Kør Formel 1: Lad Drengedrømmen Gå i Opfyldelse & Kør Selv En Formel 1 Bil

Kør Formel 1 og oplev hvordan det føles, når mange hundrede hestekræfter virkelig giver den et spark. Det er naturligvis en drengedrøm for del fleste, der går bare en smule op i sport, at sætte sig bag rattet i en vaskeægte Formel 1 bil. Men hedder man ikke Vettel, Hamilton eller Ricciardo, så kan man nok godt skyde en hvid pind efter det. Eller det kunne man i hvert fald indtil nu.

Nu kan du selv komme til at kør en Formel 1 bil og opleve den fuldstændig fantastiske fornemmelse. Med et gavekort til Formel 1, kan du simpelthen gå legenderne i bedene og få dig en oplevelse, som du aldrig nogensinde glemmer igen. Så hvad venter du på? Der er flere muligheder når det kommer til at køre Formel 1, for man kan naturligvis vælge den billige løsning og den dyre løsning. Hvad dette indebærer, skal vi se nærmere på herunder.

Crazy Kør Selv Formel 1
Kør Formel 1 - Padborg Park

Kør Formel 1 Padborg

Destination ikonPadborg – Padborg Park
Tid ikon 9 Timers Formel 1 Oplevelse i Padborg
Tjek ikon 4 Hele Omgange i En Formel 1-Racerbil
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Info ikon Læs Mere Om Kør Formel 1 Padborg
Pris ikon Priser Fra 11925,- Pr. Person

Formel 1 Ultimativ

Formel 1 Ultimativ

Destination ikonPadborg – Padborg Park
Tid ikon 10 Timers Formel 1 Oplevelse i Padborg
Tjek ikon 8 Hele Omgange i En Formel 1-Racerbil
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Info ikon Læs Mere Om Kør Formel 1 Padborg
Pris ikon Priser Fra 15375,- Pr. Person

Kør Formel 1 - Sydfrankrig

Kør Formel 1 Sydfrankrig

Destination ikonSydfrankrig
Tid ikon 9¾ Timers Formel 1 Oplevelse Sydfrankrig
Tjek ikon Crazy Formel 1 Dag i Sydfrankrig
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Info ikon Læs Mere Om Kør Formel 1 Sydfrankrig
Pris ikon Priser Fra 17600,- Pr. Person

Kør Formel 1 - Padborg Park

Kør Formel 1 - Padborg Park

Padborg Park giver dig netop nu mulighed for at opfylde din største drengedrøm nemlig at køre i en formel 1 racerbil. Denne oplevelse byder på 9 timer med Formel 1. Du vil få træning i en Formel 1-simulator samt træning i Lotus Elise & Porsche Boxster. Derudover skal du nyde en god frokost & naturligviss vigtigst af alt køre 4 hele omgange i en formel 1 racerbil.
Priser fra 11925 DKK

Formel 1 Ultimativ

Formel 1 Ultimativ - Padborg Park

Priser fra 15375 DKK

Kør Formel 1 - Sydfrankrig

Kør Formel 1 - Sydfrankrig

Dette er vel nok den ultimative Formel 1 oplevelse. Dagen starter i Sydfrankrig kl. 07:45 & varer helt til kl. 17:30. Du vil blive påklædt i komplet F1 udstyr: hjelm, elefanthue, handsker, racing overall samt racing støvler, alt udstyr er FIA godkendt. Faktisk får du ikke blot lov til at køre i en F1 racerbil men lige ledes 2 x 8 laps i Opel-Lotus racere (F3). Men vigtigst af alt 4 laps i F1 racerbil.
Priser fra 17600 DKK

Prøv det næstbedste

Hvis du gerne vil have oplevelsen af at kør i en Formel 1 bil, så kan man gode være forberedt på, at det kommer til at koste lidt. Det er trodsalt en maskine til mange millioner man sætter sig ind i. Men hvis man kan leve med noget, der er knap så vildt, så er en Formel 1 simulator en virkelig god løsning. For ganske få hundrede kroner kan man komme til at køre ræs i en realistisk Formel 1 simulator, der utroligt meget om den ægte vare. 

Der er flere muligheder rundt om i landet, men fælles for dem er, at man får en herlig oplevelse. Man hvis det skal være rigtigt vildt, så er der naturligvis ingen substitut for den øgte vare.

kør formel 1
kør formel 1 bil

Den ægte vare er bare bedst

Kør selv Formel 1 og få en oplevelse, der vil gøre dine venner grønne af misundelse. Hvor mange kan prale af at havde siddet i en vaskeægte Formel 1 racer? Ikke mange. Men hvis du er villig til at betale hvad det koster, så kan du altså selv komme til at prøve det. Med Formel 1 rejser kør selv, kan man køre ned i Europa til enten Padborg eller måske endda til Sydfrankrig, hvor man kan prøve at sidde bag rattet i en ægte Formel 1 bil. Det er noget man aldrig glemmer.

Efter en grundig introduktion og gennemgang af bilen, skal man ude og træne. Først og fremmest foregår denne i en Formel 1 simulator. Den praktiske træning foregår i biler som Lotus Elise eller Porsche Boxter, hvilket også er enormt fedt. Så ikke alene skal man køre Formel 1, men selve opvarmningen foregår i lækre sportsvogne. Så bliver det simpelthen ikke vildere. 

Når man så har gennemgået den grundige instruktion og træning i sportsvognen, så er det tid til at kom ud og kør Formel 1 bil. En vaskeægte Formel 1 bil, som dem man ser på tv. Det er måske svært at forstå, hvis man ikke har prøvet det, men der er intet i verden, der føles helt som dette. Fornemmelsen af at drøne rundt på en bane i en Formel 1 bil er simpelthen kulminationen af mange års drengedrømme og det er ikke en oplevelse, der skuffer.

kør en formel 1 bil
formel 1 rejser kør selv
En oplagt gaveide

Det er bestemt ikke gratis at køre selv Formel 1, men hvis man virkelig elsker biler, så det er et absolut must. Hvis man kender en rigtig fartdjævel, som måske skal giftes eller har en rundt fødselsdag, så kan man med fordel give et gavekort til at køre Formel 1. Det er en gave for livet, og man kan være helt sikker på, at han aldrig glemmer det.

Hvis det er for dyrt, så kan man slå sig sammen med flere og givet det som en fælles gave. Det er den ultimative oplevelse, for enhver der elsker fart og Formel 1, så det er værd at overveje. Alternativt kan man give et gavekort til den noget billigere Formel 1 simulator, der bestemt heller ikke er kedeligt.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1

Luk menu