Kitesurfing kursus: STOR Guide Til Et Kitesurf Kursus Hos Amager Kiteskole i København

Kitesurfing kursus er en fed og spændende oplevelse for enhver, der elsker vand og fart. Det er en af de vildeste former for vandsport, hvor man kan opnå hastigheder på op til 100 km/t. Derudover kan man hoppe op til 10 meter op i luften og mærke vindens sus før man lander på vandet igen. Kitesurfing er på få år blevet en af de mest populære former for ekstremsport, så man skal være sikker på, at man overholde forskellige sikkerhedsforanstaltninger. Heldigvis kan man på et kitesurf kursus lære alt, hvad man behøver.

Det er en oplevelse som man sagtens kan nyde for sig selv, men som med de fleste ting i livet er det sjovere når man har godt selskab. Så tag en god ven eller et familiemedlem med på turen. Det vil give jer en herlig oplevelse som skaber gode minder og knytter jer tættere sammen.

Gaveavisen er stedet for dig, der leder efter de perfekte gaveideer til de mennesker i vores liv, der er svære at købe gaver til. Vi har nemlig et gigantisk udvalg af forskellige gaver, gavekort og dets lige, så man kan altid finde det helt perfekte. 

3 Aldeles Fremragende Kitesurfing Kurser
Kitesurfing Kursus København

Kitesurfing Kursus København

Destination ikonKøbenhavn – Amager Kiteskole
Tid ikon 2 Timers Kitesurfing Kursus i København
Tjek ikon Undervisning Af Certificeret Kitesurfinginstruktør
Personer ikon 1 Person Som Ønsker At Prøve Kitesurfing
Info ikon Læs Mere Om Dette Kitesurfing Kursus
Pris ikon Priser Fra 539,- Pr. Person

Kitesurfing Kursus Sjælland

Kitesurfing Kursus Sjælland

Destination ikonBrøndby / København – I Alt 3 Lokationer
Tid ikon 2-3 Timers Kitesurfing Kursus På Sjælland
Tjek ikon Lån Af Alt Udstyr Er Inkluderet i Prisen
Personer ikon 1 Person Som Ønsker At Prøve Kitesurfing
Info ikon Læs Mere Om Dette Kitesurfing Kursus
Pris ikon Priser Fra 699,- Pr. Person

Tandem Kitesurfing Kursus København

Tandem Kitesurfing Kursus

Destination ikonKøbenhavn – Tandemkite København
Tid ikon 1 Times Skønt Tandem Kitesurfing Kursus
Tjek ikon Kitesurfinginstruktør Med Fra Start Til Slut
Personer ikon 1 Person Som Ønsker At Prøve Kitesurfing
Info ikon Læs Mere Om Dette Kitesurfing Kursus
Pris ikon Priser Fra 690,- Pr. Person

Kitesurfing Kursus København

Kitesurfing Kursus København

Amager Kiteskole er arrangøren af dette kitesurfing kursus. Der er lagt op til nogle fantastisk timer på havet, men inden i når derud vil der være nogle indledende øvelser på land. Dette kitesurf kursus varer 2 timer & inkluderer leje af alt udstyr som det kræver af kitesurfe. Undervisning af en certificeret kitesurfinginstruktør.
Priser fra 539 DKK

Kitesurfing Kursus Sjælland

Kitesurfing Kursus Sjælland

Prøv et kursus i kitesurfing. Lær at holde dig overvande & styre den store drage samtidig ved at deltage i dette kitesurf kursus. Måske du er et født naturtalent til netop kitesurfing & vil straks fange teknikkerne & sejle 100 km/t, hoppe over 10 meter op i luften & bagefter lande helt blødt på vandet med boardet.
Priser fra 699 DKK

Tandem Kitesurfing Kursus København

Tandem Kitesurfing Kursus København

Tandem kitesurfing er en super mulighed til dig der gerne vil prøve kræfter med kitesurfing for første gang. Tandem kitesurfing giver dig nemlig mulighed for at komme ud på vandet sammen med en dygtig instruktør. Her vil du få en fornemmelse af hvordan man styrer den store drage, samt tips & tricks.
Priser fra 690 DKK

Prøv kitesurfing kursus og mærk adrenalinen pumpe

Det er ikke nødvendigt med nogen erfaring eller kendskab til hvordan man kitesurfer, for du er i trygge hænder hos de erfarne instruktører. Dette gør kitekursus til den perfekte oplevelse, hvor man bliver guidet gennem alle de basale teknikker, så man kan får en bedre forståelse for kitesurfing. 

Alle instruktørerne er dygtige kitesurfere, så du kan være helt sikker på, at de kan lede dig trygt ind i kitesurfingens verden. Man lærer først og fremmest at styre dragen, da dette er vigtigt for at kunne kitesurfe. Derefter kommer man ud på vandet, hvor man vil mærke vinden i håret, mens man suser henover overfladen. Det er en ganske fantastisk oplevelse

Du kan deltage i kitesurf kursus i hele landet, så det er nemt at finde et sted, hvor man kan prøve det. Det er hverken specielt svært at lære og ikke spor farligt, så man kan nemt komme i gang. Det er mange gange nemmere end mange tror, hvis man blot bliver instrueret grundigt. Så tag et kite kursus, hvor du kan prøve kræfter med en af de mest populære vandsportsgrene der findes. Kurserne er for alle aldersgrupper, så man skal ikke være bange for at man er for gammel.

kitekursus
kitesurfing kursus
kitesurf kursus

Gaveavisen har kitesurfing kurser til alle

Hvis du kender en, der godt kunne trænge til en tur ud på vandet, så køb et gavekort til kite kursus til dem. Der er en gave, der ikke alene er betænksom men i den grad også kreativ. Hvis du vil gøre gaven komplet, så kan du med fordel købe et kursus til dig selv, så i kan dele oplevelsen og få en masse fede minder. Måske får du endda lyst til at dyrke sporten mere seriøst, og så har du i hvert fald styr på grundprincipperne.

Efter en lang dag på vandet ud for København vil det være helt oplagt at nyde endnu et dejligt arrangement inde mit i København. Her vil vi særligt anbefale en ølsmagning København, vinsmagning København, ginsmagning København eller måske et rigtig hyggeligt baristakursus eler kaffekursus.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0