Juleønsker 2020: STOR Guide Fyldt Med Spændende & Kreative Julegaveønsker

Juleønsker er en af de første ting, der dukker op i ens tanker når efteråret går på hæld og butikkerne begynder at pynte op til den hyggelige højtid. Det er på tide at overveje, ting man kan ønske sig til jul, for man kan være helt sikker på, at alle andre er i gang med det samme. At give og modtage gaver er jo en stor del af julen, hvad enten man ønsker det eller ej. Så kan det godt være at nogen mener, at det er en gang kommercielt bras, men lad blot de negative mennesker brokke sig, så er der bare meget mere julehygge til os andre.

Men for nu at vende tilbage til julegaveønsker, så er det jo det evige problem, for hvad i alverden skal man ønske sig? For slet ikke at tale om, hvad skal man give andre i julegave? Der er desværre ikke noget endegyldigt svar, for den evige sandhed bag ønsker til jul er at de varierer fra person til person. Nogen ønsker sig hjemmelavede julegaver, der er lavet med masser af kærlighed og omtanke. Andre ønsker sig dyre ting, som man måske skal være flere om at købe. En tredje flok ønsker sig måske oplevelsesgaver. Det kan altså være uhyggeligt besværligt at gætte andres jule ønsker. Men det kan faktisk lade sig gøre.

Japanske Drikkevarer

Hos WakuWaku finder du et stort udvalg af japanske drikkevarer – alt fra japanske sodavand og øl til sake og andre specielle japanske drikkevarer
Priser fra 15 DKK

Luksus Brunch For 2

Priser fra 299 DKK

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra 229 DKK

Kør Ferrari På Landevej

Priser fra 895 DKK

Ystad Saltsjöbad

Priser fra 3199 DKK

Afslappende Wellness

Priser fra 400 DKK

Kro & Hotelophold Med Middag For 2

Priser fra 1199 DKK

Dinner In The Dark

Priser fra 1195 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Priser fra 299 DKK

Gourmetburger For 2

Priser fra 299 DKK

Biografbilletter

Priser fra 159 DKK

Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra 995 DKK

Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra 499 DKK

3-Retters Menu For 2

Priser fra 599 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra 445 DKK

Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra 198 DKK

Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra 399 DKK

Urban High Roping

Priser fra 395 DKK

Miniferie For 2 Med Morgenmad & Middag

Priser fra 1699 DKK

Kør Lamborghini På Bane

Priser fra 2495 DKK

Svæveflyvning

Priser fra 345 DKK

Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra 149 DKK

Voksen Entrébillet Til København Zoo

Priser fra 195 DKK

Barn Entrébillet Til København Zoo

Priser fra 105 DKK

Wallmans Dinnershow

Priser fra 1298 DKK

Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra 999 DKK

Go High Klatrepark

Priser fra 120 DKK

Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra 995 DKK

Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra 349 DKK

3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra 1999 DKK

GoBoat København

Priser fra 449 DKK

Vildmarksbrunch I Mols Bjerge

Priser fra 275 DKK

Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra 99 DKK

Chokoladesmagning Hos Peter Beier

Priser fra 299 DKK

Prøv Banecykling

Priser fra 749 DKK

Kitesurfing Kursus

Priser fra 539 DKK

I Fodsporene På Flammen & Citronen

Priser fra 199 DKK

Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra 800 DKK

Eventyr På Limfjorden

Priser fra 350 DKK

Kør Gokart F1-Style

Priser fra 330 DKK

Klatring København

Priser fra 250 DKK

Prøv Flyboard

Priser fra 899 DKK

Gennemsku andres ønsker

Et godt råd til at give julegaver er, at man sørger for at gennemskue deres præferencer. Det kan naturligvis godt være svært, hvis det er en person man ikke har kendt så forfærdeligt længe. Men hvis det er en nær ven eller måske endda et familiemedlem, så burde det være ret enkelt.

Start med at overveje, hvad de har ønsket sig tidligere og se om ikke der tegner sig et mønster. Det gør der ofte. Ud fra dette kan du måske gennemskue hvilken type gaver, der generelt er mest populær hos modtageren. Det kan være alt lige fra gavekort og spa ophold til moderne møbler og elektronik. Men når først man har gennemskuet det, så kan man meget nemmere finde det helt rette at give dem til jul.

Der er dog gange, hvor det ikke er så nemt, men så må man jo bare blive lidt kreativ og det betyder at man måske skal forsøge sig med en personlig julegave.

Juleønsker

Personlige juleønsker

Hvis man ikke helt har været i stand til at gennemskue nøjagtigt, hvad andre ønsker sig, så kan man heldigvis altid give en personlige julegave. Det samme gør sig gældende, hvis man ikke selv har en masse gode ønsker til jul, for så kan man være heldig at folk bliver kreative og giver noget helt personligt.

Det der gør personlige juleønsker så specielle er, at de ofte resulterer i fantastiske og opfindsomme gaver, der ikke alene er originale, men som også vidner om det nære forhold i har til hinanden. Personlige gaver kræver nemlig at man kender modtageren indgående og ved hvad der vil blive velmodtaget hos dem. Det kan være noget, der minder om en god oplevelse som i har haft sammen. Eller måske en oplevelsesgave, som i kan bruge samme. Mulighederne er mange, men fælles for dem er at det gerne skal være noget, der knytter jer tættere sammen og styrker jeres venskab.

Så sidder du selv i tvivl om julegaveønsker 2020, så sig til folk at du ønsker dig en personlig gave, der symboliserer jeres venskab eller familieforhold. Det vil give dem en anden type udfordring end blot at vælge den rette deodorant eller den rigtige bluse til dig. Men det er meningen og det vil i sidste ende være en rigtig god oplevelse for jer begge.

Julegaveønsker
Hvad skal man dog ønske sig?

Som nævnt tidligere, så er det ikke blot svært at finde gaver til andre, for det kan i lige så høj grad være svært at finde på noget man selv vil putte på sin ønskeliste til jul. Men fortvivl ikke, for det er faktisk slet ikke svært igen, da man blot skal sætte sig ned og overveje, hvad man egentlig står og mangler. Det kan være alverdens ting og der er ingen, der siger at det behøver være vanvittigt dyrt eller svært at få fat i.

Det kan f.eks. være at man mangler noget så simpelt som en skrivebordslampe eller måske en skammel. For mange vil det være en utroligt kedelig ting at ønske sig til jul, men hvis det er noget man virkelig mangler, så kan det da på ingen måde være dumt? Gode jul ønsker er det man har brug for og ikke lige selv har fået købt. Så kan det være ligegyldigt om det er ”for praktisk” eller ”kedeligt”.

Men det ikke sjovt altid at ønske sig de sædvanlige ting som bøger, Blu-ray film, vaser og dets lige. Nu og da vil man gerne ønske sig noget sjovt og spændende, noget hvor man får en oplevelse, som man kan gå og huske på i lang tid. Det kunne f.eks. være et gavekort til forskellige oplevelser såsom en tur i svævefly eller måske en herlig whiskysmagning. Men det kan også være noget mere afslappende som et weekendophold eller manicure. Mulighederne er mange og der er juleønsker kvinder og mænd vil sætte stor pris på.

Gode Juleønsker

Lad Gaveavisen hjælpe dig med at finde på julegaveønsker

Hvis du stadig har svært ved at finde på gode ønsker til jul, så er du heldig for Gaveavisen har masser af enestående forslag til hvad man kan ønske sig i den søde juletid. Så kig vores udvalg af lækre gaver igennem og se om ikke, der er noget der kunne inspirere dig en smule.

Det kan også være en stor hjælp, hvis du leder efter den perfekte gave til en du holder af. Måske din mor skal have en sjov gave eller din bror skal en tur ud og køre sportsvogn. Mulighederne er mange og heldigvis har Gaveavisen noget for enhver smag, alder og pengepung. Så lad os hjælpe dig med at gøre julen så meget desto sødere.

Glædelig jul.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

4 / 5. Bedømmelser: 1

Luk menu