Klitmøller Surfing: Nyd Stemningen & De Udfordrende Bølger Til Cold Hawaii Surf

Klitmøller surfing er blevet et kæmpe hit og en turistattraktion ud over det sædvanlige. Den gamle fiskerby højt mod nord går nu under navnet Cold Hawaii. Byen er for alvor kommet på det internationale verdenskort som et sandt paradis for surfere. Dette ikke uden grund, for det til tider voldsomme Vesterhav, lever næsten altid perfekte bølger til surfere og de flotte sandklitter ligger smukt som små bakker ned til havet.

Er du fascineret eller betaget af surfing Klitmøller og kunne du tænke dig at opleve den fantastiske stemning, bølgerne og naturen? Så har du her en helt unik mulighed, for ved at bestille et gavekort til Klitmøller surfing nedenfor, er du sikret en skøn, sportslig oplevelse, men ligeledes en unik naturoplevelse. Klitmøller surf er for alle der har mod på udfordringer og oplevelser, om du er øvet eller fuldkommen amatør er du mere end velkommen til at deltage i surfing Klitmøller.

3 Fabelagtige Surfing Aktiviteter i Klitmøller
Klitmøller Surfing

Klitmøller Surfing

Destination ikonKlitmøller / Cold Hawaii – Westwind
Tid ikon 2 Timers Lærerig Instruktion Til Surfing
Tjek ikon Prøv Kræfter Med Boardet På Vandet
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 8 År
Info ikon Læs Mere Om Klitmøller Surfing
Pris ikon Priser Fra 349,- Pr. Person

Prøv SUP-surfing i Cold Hawaii

Klitmøller SUP-Surfing

Destination ikonKlitmøller / Cold Hawaii – Westwind
Tid ikon 2 Timers SUP-Surfing Undervisning
Tjek ikon Lær At SUP-Surfe På Fladt Vand
Personer ikon 1 Person Der Er Ingen Minimums Alder
Info ikon Læs Mere Om SUP-Surfing Klitmøller
Pris ikon Priser Fra 350,- Pr. Person

Prøv Windsurfing i Klitmøller

Klitmøller Windsurfing

Destination ikonKlitmøller / Cold Hawaii – Westwind
Tid ikon 3 Timers Instruktion Til Windsurfing
Tjek ikon Leje Af Alt Nødvendigt Udstyr i Høj Kvalitet
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 8 År
Info ikon Læs Mere Om Windsurfing Klitmøller
Pris ikon Priser Fra 375,- Pr. Person

Klitmøller Surfing

Klitmøller Surfing

Du har helt sikkert hørt om ø’en Hawaii, men du har måske endnu ikke hørt om Cold Hawaii i Klitmøller, trods de har opnået stor anerkendelse & international opmærksomhed. Klitmøller Surfing byder på 2 timer med grundlæggende instruktion til udstyr, strømforhold & sikkerhed samt lov til at prøve kræfter med boardet på vandet. Kunne du tænke dig at prøve kræfter med Klitmøller Surfing?
Priser fra 349 DKK

Prøv SUP-surfing i Cold Hawaii

Klitmøller SUP-Surfing

Priser fra 350 DKK

Prøv Windsurfing i Klitmøller

Klitmøller Windsurfing

Priser fra 375 DKK

Prøv Surfing I Cold Hawaii

Hvis du skulle gå med et ønske om at prøve kræfter med surfing, så er du kommet til det helt rette sted. Gaveavisen har nemlig lige det du leder efter i form af gavekort til Cold Hawaii surfing oplevelser. Det er en helt unik og spændende mulighed for at prøve forskellige former for surfing i et af de bedste surfing-områder i hele Nordeuropa.

Surfing er en sjov hobby, der ikke alene lader dig komme i kontakt med naturen og de våde elementer, men du får også en helt fantastisk mulighed for at presse dig selv fysisk og mentalt. At surfe kræver at man kan bevare et køligt overblik og at man har styr på sin balance, for ellers kan man nemt få sig i kold dukkert i Vesterhavets bølger. Med andre ord er surfing i Cold Hawaii måske ikke for dem, der lider af vandskræk eller som er kuldskær, for der surfes hele året og jo vildere bølgerne er, des bedre bliver oplevelsen.

Så hvis du selv eller en du kender kunne få glæde af en tur ud i det kolde, så køb et gavekort til at prøv surfing i Cold Hawaii. Gaveavisen har alt hvad du behøver og det er en perfekt måde at komme godt i gang på. Et gavekort til surfing i Cold Hawaii er desuden en perfekt gaveide til manden der har alt og som normalt er svær at købe gaver til. Men med et gavekort til surfing kan han/hun få en virkelig spændende naturoplevelse, som stiller krav til både ens fysik og eventyrlyst. Kan man bede om meget mere?

cold hawaii surf

Sådan Lærer Du At Surfe

Hvad gør man hvis man er interesseret i surfing, men ikke har nogen anelse om hvordan man gør? Jo så sørg er man selvfølgelig for at lære det og nu er det utroligt nemt at komme i gang. Takket være Klitmøller surfskole i Cold Hawaii kan ud nu helt selv gennemgå kurser i forskellige former for surfing, så du kan komme godt i gang med sporten og vi kan godt love, at det bliver en fantastisk oplevelse.

Normalt ville man skulle rejse til udlandet for at lære, at surfe på den helt klassiske måde. Uden sejl, kite eller lignende. Det er den type surfing, som man ser på f.eks. Hawaii eller langs kysterne i Californien. Takket være de helt unikke vinde, som man finder i Cold Hawaii Klitmøller, kan man altså nu opleve dette herhjemme og det er altså uden sammenligning den fedeste form for surfing, der findes. Surfskolen lærer dig alt det som du skal bruge, for at kunne få mest muligt ud af de fede bølger og dit board.

På skolen bliver du instrueret af dygtigt og erfarne instruktører, der alle er entusiastiske surfere. Det betyder at de har helt tjek på hvordan man lærer fra sig og deres erfaringer er guld værd. For disse erfaringer komme ikke bare fra Cold Hawaii, men fra en række af de bedste surfsteder i hele verden. Så hvad venter du på? Bestil dit gavekort allerede i dag og lær hvordan man surfer. Det er ikke så svært som man skulle tro for naturligvis skal man bare deltage i denne oplevelse Klitmøller Surf. Du kommer ikke til at fortryde det.

surfskole klitmøller

Hvad Er Cold Hawaii?

Nu har vi nævnt Cold Hawaii en del gange efterhånden, men det kan jo godt være, at du sidder og tænker: ”Hvad er Cold Hawaii?”. Cold Hawaii er et kælenavn, som surfermiljøet har givet til en kyststrækning i Thy, der ligger mellem Agger i det sydlige og Hanstholm mod nord. På denne strækning kan man finde hele 31 forskellige steder, hvor man kan få en fed surfing oplevelse. Det dejlige hav og nogle helt unikke vindforhold gør, at området skulle minde om Hawaii, om end en noget koldere udgave. Deraf det charmerende navn Cold Hawaii.

Byen Klitmøller er blevet kendt som det danske surfer-Mekka, hvor surfere har valfartet til siden 80’erne og siden da har mange bosat sig i byen. Dette har gjort op med Klitmøllers gamle traditioner, der i over 400 år har været kendt for skudehandel med Norge. Nu er det surfernes by og det har gjort, at byen har gennemgået en spændende udvikling.

Hver eneste år afholdes en række forskellige stævner og konkurrencer indenfor forskellige surfing-discipliner. Faktisk har der siden 2010 været afholdt Cold Hawaii PWA World Cup i surfing, hvor 32 af de bedste surfere i verden deltager. Det er med andre ord store forhold, der virkelig har sat den lille jyske by på det internationale kort. Faktisk blev Hans Kongelig Højhed Kronprins Frederik i 2013 udnævnt til protektor for PWA World Cup i Cold Hawaii. Det er altså noget ganske særligt.

Uanset om man er interesseret i Wavesurfing, kitesurfing eller noget helt tredje, så Cold Hawaii og områderne omkring Klitmøller yderst velegnede og derfor er et det perfekt sted at lære at surfe.

Cold Hawaii

Cold Hawaii Surf Er For Alle

Har du endnu din første gang på et surfboard til gode? Så vil det være oplagt at bestille et gavekort til Klitmøller surfing. Her er du nemlig i gode og ikke mindst sikre hænder. De mange professionelle instruktører er dybt passionerede omkring surfing, og vil gøre alt for at du får den bedst tænkelige oplevelse. At lære at surfe på egen hånd kan hurtigt blive op ad bakke, og kræver i hvert fald en række gode undervisnings videoer og artikler omkring hvordan man lære at surfe inden den sidder i skabet. Det er ikke fordi du bliver professionel surfer ved at møde op til denne undervisning i Cold Hawaii, men du vil helt sikkert lære en masse og få nogle gode timer i vandet.

Cold Hawaii Surf er bestemt også for mere øvet surfere! Har du tilbragt to uger på et surfboard langs den Australske østkyst, og derved er blevet en rigtig habil surfer. Så har tanken om denne surf lektion overhovedet er noget for dig måske skænket dig en tanke. Men her må vi blot sige at Cold Hawaii bestemt er for alle også øvet. Så kom og få finjusteret din teknik. De dygtige instruktøre vil helt sikkert kunne give dig et par tips eller to til hvordan du kan blive en endnu bedre surfer. Derudover skal man huske på at dette er en hel oplevelse at tage til Cold Hawaii surf.

klitmøller surf
Klitmøller Surf En Sjov Oplevelse

Klitmøller surf, er på mange måder en unik oplevelse for livet. Der er lagt op til en super sjov oplevelse, i smukke naturskønne omgivelser i Klitmøller. Surf Klitmøller emmer af spænding, fart og udfordringer. Bølgerne er til tider store, vinden kraftig og vejret lidt ustadigt. Dette gør Cold Hawaii surf til noget helt særligt. Har du endnu ikke set videoer fra Cold Hawaii surf? Så bør du bestemt ikke snyde dig selv for dette, vi har lagt et par videoer i bunden af denne side som du med fordel kan nyde. Selv om det er koldt om vinteren er de seje surfere fra Klitmøller ude at surfe i snevejr. Dette er der kommet en utrolig flot video ud af, se den længere nede på siden.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: