Crazy Prøv At Køre Djævleræs i Jylland Eller På Sjælland

Kør djævleræs og gå de mange berømtheder i bedene, når du drøner ud af banen i en bil, der er specielt udvalg til den hårdhændede behandling. Det er adrenalin, det er benzin os og det er i høj grad masser af testosteron. Den perfekte drengerøvsoplevelse, som vil kunne få enhver voksen mand til at føle sig som en sand racerkører. 

Når først starten går, så er det ikke tid til snak og tomme floskler. Så er det ens evner bag rattet, der betyder noget. Så få en fed oplevelse på den originale Zulu Djævleræs bane, hvor du og dine kammerater én gang for alle kan se, hvem der er den vildeste fartdjævel. 

Gaveavisen er din leverandør af fede oplevelser, der er med til at skabe minder for livet. Djævleræs er ikke nogen undtagelse, for hvor tit får man lov at køre som en galning ude at få politiet på nakken? Ikke ligefrem hver dag. Men hvis du køber et gavekort til djævleræs, så kan du køre lige så tosset som du vil uden vrøvl. Så hvad venter du på.

Crazy Prøv Selv At Køre Djævleræs

Kør Djævleræs Jylland

Destination ikonNørager – Nysumbanen
Tid ikon 1 Times Djævleræs
Tjek ikon 12 Omgange På Nysumbanen
Personer ikon 1 Person Med Gyldigt B-Kørekort

Pris ikon Priser Fra 1199,- Pr. Person

Kør Djævleræs Sjælland

Destination ikonNæstved – Nisseringen
Tid ikon 1 Times Djævleræs
Tjek ikon 12 Omgange På Nisseringen 
Personer ikon 1 Person Med Gyldigt B-Kørekort

Pris ikon Priser Fra 1199,- Pr. Person

Kør Djævleræs På Nysumbanen

Destination ikon Nørager – Nysumbanen

Der er lagt op til rigtig mandehørm, ved at inviterer vennerne eller kollegaer med til kør djævleræs hos Motorsport i Jylland. Nysumbanen som i får adgang til at køre 6 omgange samt 6 omgange som Co-driver ligger i Nørager. Banen ligger på bedste vis op til spænding, høj fart, udfordringer & ikke mindst adrenalin.

Priser Fra 1199 DKK Pr. Person

Kør Djævleræs På Nisseringen

Destination ikon Næstved – Nisseringen

Kør djævleræs på Sjælland nærmere bestemt på Nisseringen som banen kaldes der ligger tæt på Næstved. Banen inbyder til sjov & spænding, grundet de mange sving & forhindringer, derudover er der naturligvis alle de andre biler som gør det ekstra udfordrende. Inviter venner eller kollegaer med til kør djævleræs.

Priser Fra 1199 DKK Pr. Person

Fuld Fart Over Feltet

Når du skal ud og køre djævleræs, så er det vigtigt at man er forberedt. Dette betyder at man skal være i det rette indset til at slå sine venner i et ærligt racerløb. Hvor alle kneb gælder. Der skal fart over feltet og masser af beskidte tricks på banen. Nøjagtigt som man ser det på tv. Så hvis man er en tøsedreng, så er det ikke djævleræs man skal dyrke, for det er bestemt ikke for sarte sjæle.

Men når det så er sagt, så skal man naturligvis ikke være bekymret for sikkerheden. Alle bilerne er ganske almindelige personbiler, som i et klassisk stockcar race, men det betyder ikke at de er kedelige. Tværtimod, så er det blevet klargjort til ræs, så man får mest muligt sjov ud af dem. Men det betyder også alle de lovpligtige sikkerhedsforanstaltninger er truffet, så du kan kør djævleræs på en sikker måde. 

Du kan altså helt roligt invitere dine bedste kammerater med ud og køre ræs. Men det kan også være et oplagt indslag til et familietur. I hvert fald for den ældre del af børneflokken. Man skal naturligvis have eller have haft kørekort for at kunne deltage i djævleræs. Men det sørger man naturligvis bare for at tjekke med sine venner inden man bestiller. 

Kør Djævleræs i Jylland

Der findes djævleræs i hele landet og en af de bedste baner er beliggende i Jylland. Fun Race i Viborg tilbyder dig en herlig oplevelse, hvor du for alvor kan komme ud og køre stærkt. Løvelbanen er en fantastisk spændende og rå bane, der giver rig mulighed for at drifte, ræse og meget mere. Man skiftes til at være chauffør, så man skal have en makker at køre med. Oplevelsen består af 12 omgange på banen, hvoraf man er co-driver på 6 af dem. Det er dog stadig en utroligt spændende oplevelse, så man skal ikke være bange for at kede sig. Har man købt oplevelsen sammen med venner bliver man naturligvis parret op med en man kender. Djævleræs Viborg er altså lige noget for dig, der er bosat i Jylland og gerne vil prøve Djævleræs.

Der er dog mange andre muligheder for at køre djævleræs i Jylland, for man kan også vælge at tage et kig forbi Nysumbanen, der er beliggende lidt nord for Hobro. Her får man mulighed for at køre djævleræs på selvsamme bane, hvor en række danske berømtheder slog sine folder i det populære Zulu Djævleræs. Det er en oplevelse, der er ikke så lidt spændende, selvom man naturligvis ikke får lov at race med campingvogne spændt bagpå eller køre virkelig råddent. Men der er stadig masser af sjov og ballade at finde, hvis man tager sin gode venner med en tur til Nysumbanen.

Jylland er bare stedet, hvis man vil køre førsteklasses djævleræs og selvom der findes herlige baner andre steder i landet, så bliver det bare ikke bedre end de jyske baner. Så hvis du vil prøve det allerbedste indenfor djævleræs i Danmark, så går turen altså til Jylland.

Kør Djævleræs På Sjælland

Der findes naturligvis ikke kun Djævleræs Jylland, for der kan godt være lidt langt til Viborg, hvis man bor i København. Så hvis du gerne vil prøve Djævleræs Sjælland, så kan man tage til Nisseringe, der er beliggende i Næstved. Djælveræs Næstved er ejet af den professionelle racerkører Michael Nykjær. Så man går virkelig i en mesters fodspor, når man trykker speederen i bund på en af bilerne. Der bliver sørget for det rette udstyr og naturligvis en ordentlig instruktion. På den måde bliver man klar til at køre Djævleræs.

Nu fik de jyske baner naturligvis en masse ros og det er med rette, men det betyder ikke, at det ikke værd at besøge Nisseringen. Tværtimod, så er den en bane, der bliver bedre og bedre. Tag dine bedste venner med en tur til Næstved, når der er en fødselsdag der skal fejres eller måske en polterabend. Det kan naturligvis også bare anvendes som en sjov måde at tilbringe tid med venner på.

Uanset hvad anledningen er, så er djævleræs på Sjælland en rigtig fed oplevelse, som man ikke bør snyde sig selv for. Det er jo umuligt at køre stærkt i det indre København og motorvejene er altid plagede af kødannelse, så hvis man gerne vil have lov at køre stærkt, så er djævleræs næsten den eneste mulighed. Men hvilken mulighed! Det er uden tvivl noget af det sjoveste og mest drengerøvede du nogensinde har oplevet. Kort sagt, så tåler det ikke rigtigt nogen sammenligning. Book din tid hos Nisseringen i Næstved og snart kan du og dine kammerater træde speederen i bund og dyste om sejren i et vaskeægte Djævleræs.

Kør Selv Djævleræs

Nu er du helt sikkert begyndt at sidde en smule uroligt i stolen, ikke sandt? Du kan allerede lugte benzinen, høre lyden af motorer, der bliver presset og mærke den kilden i maven, man kun oplever, når man udsætter sig selv for noget ekstremt. Du vil selv ud og køre djævleræs og det er der ikke noget underligt ved. Lige siden vi så forskellige danske kendisser give den gas i Zulu Djævleræs, så har almindelige borgere ønsket at gøre det samme. Det er heldigvis ikke spor umuligt, for det er nemt og overraskende billigt at komme ud og køre djævleræs.

Djævleræs som oplevelse har naturligvis Zulu Djævleræs at takke for sin popularitet og derfor forsøger arrangørerne at gøre oplevelsen som autentisk som overhovedet muligt. Man får med andre ord lov at køre stærkt i gamle slidte biler, der bare tigger om at blive kørt hårdt og brutalt. Det er vanvittigt sjovt at prøve sammen med en flok kammerater, så hvis du er er det mindste interesseret i biler og fart, så skal i prøve djævleræs. Det er en perfekt aktivitet til en polterabend eller måske en rund fødselsdag. Husk blot på, at det ikke er tilladt at køre djævleræs i beruset tilstand.

Med den stigende popularitet er djævleræs blevet meget mere en et par skrammelkasser på en gammel pløjemark. Det er blevet vaskeægte ræs med fart, spænding og masser af adrenalin. Så hvad venter du på? Book en tid på en af de herlige djævleræs baner og snart kan i jokke speederen i bund og mærke farten i hele kroppen.

Vælg Mellem Disse Djævleræs Baner

Hvis man skal ud og køre djævleræs, så er det naturligvis en forudsætning, at man har en bane at køre på, for ellers kan det meget hurtigt ende med en tur i brummen. Man kan måske få lov at kværne rundt på en pløjemark, hvis man kender en landmand, men det er bare ikke nær så sjovt som den ægte vare, og den ægte vare kan man nemt få. Der er nemlig rig mulighed for at finde et par gode racerbaner til djævleræs rundt om i landet. Uanset om du bor i Jylland eller på Sjælland, så kan du hurtigt finde frem til en bane, hvor man tilbyder djævleræs, så der er ingen grund til at nøjes med mindre.

VI har udvalgt et par af de bedste og mest populære baner i hele landet. Begge steder kan du være sikker på, at du får en fed oplevelse, for arrangørerne har sørget for alt. Lige fra faciliteter, en fed bane og naturligvis de herligste gamle biler til formålet. Du behøver med andre ord ikke selv lede efter et passende sted at køre djævleræs, for vi har fundet dem for dig. Banerne hedder Nisseringen og Nysumbanen.

Nisseringen Djævleræs

I smukke omgivelser i nærheden af Næstved finder man en racerbane, der er som skabt til djævleræs. Den hedder Nisseringen og har i årevis været stedet, hvor man afholder folkerace, rallycross og meget mere. Det er med andre ord en rigtig racerbane, der har alle de faciliteter, som man forventer. Der er cafeteria, bad og opholdsrum, så man kan slappe af mellem de vilde heat.

Nisseringen er altså det perfekte valg for dig, der bor på Sjælland og gerne vil prøve kræfter med ægte djævleræs. Du får naturligvis udleveret udstyr såsom hjelm, nakkekrave og lignende, så du skal bare møde op med godt humør og en flok gode kammerater.

Nysumbanen Djævleræs

Hvis du synes at Nysumbanen nær Hobro i Nordjylland virker bekendt, så er det fordi, der er her Zulu Djævleræs fandt sted. Det er en legendarisk racerbane, hvor der afholdes alverdens spændende racerløb. Nærved Nysumbanen finder man også Tom K Karting Arena, hvor man kan køre gokart.

Men djævleræs er den primære attraktion og hvis du vil prøve djævleræs, så er Nysumbanen det perfekte sted. Banen er indrettet på en ganske særlig måde, så tilskuere kan se det meste og aldrig keder sig. Det er en bane, de ri sin levetid har gennemgået omfattende ændringer, så det i dag er en af de absolut bedste baner i hele landet. Med andre ord, det perfekte sted at slippe sin fartdjævel løs. 

Den Perfekte Ide Til Polterabend Eller Firmaarrangement

Djævleræs er den perfekte gaveide, men det kan også være et perfekt indslag til en polterabend eller lignende arrangement. Hvis du er ansvarlig for en del af underholdningen, så tag vennerne med ud og køre ræs. Djævleræs pris er ikke så høj, så det er en oplevelse, hvor alle kan være med. Man skal naturligvis være ædru for at deltage, men hvis man starter tidligt ud, så går det nok.

Gaveavisen har lige det du søger når det kommer til djævleræs, så bestil et gavekort allerede i dag. Det er en oplevelse for livet, som du med garanti ikke kommer til at fortryde. Det er adrenalin og det er mandehørm.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: