Kør Djævleræs: Prøv Djævleræs I Jylland Eller På Sjælland

Kør djævleræs og gå de mange berømtheder i bedene, når du drøner ud af banen i en bil, der er specielt udvalg til den hårdhændede behandling. Det er adrenalin, det er benzin os og det er i høj grad masser af testosteron. Den perfekte drengerøvsoplevelse, som vil kunne få enhver voksen mand til at føle sig som en sand racerkører. 

Når først starten går, så er det ikke tid til snak og tomme floskler. Så er det ens evner bag rattet, der betyder noget. Så få en fed oplevelse på den originale Zulu Djævleræs bane, hvor du og dine kammerater én gang for alle kan se, hvem der er den vildeste fartdjævel. 

Gaveavisen er din leverandør af fede oplevelser, der er med til at skabe minder for livet. Djævleræs er ikke nogen undtagelse, for hvor tit får man lov at køre som en galning ude at få politiet på nakken? Ikke ligefrem hver dag. Men hvis du køber et gavekort til djævleræs, så kan du køre lige så tosset som du vil uden vrøvl. Så hvad venter du på.

Kør Djævleræs på Sjælland

Kør Djævleræs På Sjælland

Destination ikonNæstved – Nisseringen
Tid ikon 1 Times Djævleræs
Tjek ikon 12 Omgange På Nisseringen 
Personer ikon 1 Person Med Gyldigt B-Kørekort

Info ikon Læs Mere Om Kør Djævleræs
Pris ikon Priser Fra 1199,- Pr. Person

Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland

Kør Djævleræs I Jylland

Destination ikonNørager – Nysumbanen
Tid ikon 1 Times Djævleræs
Tjek ikon 12 Omgange På Nysumbanen
Personer ikon 1 Person Med Gyldigt B-Kørekort

Info ikon Læs Mere Om Kør Djævleræs
Pris ikon Priser Fra 1199,- Pr. Person

Kør Djævleræs På Sjælland

Kør djævleræs på Sjælland nærmere bestemt på Nisseringen som banen kaldes der ligger tæt på Næstved. Banen inbyder til sjov & spænding, grundet de mange sving & forhindringer, derudover er der naturligvis alle de andre biler som gør det ekstra udfordrende. Inviter venner eller kollegaer med til kør djævleræs.
Priser fra 1199 DKK

Kør Djævleræs Hos Motorsport I Jylland

Der er lagt op til rigtig mandehørm, ved at inviterer vennerne eller kollegaer med til kør djævleræs hos Motorsport i Jylland. Nysumbanen som i får adgang til at køre 6 omgange samt 6 omgange som Co-driver ligger i Nørager. Banen ligger på bedste vis op til spænding, høj fart, udfordringer & ikke mindst adrenalin.
Priser fra 1199 DKK

Fuld fart over feltet

Når du skal ud og køre djævleræs, så er det vigtigt at man er forberedt. Dette betyder at man skal være i det rette indset til at slå sine venner i et ærligt racerløb. Hvor alle kneb gælder. Der skal fart over feltet og masser af beskidte tricks på banen. Nøjagtigt som man ser det på tv. Så hvis man er en tøsedreng, så er det ikke djævleræs man skal dyrke, for det er bestemt ikke for sarte sjæle.

Men når det så er sagt, så skal man naturligvis ikke være bekymret for sikkerheden. Alle bilerne er ganske almindelige personbiler, som i et klassisk stockcar race, men det betyder ikke at de er kedelige. Tværtimod, så er det blevet klargjort til ræs, så man får mest muligt sjov ud af dem. Men det betyder også alle de lovpligtige sikkerhedsforanstaltninger er truffet, så du kan kør djævleræs på en sikker måde. 

Du kan altså helt roligt invitere dine bedste kammerater med ud og køre ræs. Men det kan også være et oplagt indslag til et familietur. I hvert fald for den ældre del af børneflokken. Man skal naturligvis have eller have haft kørekort for at kunne deltage i djævleræs. Men det sørger man naturligvis bare for at tjekke med sine venner inden man bestiller. 

kør djævleræs
djævleræs

Djævleræs i Jylland

Der findes djævleræs i hele landet og en af de bedste baner er beliggende i Jylland. Fun Race i Viborg tilbyder dig en herlig oplevelse, hvor du for alvor kan komme ud og køre stærkt. Løvelbanen er en fantastisk spændende og rå bane, der giver rig mulighed for at drifte, ræse og meget mere. Man skiftes til at være chauffør, så man skal have en makker at køre med. Oplevelsen består af 12 omgange på banen, hvoraf man er co-driver på 6 af dem. Det er dog stadig en utroligt spændende oplevelse, så man skal ikke være bange for at kede sig. Har man købt oplevelsen sammen med venner bliver man naturligvis parret op med en man kender. Djævleræs Viborg er altså lige noget for dig, der er bosat i Jylland og gerne vil prøve Djævleræs.

djævleræs jylland

Djævleræs på Sjælland

Der findes naturligvis ikke kun Djævleræs Jylland, for der kan godt være lidt langt til Viborg, hvis man bor i København. Så hvis du gerne vil prøve Djævleræs Sjælland, så kan man tage til Nisseringe, der er beliggende i Næstved. Djælveræs Næstved er ejet af den professionelle racerkører Michael Nykjær. Så man går virkelig i en mesters fodspor, når man trykker speederen i bund på en af bilerne. Der bliver sørget for det rette udstyr og naturligvis en ordentlig instruktion. På den måde bliver man klar til at køre Djævleræs.

djævleræs sjælland
Den perfekte ide til polterabend eller firmaarrangement

Djævleræs er den perfekte gaveide, men det kan også være et perfekt indslag til en polterabend eller lignende arrangement. Hvis du er ansvarlig for en del af underholdningen, så tag vennerne med ud og køre ræs. Djævleræs pris er ikke så høj, så det er en oplevelse, hvor alle kan være med. Man skal naturligvis være ædru for at deltage, men hvis man starter tidligt ud, så går det nok.

Gaveavisen har lige det du søger når det kommer til djævleræs, så bestil et gavekort allerede i dag. Det er en oplevelse for livet, som du med garanti ikke kommer til at fortryde. Det er adrenalin og det er mandehørm.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 8

Luk menu