Hyggelige & Personlige Juleønsker Som Du Vil Elske At Få I Gave Juleaften

Juleønsker er en af de første ting, der dukker op i ens tanker når efteråret går på hæld og butikkerne begynder at pynte op til den hyggelige højtid. Det er på tide at overveje, ting man kan ønske sig til jul, for man kan være helt sikker på, at alle andre er i gang med det samme. At give og modtage gaver er jo en stor del af julen, hvad enten man ønsker det eller ej. Så kan det godt være at nogen mener, at det er en gang kommercielt bras, men lad blot de negative mennesker brokke sig, så er der bare meget mere julehygge til os andre.

Men for nu at vende tilbage til julegaveønsker, så er det jo det evige problem, for hvad i alverden skal man ønske sig? For slet ikke at tale om, hvad skal man give andre i julegave? Der er desværre ikke noget endegyldigt svar, for den evige sandhed bag ønsker til jul er at de varierer fra person til person. Nogen ønsker sig hjemmelavede julegaver, der er lavet med masser af kærlighed og omtanke. Andre ønsker sig dyre ting, som man måske skal være flere om at købe. En tredje flok ønsker sig måske oplevelsesgaver. Det kan altså være uhyggeligt besværligt at gætte andres jule ønsker. Men det kan faktisk lade sig gøre.

Sjove og personlige juleønsker 2022

Sikker Favorit

Garn & Strikkeudstyr

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Personlig Nøglering

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Hvis du ikke ved, hvad du skal ønske dig i julegave, er et gavekort til DuGlemmerDetAldrig perfekt. Med gavekortet kan du nemlig helt selv vælge, hvilken oplevelse du vil bruge pengene på. Du kan derfor være sikker på at få noget, du vil blive glad for og få brug af.

2. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Er du vild med lækker og friskbrygget kaffe? Så kan du ønske dig et kaffekursus i julegave. Til kurset kan du lære meget mere om forskellige typer kaffebønner, ristninger og metoder til brygning. Tag alt din viden med hjem og opgrader måden du laver kaffe på.

3. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Ønsk dig en vinsmagning i julegave, hvis du er glad for god vin og gerne vil lære mere om det. Du kan lære at smage forskel på mange forskellige smagsnuancer og lære nye vin at kende. Måske finder du endda en ny yndlingsvin, som du kan købe med hjem.

4. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Vil du gerne have en god oplevelse i gave og lidt velfortjent afslapning? Så er en tur til ystad Saltsjöbad præcis det, du leder efter. Her kan du få flere nætters overnatning, spændende aktiviteter hele dagen og adgang til et stort spa område. Det er et dejligt afbræk fra hverdagen.

5. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Hvis du godt kunne bruge lidt mere inspiration til din madlavning, kan du ønske dig et madkursus i julegave. Det vil give dig mulighed for at lære meget mere om forskellige råvarer og sammensætninger. Så kan du lære at lave mange nye og lækre retter, du nemt kan lave derhjemme.

6. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Kan du godt lide lækker gin eller ginbaserede drinks? Så vil du være vild med en tur til ginsmagning. Så kan du få lov at smage mange forskellige gins og få inspiration til lækre drinks. Det er også en sjov aktivitet at tage afsted til sammen med en god ven.

7. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.
Med et Tivoli Årskort kan du få lov at nyde de sjove aktiviteter i Tivoli præcis hvornår det passer dig. Årskortet giver dig mulighed for at tage afsted så ofte, du har lyst til. Tag en ven med for at gå amok i sjove rutsjebaner, koncerter og dejlig candy floss.

8. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
En ølsmagning er den perfekte julegave at ønske dig, hvis du godt kan lide god specialøl. Her får du både smagt på mange lækre og spændende øl, og lærer samtidigt om dem. Der findes et hav af forskellige bryggemetoder og smage, som du ikke ved noget om endnu.

9. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Det kan være smart at ønske sig en oplevelse, hvis du ikke ved, hvad du ønsker dig. Med en tur til Dinner In The Dark, kan du lade nogen invitere dig ud at spise. Det er en helt ny måde at opleve maden og restauranten, når alting er mørkt.

10. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Har du en stor sød tand og elsker du at bage selv? Så kan du kombinere de to til et lækkert flødebollekursus. Ønsk dig det i julegave, hvis du gerne vil lære hvordan man laver lækre flødeboller fra bunden. Det er den perfekte mulighed for at udvikle dine kulinariske evner.

11. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Ved at ønske dig et par biografbilletter i julegave, kan du selv få selvbestemmelse over din gave. Du kan nemlig selv vælge, hvilken film du vil se, og hvem det skal være med. På den måde er du sikker på at få en hyggelig aften med en god film.

12. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Hvem elsker ikke lækker mad i godt selskab? Ønsk dig et cafébesøg for 2 for at få mulighed for at spise lækker mad tilberedt til dig. Nyd selskabet af en af dine gode venner, kæreste eller et familiemedlem, mens I spiser. Det er en hyggelig måde at være social på.

13. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Er du vild med en god brunch fyldt med lækker mad og drikkevarer? Så vil du elske at ønske dig en luksus brunch for 2. Brunch er den perfekte start på dagen og kan være en hyggelig måde at ses med venner. Vælg selv, hvor I skal spise henne.

14. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Kunne du godt bruge lidt forfriskning og ekstra spa i din hverdag? Med en luksus ansigtsbehandling kan du få renset din hud i dybden og masseret alle spændinger ud af den. Det vil få din hud til at se glødende og ung ud, og give masser af ro til sindet.

15. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.
Hvis du har mange spændinger eller arbejder ved skrivebord det meste af dagen, vil du have godt af en massage. Ønsk dig det i julegave for at få mulighed for at få masseret alle dine spændinger ud. Det hjælper også med at undgå rygproblemer og slippe af med hovedpine.

16. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
En chokoladebrunch hos Peter Beier kombinerer det bedste fra brunch med lækker chokolade. Er du vild med chokolade, vil du her kunne prøve et kæmpe udvalg i høj kvalitet af mange forskellige slags. Måske finder du endda noget nyt chokolade, du ikke vidste, du kunne lide, da du kom.

17. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Kan du godt lide fart over feltet, ekstremsport og at udfordre dig selv fysisk? Til urban high roping har du mulighed for at klatre rundt i store højder og få testet dig selv. Det er en god gave at ønske dig, hvis du ikke er bange for sved på panden.

18. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Er du på bar bund med juleønsker, kan du altid ønske dig en tur på restaurant. Med tapas for 2 har du mulighed for at prøve mad på en ny måde og opleve mange retter. Det er også en hyggelig aktivitet at lave sammen med én, du holder af.

19. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
En 3 dages miniferie på Comwell Hotels er en julegave, som er ren luksus. Det kan være en god gave at ønske sig sammen med en kæreste. Miniferien er en mulighed for at få lidt ro og afslapning fra en travl hverdag. Der er fyldt med lækker mad og aktiviteter.

20. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Virtual Reality er en helt ny måde at opleve underholdning, spil og film på. Har du aldrig prøvet VR, vil du elske at ønske dig muligheden i julegave. Du vil blive blæst væk af den vilde oplevelse, når du selv bliver placeret i midten af spillet.

21. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.
Er du helt vild med fisk, vand og at svømme rundt? Nu kan du få drømmen om at dykke blandt fiskene til at gå i oplevelse.  Prøv at dykke i Kattegatcentret. Her får du mulighed for at lære alt du skal bruge, for at gå i gang.

22. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Til et pizzakursus kan du lære, hvordan du laver lækker og hjemmelavet pizza fra bunden. Det er en lækker ret som mange elsker, men ikke alle kan lave selv. Det er en god gave at ønske dig, som du kan få gavn af i lang tid derefter.

23. Klatring København

Priser fra: 250 kr.
Kan du godt lide at være fysisk, vil du elske muligheden for at klatre i København. Det er hurtigt blevet en populær sport, som mange er gået i gang med. Det er fordi den er sjov og udfordrende, og man mærker hurtigt at man bliver dygtigere til det.

24. Model For En Dag

Priser fra: 1950 kr.
Har du altid drømt om at blive model? Så kan du ønske dig en julegave med Model For En Dag. Det giver dig mulighed for at prøve at være model, mærke hvordan det er og få indblik i branchen. Du vil også få en masse flotte billeder med hjem.

25. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
Ønsk dig muligheden for at prøve en F16 Simulator i julegave, hvis du elsker kampfly og udfordringer. Her kan du få lov at flyve afsted med dem og prøve at angribe fjenden, før de får ramt på dig. Du kan også prøve det med en ven.

26. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Til Big Swing vil du få sved på panden og adrenalin i blodet. Tør du tage skridtet direkte ud i frit fald fra 40 meters højde? Så vil du elske dette sus i maven. Det er en sjov måde at udfordre sig selv og prøve en ny og spændende ekstremsport.

Ting Man Kan Ønske Sig Til Jul

Julen nærmer sig med hastige skridt, så har du endnu ikke lavet en liste med juleønsker endnu vil det være oplagt at få lavet denne nu! Særligt hvis du er en af dem som gerne vil have en anelse indflydelse på hvilke julegaver du modtager juleaften når pakkerne under juletræet skal åbnes. Men hvad er enlig ting man kan ønske sig til jul, dette spørgsmål har du måske stillet dig selv inden du ente her på siden! Kort fortalt kan du faktisk ønske dig hvad som helst, men husk på at det ikke er sikkert man får en hundehvalp eller en kattekilling til jul blot fordi det står skrevet på ens ønskeliste. Men chancen for at du får en specifik ting du ønsker dig er helt sikkert større hvis du får tingen skrevet ned på en på en liste over dine juleønsker.

Har du svært ved at komme på tin man kan ønske sig til jul? Så vil vi anbefale dig at tage et kig på listen ovenover! Den er nemlig fyldt med aldeles fremragende juleønsker, som sagtens kan skrives på dette års liste over juleønsker.

Ting Man Kan Ønske Sig Til Jul

Personlige Juleønsker

Hvis man ikke helt har været i stand til at gennemskue nøjagtigt, hvad andre ønsker sig, så kan man heldigvis altid give en personlige julegave. Det samme gør sig gældende, hvis man ikke selv har en masse gode ønsker til jul, for så kan man være heldig at folk bliver kreative og giver noget helt personligt.

Det der gør personlige juleønsker så specielle er, at de ofte resulterer i fantastiske og opfindsomme gaver, der ikke alene er originale, men som også vidner om det nære forhold i har til hinanden. Personlige gaver kræver nemlig at man kender modtageren indgående og ved hvad der vil blive velmodtaget hos dem. Det kan være noget, der minder om en god oplevelse som i har haft sammen. Eller måske en oplevelsesgave, som i kan bruge samme. Mulighederne er mange, men fælles for dem er at det gerne skal være noget, der knytter jer tættere sammen og styrker jeres venskab.

Så sidder du selv i tvivl om julegaveønsker 2022, så sig til folk at du ønsker dig en personlig gave, der symboliserer jeres venskab eller familieforhold. Det vil give dem en anden type udfordring end blot at vælge den rette deodorant eller den rigtige bluse til dig. Men det er meningen og det vil i sidste ende være en rigtig god oplevelse for jer begge.

Julegaveønsker

Hvad Skal Man Dog Ønske Sig Til Jul?

Som nævnt tidligere, så er det ikke blot svært at finde gaver til andre, for det kan i lige så høj grad være svært at finde på noget man selv vil putte på sin ønskeliste til jul. Men fortvivl ikke, for det er faktisk slet ikke svært igen, da man blot skal sætte sig ned og overveje, hvad man egentlig står og mangler. Det kan være alverdens ting og der er ingen, der siger at det behøver være vanvittigt dyrt eller svært at få fat i.

Det kan f.eks. være at man mangler noget så simpelt som en skrivebordslampe eller måske en skammel. For mange vil det være en utroligt kedelig ting at ønske sig til jul, men hvis det er noget man virkelig mangler, så kan det da på ingen måde være dumt? Gode jul ønsker er det man har brug for og ikke lige selv har fået købt. Så kan det være ligegyldigt om det er ”for praktisk” eller ”kedeligt”.

Men det ikke sjovt altid at ønske sig de sædvanlige ting som bøger, Blu-ray film, vaser og dets lige. Nu og da vil man gerne ønske sig noget sjovt og spændende, noget hvor man får en oplevelse, som man kan gå og huske på i lang tid. Det kunne f.eks. være et gavekort til forskellige oplevelser såsom en tur i svævefly eller måske en herlig whiskysmagning. Men det kan også være noget mere afslappende som et weekendophold eller manicure. Mulighederne er mange og der er juleønsker kvinder og mænd vil sætte stor pris på.

Gode Juleønsker

Gennemsku Andres Ønsker

Et godt råd til at give julegaver er, at man sørger for at gennemskue deres præferencer. Det kan naturligvis godt være svært, hvis det er en person man ikke har kendt så forfærdeligt længe. Men hvis det er en nær ven eller måske endda et familiemedlem, så burde det være ret enkelt.

Start med at overveje, hvad de har ønsket sig tidligere og se om ikke der tegner sig et mønster. Det gør der ofte. Ud fra dette kan du måske gennemskue hvilken type gaver, der generelt er mest populær hos modtageren. Det kan være alt lige fra gavekort og spa ophold til moderne møbler og elektronik. Men når først man har gennemskuet det, så kan man meget nemmere finde det helt rette at give dem til jul.

Der er dog gange, hvor det ikke er så nemt, men så må man jo bare blive lidt kreativ og det betyder at man måske skal forsøge sig med en personlig julegave.

Juleønsker
Lad GaveAvisen.dk Hjælpe Dig Med At Finde På Julegaveønsker

Hvis du stadig har svært ved at finde på gode ønsker til jul, så er du heldig for Gaveavisen har masser af enestående forslag til hvad man kan ønske sig i den søde juletid. Så kig vores udvalg af lækre gaver igennem og se om ikke, der er noget der kunne inspirere dig en smule.

Det kan også være en stor hjælp, hvis du leder efter den perfekte gave til en du holder af. Måske din mor skal have en sjov gave eller din bror skal en tur ud og køre sportsvogn. Mulighederne er mange og heldigvis har Gaveavisen noget for enhver smag, alder og pengepung. Så lad os hjælpe dig med at gøre julen så meget desto sødere.

Glædelig jul.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: