Kreative & Personlige Gaver Til Kobberbryllup Som Parret Vil Elske

Kobberbryllup gave er aldrig nemt at komme på, for man vil naturligvis gerne vælge den perfekte gave. Det er vigtigt at det man giver som gave til kobberbryllup er noget, der får betydning for modtagerne. Ellers risikerer man bare at det er en gave, der bliver pakket væk og aldrig set igen. Altså skal en gave til kobberbryllup være en gave, der vil minde parret om den ganske særlige måde hvorpå de fejrede 12,5 års ægteskab. Så man skal være forberedt på at det kræver lidt omtanke. 

Der er mange, der giver de ”sikre” gaver, men det er aldrig specielt sjovt at give og man risikerer desuden at den bare bliver glemt igen. Hvis man kan så er personlige gaver det bedste, da det er de gaver man husker og som får mest værdi. Det handler blot om at man kender parret rigtigt godt og ved hvad de kan lide, for så kan man relativt nemt finde en perfekt personlige gave til dem. 

En oplevelsesgave er en rigtig god gave til et kobberbryllup, for det er noget, der lader parret skabe nye minder og disse minder vil de altid forbinde med deres kobberbryllup. Så hvis du sidder og tænker: ”Hvad giver man i gave til kobberbryllup?”, så har du en oplagt ide med en oplevelsesgave. Men hvilke oplevelser er så de bedste?

Jo det kommer helt an på det enkelte par, for måske er et weekendophold lige sagen for dem, men for andre vil det måske være noget vildere, såsom en tur i en Ferrari. Der skal man udnytte ens kendskab til parrets præferencer og smag, så man kan finde et helt rigtige.

Søde & Personlige Kobberbryllup Gaver

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Sikker Favorit

Spiritus

Trending Gaveide

Smuk Buket

1. Dialægt Citatplakat Forældre

Priser fra: 398 kr.
Leder du efter den perfekte kobberbryllup gave til mor og far? Så vil de helt sikkert elske disse fine plakater fra Dialægt. Det danske firma er kendt for sine sjove citatplakater, og dine forældre vil med garanti kunne nikke genkendende til citater som ”dengang far var dreng” og ”tag nu noget mere tøj på”.

2. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Hvad giver man i kobberbryllup gave til parret, der ikke ønsker sig noget? Et gavekort til Bridgewalking Lillebælt, selvfølgelig! Der er intet skønnere end at opleve noget sammen, og på denne herlige oplevelse kommer man helt op, hvor fuglene synger og kan nyde den fantastiske udsigt. Det er en helt uforglemmelig oplevelse.

3. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Det kan være svært at finde den perfekte gave til kobberbryllup, men en gavekurv er altid en sikker vinder. Vælg en smuk gavekasse med sødt og grønt, en kurv med god lakrids eller en hyggekurv med blomster og chokolade. De fine kasser er både en fryd for øjet og smagsløgene. 

4. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Hvis du gerne vil give en helt særlig kobberbryllup gave, så er denne personlige nøglering en herlig gaveidé. Skriv parrets initialer, deres bryllupsdag eller noget helt tredje på en smuk nøglering – det er både en praktisk måde at holde styr på sine nøgler og et fint minde at have med sig.

5. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Et kobberbryllup er en ganske særlig dag, som selvfølgelig skal fejres med stil. Med den fine Kay Bojesen fanebærer på bordet er hurtigt pyntet op til fest. Og så kan den altid stilles frem på bordet til børnefødselsdage og andre festlige lejligheder. Der altså en herlig gaveidé til kobberbryllup.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Glæd dine gode venner eller forældre med en skøn vinsmagning i gave til kobberbryllup. Det er både romantisk og lærerigt at være til en vinsmagning, hvor man får smagt en masse lækker vin og lærer mere om dens historie. Det er en perfekt gave til kobberbryllupsparret, der ikke ønsker sig noget.

7. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
En god bog er en herlig gave til alle, der nyder at slappe af med lidt spændende læsning. Er parret til hårrejsende krimier, romantiske kærlighedsromaner eller lærerige fagbøger? Uanset hvad kan du med sikkerhed finde en bog i gave til kobberbryllupsparret, som de vil få mange skønne stunder ud af.

8. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Efter 12,5 års ægteskab er det på tide at opleve noget helt fantastisk sammen. Giv kobberbryllupsparret luft under vingerne med en skøn ballonflyvning. Det er en kobberbryllup gave, som de sent vil glemme, og som de med sikkerhed vil sætte langt større pris på end en eller anden materiel ting.

9. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
En smuk buket er en klassisk kobberbryllup gave, som viser, at du ikke har glemt deres store dag. Der er mange forskellige buketter at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde en, der vil pynte flot i parrets hjem. Skriv et lille kort til, hvor du ønsker dem tillykke – det vil de med garanti sætte pris på.

10. Spiritus

Priser fra: 65 kr.
Vil du gerne give en fed kobberbryllupsgave, som parret faktisk vil få glæde af? Så bør du forkæle dem med en skøn flaske spiritus. Vælg en eksotisk rabarbergin, en flaske vodka formet som et dødningehoved eller måske en lækker whiskey. Hos barlife finder du spiritus for enhver smag, så der finder du nemt den perfekte flaske til kobberbryllupsparret.

11. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Leder du efter den perfekte kobberbryllup gave til parret, der holder af Mads & Monopolet? Så er denne bog en sikker vinder. Den er nemlig en samling af de vildeste, skøreste og mest kringlede dilemmaer, der er blevet sendt ind igennem tiderne. Der er altså lagt op til mange timers underholdning.

12. Garn & Strikkeudstyr

Priser fra: 36 kr.
Det er enormt moderne at strikke sit eget tøj. Hvis du leder efter en sjov og anderledes kobberbryllupsgave til det kreative par, så er garn og strikkeudstyr en skøn gaveidé. Hos Grønne Garner finder du fine strikkeopskrifter og lækkert garn i alle regnbuens farver. Så er det bare at finde strikkepindene frem og gå i gang.

13. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Vil du gerne give en kobberbryllup gave, hvor parret kan lave noget hyggeligt sammen? Så glæd dem med et herligt madkursus. Udover at give dem skøn kvalitetstid sammen, så får de også nye madkundskaber med hjem. Det er altså en perfekt gave til kobberbryllup, som helt sikkert vil falde i god jord.

14. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Denne museums plakat er en skøn kobberbryllup gave til parret, der gerne vil bringe stemningen fra et dejligt museum ind i stuen. Plakaterne indeholder alt fra smukke farver og former, fælles for alle plakaterne er dog at de alle er smukke og kreative.

15. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Kender du et kobberbryllupspar, der holder af en kold gin og tonic efter en lang dag? Så er en ginsmagning en oplagt kobberbryllup gave til dem. Her lærer man om de mange forskellige smagsvarianter og -kombinationer, mens man får lov at smage løs på den herlige drik og nyde hinandens selskab.

16. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Man går aldrig galt i byen med chokolade. Stort set alle elsker nemlig at sætte tænderne i den lille, søde dessert. Hos Bloomit finder du flere forskellige æsker med fyldt chokolade i højeste kvalitet, og så kan du supplere med en god øl eller en smuk blomst. En skøn kobberbryllup gave.

17. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Glæd kobberbryllupsparret, der ikke ønsker sig noget, med en skøn ølsmagning. Det er en perfekt gave, da parret både får kvalitetstid sammen, ny viden, og så får de selvfølgelig lov til at smage en masse lækker øl. Det er en herlig kobberbryllup gave, som de helt sikkert vil se tilbage på med et smil.

18. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Er du i tvivl om, hvad du skal give i kobberbryllup gave? Så giv dem en blød og lækker uldplaid. Der er intet skønnere end at pakke sig ind i en varm plaid på en kold vinteraften, mens man læser en god bog. Find en plaid i deres yndlingsfarve, og du går ikke helt galt i byen.

19. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Når man har været gift i 12,5 år, har man måske spist middag sammen på alle byens restauranter op til flere gange. Dinner In The Dark en perfekt kobberbryllup gave til parret, der gerne vil prøve noget nyt. Her spiser man nemlig middag i bælgravende mørke, hvilket er både sjovt og udfordrende. 

20. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Denne fugtgivende ansigtscreme fra Australian Bodycare er en oplagt kobberbryllup gave til kvinder, men mange mænd nyder også at forkæle sig selv med lækre produkter. Cremen gør den følsomme hud blød og smidig, og så indeholder den blandt andet tea tree oil, som er en naturlig ingrediens med helbredende virkning.

21. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Leder du efter den perfekte gave til kobberbryllup parret, der fortjener at blive forkælet til det yderste? Så er denne luksus ansigtsbehandling en skøn gaveidé. Man glemmer hurtigt hverdagens stress og jag, når man først har lagt sig på briksen. Der er massage og skønne produkter for alle pengene, så det kan kun blive en god oplevelse.

22. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Denne Kay Bojesen Abe er en populær gaveidé, fordi dens tidløse design gør, at den passer ind i stort set alle hjem. Det er en fin og stilfuld måde at pifte indretningen op på. Så hvis du leder efter en skøn gave til kobberbryllup parret, er det en perfekt idé.

23. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Leder du efter en skøn gave til parret, der har et helt særligt forhold til en bestemt by? Så er en fin byplakat en herlig måde at hylde byen på, som samtidigt pynter flot på væggen. Det er altså en perfekt kobberbryllup gave, som parret helt sikkert vil sætte pris på.

24. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Vil du gerne give en kobberbryllup gave, der er blød, behagelig og varm? Så er et lammeskind helt perfekt. Skindene fås i flere forskellige farver, så du kan nemt finde det, der passer bedst ind i parrets indretning. En fin gave til kobberbryllup, som parret med garanti vil få glæde af.

25. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Hvis du er på jagt efter en knivskarp gave til parret, der elsker at lave mad, så er disse japanske køkkenknive en perfekt gaveidé. Knivenes høje kvalitet gør det til en leg at snitte grønsager og skære kød, og deres smukke design gør dem ideelle at vise frem i køkkenet. En herlig kobberbryllup gave.

26. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Leder du efter en velsmagende gave til parret, der er helt vilde med chokolade? Så vil de med garanti blive glade for at få en lækker chokoladebrunch hos Peter Beier i kobberbryllup gave. Her kan de smage på alt fra chokoladedryppede jordbær og chokolade spread til hjemmebagt brød, mens de nyder hinandens selskab.

27. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
En fin citatplakat er en sød gave til kobberbryllup parret, der elsker sjove og skæve ting som bringer smil og glæde. Disse smukke citatplakater, vil pynte på væggen og samtidig give hjemmet et personligt præg.

28. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
Hoptimisten er en sød og sjov, lille figur, der er en populær pyntegenstand i mange danske hjem. Som kobberbryllup gave er det oplagt at give parret en brud og en brudgom, som kan markere, at de nu har været gift i 12,5 år. Det er en skøn gaveidé til kobberbryllup.

29. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Er på udkig efter en helt særlig gave til kobberbryllup parret, der fortjener at blive forkælet med en helt særlig gave? Så bør du glæde dem med en tredages miniferie på Comwell Hotels. De skønne hoteller ligger midt i naturen og tæt på kulturen, så der er lagt op til romantisk kvalitetstid, afslapning og eventyr.

30. Ægteskab Definition

Priser fra: 199 kr.
Denne fine plakat er en helt perfekt gave til kobberbryllup. Den beskriver ægteskabet på en sjov og anderledes måde, som helt sikkert vil få smilerynkerne frem. Plakaten kan fås i flere forskellige størrelser, og det er en skøn gave til kobberbryllupsparret, som de med garanti vil blive glade for.

31. Georg Jensen

Priser fra: 109 kr.
Hvis du er helt på bar bund, når det kommer til kobberbryllup gaver, går du ikke helt galt i byen med Georg Jensen. Det danske brand har en lang række skønne produkter med et smukt design og høj kvalitet. Glæd f.eks. parret med en fin kande, en lysestage eller et smukt sæt julepynt.

Hvad Giver Man I Gave Til Kobberbryllup?

Skulle du være så heldig at nogle af dine bekendte eller familiemedlemmer kan fejre kobberbryllup? Så har du helt sikkert stået med spørgsmålet, hvad giver man i gave til kobberbryllup. Dette er helt bestemt et rigtig godt spørgsmål som der desværre ikke rigtig findes et entydigt svar på, for hvad giver man enligt i gave til et kobberbryllup. Vi kan dog komme det hele lidt nærmere ved at udlægge nogle tips og tricks, for der er naturligvis nogle punkter som en god kobberbryllup gave skal leve op til. 

  • Gode gaver til kobberbryllup skal være personlige hvis du har en nær relation til parret.
  • Du kan vælge at gå den klassiske vej eksempelvis blomster & chokolade eller gå nye veje eksempelvis med oplevelser som kobberbryllupsgave.
  • Elegant indpakning og en lille buket blomster er altid et sikkert hit og får dig til at fremstå arrangeret i deres kobberbryllup.
  • Så er der blot påklædningen og det gode humør tilbage at huske, rigtig dejlig kobberbryllup fest!

Læs ligeledes om: Gaver til papirbryllup.

Hvad Giver Man I Gave Til Kobberbryllup

Kobberbryllup Gave Til Manden

Det er som udgangspunkt mest normalt at give en fælles gave til parret, men skulle du udelukkende have en relation med manden i forholdet kan det fint gå an udelukkende at give en kobberbryllup gave til manden og eventuelt en buket blomster til kvinden. Vi vil dog anbefale dig at have en form for kobberbryllup gave med til kvinden også da det ellers hurtigt kan sende et lidt uheldigt signal. 

Men hvad skal du så give af kobberbryllup gave til manden tænker du sikkert, og det kan vi da sagen forstå. For det er bestemt ikke hver dag man bliver inviteret til et kobberbryllup. Vi plejer at sige at et kobberbryllup er lidt i samme størrelsesorden som et bryllup, denne fingerregel er rigtig god at have når man skal ud at købe gaven til kobberbryllup. Der til skal du blot huske de gængse gave tips om at personlige kobberbryllup gaver er de bedste, samt at overraskende og anderledes kobberbryllup gaver bestemt også er værd at gå efter.

Kobberbryllup Gave Til Manden

Kobberbryllup Gave Til Kvinden

Hvis din gode veninde gennem mange år og hendes dejlige mand, nu kan fejre kobberbryllup er du naturligvis i den situation at du skal ud at have fundet en kobberbryllup gave til kvinden som du holdet meget af. Men hvad skal en kobberbryllup gave til kvinden kunne og skal man også huske at give en gave til manden i parforholdet? Til sidst nævnte vil vi blot svare ja naturligvis, det behøver dog ikke at være noget voldsomt, en god flaske vin, eller lidt chokolade kan sagtens gøre det.

Når snakken så falder på hvad du skal give i kobberbryllupsgave til hende, bliver det straks lidt svære men tænk et kobberbryllup i samme størrelsesorden som et bryllup. Festen er måske ikke helt den samme, men det er stadig en rigtig stor dag for parret. Derfor skal du naturligvis også finde en gave som symboliserer netop dette, tænk eventuelt tilbage til hvad du gav dem i bryllupsgave og ta’ inspiration her af.

Kobberbryllup Gave Til Kvinden

Kobberbryllup Gave Til Mor Og Far

Når ens forældre skal holde kobberbryllup, så vil man naturligvis gerne give dem den bedst mulige dag. Det betyder naturligvis også at man gerne vil give dem en virkelig god gave til kobberbryllup. Ens forældre er noget ganske særligt og de skal have det bedste man overhovedet kan give dem. Kobberbryllup gave til mor og far kan være alt lige fra en personlig og hjemmelavet gave til en oplevelsesgave.

Uanset hvad, så kan du være sikker på at dine forældre vil sætte pris på gaven, for alene tanken tæller, når det er fra ens børn. Så vær ikke bekymret, men tag det i ro og mag. En kobberbryllup gave til manden og kvinden, der har givet en livet skal være noget helt specielt, og det kan man nemt komme til at give. Se blot på det store udvalg her på siden og se om ikke der skulle være en god kobberbryllup gave, som vil passer perfekt til dine forældre.

Kobberbryllup Gave Til Mor Og Far

Romantisk Gave Til Kobberbryllup

Når man har været gift i 12,5 år, så er det tid til at fejre sit kobberbryllup og det er naturligvis altid en dejlig begivenhed. Det er noget man kan være stolt af og det er et smukt bevis på et pars kærlighed til hinanden. Men det er ikke nogen hemmelighed, at romantikken godt kan begynde at blive skubbet en smule i baggrunden efter så lang tid og derfor er det vigtigt, at man sørger for at holde den i live. Det kan man som parrets ven eller pårørende hjælpe lidt med ved at give en romantisk gave til kobberbryllup.

Det er nemt at finde en gave, der kan hjælpe parret med at genoplive romantikken. Gaveavisen har en masse gavekort, der passer perfekt til formålet. Giv dem f.eks. et lækkert gavekort til et romantisk weekendophold. Det skal nok kunne vække gnisten og er en perfekt romantisk gave til kobberbryllup.

Romantisk Gave Til Kobberbryllup

Gode Kobberbryllupsgaver Til Boligen

At være gift betyder naturligvis også, at man bor sammen og bygger en rede, hvor man forhåbentlig skal bo resten af ens liv. Det er noget, der kræver at man indretter sig og det kræver ydermere, at man har noget at indrette med. Naturligvis har man møbler og lidt nips, men ofte opdager man at man mangler lidt. Det er derfor altid en god ide at give gode kobberbryllupsgaver til boligen, så parret kan få nogle dejlige minder om dagen.

Der er naturligvis masser af gode kobberbryllupsgaver til boligen, så hvis du går på udkig i Gaveavisens udvalg, så skal du nok finde noget, der vil glæde det lykkelige par. Sørg for at finde noget, der passer til modtagernes smag eller i det mindste er så neutralt, at det vil passe ind alle steder. Det er altid en god ide at sætte sig lidt ind i hvad de kan lide.

Gode Kobberbryllupsgaver Til Boligen
Find Din Gave Til Kobberbryllup

De personlige gaver er som sagt de mest populære og derfor kan man med fordel fine noget, som man ved at parret vil sætte pris på. Måske har du rent faktisk fået en ønskeseddel, men helt ærligt, så er ønskesedler ikke særligt sjove, for hvor personlig kan en gave være, hvis man selv har bedt om den? Så overrask endelig parret med en gave, som de slet ikke har regnet med. Der er masser af gode gaver til kopperbryllup her på siden, så det er jo bare med at slå dig løs. Du vil helt sikker kunne finde noget, der vil blive velmodtaget hos parret. 

Når man køber en kobberbryllupsgave, så må man gerne give noget, som er en smule risikabelt og som udfordrer parret en smule. De må endelig ikke begynde at føle sig som et gammel ægtepar, for de har masser af gode år endnu. Så spændende og vilde oplevelsesgaver er et sandt hit, som vil give parret vidunderlige minder, og de vil i den grad huske på, hvem der gav gaven. Ikke fordi det skal handle om hvem der giver de bedste gaver til kobberbryllup, men man vil stadig gerne give en god gave til to mennesker man holder af.

Læs ligeledes om: Gaver til sølvbryllup, Gaver til guldbryllup & Gaver til diamantbryllup.

Kobberbryllup Gave

Hvad Bør Kobberbryllupsgaven Koste?

Det er altid lidt svært at afgøre, hvor meget man skal bruge på en gave og det gælder naturligvis også når det kommer til en kobberbryllupsgave. Så hvad bør kobberbryllupsgaven koste? Faktisk er det ikke så svært at finde ud af, når det kommer til stykket.

Overvej om kobberbryllupsparret er medlemmer af din nærmeste familie eller om det er fjerne slægtninge. Man giver altid for lidt ekstra til sine nærmeste, hvorimod det er noget mere symbolsk til dem, man ikke omgås så ofte. Dermed ikke sagt at man skal være nærig. Er du helt fortabt, så kan du spørge andre, hvor meget de giver for. Det kan være en god hjælp, der kan fungere som rettesnor. Uanset hvad du giver for, kan du finde masser af lækre gaver her hos Gaveavisen. Vi har noget til ethvert budget og for enhver smag, så det bliver ikke meget nemmere end det.

Hvad Bør Kobberbryllupsgaven Koste?

Kreative Eller Klassiske Kobberbryllupsgaver

Når man er blevet inviteret til et kobberbryllup, så ender man altid i det samme dilemma. For skal man købe kreative eller klassiske kobberbryllupsgaver? Der er ikke noget endegyldigt svar på dette spørgsmål, for det kommer helt og aldeles an på modtagerne. Men der er en tommelfingerregel, som man med fordel kan rette sig efter.

Hvis det et par som du kender rigtigt godt, der har inviteret, så er det altid velkomment med kreative kobberbryllupsgaver, for det er gaver, som egner sig bedst til nære venner. Du kan altså slå dig løs og finde på en gave, som passer perfekt til parret. Kombiner eventuelt den kreative gave med et lækker gavekort fra Gaveavisen. Der er masser at vælge imellem.

Er det et par, som du ikke er så nær, er det altid en sikker løsning at vælge de klassiske kobberbryllupsgaver. Gaver som er blevet givet i årevis og som altid bliver taget vel imod.

Kreative Eller Klassiske Kobberbryllupsgaver

Kobberbryllup Traditioner

Der er ingen tvivl om, at der er en del traditioner, der skal holdes i hævd, når det kommer til et kobberbryllup. Kobberbryllup traditioner omfatter bl.a. den smukke æresport, som man stiller op. Men der er meget mere at komme efter, hvilket naturligvis også gælder de gaver som man giver. Det er f.eks. blevet meget populært, at man forærer kobberbrudeparret en skulptur i kobber. Det er med til at symbolisere de 12,5 år, hvor de har stået last og brast om hinanden. Men der er naturligvis andre gode ideer end de traditionelle gaver. Se blot her hos Gaveavisen, hvor vi har en masse gode forslag.

Det kunne f.eks. være et gavekort til et romantisk ophold på et lækkert hotel. Eller måske et gavekort til en smagning, hvor de kan komme ud og prøve en masse lækker vin, whisky, gin eller øl. Mulighederne er mange og du kan altid finde det rette hos Gaveavisen.

FAQ om gaver til kobberbryllup

Hvor meget koster en gave til kobberbryllup?

En god gave til kobberbryllup koster 250-750 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde parret med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til parret.

Hvad er en god gave til kobberbryllup?

Der findes utrolig mange gode gaver til kobberbryllup, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til parrets interesser og måske endda også har stået på parrets ønskeliste.

Hvorfor give en gave til kobberbryllup?

Der er rigtig mange gode grunde til at give en gave til kobberbryllup, eksempelvis kunne det være at du har en nær relation til parret enten som nabo, nært stående familiemedlem eller noget helt tredje.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: