Kagekursus Hygge & Samvær Af Høj Kvalitet

Vil du gerne på kagekursus og lære hvordan man laver lækre og flotte kager, der vil være selv Mette Blomsterberg værdige? Naturligvis vil du da gerne det og her på siden kan du finde et stort udvalg af forskellige kagekurser, hvor du kan lære lige netop det du allerhelst vil.

Kage er noget alle kan lide, men hvis man tager en tur ned til den lokale konditor, så skal man være heldig hvis man kommer af med mindre end 100 kroner. Det er altså ikke noget man gør hver eneste dag. Heldigvis kan man med et kagekursus selv lære at lave sine favoritkager, så de er mindst lige så gode som dem fra konditoren og måske endda bedre.

Macaronkursus Med Fransk Dessertkok

Der findes alverdens forskellige kagekurser, men fælles for de fleste er at de har specialiseret sig i en bestemt kage. Dette er ligeledes tilfældet for dette kagekursus i København, de har nemlig valgt at fokusere på de altid lækre macaron. Inviter din bedste veninde eller børn med til dette macaronkursus i København.
Priser fra 449 DKK

Cupcakekursus Hos Kagely

Kagely i Hadsten arrangere dette fantastiske cupcakekursus. Der er lagt op til en super hyggelig eftermiddag i skønt selvskab med din bedste veninde eller børn. Lad børnene lav de lækreste cupcakes med lige den pynt de synes imens du & din veninde kan være kreative & tale samtidig. Bestil billetter til dette kagekursus.
Priser fra 149 DKK

Kagekursus Hos Karoline Trier

Dette er et vaskeægte kagekursus arrangeret af Karoline Trier i København. Ved at deltage i dette kursus vil du lære en masse tips, tricks & teknikker undervejs. Dette er det perfekte kagekursus til dig der virkelig ønsker at lære nogle nye teknikker, men som samtidig ønsker en hyggelig dag med tid til snak.
Priser fra 1195 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Dette er som sådan ikke et kagekursus, men der imod et super hyggeligt flødebollekursus. Du vil altså ikke lære at bage verdens bedste kager, men derimod lave nogle lækre flødeboller. Det er et super hyggeligt arrangement, perfekt som venindetur samt familieaktivitet. Bestil dette flødebollekursus.
Priser fra 299 DKK

Flødebollekursus Hos Odense Chokoladehus

Odense Chokoladehus har en masse at byde på, blandt andet et hyggeligt & lærrerigt flødebollekursus. Et flødebollekursus er super hyggeligt for børn samt voksne, det er derfor et oplagt arrangement at inviterer sine børn med til. Men det er ligeledes en oplagt tøsetur for dig & din bedste veninde.
Priser fra 299 DKK

Chokoladekursus Med Fransk Chocolatier

Hvem elsker ikke at hygge & være kreativ? Alt dette får du ved at deltage i dette chokoladekursus med fransk chocolatier. Dette er et utrolig hyggeligt 2,5 timers arrangement som tager dig med helt ind i en verden af chokolade. Inviter din bedste veninde eller skønne børn med til dette chokoladekursus.
Priser fra 449 DKK

Chokoladekursus Hos Det Søde Liv

Endnu et skønt chokoladekursus som lærer dig at lave skønne chokolader. kurset varer 3 timer & tager dig sikkert med rundt i en verden af chokolade. Kurset byder blandt andet på instruktion i chokoladeteknikker samt fremstilling af forskellige chokolader både dyppede & støbte. Bestil billetter til dette chokoladekursus.
Priser fra 450 DKK

Chokoladekursus Hos Odense Chokoladehus

Odense Chokoladehus er arrangøren bag dette skønne 2 timers lange chokoladekurser. Der er lagt op til nogle sjove & lærrerige timer i godt selvskab med de mennesker du elsker aller mest. Dette chokoladekursus byder blandt andet på en fælles gennemgang af, hvordan man laver chokoladefyld. Læs mere om dette kursus.
Priser fra 299 DKK

Kagekurser af enhver slags

Hvis du lader blikket glide hurtigt hen over siden, så vil du nok opdage at der ikke bare er tale om et enkelt kagekursus. Nej der er et sandt ocean af forskellige kagekurser, der hver især har en disciplin indenfor bagekunsten som fokus.

Hvis du gerne vil lære hvordan man laver den perfekte cupcake og pynter den, så den ligner noget fra Instagram, så er naturligvis en mulighed. Er du mere til den dejlige chokolade og dens mange anvendelsesmuligheder, så kan du også komme til det. Der er altså noget for enhver smag og hvis man vil kan man jo altid tage til flere kurser og lære endnu flere ting. Macaronkurser eller et flødebollekursus, valget er dit og du vil stensikkert få en lækker oplevelse, som du også kan nyde fremover. Man lærer nemlig nogle smarte teknikker og tips til hvordan man selv laver de flottestes og lækreste kager.

Kagekursus
kagekursus københavn
kagekursus århus
kagekursus jylland
kagekursus odense

Find kagekurser i hele landet

Man behøver heldigvis ikke være bosat i København for at nyde godt at et kagekursus. Der er kagekursus i Århus og mange andre steder, så det er bare med at vælge det der er tættest på. Men et kagekursus København er naturligvis oplagt, da der er mange steder der tilbyder det.

Et kage kursus kan med fordel tages alene, så man får ro og fred til at fordybe sig i det man skal lære. Men hvis det virkelig skal være sjovt, så skal man naturligvis tage en god ven eller veninde med på konditor kursus, så i kan få en herlig og sjov oplevelse sammen. En oplevelse der ikke alene er velsmagende og sjov, men også lærerig.

Hvis man mangler den perfekte gave til en god ven eller et familiemedlem, så kan man også købe gavekort til kagekurser, hvilket naturligvis vil være en yderst velkommen gave hos de fleste. Det er en gaveide, der både er praktisk men også sjov. Hvis man kombinerer det med et kursus til sig selv, kan man nyde det sammen.

Så hvad venter du på? Kig vores udvalg igennem og find det kagekursus, der passer til dig og din smag. Der er nok at vælge imellem, så du går stensikkert ikke forgæves.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

/ 5. Bedømmelser:

Luk menu