Kør Formel 1: Lad Drengedrømmen Gå i Opfyldelse & Kør Selv En Formel 1 Bil

Kør Formel 1 og oplev hvordan det føles, når mange hundrede hestekræfter virkelig giver den et spark. Det er naturligvis en drengedrøm for del fleste, der går bare en smule op i sport, at sætte sig bag rattet i en vaskeægte Formel 1 bil. Men hedder man ikke Verstappen, Hamilton, Bottas eller Perez, så kan man nok godt skyde en hvid pind efter det. Eller det kunne man i hvert fald indtil nu.

Nu kan du selv komme til at kør en Formel 1 bil og opleve den fuldstændig fantastiske fornemmelse. Med et gavekort til Formel 1, kan du simpelthen gå legenderne i bedene og få dig en oplevelse, som du aldrig nogensinde glemmer igen. Så hvad venter du på? Der er flere muligheder når det kommer til at køre Formel 1, for man kan naturligvis vælge den billige løsning og den dyre løsning. Hvad dette indebærer, skal vi se nærmere på herunder.

Crazy Kør Selv Formel 1
Kør Formel 1 Sydfrankrig

Kør Formel 1 Sydfrankrig

Destination ikonSydfrankrig
Tid ikon 9¾ Timers Formel 1 Oplevelse Sydfrankrig
Tjek ikon Crazy Formel 1 Dag i Sydfrankrig
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Info ikon Læs Mere Om Kør Formel 1 Sydfrankrig
Pris ikon Priser Fra 17600,- Pr. Person

Vanvittigt - Kør En Formel 1 Bil

Formel 1 biler er noget, der for alle fartglade mennesker er forbundet med det ypperste overhovedet. Det er ikke alene den mest eksklusive motorsport af dem alle, men det er også nogle af de hurtigste og vildeste biler i hele verden, og nu kan du helt selv komme ud og køre i en af dem. Det er sandt nok, du kan helt selv komme til at køre en formel 1 bil og det er en oplevelse, der på alle måder er så unik og vild, som du forestiller dig. Det er ikke bare en sportsvogn eller noget i den retning. Det er en ægte formel 1 bil og når du giver speederen et spark, kan du for alvor mærke, hvordan 650 HK rykker dig tilbage i sædet og giver dig en fart fornemmelse, som du aldrig har kendt magen til. Så hvis du er interesseret i at prøve at køre en formel 1 bil, så er du kommet til det rette sted.

At køre en formel 1 bil er naturligvis ikke den billigste oplevelse, for det er en ganske fantastisk chance man får og bilen er kostbar. Men det er penge, der er givet godt ud, for man får aldrig nogensinde en køreoplevelse, der kommer bare i nærheden af at være lige så fed. Så se vores tilbud og overvej om du også vil prøve at køre en formel 1 bil. Vi kan garantere at du aldrig nogensinde glemmer den oplevelse igen og det er noget, der vil gøre dine venner og familiemedlemmer grønne af misundelse. Så hvad venter du på?

Kør En Formel 1 Bil

Formel 1 Kør Selv i Danmark

Nu lyder det måske fuldstændig fantastisk at tage en tur til Frankrig for at køre Formel 1, men det skal da ikke være nogen hemmelighed, at det måske er lige i overkanten for de fleste almindelige borgere. Men hvad nu hvis man kunne finde en Formel 1 oplevelse, hvor man selv kan komme ud og køre i Danmark? Det ville da være noget mere overkommeligt og det er heldigvis en oplevelse, som du sagtens kan finde her på siden. Med Formel 1 kør selv i Danmark kan du komme ud og køre rigtigt stærkt i en vaskeægte Formel 1 racer, der tidligere har deltage i VM-løb og Grand Prix verden over.

Det hele foregår over 10 timer, hvor man får en vidunderlig oplevelse. Man kommer ikke alene ud at køre i Formel 1 bil, men også sportsvogne som Lotus Elise og Porsche Boxter. Man bliver grundigt introduceret til banen og får alle de instrukser, som man behøver før man skal køre træningskørsel i de to sportsvogne. Det er for at man kan vænne sig til banen og den høje fart. Men det er dog stadig vand imod den oplevelse, der venter når du sætter dig til rette i en ægte fuldblods Formel 1 racer. Du får lov at køre hele 8 omgange i racerbilen og får bagefter overrakt en præmie.

Det er simpelthen det vildeste man kan komme til at opleve på en racerbane indenfor landets grænser. Så bestil din tid allerede i dag og snart kan du trykke speederen i bund på en ægte Formel 1 racerbil.

Formel 1 Kør Selv i Danmark

Formel 1 Rejser - Kør Selv i Sydfrankrig

Nu er det sikkert begyndt at krible lidt i hænder på dig og du kan sikkert ikke vente med, at få lov til at prøve en formel 1 bil. Men hvad ville du sige, hvis vi kunne tilbyde dig en oplevelse, der er mange gange vildere end noget du nogensinde vil kunne opleve herhjemme i Danmark? Hvad ville du sige, hvis du kunne komme til at køre i en Formel 1 bil på en racerbane i Sydfrankrig? Du vil nok mene at dette er en ren umulighed, men faktisk kan det blive virkelighed. Med vores Formel 1 rejser kør selv i Sydfrankrig kan du gå i legendernes fodspor.

Med oplevelsen får man grundig instruktion og lærer hele banen godt at kende. Derefter får man lov at køre 16 omgange i en F3 Opel-Lotus, der minder meget om en Formel 1 bil. Dette er dog kun opvarmningen og træning, før du skal stifte bekendtskab med det ypperste indenfor biler i hele verden. En vaskeægte Formel 1 bil. Det er oplevelsen for enhver, der har bare en smule interesse i Formel 1 og som altid har drømt om selv at prøve det. Det er drengedrømmen, der endelig bliver opfyldt.

I løbet af dagen vil man have rigeligt at tage sig til, når man kommer bag facaden på en racerbane. Se Video Control Room, Medical center og meget mere. Det er dog stadig kørslen i en ægte Formel 1 racer, der er dagens højdepunkt og når du først kommer bag rattet i bil, der har deltaget i flere legendariske løb, ja så er ens liv nået til et højdepunkt.

Formel 1 Rejser
Prøv Det Næstbedste

Hvis du gerne vil have oplevelsen af at kør i en Formel 1 bil, så kan man gode være forberedt på, at det kommer til at koste lidt. Det er trodsalt en maskine til mange millioner man sætter sig ind i. Men hvis man kan leve med noget, der er knap så vildt, så er en Formel 1 simulator en virkelig god løsning. For ganske få hundrede kroner kan man komme til at køre ræs i en realistisk Formel 1 simulator, der utroligt meget om den ægte vare. 

Der er flere muligheder rundt om i landet, men fælles for dem er, at man får en herlig oplevelse. Man hvis det skal være rigtigt vildt, så er der naturligvis ingen substitut for den øgte vare.

kør i en Formel 1 bil
Den Ægte Vare Er Bare Bedst

Kør selv Formel 1 og få en oplevelse, der vil gøre dine venner grønne af misundelse. Hvor mange kan prale af at havde siddet i en vaskeægte Formel 1 racer? Ikke mange. Men hvis du er villig til at betale hvad det koster, så kan du altså selv komme til at prøve det. Med Formel 1 rejser kør selv, kan man køre ned i Europa som eksempelvis Sydfrankrig, hvor man kan prøve at sidde bag rattet i en ægte Formel 1 bil. Det er noget man aldrig glemmer.

Efter en grundig introduktion og gennemgang af bilen, skal man ude og træne. Først og fremmest foregår denne i en Formel 1 simulator. Den praktiske træning foregår i biler som Lotus Elise eller Porsche Boxter, hvilket også er enormt fedt. Så ikke alene skal man køre Formel 1, men selve opvarmningen foregår i lækre sportsvogne. Så bliver det simpelthen ikke vildere. 

Når man så har gennemgået den grundige instruktion og træning i sportsvognen, så er det tid til at kom ud og kør Formel 1 bil. En vaskeægte Formel 1 bil, som dem man ser på tv. Det er måske svært at forstå, hvis man ikke har prøvet det, men der er intet i verden, der føles helt som dette. Fornemmelsen af at drøne rundt på en bane i en Formel 1 bil er simpelthen kulminationen af mange års drengedrømme og det er ikke en oplevelse, der skuffer.

Formel 1 bil
Kør Selv Formel 1: En Oplagt Adrenalin Gaveide

Det er bestemt ikke gratis at køre selv Formel 1, men hvis man virkelig elsker biler, så det er et absolut must. Hvis man kender en rigtig fartdjævel, som måske skal giftes eller har en rundt fødselsdag, så kan man med fordel give et gavekort til at køre Formel 1. Det er en gave for livet, og man kan være helt sikker på, at han aldrig glemmer det.

Hvis det er for dyrt, så kan man slå sig sammen med flere og givet det som en fælles gave. Det er den ultimative oplevelse, for enhver der elsker fart og Formel 1, så det er værd at overveje. Alternativt kan man give et gavekort til den noget billigere Formel 1 simulator, der bestemt heller ikke er kedeligt.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: