Prøv Klatring København Hos Blocs & Walls På Refshaleøen

Klatring København er en fantastisk oplevelse, som ikke er virkelig sjovt og udfordrende, men som også vil appellere til unge såvel som gamle. Det er en oplevelse, der er markant anderledes en mange af de andre oplevelser, som man kan prøve rundt om i landet. Her er det ens egen råstyrke og teknik, der skal sikre at man kommer til tops og kan hæve armene i en velfortjent sejrsrus. Klatring er en aktivitet, der er så gammel som mennesket selv, men alligevel er der noget ved det, der bliver ved med at virke tillokkende. Så bestil tid til din egen klatretur og tag en god ven med. 

Mangler du en herlig gave, som virkelig vil få smilet frem hos modtageren, så er klatring i København lige det du går og leder efter. Det er overraskende billigt og så er det en af de oplevelser, der bliver mange gange sjovere hvis man er to. Refshaleøen klatre og aktivitetscenter Blocs and Walls står klar til at tage vel imod jer og give jer en enestående oplevelse, der kræver både styrke og teknik. Hvem af jer når først toppen af Nordeuropas største indendørs klatrevæg? Dig eller din ven. Find ud af det sammen og få et herligt minde.

Klatring København Hos Blocs & Walls
Klatring København

Klatring København

Destination ikonKøbenhavn – Blocs & Walls
Tid ikon 2 Timers Klatring Med En Instruktør
Tjek ikon Klatring På 5 & 15 Meter Høje Klatrevægge
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 5 År
Pris ikon Priser Fra 250,- Pr. Person

Klatring København

Destination ikon København – Blocs & Walls

Prøv klatring i København hos Blocs & Walls. Klatring er en fremragende far & børn aktivitet, uden at afskrive at det naturligvis også er en fremragende aktivitet for kvinder. Der er udfordringer nok når man vil helt til tops på klatrevægen hos Blocs & Walls på Refshaleøen i København.

Priser Fra 250 DKK Pr. Person

Blocs and Walls

Hvis man er interesseret i klatring og er så heldig at bo i nærheden af København, så bør man unde sig selv en tur forbi Blocs and walls, der er blandt de absolut bedste klatreoplevelser i hele landet. Her får man rig mulighed for at prøve kræfter og udfordre sig selv og sin krop på de mange forskellige klatrevægge. Men hvem er Blocs and walls egentlig?

Blocs and walls åbnede i 2013 og har siden da brilleret ved at tilbyde danskerne de bedste klatreoplevelser på markedet. De er medlem af Dansk Klatreforbund og UIAA (International Climbing and Mountaineering Federation). Det betyder at man altid kan regne med at der er styr på tingene. Sikkerheden er altid helt i top og tingene kontrolleres løbende for at sikre sikkerheden for alle. Dertil kommer de erfarne og dygtige instruktører, der med glæde lærer fra sig og sikrer, at man som kunde får den bedste oplevelse og lærer hvordan man klatrer på en optimal måde. Det er altså en sand fornøjelse at klatre hos Blocs and walls.

Selve hallen man klatrer i, er den største af sin art i hele Nordeuropa. Det hele er opført i de gamle B&W haller, der tidligere anvendtes til skibsværft. Der er altså rigeligt med plads og man kan hurtigt føle sig meget lille, hvilket blot er med til at gøre oplevelsen endnu sjovere.  

Så hvis du gerne vil udfordre sig selv en smule og ikke er bange for at komme på i højderne, så er Blocs and walls det helt rette for dig. Mærk adrenalinen i hele kroppen og lær de bedste teknikker, så du kan blive bedre til klatring.

Blocs and Walls

Indendørs Klatring København

Som man sikkert kan regne ud, så er der en verden til forskel når man skelner mellem indendørs klatring og udendørs klatring. Begge dele har deres fordele og ulemper, men der er ingen tvivl om at udendørs er noget mere udfordrende og kræver en erfaren klatrer. Der er ingen fabrikerede håndtag til at gøre det nemmere eller madrasser, hvis man falder. Så hvis man ikke er den store ekspert, så anbefales det, at man begynder med indendørs klatring. Men hvordan er det at klatre indendørs?

Svaret er egentligt ret enkelt. Det der nemlig fantastisk at klatre indendørs, da man i sikkerhed og under vejledning af dygtige instruktører kan lære alt om Bouldering, top-roping og lead climbing. Banerne er designet specifikt til at være udfordrende og sjove, men ikke mindst er de designede, så alle kan få det sjovt uanset ens niveau. Lær at klatre indendørs og se om ikke skulle være noget for dig. Så kan det jo være, at du en dag tager springet og prøver udendørs klatring. Uanset hvad er det sjovt og der er heldigvis masser af muligheder for de klatre glade med indendørs klatring København.  

Indendørs klatring er en fantastisk hobby, som man i den grad bør kaste sig ud i. Ikke alene er det virkelig sjovt, men det er også en hobby, der giver dig en stærkere og mere smidig krop. Hvem vil ikke gerne have det? Så hvis du gerne vil prøve indendørs klatring København, så kan du med fordel vælge et gavekort lige her hos Gaveavisen og komme afsted.

Indendørs Klatring København

Klatrevægge København

Når man skal ud at klatre, så vil man naturligvis gerne have det allerbedste og der får man altså, hvis man sørger for at købe et gavekort til klatring her hos Gaveavisen. Vi har alt hvad hjertet kunne begære og derfor kan du komme ud og klatre på de høje vægge hos f.eks. Blocs and walls. Det er din garanti for at du finder de bedste klatrevægge København overhovedet kan byde på og du bør på ingen måde snyde dig selv for denne oplevelse.

Man starter som regel med at klatre på de 5 meter høje vægge med madrasser under, så man ligesom får styr på teknikkerne. Det lyder måske ikke af alverden, men det er faktisk ganske højt, når man først hænger deroppe. Instruktørerne er med en hele vejen og sikrer, at man får styr på teknikken og klatrer på en ordentlig måde. Men når man så har fået styr på det, kan man komme til at klatre på de store klatrevægge der er hele 15 meter høje og hvor man bruger toprebsklatring. Det er de største i norden og hvis man ikke er ualmindelig sej, vil man helt sikker mærke flokke af sommerfugle kilde i maven.

Vi er meget stolte af at kunne tilbyde dig og dem du holder af muligheden for at prøve de største og bedste klatrebaner i landet. Blocs and walls står klar til at byde jer velkommen og her hos Gaveavisen kan du finde de bedste priser. Hvad mere kan man ønske sig?

klatrevægge københavn

Giv Dig Selv En Udfordring

Er du vild med at presse dig selv og føle at du virkelig lever, så er klatring Kbh lige det du går og leder efter. Det er fysisk hårdt, men det kræver lige så meget at man er strategisk og tænker sig grundigt om. Du kommer godt op i højderne og det gælder om at holde tungen lige i munden, hvis man ikke skal miste grebet og falde. Bare rolig, du er naturligvis spændt sikkert fast, så du kan ikke komme noget til.

Oplevelsen med klatring Refshaleøen varer i ca. 2 timer, hvoraf den første halve time foregår med et kursus. Her lærer du et par gode grundteknikker og bliver desuden sat ind hvordan dit udstyr virker. Derefter går det løs og man kan gå i krig med de rigtigt store klatrevægge, der kommer helt op i 15 meters højde. Det lyder måske ikke af så meget, men når man først hænger deroppe, så er der pludseligt meget langt ned. Det er dog det, der er med til at gøre det at klatre i København til noget helt særligt. 

Det er altså en virkelig herlig oplevelse, som man ikke bør snyde sig selv for, hvis man elsker en god udfordring. Det er ufarligt, men man får alligevel adrenalinen til at pumpe, hvilket giver en helt unik fornemmelse i hele kroppen. Blocs and Walls i København er altså din garanti for en herlig oplevelse, som du aldrig nogensinde kommer til at glemme igen.

klatre refshaleøen

Klatring Er For Hele Familien

At tage ud at klatre i København er en oplevelse, der ikke alene er for voksne. Børn kan også få en masse sjov ud af det, og faktisk vil man ofte se at børn er meget bedre end voksne til at klatre. Der er noget fascinerende ved at se børn kaste sig frygtløst op på klatrevæggen og kravle hurtigt mod toppen. Så tag hele familien med på en dejlig tur til Refshaleøen, hvor i kan komme ud og klatre sammen. Det er en oplevelse, der er både underholdende men også overraskende billig.

klatrevæg københavn
Klatring En Perfekt Gaveide

Når man skal give en gave til nogen som man holder af, så vil man jo gerne sikre sig, at det er noget ud over det sædvanlige. Det skal ikke bare være en æske chokolade eller måske en buket blomster. Nej det skal være en gave, som vil blive husket og som i kan snakke om i årevis. Det skal kort sagt være en gave, der bringer jer tættere sammen og som er med til at skabe gode minder for jer. Man skal heller ikke rende byen tynd for at finde et gavekort til klatrevæg København, for man kan ordne det hele online. Du kan altså ligge på sofaen og bestille den perfekte gave til en god ven. 

Klatrevægge København er oplagt som gaveide til alle, for det er en oplevelse, der kan nydes uanset alder og køn. Det hele foregår indendørs og man kan være ganske sikker på, at man får hele kroppen i brug. Gavekortet kan enten gives fysisk eller sendes via e-mail, så de kan få en dejlig overraskelse i indbakken. Dette gør det at klatre København til en herlig og udfordrende oplevelse, der stensikkert vil blive taget vel imod.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: