altid drømt om at flyve som en fugl? Selvom du nok aldrig selv får vinger, så kan du komme tæt på med en tur i svæveflyver. Her er ingen motorlarm, så man svæver lydløst rundt i luften, mens man kan nyde den smukke udsigt. Det er et genialt ønske til konfirmation.

18. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Hvis du godt kan lide at få personlige gaver, som virkelig betyder noget, så bør du ønske dig en fotocollage i konfirmationsgave. Så kan din mor, bedste ven eller søskende samle de mest mindeværdige billeder af dig i en skøn collage, som kan pynte på værelset og give et smil på læben.

19. Solbriller

Pris: 899 kr.
Har du svært ved at finde ud af, hvad du egentlig gerne vil have i gave til konfirmation? Hvis du ikke kan lide at få solen i øjnene, eller bare gerne vil se lidt smart ud, så vil du helt sikkert blive glad for at få et par lækre solbriller.

20. Bodyflight i Vindtunnel

Pris: 445 kr.
Det er de færreste, der får lov at rejse ud i rummet i deres levetid. Hvis du drømmer om at blive astronaut, kan du få en smagsprøve med en Bodyflight i vindtunnel. Her mærker man vægtløsheden og kan udforske luftrummet på en helt ny måde. Det er et skønt konfirmationsønske.

21. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.
Udfold din indre klatretøs (eller -fyr) med en tur til Go High Klatrepark. Det er ikke en oplevelse for dem, der har højdeskræk, da man klatrer rundt i op til 28 meters højde. Så hvis du har mod på en vild oplevelse, er det et helt perfekt ønske til konfirmation.

22. Kjole

Pris: 300 kr.
En kjole er et skønt konfirmationsønske til hende. Hos Lykke by Lykke finder du et stort udvalg af kjoler for enhver smag, så du kan med garanti finde en, der vil passe perfekt til dig – uanet om du er til blonder og blomster, glimmer, pangfarver eller noget helt minimalistisk.  

23. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Hvis du bor i nærheden af hovedstaden, bør du ønske dig en hyggelig sejltur med GoBoat København i konfirmationsgave. Det er en skøn oplevelse, hvor man sejler rundt på Københavns skønne kanaler, mens man kan nyde en lækker picnic og den smukke udsigt sammen med dem, man holder af. 

24. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.
Går din telefon altid død for strøm på de mest irriterende tidspunkter? Så er en GreyLime Power Owl lige det, du har brug for. Den smarte powerbank er nem at have med i tasken, så man altid har strøm på farten. Og så har den et unikt design, der gør den lidt sødere end andre powerbanks.

25. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Elsker du at game? Så vil du helt sikkert elske virtual reality endnu mere. Når man først har fået brillerne på, forsvinder man ind i en helt anden verden, og man smelter sammen med spillet. Det er en helt vildt sjov og anderledes oplevelse, som du sent vil glemme. Et herligt ønske til konfirmation.

26. Hårbånd

Pris: 40 kr.
Det kan være svært at finde på ønsker til sin konfirmation. Hvis du har langt hår, kan du med fordel ønske dig smukke hårbånd fra Pieces. De får håret af vejen, og så fås de i mange forskellige farver og designs, der vil passe til ethvert sæt tøj.

27. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Er du et vaskeægte sneakerhead? Så kan du gøre dine elskede sko skinnende rene med dette sneaker cleaning kit. Kittet indeholder rensevæske, børste og en guide til rengøring og brug af produkterne. Det er nemt at have med på farten, så man aldrig skal gå rundt i beskidte sko. En herlig konfirmationsgave.

28. Klatring København

Priser fra: 250 kr.
Ønsker du dig ikke materielle ting til din konfirmation? Hvis du kan lide at udfordre dig selv og bruge din krop, så er et gavekort til Klatring København et perfekt ønske til konfirmation. Her får du to timers klatring med instruktør, så du hurtigt kan blive en vaskeægte klatremester. 

29. Guitar

Pris: 499 kr.
Vil du gerne lære at spille guitar, eller drømmer du om at blive den nye Jimi Hendrix? Så bør du helt sikkert ønske dig en guitar i konfirmationsgave. Læs mere om valg af guitar her.

Hos Danguitar kan du finde guitarer og tilbehør til nybegyndere og Chateu-guitarer i ekstra god kvalitet til de mere erfarne guitarister. 

30. Ridning

Priser fra: 1.500 kr.
Ønsker du dig ikke materielle ting til din konfirmation? Hvis du gerne vil opleve noget nyt, så bør du ønske dig en ridetur i konfirmationsgave. Her kommer man på en skønridetur på godset hos Copenhagen Polo Club. Turen er både for nybegyndere og erfarne ryttere, så alle kan være med.

31. Toilettaske

Pris: 199 kr.
Er din toilettaske gammel og slidt? Så er det måske på tide at opgradere til noget mere stilet, som du kan få glæde af i mange år. Hos Fenomen finder du toilettasker til piger og drenge i mange forskellige designs, så du kan med garanti finde en, der vil falde i din smag.

32. Yogamåtte

Pris: 229 kr.
En yogamåtte er et skønt ønske til konfirmation for både drenge og piger. Måtterne kan bruges til mange forskellige slags træningsøvelser, men de giver særlig god støtte til de forskellige yogastillinger. Vælg en ensfarvet måtte, hvis du er den minimalistiske type, eller find en måtte med et smukt mønster på.

33. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
Drømmer du om at blive jagerpilot? Så bør du ønske dig et gavekort til en F16-simulator i konfirmationsgave, hvor du kan få en smagsprøve på at flyve et F16-fly. Du får grundig instruktion af en instruktør, og så er det ellers bare at give den gas og nyde oplevelsen.

34. Popcornmaskine

Pris: 449 kr.
Skab din egen hjemmebiograf med en popcornmaskine. Der er intet bedre end at invitere vennerne på en skøn film med lækre popcorn fra sin helt egen popcornmaskine. Der er garanti for perfekte popcorn hver gang, og så pynter maskinen flot på værelset. Det er en sjov og anderledes konfirmationsgave.

35. Fiskeudstyr

Pris: Afhængig Af Udstyr
Elsker du at fiske? Så er fiskeudstyr det perfekte ønske til konfirmation. Hos Fisk På Krogen finder du alt det, man skal bruge på en fisketur – alt fra fiskehjul, fiskestang og gennemløbere til waders og andet beklædning. Så er det bare at tage sine bedste venner under armen og komme afsted!

36. SACKit højtaler

Priser fra: 1.699 kr.
Elektronik er altid et hit hos de unge. SACKit tilbyder højtalere i et stilrent design og som egner sig til alle behov. Med Boom 150 kan du nemt tage feststemningen og lyden med til lejligheder, hvor musikken skal sparkes op til maks.

Konfirmationen Er En Stor Begivenhed

At blive konfirmeret er på alle måder en stor dage for de tusinder af unge mænd og kvinder, der hvert år træder ind i de voksnes rækker. Trods et stort frafald, så bliver langt de fleste unge i dagens Danmark konfirmeret, hvilket for mange handler om det ret trosmæssige. Men det er nok ikke nogen stor hemmelighed, at de fleste unge mennesker i dag er lidt mere spændte på festen end kirken. Det er jo noget der kun kommer til at ske én gang, så det er nok, også derfor at så mange stadig vælger kirken med. Simpelthen for at få så meget ud af dagen som muligt. 

Det er en dag, hvor der ikke må være nogen smalle steder, så uanset om det handler om maden, tøjet eller konfirmationsgaverne, så skal der være styr på tingene. Når familie og venner samles for at fejre en, så vil man gerne have at det bliver den perfekte dag. Især fordi det for mange er første gang man bliver fejret i så stor stil. Normalt er det jo kun den nærmest familie, der fejrer en, men til konfirmationen kommer den udvidede familie også. Så det er et oplagt tidspunkt at skrue en smule op for ønskerne.

Ideer Til Hvad Du Kan Ønske Dig I Konfirmationsgave

Som nævnt, så er penge det mest populære ønske til konfirmation. Det forstår man godt, da pengegaverne til en konfirmation ofte bliver ganske høje og på den måde får det unge menneske flere penge mellem hænderne en nogensinde før. Man skal dog være opmærksom på at de penge hurtigt kan forsvinde og blive brugt på sjov og ballade. Så måske er det en god ide at man tænker lidt mere over sine konfi ønsker, så man kan få mere ud af de penge, der gives for. Det kan f.eks. være at man drømmer om at få en ny computer eller måske en cykel. Hvis man ønsker sig dette i stedet for penge, så slipper man for at sløse pengene væk.

Mange unge er også begyndt at ønske sig rejser til f.eks. USA. Det er en af de ting, som naturligvis koster en masse penge, men hvis man får en masse penge i konfirmationsgave, så er det ikke spor umuligt at man kan spare sammen til det. Det kunne også være en ting som flere af gæsterne kan slå sig sammen om. Det er naturligvis ikke den mest praktiske gave, men på den anden side er det noget, der virkelig skaber gode minder om ens konfirmation.

Heldigvis er der en tendens til at de unge konfirmander begynder at ønske sig praktisk ting, som ikke bare løber ud i sandet. Cykler, elektronik, møbler og dets lige. Den slags ting sætter man pris på i længere tid og det er en sjovere gave at få på selve dagen end en kuvert med kontanter. Det er også blevet populært at oplevelser står på listen over konfirmation ønsker. Det kan f.eks. være en helikoptertur eller måske en tur i urban high roping. Der er masser af muligheder over hele landet og de står helt sikker på konfirmations ønsker top 10. Så hvis du går med et brændende ønske om en ganske særlig oplevelse, så er et gavekort til denne en ret god ide til konfirmationsønsker.

konfirmationsønsker

Praktiske Konfirmations Ønsker

Når man bliver konfirmeret, er det et tegn på, at man så småt er begyndt at træde ind i de voksnes rækker og derfor vil man naturligvis gerne vise at, man ikke længere bare er et barn. Det betyder også, at man i langt højere grad en tidligere begynder at ønske sig praktiske gaver. Med praktiske konfirmations ønsker menes der de gaver, som holder i lang tid og som rent faktisk har andre formål end bare sjov. Det kan f.eks. være møbler, en cykel eller måske noget andet, som man har brug for, men som man tidligere ikke ville have ønsket sig.

Hvis du skal give en praktisk gave til en konfirmand, så kan det anbefales at man tænker en smule fremad og måske giver gaver, som modtageren vil kunne få glæde af i mange år frem. Et flot ur, en computer til skolearbejdet eller noget helt tredje er populære emner, som altid bliver taget vel imod til en konfirmation.

konfirmations ønsker

Sjove Konfirmations Ønsker

Bare fordi man er ved at blive voksen skal det dog ikke betyde, at man er ved at blive gammel og kedelig. Faktisk skal der altid være plads til sjov og ballade, selvom man bliver fuldvoksen, så man kan sagtens komme med sjove konfirmations ønsker. Med sjove ønsker mener vi ting, som udelukkende købes fordi de er sjove og fornøjelige. Der behøver ikke være noget praktisk eller fornuftigt ved dem, for det handler altsammen om fornøjelsen. For konfirmander kan det f.eks. være sjove oplevelsesgaver, hvor de får mulighed for at slå sig løs. Det kunne f.eks. være Urban high roping eller en tur i en sportsvogn. Muligheder er der masser af og gaveavisen har naturligvis lige det du søger.

Så hvis du skal du opfylde sjove konfirmations ønsker er du kommet til det helt rette sted, for her kan du finde sjove konfirmationsgaver for både drenge og piger. Der er med andre ord noget for enhver smag.

ønsker til konfirmation

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: