Personlige Gaver Til Færdiguddannet Kandidat + Søde Ideer Til Din Kandidatgave

Kandidatgave kommer man ikke udenom, hvis man kender en, der har slidt sig igennem 5 års hårde studier. Det er en præstation, som ikke er alle forundt og for dem, det lykkes for er det noget af det største de nogensinde kommer til at opleve. Flere og flere kandidater springer ud, efterhånden som tiden går og for mange af dem betyder det afslutningen på mange års skolegang. Nu er tiden inde til at få et job og komme videre med livet. Det er naturligvis noget, der skal fejret og det kræver naturligvis at man finder den perfekte gave til nyuddannet kandidat. Men hvad giver man egentlig i kandidat gave? 

Det er aldrig nemt at finde den perfekte gave til den nybagte kandidat, for folks ønsker er så forskellige, at man næsten famler sig frem i blinde. Heldigvis er vi her for at hjælpe dig med at finde frem til de bedste forslag til kandidatgave. Så kan du være helt sikker på, at gaven bliver vel taget imod. Først og fremmest skal du overveje, hvad kandidaten har mest brug for nu, hvor studietiden er forbi.

Søde & Personlige Kandidatgaver

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Sikker Favorit

Spiritus

Trending Gaveide

Luksus Brunch

1. Dialægt Citatplakat

Priser fra: 249 kr.
Når man har afsluttet fem års hårde studier, fortjener man i den grad et godt grin. Det kan den nyuddannede kandidat få med denne sjove citatplakat fra Dialægt. Plakaten indeholder direkte oversættelser af danske talemåder som ”Go cucumber” og ”Can we fart about the price?”. En perfekt kandidatgave til både mænd og kvinder.

2. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Shaping New Tomorrow bukser er en fed kandidatgave til ham, der går op i mode og komfort. Forkæl den nybagte kandidat med behagelige og stilfulde bukser i høj kvalitet. Bukserne har et klassisk look, så de aldrig går af mode. Dem vil han med garanti få glæde af i mange år.

3. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Smykker er en skudsikker kandidatgave til hende, for stort set alle kvinder elsker fine smykker. Hos Abelstedt smykker kan du vælge alt fra et par diamant øreringe til en smuk halskæde, som hun kan tage på til de kommende kandidat-fester. Det er en gave, hun helt sikkert vil blive glad for.

4. Garn & Strikkeudstyr

Priser fra: 36 kr.
Den nyuddannede kandidat fortjener at fordybe sig i noget andet end tunge bøger og videnskabelige artikler. Start et nyt kreativt projekt med garn og strikkeudstyr – så kan den unge mand eller kvinde strikke sin helt egen sweater eller hue. En skøn og hyggelig kandidat gave.

5. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Efter fem år med snuden begravet i tunge fagbøger, er det på tide at få læst noget helt andet. Hos saxo finder du skønlitteratur i alle genrer, så den nybagte kandidat kan koble af med en gyser, krimi eller romantisk komedie. Du kan også give en fagbog i kandidatgave til ham eller hende, der elsker sit fag.

6. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Når man endelig har afleveret sit speciale, er det på tide at springe ud i det ukendte og få de vildeste oplevelser. Giv den eventyrlystne et tandemspring i kandidatgave – man glemmer hurtigt tunge bøger og deadlines, når man svæver vægtløst rundt i luften og ser det smukkeste landskab udfolde sig under fødderne på en.

7. Spiritus

Priser fra: 65 kr.
Når specialet er afleveret, og fem års studier er afsluttet, så fortjener man at blive fejret med stil. Glæd den unge mand eller kvinde med en skøn flaske spiritus, som kan nydes sammen med vennerne med god samvittighed. En herlig kandidat gave, der markerer starten på et nyt kapitel.

8. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
Leder du efter en sød, lille kandidatgave, som vil pynte i lejligheden? Så er en hoptimist en herlig gaveidé til kandidaten. Den sjove figur fås i mange forskellige udgaver, så du kan finde en for enhver smag. Vælg f.eks. en Rooligan til ham eller hende, der elsker fodbold eller vælg en hunde-hoptimist til hundeelskeren.

9. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Et armbåndsur er en klassisk kandidatgave til både kvinder og mænd. Hos Nordgreen finder du smukke og luksuriøse ure i særdeles høj kvalitet, som er designet med omtanke for miljøet. Et armbåndsur fra Nordgreen er altså en skøn gaveidé til den unge mand eller kvinde, der går op i lækkert design og bæredygtighed.

10. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Når man har overstået fem års lange studier, skal det fejres med stil. Inviter den nyudklækkede kandidat på en helt særlig middag med Dinner In The Dark. Her får man nemlig serveret en lækker middag, som man spiser i bælgravende mørke. Det er en anderledes kandidatgave, som I ikke vil glemme lige foreløbigt.

11. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Den berømte Abe fra Kay Bojesen er en populær pyntegenstand, som man finder i mange danske hjem. Det er en skøn måde at pifte indretningen op på, da aben med sit tidløse design passer ind i mange forskellige indretningsstile. Glæd den unge mand eller kvinde med denne fine figur i kandidatgave.

12. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Den hårde studietid fyldt med skriveblokader og stress er endelig overstået – og det skal fejres! Denne fine tillykke buket er en skøn kandidatgave, der minder den nyuddannede mand eller kvinde om, at det er tid til at feste og slappe af. Skriv et kort til, og du kan være sikker på, at gaven vil falde i god jord. 

13. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Der er intet mere irriterende end et par høretelefoner, der er gået i hårdknude i lommen. Glæd derfor den nybagte kandidat med et par Apple AirPods. De fine høretelefoner er helt trådløse, så man aldrig mere skal kæmpe med dumme ledninger. Og så er de stemmestyrede, så det er nemt at skifte sang på farten.

14. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Når specialet er afleveret, er det på tide at blive rigtigt voksen og lære at lave lækker mad. Sig farvel til kopnudler og havregryn med disse skønne japanske køkkenknive. Knivenes høje kvalitet gør det til en leg at skære sig vej til et velsmagende måltid, som både venner og familie vil sætte pris på.

15. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
En veloverstået uddannelse skal fejres med stil. En smuk gavekurv er en skøn kandidat gave, som stort set alle vil elske at få. Her kan man få forkælet smagsløgene med lækre fyldte chokolader, skøn lakrids eller måske en god flaske vin. En oplagt gave til ham eller hende, der har alt.

16. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Leder du efter den perfekte kandidatgave til en, der elsker søde sager? Så er et flødebollekursus en skøn gaveidé til ham eller hende. På et flødebollekursus lærer man at lave lækre flødeboller fra bunden, og man får masser af smagsprøver undervejs. Så kan man imponere vennerne med hjemmelavede flødeboller til den næste fest.

17. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Når der skal fejres fødselsdag, specialeaflevering eller andre særlige lejligheder, skal den fine Kay Bojesen Fanebærer på bordet. For man fortjener at blive fejret med stil, når man med blod, sved og tårer endelig er blevet kandidat. Fanebæreren er designet af selveste Kay Bojesen i 1942, så der er kælet for selv de mindste detaljer. 

18. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Leder du efter en skøn gave til kandidaten, der holder af sin hjemby? Uanset om det er Aarhus, København eller Odense, så kan du finde en byplakat med netop den by, du leder efter. På plakaterne ser man byens allersmukkeste steder, så den unge mand eller kvinde helt sikkert hænge den på væggen med glæde.

19. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Hvis du kender en nyuddannet kandidat, der elsker at mærke pulsen stige, så er et gavekort til ”Kør Djævleræs” en oplagt kandidatgave til ham eller hende. På denne vilde oplevelse får man lov at køre 12 omgange på en racerbane, så der er altså fart og spænding for alle pengene.

20. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Efter fem års hårde studier er det på tide at komme helt ned i gear. Glæd den unge kvinde eller mand med en klassisk uldplaid i kandidatgave, og den vil både varme og pynte. Der er intet skønnere end at pakke sig ind i en varm uldplaid og læse en god bog eller se ens yndlingsfilm.

21. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Vil du gerne give en helt speciel kandidatgave til en, der fortjener en fuldstændigt uforglemmelig oplevelse? Så er en helikoptertur en helt perfekt gaveidé. Kom langt væk fra hverdagen med bøger og forelæsninger, og flyv højt op i himlen, hvor man kan nyde den smukke udsigt og mærke hjertet banke lidt hurtigere.

22. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
Mange unge tager sabbatår efter gymnasiet og rejser ud i verden med rygsæk. Men hvem siger, at man ikke kan gøre det samme, når man er færdig på universitetet? Glæd kandidaten med en fed backpacker rygsæk, så han eller hun kan drage på eventyr og få sit livs fedeste rejse. 

23. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Bogen ”Nogle gange skal man ødelægge den gode stemning” er en samling af de vildeste, sjoveste og bedste dilemmaer fra det populære radioprogram Mads & Monopolet. Giv bogen i kandidatgave til ham eller hende, der fortjener at sætte sig i sofaen og koble af med underholdende dilemmaer og kreative løsninger.

24. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Et lammeskind kan gøre selv den kedeligste spisebordsstol til en blød, behagelig og smuk kongetrone. Det er en perfekt kandidatgave, da man efter fem års hårde studier fortjener at sætte sig på det bløde skind og nyde en god film eller bog. Det er altså en skøn gave, som både er dekorativ og hyggelig.

25. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Når man har brugt hvad der føles som evigheder på at skrive speciale, fortjener man at tilbringe tid med en, man holder af. Giv et gavekort til cafébesøg for 2 i kandidatgave, så den nyuddannede mand eller kvinde kan nyde et lækkert måltid mad med sin kæreste eller bedste ven.

26. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Brunch er den geniale kombination af morgenmad og frokost, som stort set alle holder af. Der er nemlig intet bedre end at kunne sove længe og få en lækker brunch på sin yndlingscafé. Giv et gavekort til luksus brunch for 2 i kandidatgave, og så kan modtageren nyde et skønt måltid mad i godt selskab.

27. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Leder du efter den perfekte gave til kandidaten, som går op i indretning og design? Så er en fin plakat fra Citatplakat.dk en herlig gaveidé. Den danske virksomhed har nemlig et bredt udvalg af smukke plakater.

28. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Vil du gerne forkæle den nybagte kandidat med en helt særlig gave? Så er et skønt ophold på Ystad Saltsjöbad en helt perfekt gaveidé til hende eller ham. Spahotellet har de perfekte rammer for den ultimative selvforkælelse, hvor man kommer helt ned i gear og glemmer alt om tunge bøger og deadlines.

29. Parfume

Pris: 100 kr.
En velduftende parfume er en af de gaver, man sjældent går helt galt i byen med. Vælg modtagerens signaturduft, eller overrask med noget nyt og spændende – kun fantasien sætter grænser. Uanset hvad er en skøn parfume en herlig kandidatgave, som både unge kvinder og mænd med garanti vil blive glade for.

30. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
En luksus ansigtsbehandling er en oplagt gave til hende, men mange mænd nyder faktisk også at blive forkælet med ansigtsmassage og -behandling. Når man først har lagt sig på briksen, glemmer man hurtigt alt om eksamener, bøger og svære teorier. Man bliver fuldstændigt afslappet og går derfra med fornyet energi.

31. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Kay Bojesen figurer er en populær gaveidé, og det er der mange gode grunde til. De fine træfigurer har et tidløst design, så de passer ind i stort set alle hjem. Der er mange varianter at vælge imellem, så du kan både give den klassiske abe eller en trælimousine i kandidatgave.

32. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Giv kandidaten luft under vingerne med en uforglemmelig svæveflyvning. Det er en helt ubeskrivelig følelse at svæve lydløst rundt i luften, mens man kan se det smukke landskab udfolde sig. Så hvis du leder efter den perfekte kandidatgave til den eventyrlystne mand eller kvinde, så er en svæveflyvning en genial idé.

33. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Leder du efter en personlig kandidatgave til din bedste ven, veninde eller kæreste? Så er en fin fotocollage en oplagt gaveidé. Find de vildeste, sjoveste og flotteste billeder og sæt dem ind i en flot fotocollage. Det er et skønt minde om jeres venskab, som vil pynte flot på væggen.

34. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Når man har afleveret sit speciale, er det tid til at feste hele natten. Med en bluetooth højtaler er det nemt og hurtigt at sætte den bedste playliste på, og så er festen ellers sat i gang. Det er altså en fed kandidatgave, som både mænd og kvinder med garanti vil få meget glæde af.

35. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Det er på tide at få snuden op af bøgerne og komme ud på eventyr. Tag den nybagte kandidat med på et spændende og lærerigt undervandsjagt kursus. Som navnet indikerer, lærer man at fange fisk, mens man dykker rundt mellem vandmænd og tang. Det er en sjov og anderledes kandidatgave.

36. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Det kan være svært at finde den helt rette kandidatgave til ham eller hende, der har alt. Et mobilcover er en skøn gaveidé, da det er en af de ting, som stort set alle kan bruge. Så får man beskyttet og dekoreret sin dyrebare telefon på én og samme tid.

37. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Kender du en nybagt kandidat med benzin i blodet? Så er et gavekort til Kør Sportsvogn på Bane en herlig kandidatgave til ham eller hende. Vælg mellem den lynhurtige Audi R8 eller den knivskarpe Porsche 911 Turbo S, og så er det ellers bare at hamre speederen i bund og komme afsted. 

38. Solbriller

Pris: 899 kr.
Er du helt på bar bund, når det kommer til at finde den perfekte kandidatgave? Så går du ikke helt galt i byen med et par smarte solbriller. Watchfelt har et stort udvalg af solbriller i flere forskellige farver og designs, så du kan helt sikkert finde et par, som passer til kandidatens stil.

39. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Hvorfor købe et par nye sneakers, når man kan få sine gamle til skinne med et Sneaker Cleaning Kit? Kittet indeholder alt, man skal bruge til at få sine yndlings-sneakers til at blive så gode som nye. Det er altså en perfekt kandidatgave til ham eller hende, der holder af sine sko.

40. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Når man har afsluttet fem års studier, fortjener man at tilbringe tid sammen med dem, man holder af. Giv den nyklækkede kandidat et gavekort til tapas for 2, så han eller hun kan tilbringe noget tiltrængt kvalitetstid med sin kæreste eller bedste ven, mens de nyder et skønt måltid mad.

41. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Tag studiekammeraterne med på en herlig sejltur med GoBoat København. Nu hvor I har kæmpet med studierne i fem år, er det på tide at slappe af og nyde hinandens selskab. Sejlturen foregår på Københavns kanaler, hvor man kan nyde synet af vores smukke hovedstad fra en ny vinkel. En herlig kandidatgave.

Bor din gavemodtager ikke tæt på København, så har GoBoat også muligheder i Aalborg og Odense.

42. Kjole

Pris: 300 kr.
Er du på jagt efter den perfekte kandidatgave til hende? Så er en smuk kjole en skøn gaveidé. Når specialet langt om længe er afleveret, skal det fejres med masser af fester. Og så skal man selvfølgelig have den helt rette kjole til lejligheden, så man kan fejre sig selv og vennerne med stil.

Sådan Finder Du En God Kandidatgave

Hvis du er så heldig at kende en som snart er nyuddannet kandidat, så kan du roligt begynde at kigge dig om efter en god kandidatgave. For det er intet mindre end god stil lige at glæde en man har kær som netop er blevet færdiguddannet kandidat, med en glædelig kandidatgave. Men hvordan skal man dog bære sig af med at finde sådan en god kandidatgave tænker du helt sikker.

  • Start med at definere hvilken personlighed den nyuddannet kandidat har så du kan give en personlig kandidatgave.
  • Har kandidaten nævnt noget om ønsker eller ting som personen savner i sin hverdag?
  • Find ud fra disse informationer forslag til kandidatgaver ved at bruge vores gaveinspirations-liste ovenover.
  • Du kan ligeledes spørge nogle af kandidatens nærmeste hvad personen ønsker sig i kandidatgave.
kandidatgave

Gave Til Nyuddannet Kandidat

Det vil altid være noget helt specielt at blive nyuddannet kandidat, fordi det har krævet mange års dedikation til uddannelsen. Mange ting er helt sikkert blevet fravalgt for nu endelig at kunne kalde sig færdiguddannet kanditat og vise beviset fest med stort smil og højt humør. Derfor vil det da også være det mest naturlige i hele verden at glæde den personen med en gave til nyuddannet kandidat. Med andre ord det høre sig helt til og har i mange årtier været en fast tradition at venner, familie og kæreste glædeligt deler om sig med gaver til færdiguddannet kandidat. 

Der findes rigtig mange gode kandidatgaver derude så det er bare at holde øjne og øre åbne for gode input. Men der findes ligeledes tips og tricks til at finde de bedste gaver til nyuddannet kandidat, disse tips og tricks har vi faktisk skrevet ned ovenover så skulle du have brug for inspiration til at finde gode kandidatgaver kan du få dem der.

Læs ligeledes om: Gave til nyuddannet lærer.

gave til nyuddannet kandidat

Kandidatgave Til Ham

Hurra endelig blev han færdiguddannet kandidat, nu skal der fejres og festes i vilden sky og hvilken bedre måde at fejre på ved at glæde med en kandidatgave til ham. Festen og fejringen er naturligvis vigtig man hvad mere vigtig en en god kandidatgave som han sent vil glemme at han modtog? Men hvordan er det så lige at man finder gode kandidatgaver til ham, tænker du sikkert. For det er nok de færreste af os som ofte render rundt og køber kandidatgaver, derfor er det også de færreste som har en god ide om hvad man give i gave til kandidaten. 

Men heldigvis er der masser af hjælp og inspiration at finde her på siden, ja faktisk handler denne side udelukende om kandidatgaver. Så fortsæt endelig med at finde information samt gode kandidatgaver til ham ved at bruge vores liste ovenover som er fyldt med strålende kandidat gaveideer.

kandidatgave til ham

Kandidatgave Til Hende

Yes yes yes…. Hun er blevet nyuddannet kandidat, stort tillykke og højt humør. Sikke en fest der nu skal holdes, dejlig mad, god vin og måske en lille drink, omgivet af dejlige mennesker i form af venner og familie. Men absolut vigtigt af alt en helt og aldeles perfekt Kandidatgave til hende, skal der indkøbes. Så hvordan er det lige at man finder en sådan kandidatgave tænker du måske, hvilken gavetype er der her tale om og hvor pokker køber man sådanne kandidatgaver. 

Bare roligt alt dette har vi en masse viden om som vi utrolig gerne deler ud af til alle nysgerrige og interesseret så læs endelig med. Som du måske har lagt mærke til har vi ovenover lavet en lille guide til “sådan finder du en god kandidatgave”  denne guide holder også når du skal finde en kandidatgave til hende det er helt sikkert. Så læs endelig den og benyt dig af vores gaveinspirations-liste som du kan finde helt øverst på siden. Her har vi kreeret en fin liste fyldt med gode ideer til kandidatgaver.

Find ligeledes ideer til en dimissions gave til hende.

kandidatgave til hende

Fest Og Ballade

En af de ting, som rigtigt mange kandidatstuderende må give afkald på, er de vilde og spændende byture. De kan simpelthen ikke tillade sig at ligge tre dage med tømmermænd, mens specialet blot ligger og venter. Så en god kandidatgave til ham eller hende, der længe har måtte sige nej tak til fest er en bytur med alt hvad det indebærer. Man kan med fordel starte denne bytur med en sjov oplevelse, såsom en dejlig ølsmagning. Eller måske er det bedre med en lækker middag, så bunden kan blive lagt før det går løs i byen.

Uanset hvad, så er der masser af muligheder for festlige oplevelser, som vil fungere perfekte som gave til kandidat.

kandidat gave

Ud At Se Verden

En anden ting, som studerende sjældent har haft råd til, er rejser og ferier. Når man er på SU, ligger den slags bare ikke i kortene, men så må de jo bare drømme om den dag de bliver færdige. Hvis du vil forkæle en nybagt kandidat, så kan du med fordel give dem et gavekort til et hyggeligt weekendophold Tyskland eller måske Sverige. Der er måske ikke ligefrem en verdensomsejling, men det kan være en skøn afveksling fra studielivets begrænsninger. Det er altså en perfekt bachelor gave eller kandidatgave til hende eller ham, der bare trænger til at komme lidt væk fra det hele og se noget nyt.

forslag til kandidatgave
Afstressende Oplevelser

Hvis der er én ting som man kan være helt sikker på, så er det at en nyuddannet kandidat er træt og udmattet. At skrive speciale og forsvare det, er virkelig noget der trækker tænder ud, så mest af alt trænger de altså bare til hvile og afslapning. Heldigvis er der masser af oplevelser at vælge imellem, hvis man tænker: ”Hvad giver man i kandidatgave?”. Overalt i Danmark finder man hoteller og klinikker, hvor man kan få en lækker spadag for 2 eller sågar et wellness ophold. Det er oplagte gaver til kandidaten, da de kan komme væk fra hverdagen og få en masse dejlige oplevelser. Massage, spa og meget mere er på menuen og det er lige præcis det som man trænger allermest til når man har slidt med sit speciale i månedsvis. Så overvej dette som kandidatgave.

gave til kandidat

FAQ om kandidatgaver

Hvor meget koster en kandidatgave?

En god kandidatgave koster 250-750 kr. alt efter hvor nær en relation du har til kandidaten kan du vælge at give et højere eller lavere beløb i gave.

Hvad er en kandidatgave?

En kandidatgave er en gave som gives til personer som netop har færdiggjort deres kandidat hvilket er en akademisk grad som virkelig skal fejres at man har fået.

Hvornår giver man kandidatgaver?

Man giver kandidatgaver når personer har færdiggjort deres kandidat som oftest giver man gaven lige når personen har bestået sin sidste eksamen.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: