Klatring København / Refshaleøen: Prøv Kræfter Med Klatring i København Hos Blocs & Walls

Klatring København er en fantastisk oplevelse, som ikke er virkelig sjovt og udfordrende, men som også vil appellere til unge såvel som gamle. Det er en oplevelse, der er markant anderledes en mange af de andre oplevelser, som man kan prøve rundt om i landet. Her er det ens egen råstyrke og teknik, der skal sikre at man kommer til tops og kan hæve armene i en velfortjent sejrsrus. Klatring er en aktivitet, der er så gammel som mennesket selv, men alligevel er der noget ved det, der bliver ved med at virke tillokkende. Så bestil tid til din egen klatretur og tag en god ven med. 

Mangler du en herlig gave, som virkelig vil få smilet frem hos modtageren, så er klatring i København lige det du går og leder efter. Det er overraskende billigt og så er det en af de oplevelser, der bliver mange gange sjovere hvis man er to. Refshaleøen klatre og aktivitetscenter Blocs and Walls står klar til at tage vel imod jer og give jer en enestående oplevelse, der kræver både styrke og teknik. Hvem af jer når først toppen af Nordeuropas største indendørs klatrevæg? Dig eller din ven. Find ud af det sammen og få et herligt minde.

Klatring København Hos Blocs & Walls
Klatring København

Klatring København

Destination ikonKøbenhavn – Blocs & Walls
Tid ikon 2 Timers Klatring Med En Instruktør
Tjek ikon Klatring På 5 & 15 Meter Høje Klatrevægge
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 5 År
Info ikon Læs Mere Om Klatring København
Pris ikon Priser Fra 250,- Pr. Person

Klatring København

Klatring København Blocs & Walls

Prøv klatring i København hos Blocs & Walls. Klatring er en fremragende far & børn aktivitet, uden at afskrive at det naturligvis også er en fremragende aktivitet for kvinder. Der er udfordringer nok når man vil helt til tops på klatrevægen hos Blocs & Walls på Refshaleøen i København.
Priser fra 250 DKK

Giv dig selv en udfordring

Er du vild med at presse dig selv og føle at du virkelig lever, så er klatring Kbh lige det du går og leder efter. Det er fysisk hårdt, men det kræver lige så meget at man er strategisk og tænker sig grundigt om. Du kommer godt op i højderne og det gælder om at holde tungen lige i munden, hvis man ikke skal miste grebet og falde. Bare rolig, du er naturligvis spændt sikkert fast, så du kan ikke komme noget til.

Oplevelsen med klatring Refshaleøen varer i ca. 2 timer, hvoraf den første halve time foregår med et kursus. Her lærer du et par gode grundteknikker og bliver desuden sat ind hvordan dit udstyr virker. Derefter går det løs og man kan gå i krig med de rigtigt store klatrevægge, der kommer helt op i 15 meters højde. Det lyder måske ikke af så meget, men når man først hænger deroppe, så er der pludseligt meget langt ned. Det er dog det, der er med til at gøre det at klatre i København til noget helt særligt. 

Det er altså en virkelig herlig oplevelse, som man ikke bør snyde sig selv for, hvis man elsker en god udfordring. Det er ufarligt, men man får alligevel adrenalinen til at pumpe, hvilket giver en helt unik fornemmelse i hele kroppen. Blocs and Walls i København er altså din garanti for en herlig oplevelse, som du aldrig nogensinde kommer til at glemme igen.

klatrevægge københavn

Klatring er en perfekt gaveide

Når man skal give en gave til nogen som man holder af, så vil man jo gerne sikre sig, at det er noget ud over det sædvanlige. Det skal ikke bare være en æske chokolade eller måske en buket blomster. Nej det skal være en gave, som vil blive husket og som i kan snakke om i årevis. Det skal kort sagt være en gave, der bringer jer tættere sammen og som er med til at skabe gode minder for jer. Man skal heller ikke rende byen tynd for at finde et gavekort til klatrevæg København, for man kan ordne det hele online. Du kan altså ligge på sofaen og bestille den perfekte gave til en god ven. 

Klatrevægge København er oplagt som gaveide til alle, for det er en oplevelse, der kan nydes uanset alder og køn. Det hele foregår indendørs og man kan være ganske sikker på, at man får hele kroppen i brug. Gavekortet kan enten gives fysisk eller sendes via e-mail, så de kan få en dejlig overraskelse i indbakken. Dette gør det at klatre København til en herlig og udfordrende oplevelse, der stensikkert vil blive taget vel imod.

klatre refshaleøen
klatrevæg københavn
Klatring er for hele familien

At tage ud at klatre i København er en oplevelse, der ikke alene er for voksne. Børn kan også få en masse sjov ud af det, og faktisk vil man ofte se at børn er meget bedre end voksne til at klatre. Der er noget fascinerende ved at se børn kaste sig frygtløst op på klatrevæggen og kravle hurtigt mod toppen. Så tag hele familien med på en dejlig tur til Refshaleøen, hvor i kan komme ud og klatre sammen. Det er en oplevelse, der er både underholdende men også overraskende billig.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1