Kør Ferrari På Bane Eller Landevej I Danmark

Kør Ferrari og få oplevelse som du aldrig nogensinde glemmer igen. Den italienske sportsvogn er bland de mest ikoniske biler i hele verden og enhver knægt har drømt om at komme bag rattet i en. Det er en sand fuldblodsbil, der kan trække fra det meste. Men det er desværre også en ting, som langt de færreste nogensinde kommer til at prøve. Men hvorfor skulle man lade sig begrænse? Har du lyst til at prøve en tur i en ægte Ferrari? Naturligvis har du det og nu har du en gylden mulighed for at prøve det. For under 1.000 kroner kan du komme bag rettet på en vaskeægte Ferrari og mærke fornemmelsen, når de mange hestekræfter arbejder. Du har aldrig oplevet den fornemmelse, som du mærker når du første gang trykker på speederen og den elegante sportsvogn glider afsted. Det er en drengedrøm der går i opfyldelse, når du sidder dig bag rattet.

Gaveavisen giver dig en helt unik mulighed for at prøve en Ferrari enten på bane, landevej eller som passager. Der er noget for enhver prisklasse og enhver lyst. Så vælg det gavekort, der passer til dig og glæd dig til en oplevelse, som du aldrig nogensinde glemmer igen. Der er en oplevelse, som du absolut ikke må snyde dig selv for.

Kør Ferrari På Landevej

Kør Ferrari På Landevej

Destination ikon Århus – København
Tid ikon 15-30-60 Minutter Afhængig Af Tilvalg
Tjek ikon Kør-Selv Oplevelse I Ferrari På Landevej
Personer ikon
1 Person Over 21 År Med B-Kørekort
Bil ikon Ferrari 458 Spider 570 HK 0-100 3,4 sek.
Instruktør ikon Grundig Instruktion + Instruktør I Bilen
Info ikon Vigtigt: Læs Mere Om Regler & Sikkerhed
Pris ikon Priser Fra 895,- Pr. Person

Kør Ferrari På Bane

Destination ikon Sjællandsringen – Jyllandsringen
Tid ikon 15 Minutter Bag Rettet I En Ferrari
Tjek ikon Kør-Selv Oplevelse I Ferrari På Bane
Personer ikon
1 Person Over 18 År Med B-Kørekort
Bil ikon Ferrari 458 Spider 570 HK 0-100 3,4 sek.
Instruktør ikon Grundig Instruktion + Instruktør I Bilen
Info ikon Vigtigt: Læs Mere Om Regler & Sikkerhed
Pris ikon Priser Fra 2.495,- Pr. Person

Co-Driver I Ferrari På Bane

Co-Driver I Ferrari På Bane

Destination ikon Sjællandsringen – Jyllandsringen
Tid ikon 15 Minutter Som Co-Driver i Ferrari
Tjek ikon Co-Driver Oplevelse I Ferrari På Bane
Personer ikon
1 Person Med Højde Til Et Passagersæde
Bil ikon Ferrari 458 Spider 570 HK 0-100 3,4 sek.
Instruktør ikon Instruktion + Instruktør Bag Rettet
Info ikon Vigtigt: Læs Mere Om Regler & Sikkerhed
Pris ikon Priser Fra 2.495,- Pr. Person

Kør Ferrari På Bane

Hvis du drømmer om at køre Ferrari på bane, har du fundet den helt rette hjemmeside. For ved at bestille dette gavekort får du lov at køre 4 omgange (15 minutter inklusiv indstigning & udstigning) på enten Sjællandsringen eller Jyllandsringen. Du får lov at køre i en Ferrari 458 SPIDER, 570 HK, 0-100 3,4 sek.
Priser fra 1995 DKK

Kør Ferrari På Landevej

Få et brag af en oplevelse ved at bestille et gavekort til enten 15, 30 eller 60 minutter bag rettet i en Ferrari på landevej. Det er ikke en hvilken som helst bil du får lov at sidde dig bag rettet i, der er nemlig tale om den hurtige Ferrari 458 SPIDER, 570 HK, 0-100 3,4 sek. Du vil få lov at køre på både landevej & motorvej.
Priser fra 895 DKK

Co-Driver I Ferrari På Bane

Sjællandsringen eller Jyllandsringen, ligger asfaldt til denne enestående oplevelse. For med dette gavekort i hånden får du lov til at være co-driver i en Ferrari på bane. Med en racerkører bag rattet, kan du roligt sætte dig godt tilrette & nyde lyden fra den store V8-motor med intet mindre end 570 hestekræfter. 
Priser fra 2495 DKK

Passager I Ferrari På Landevej

Bliv den lykkelige passager i en dansk indregistreret Ferrari 458 SPIDER, 570 HK, 0-100 3,4 sek. En yderst erfaren & kompetent chauffør af sportsbiler viser dig Ferrari 360 Spiders køreegenskaber. Lyd lyden fra den store motor med de mange hestekræfter, samt bilens enestående køreegenskaber på både landevej & motorvej.
Priser fra 895 DKK

Lamborghini VS Ferrari

For folk der elsker biler & i sær superbiler er der kun en ting der tæller nemlig hvilken bil er hurtigst. Der er særligt 2 biler som er kendt for at være utrolig hurtige & det er naturligvis en Lamborghini & Ferrari. Ved at bestille dette gavekort til Lamborghini VS Ferrari får du lov til selv at teste hvilken superbil der er hurtigst. Vælg mellem 2×15 minutter eller 2×30 minutter i Lamborghini & Ferrari. Gadekørsel på landevej & motorvej.
Priser fra 1599 DKK

Passager I Ferrari På Gade

Passager I Ferrari På Landevej

Destination ikon Århus – København
Tid ikon 15-30-60 Minutter Afhængig Af Tilvalg
Tjek ikon Passager Oplevelse I Ferrari På Landevej
Personer ikon 1 Person Med Højde Til Et Passagersæde

Bil ikon Ferrari 458 Spider 570 HK 0-100 3,4 sek.
Instruktør ikon Instruktion + Instruktør Bag Rettet
Info ikon Vigtigt: Læs Mere Om Regler & Sikkerhed
Pris ikon Priser Fra 895,- Pr. Person

Gaven Man Aldrig Glemmer

Hvis du kender en rigtig bilentusiast, så ved du nok også at kør en Ferrari hører til blandt de absolut største drømme. Med sine ikoniske former og smukke røde farve er en Ferrari indbegrebet af italiensk fuldblodsbil. Det mærker man også når kører den. Hvis du vil glæde en ægte bilelsker, så giver du dem et gavekort til en tur i Ferrari. 

Det er gaven som de aldrig nogensinde glemmer igen og de vil have dig at takke for det. Den oplevelse kan ikke beskrives med ord, da det er noget ganske særligt. Hvis du ikke tror os, så kør i en Ferrari og se om vi ikke taler sandt. Det er i sandhed den perfekte gave til enhver, der elsker biler og fart. Uanset om det er din far, bror eller måske en god ven, så vil de elske gaven og huske den for altid. Køb et gavekort til dig selv også, for så kan i nyde oplevelsen sammen. Den slags fælles minder er med til at knytte stærke bånd mellem to mennesker. Bånd der aldrig brydes.

kør ferrari

Bane Eller Landevej?

Når man først begynder at kigge på de forskellige gavekort til en kør Ferrari deal, så vil man opdage at udvalget er ret stort. Der er mange muligheder for at køre bilen selv eller blot være med som passager. Dertil kommer valget mellem bane eller landevej. Alle har deres fordele, som du kan se herunder. Vælg den deal, der passer bedst til dit temperament og ikke mindst pengepung. 

Kør Ferrari på bane og oplev, hvor mange hestekræfter den virkelig har. På en bane er man ikke underlagt de samme fartgrænser, som på de danske veje, så man kan kører stærkt. Man får lov at drøne rundt på en rigtig bane, hvor der er rig mulighed for at fornemme bilens potentiale. Ved din side sidder en instruktør, der skal sikre at du får den bedst mulige oplevelse med at kør en Ferrari på bane. Vær klar til at opleve den vanvittige acceleration, som presser dig tilbage i sædet og giver dig et sug i maven. En vaskeægte drengedrøm går i opfyldelse. 

Men hvis du ikke har lyst til at kør Ferrari på Jyllandsringen, så kan du også komme ud på landevejen. Det er en ganske unik deal, hvor man kommer ud i trafikken. Aldrig nogensinde vil man kunne glemme de misundelige blikke fra folk på gaden, for en Ferrari tiltrækker sig altid opmærksomhed. Naturligvis kan man ikke køre så stærkt som på banen, men til gengæld er man ude i den virkelig verden. 

Skulle man ikke ønske at køre bilen selv, så kan man kør Ferrari billigt ved at vælge en tur som co-driver. Der bliver man kørt rundt i bilen af en ægte racerkører, der forstår at tæmme den vilde hingst, som en Ferrari er. 

kør en ferrari
kør selv ferrari
En Oplevelse Alle Vil Elske

Uanset om du vil kør Ferrari Jylland eller kør en Ferrari på bane, så er der noget for dig hos Gaveavisen. Vi tilbyder en masse forskellige deals, så du kan kør Ferrari billigt og nemt. Det er en oplevelse som du stensikkert ikke glemmer, og som størstedelen af alle danskere drømmer om at prøve. 

Hvis du slet ikke kan få nok af lynhurtige biler, vil vi anbefale dig at kigge på oplevelserne kør Lamborghini samt kør Formel 1. Hvis du et typen der hellere vil køre rigtig om kap med gutterne, bør i bestille gavekort til kør djævleræs.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

/ 5. Bedømmelser:

Luk menu