Klitmøller Surfing: Nyd Stemningen & De Udfordrende Bølger Til Cold Hawaii Surf

Klitmøller surfing er blevet et kæmpe hit og en turistattraktion ud over det sædvanlige. Den gamle fiskerby højt mod nord går nu under navnet Cold Hawaii. Byen er for alvor kommet på det internationale verdenskort som et sandt paradis for surfere. Dette ikke uden grund, for det til tider voldsomme Vesterhav, lever næsten altid perfekte bølger til surfere og de flotte sandklitter ligger smukt som små bakker ned til havet.

Er du fascineret eller betaget af surfing Klitmøller og kunne du tænke dig at opleve den fantastiske stemning, bølgerne og naturen? Så har du her en helt unik mulighed, for ved at bestille et gavekort til Klitmøller surfing nedenfor, er du sikret en skøn, sportslig oplevelse, men ligeledes en unik naturoplevelse. Klitmøller surf er for alle der har mod på udfordringer og oplevelser, om du er øvet eller fuldkommen amatør er du mere end velkommen til at deltage i surfing Klitmøller.

3 Fabelagtige Surfing Aktiviteter i Klitmøller
Klitmøller Surfing

Klitmøller Surfing

Destination ikonKlitmøller / Cold Hawaii – Westwind
Tid ikon 2 Timers Lærerig Instruktion Til Surfing
Tjek ikon Prøv Kræfter Med Boardet På Vandet
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 8 År
Info ikon Læs Mere Om Klitmøller Surfing
Pris ikon Priser Fra 349,- Pr. Person

Prøv SUP-surfing i Cold Hawaii

Klitmøller SUP-Surfing

Destination ikonKlitmøller / Cold Hawaii – Westwind
Tid ikon 2 Timers SUP-Surfing Undervisning
Tjek ikon Lær At SUP-Surfe På Fladt Vand
Personer ikon 1 Person Der Er Ingen Minimums Alder
Info ikon Læs Mere Om SUP-Surfing Klitmøller
Pris ikon Priser Fra 350,- Pr. Person

Prøv Windsurfing i Klitmøller

Klitmøller Windsurfing

Destination ikonKlitmøller / Cold Hawaii – Westwind
Tid ikon 3 Timers Instruktion Til Windsurfing
Tjek ikon Leje Af Alt Nødvendigt Udstyr i Høj Kvalitet
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 8 År
Info ikon Læs Mere Om Windsurfing Klitmøller
Pris ikon Priser Fra 375,- Pr. Person

Klitmøller Surfing

Klitmøller Surfing

Du har helt sikkert hørt om ø’en Hawaii, men du har måske endnu ikke hørt om Cold Hawaii i Klitmøller, trods de har opnået stor anerkendelse & international opmærksomhed. Klitmøller Surfing byder på 2 timer med grundlæggende instruktion til udstyr, strømforhold & sikkerhed samt lov til at prøve kræfter med boardet på vandet. Kunne du tænke dig at prøve kræfter med Klitmøller Surfing?
Priser fra 349 DKK

Prøv SUP-surfing i Cold Hawaii

Klitmøller SUP-Surfing

Priser fra 350 DKK

Prøv Windsurfing i Klitmøller

Klitmøller Windsurfing

Priser fra 375 DKK

Klitmøller surf en oplevelse for livet

Klitmøller surf, er på mange måder en unik oplevelse for livet. Der er lagt op til en super sjov oplevelse, i smukke naturskønne omgivelser i Klitmøller. Surf Klitmøller emmer af spænding, fart og udfordringer. Bølgerne er til tider store, vinden kraftig og vejret lidt ustadigt. Dette gør Cold Hawaii surf til noget helt særligt. Har du endnu ikke set videoer fra Cold Hawaii surf? Så bør du bestemt ikke snyde dig selv for dette, vi har lagt et par videoer i bunden af denne side som du med fordel kan nyde. Selv om det er koldt om vinteren er de seje surfere fra Klitmøller ude at surfe i snevejr. Dette er der kommet en utrolig flot video ud af, se den længere nede på siden.

klitmøller surfing
klitmøller surf
cold hawaii surf
surfing klitmøller
surfskole klitmøller

Cold Hawaii surf er for alle

Har du endnu din første gang på et surfboard til gode? Så vil det være oplagt at bestille et gavekort til Klitmøller surfing. Her er du nemlig i gode og ikke mindst sikre hænder. De mange professionelle instruktører er dybt passionerede omkring surfing, og vil gøre alt for at du får den bedst tænkelige oplevelse. At lære at surfe på egen hånd kan hurtigt blive op ad bakke, og kræver i hvert fald en række gode undervisnings videoer og artikler omkring hvordan man lære at surfe inden den sidder i skabet. Det er ikke fordi du bliver professionel surfer ved at møde op til denne undervisning i Cold Hawaii, men du vil helt sikkert lære en masse og få nogle gode timer i vandet.

Cold Hawaii Surf er bestemt også for mere øvet surfere! Har du tilbragt to uger på et surfboard langs den Australske østkyst, og derved er blevet en rigtig habil surfer. Så har tanken om denne surf lektion overhovedet er noget for dig måske skænket dig en tanke. Men her må vi blot sige at Cold Hawaii bestemt er for alle også øvet. Så kom og få finjusteret din teknik. De dygtige instruktøre vil helt sikkert kunne give dig et par tips eller to til hvordan du kan blive en endnu bedre surfer. Derudover skal man huske på at dette er en hel oplevelse at tage til Cold Hawaii surf.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0