Alternative & Langt Mere Underholdende Kanalrundfarter i København

Kanalrundfart København er en oplevelse som man ikke må snyde sig selv for, da det er en ganske unik måde at opleve København på. Se det hele fra vandet og oplev byen som du aldrig har prøvet det før. Det er helt i byens ånd, da vandet altid har været livsåren i København. Alene navnet København betyder købmandshavnen. Dertil kommer den mangeårige tradition for den danske flåde i byen. 

Men det er ikke alt, for med en kanalrundfart får man også mulighed for at se en masse dele af byen fra et nyt perspektiv. Man skal altså blot læne sig tilbage og nyde turen, for der er naturligvis sørget for, at en havnerundfart kommer forbi de flotteste og mest populære seværdigheder. 

Så hvis du trænger til at prøve noget nyt, så er det altså ikke en hel dum måde at bruge et par timer på. Gaveavisen har altid en udvalg af de bedste kanalture, så du kan helt sikkert finde den, der passer til dine ønsker. Tag et kig og se om der er noget, som frister.

4 Fremragende Kanalrundfarter i København
Kanalrundfart I København Med Hey Captain

Kanalrundfart - Hey Captain

Destination ikonKøbenhavn – Hey Captain
Tid ikon 1 Times Sejltur i Københavns Havn

Tjek ikon 1 Glas Rosé, En Øl Eller En Sodavand
Personer ikon 1 Person Med Godt Humør
Info ikon Læs Mere Om Denne Kanalrundfart
Pris ikon Priser Fra 200,- Pr. Person

Kanalrundfart I En Flydende Spa Hos Copenhot

Kanalrundfart - CopenHot

Destination ikonKøbenhavn – CopenHot
Tid ikon 1½ Times Flydende Spa i København

Tjek ikon Mulighed For At Være 5 Personer i Spaen
Personer ikon 1-5 Personer i Flydende Spa
Info ikon Læs Mere Om Denne Kanalrundfart
Pris ikon Priser Fra 2200,- Pr. Person

GoBoat København

Kanalrundfart - GoBoat

Destination ikonKøbenhavn – GoBoat
Tid ikon 1-3 Timers Kaptajn i Egen GoBoat

Tjek ikon Båden Er Udstyret Med Picnicbord
Personer ikon 2-8 Personer i Samme GoBoat
Info ikon Læs Mere Om Denne Kanalrundfart
Pris ikon Priser Fra 499,- Pr. Person

Kanalrundfart i København med Stromma

Kanalrundfart - Stromma

Destination ikonKøbenhavn – Stromma
Tid ikon 1 Times Klassisk Kanalrundfart
Tjek ikon Fortællinger Om Alle Seværdighederne
Personer ikon 1 Person Som Ønsker At Opleve Kanalerne
Info ikon Læs Mere Om Denne Kanalrundfart
Pris ikon Priser Fra 95,- Pr. Person

Kanalrundfart I København Med Hele Familien

En havnerundfart i København er en oplagt ting, hvis man gerne vil have en hyggelig og afslappende udflugt med familien. Voksne såvel som børn vil elske at sejle roligt gennem hovedstaden og se de smukke bygninger. Det kan få selv de mest urolige børn til at sidde stille og nyde turen, så det er altså en aktivitet for alle. 

Kanalrundfart i København er noget af det smukkeste, da der både er de mange slotte at se, men også ting som Christianshavn og dets lige. Hvis man ikke bor nær København, så er det en oplagt måde at tilbringe nogle timer på og det er et must at se tingene fra vandet. Men selv når man er indbygger i byen kan man få stor glæde at af lege turist i København. Ofte får man øje på ting, som man aldrig har lagt mærke til før. 

kanalrundfart københavn

Sejl Alene Eller Sammen Med Andre

Der er mange forskellige muligheder når det kommer til at vælge en havnerundfart København. Man kan sejle sammen med andre interesserede i en stor båd. Her er det ikke en selv der bestemmer farten eller ruten, men det er en oplagt mulighed for at slappe af. Man skal ikke koncentrere sig om noget ud over at hygge sig sammen med de andre passagerer. Det betyder dog ingenlunde at det er kedeligt, for kaptajnen sørger naturligvis for at i kommer forbi alle de mest spændende steder. 

Men hvis man gerne selv vil være kaptajn og bestemme hvor turen går hen, så kan man med fordel leje en lille båd. Disse GoBoat kan man sejle hvor end man har lyst og dette giver en mulighed for at se lige hvad man har lyst til. Dette er også en god måde at holde picnic på, da man kan nyde sin medbragte mad ude midt på vandet. Der kan også blive tid til en lille dukkert i det rene vand i de københavnske kanaler. Kanalrundfart Nyhavn er altså lige noget for dem, der gerne vil styre tingene selv.

kanalrundfart

Bliv Kaptajn På Eget Skib

Hvis du har gået med drømmen om at blive kaptajn på eget skib, så er du kommet til det helt rette sted, for nu kan den drøm nemlig blive til virkelighed. Nu kan du nemlig leje din helt egen lille båd og sejle rundt i de Københavnske kanaler enten alene eller sammen men noget du holder af. Det er en oplagt mulighed for at tilbringe lidt kvalitetstid sammen med dejlige mennesker, samtidig med, at man får set København fra en lidt anden vinkel end normalt.

De små og smarte både er soldrevne, så man kan glæde sig over, at de er både lydsvage og miljømæssigt forsvarlige. Det er altså en sand win-win situation. Bådene kan sejle med en hastighed på ca. 3 knob og du behøver ikke nogen specielt tilladelse for at styre dem. Det er med andre ord det perfekte valg til de af jer, der gerne vil prøve at sejle, men som ikke nødvendigvis ønsker at skulle tage et certifikat til en rigtig motorbåd. GoBoat er for dig, der bare gerne vil sejle en stille tur i de københavnske kanaler sammen med gode venner.

Tag en picnickurv med og hold en lille skovtur ude midt på vandet. Det er super hyggeligt og sammen med ens bedste venner bliver det bare endnu bedre. Der er indbygget bord i båden, så er det altså gange oplagt at tage mad med. Så hvis du går med en lille søulk i maven, er det måske på tide at slippe ham fri. Tag ud og sejle i Københavns kanaler og husk endelig at hilse pænt på de andre ”kaptajner”. Det gør det hele lidt hyggeligere.

havnerundfart københavn
Giv En Havnerundfart I København Til En Du Holder Af

Kender du nogen, der holder af at sejle, så er et gavekort til en kanaltur København den oplagte ide. I kan sejle afsted sammen i en af de små både, som man kan leje. Eller i kan tage med de større både, hvor i ikke skal gøre andet end at læne sig tilbage og nyde turen. Nyhavn kanalrundfart er en herlig gaveide til alle, der sætter pris på en sejltur. Det er desuden en gave, der adskiller sig meget fra andre gaver, så det er stensikkert ikke noget modtageren forventer. Så overrask en du holder af med en kanalrundfart fra Fisketorvet. 

Hvis du ikke gider giver gavekort til wellness og cafebesøg for 2. Så kan du helt sikkert lokker smilet frem med en havnerundfart København. Du skal ikke bekymre dig om kanalrundfart pris, da det er en yderst overkommelig gave at give. Man kan altså finde noget for enhver pengepung og enhver smag med turbåde København.

Bestil Jeres Kanalrundfart Gennem GaveAvisen.dk

Når man søger efter den perfekte gave, så er Gaveavisen det helt rette sted. Vi har alt indenfor kanal rundfart København, så du kan finde lige det du leder efter. Uanset om det skal være i en af de større både eller i en lille privat båd. 

Havnerundfart KBH er altså en glimrende måde at lære vores skønne hovedstad bedre at kende på, uanset om man er bosat i byen eller kommer udefra.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: