Kreative & Personlige Julegaver Som Alle Vil Elske At Pakke Op Juleaften

Julen er hjerternes fest og naturligvis er det en tid, hvor man skal have julegaver. Julegaver er en af de ting, som de fleste glæder sig mest til og det er måske ikke så underligt, for er der noget hyggeligere end når man skal pakke gaver op. Men det kræver naturligvis at man har en liste med julegaveønsker. For hvordan kan man give en julegave til nogen, hvis man ikke ved hvad de ønsker sig. Heldigvis kan du her hos Gaveavisen finde en masse julegaveideer, så du altid kan give de bedste julegaver, uanset hvem det er til.

Hvad kan man ønske sig i julegave? Det er den evigt tilbagevendende ting, som man kæmper med hvert år.  Børn har aldrig nogen problemer med at fylde side op og side ned med julegaveønsker, men for os voksne er det en noget mere besværlig proces. Problemet med at have penge er, at man kan købe det man ønsker og derfor er det sværere at vælge ting man ikke bare kan købe. Det er dog ikke umuligt og vi skal give dig en masse gode julegave ønsker, så du ikke bare ender med at ønske dig eller give de samme gamle ting. Så lad os da se lidt nærmere på sagerne.

Sjove & Kærlige Julegaver 2022

Sikker Favorit

Garn & Strikkeudstyr

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Personlig Nøglering

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
En oplagt julegave at give, er et gavekort til DuGlemmerDetAldrig, ligegyldigt hvem du skal finde en gave til. Med gavekortet kan du selv lade modtageren vælge en oplevelse, som de vil elske. På den måde er du sikker på at give en julegave, som vil ramme plet hver gang.

2. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Skal du finde en god julegave til kaffeelskeren i dit liv? Så kan du give dem et kaffekursus, hvor de kan lære meget mere om forskellige typer kaffe. Her kan de få viden om bryggemetoder, ristning og forskellige kaffebønner. Måske finder de endda en ny yndlings kaffe at tage med hjem.

3. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Ved at give nogen en vinsmagning i gave, kan du lade dem prøve et hav af lækre vine, de aldrig havde prøvet før. Måske leder du efter en god gave til din mor eller svigerinde, som er vild med vin. Til vinsmagning kan de også lære, hvordan man bedømmer smagsnuancer.

4. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Hvis du gerne vil forkæle nogen lidt ekstra meget til jul, kan du give dem en tur til Ystad Saltsjöbad. Her kan de nyde mange dejlige aktiviteter, hvor du på forhånd har valgt hvor mange overnatninger, der er. Der er også et spa område, hvor de kan få fuldstændig afslapning.

5. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Et madkursus er den perfekte julegave til madentusiasten i dit liv, der gerne vil lære mere. Til madkurset kan de lære meget mere om forskellige opskrifter og råvarer fra en professionel. Det vil give dem god inspiration til deres næste måltider og mod på at prøve flere nye retter.

6. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Kender du nogen som er vild med cocktails og drinks, der er baseret på gin? Giv nogen en ginsmagning i julegave, og lad dem prøve et stort udvalg af forskellige lækre gins. De kan både drikkes selv eller skabe inspiration til interessante drinks, næste gang der skal være hyggeaften.

7. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.
Med et Tivoli Årskort kan du lade nogen nyde de sjove rutsjebaner, karruseller og candyfloss så ofte, de ønsker. Det er en god julegave, fordi det giver modtageren masser af fleksibilitet til at tage afsted, når det passer dem. Her kan de få lov at udleve alle deres Tivoli drømme.

8. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Vil du finde den perfekte julegave til din far, kæreste eller tante som er vild med specialøl? Så vil de elske en tur til ølsmagning. Her kan de prøve mange forskellige spændende øl og lære mere om, hvordan øllene er lavet. De kan endda købe deres yndlings med hjem.

9. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
En tur til Dinner In The Dark er den perfekte gave til at invitere nogen med ud at spise. Det er en helt ny måde at opleve restauranter på, når rummet er indhyllet i mørke. I må føle jer frem og lade jer blive guidet, mens I nyder maden.

10. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Gør personen i dit liv med en sød tand glad, ved at give dem et flødebollekursus i julegave. Flødeboller er en klassisk favorit, som mange elsker, men få ved, hvordan man laver. Giv dem mulighed for selv at eksperimentere med forskellige smage og prøv de lækre kreationer, de vil lave.

11. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Er du på bar bund med, hvad du skal give i julegave? Så er biografbilletter altid et hit, ligegyldigt hvem, du skal finde gaver til. Biografbilletterne lader modtageren selv vælge, hvilken film de vil se og hvem det skal være med. De vil derfor altid sikre en hyggelig aften.

12. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Hvis du vil have en god undskyldning for at bruge tid med nogen, kan du give dem et cafébesøg. Med et cafébesøg for 2, kan I sammen nyde noget lækkert mad og snakke sammen imens. Det er ren kvalitetstid, som alle vil blive glad for at få i gave.

13. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Brunch er en af de bedste måltider på dagen og buffeterne er fyldt med ren luksus. Giv nogen du holder af en tur til luksus brunch for 2 i julegave. De kan få lov at spise alt den lækre mad de ønsker med tilhørende kaffe og juice.

14. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Kender du nogen, som trænger til at få lidt god forkælelse i julegave? Så kan du give dem en luksus ansigtsbehandling. Her kan de få renset deres hud i dybden med produkterne som passer til netop dem. De vil vende tilbage med ren og glødende hud, når de kommer hjem.

15. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.
Hverdagen kan hurtigt blive travl og stresset. Ved at give nogen en skøn massage i julegave, kan du lade dem få lidt afslapning i alt stressen. Her kan de få masseret alle deres spændinger ud af skuldre eller ryg. Det giver masser af ro i kroppen med dejlig massage.

16. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
En chokoladebrunch hos Peter Beier er den perfekte kombination af brunch og chokolade af høj kvalitet. Kender du nogen, som har en kæmpe sød tand, der aldrig kan tilfredsstilles? Så vil de elske en tur til chokoladebrunch hos Peter Beier, med så meget dejlig chokolade, de kunne drømme om.

17. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Skal du finde en gave til én i din familie, som elsker fysisk aktivitet og ekstremsport? Til urban high roping vil de kunne få adrenalin i kroppen og blod på tanden i store højder. Det er den perfekte måde at udfordre sig selv og prøve en ny type sport.

18. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Inviter på tapas for 2 i julegave til din kæreste, en af dine forældre eller en anden, du holder af. Tapas er en lækker måde at spise mad på og en god måde at prøve mange forskellige retter. I kan få en hyggelig aften ud af, at prøve hinandens retter.

19. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Vil du gerne gå all out til jul og finde en gave, som modtageren sjældent vil glemme? Så kan du give en 3 dages miniferie på Comwell Hotels til en, du holder af. Der er fyldt med lækker mad, sjove aktiviteter og et perfekt afbræk fra en travl hverdag.

20. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Virtual Reality er fremtiden af underholdning og sjov. Hvis du skal finde en julegave til nogen, som elsker computerspil eller film, kan du lade dem prøve virtual reality. Det er en helt ny måde at opleve underholdning på, hvor de selv står midt i historien i stedet for på afstand.

21. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.
At dykke er en sjov aktivitet, som de fleste gerne vil prøve på et tidspunkt. Den perfekte mulighed er her nu, hvor du kan give et prøvedyk i Kattegatcentret i julegave. Her kan en heldig person få lov at dykke blandt fiskene og se, hvordan verden ser ud under vandet.

22. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Hvem elsker ikke en god frisklavet pizza? Tit ender man med at bestille pizza udefra. Giv et pizzakursus i gave, for at lære nogen, hvordan de laver hjemmelavet pizza. Der er masser af muligheder for toppings og de hjemmelavede pizzaer skal nok blive et hit til den næste filmaften.

23. Klatring København

Priser fra: 250 kr.
Klatring er hurtigt blevet en utroligt populær sport, fordi den er udfordrende og sjov. Med en julegave til klatring i København, kan du lade nogen give sig i kast med klatring. Her kan de udfordre deres evner og hurtigt blive dygtigere ved at prøve de mange spændende baner.

24. Model For En Dag

Priser fra: 1950 kr.
Kender du nogen, som altid har drømt om at blive model og få taget billeder? Nu kan du få den drøm til at gå i opfyldelse med en julegave til model for en dag. Her kan de få et indblik i arbejdet og få flotte billeder med hjem.

25. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
F16 Simulator er den perfekte julegave til personen som elsker fly og sjove spil. Her kan de prøve en simulering af, hvordan det er at prøve de seje kampfly. Tager de afsted med en ven, kan du se, hvem der bedst undgår fjenden og kommer sejrende ud i slutningen.

26. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Vil du give en gave til nogen, som elsker at udfordre sig selv og ikke er bange for noget? Lad dem teste sig selv til big swing og se, om de tør tage skridtet ud i frit fald. Fra 40 meters højde vil de få hjertebanken og sved på panden.

27. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Leder du efter den perfekte julegave? Så er svaret en trådløs håndstøvsuger til bilen. Det kan være meget svært at holde bilen ren, men med en håndstøvsuger kan det blive nemt og enkelt, og man kan altid støvsuge på farten.

Julegaveideer

Julen nærmer sig med hastige skridt, hvilket betyder at de sidste forberedelser skal til at færdiggøres her i blandt at finde gode julegaveideer både til dig selv men så sandelig også til dine kære. Du har måske allerede en ide eller to til dette års julegaver, men mangler måske fortsat en håndfuld eller to. Uanset scenariet kan vi glæde dig med at du er endt det helt rette sted! For her på siden har vi en masse inspiration samt tips og tricks til dig der leder efter dette års julegaveideer.

Du har måske allerede taget et kig på listen ovenover! Men skulle dette ikke være tilfældet, vil vi klart anbefale dig at gøre dette da du her vil kunne finde en masse inspiration til hvad du selv kan ønske dig i julegave samt hvad du kan give i julegave. Ja faktisk vil du måske endda opleve at finde lige netop de julegaveideer du gik og ledte efter!

Julegaveideer

Gode Julegaver

Som man nok kan se, så har Gaveavisen masser af julegave ønsker, der kan komme på ønskelisten. Det er ligegyldigt om man er mand eller kvinde, for der er jule gaver til alle. Så hvis du er en af dem, der sidder og tænker: ”Hvad skal jeg ønske mig i julegave?”, så vær ej urolig, for vi de perfekte gaver til jul for enhver.

Ønsk dig et gavekort til en af de mange lækre oplevelser, eller giv dem som gave til en du holder af. Man kan med fordel give en oplevelsesgave og købe en til sig selv samtidig. På den måde kan man nyde den herlige oplevelse sammen og få endnu mere fornøjelse ud af det. Uanset hvad, så har vi masser af gode ideer til julegaver i alle prisklasser. Der er med andre ord ingen grund til panik længere, når julen nærmer sig og man skal i gang med gaveindkøbene. GaveAvisen.dk er her for dig. Glædelig jul.

Læs her hvorfor det egentlig er vi holder jul.

Gode Julegaver

Fede Julegaver

Hvem ønsker ikke at blive glædeligt overrasket med fede julegaver juleaften? Vi har vidst alle prøvet med stor spænding at pakke en julegave op juleaften for så at blive en anelse skuffet, når først pakken var pakket op. Men bare roligt for dette vil ikke ske, hvis alle gav fede julegaver! Så vi vil utrolig gerne slå på tomme for at alle julegaver bliver de fedeste nogensinde som alle rundt om juletræet vil synes om. Men hvordan lykkes man lige med det? Det har vi heldigvis et par gode tips og tricks til!

Først og fremmest handler det om alt sætte sig ind i hvad modtageren synes om og fordi du formentlig kender personen ganske godt har du gode muligheder for dette. Der næst handler det simpelthen blot om at finde fede julegaver som personen vil elske at modtage! Dette kan du eksempelvis gøre ved at tage et kig på listen ovenover, denne liste er nemlig fyldt med gode ideer til fede julegaver.

Fede Julegaver

Julegaver Til Hende

Uanset om det er ens mor, bedstemor, søster eller kæreste man skal købe en gave til, så er det vigtigt at det bliver gjort med omtanke. For der er ikke noget, der kan være mere belastende end at give den forkerte gave. Det kan skabe en akavet situation, som man helst vil være fri for i julen. Men vi har en lang række gode julegaveideer, der er som skabt til kvinden i dit liv.

En gave, der altid er populær hos damerne, er et lækkert spaophold, hvor man kan lade sig forkæle og opvarte, mens man gør sin krop glad. Prøv f.eks. det eksklusive Ystad Saltsjöbad. Der vil man opleve ægte luksus for både krop og sjæl, for slet ikke at tale om smagsløgene. Det er den perfekte forkælelsesgave til ens kæreste, uanset om man skal afsted sammen eller om hun skal afsted alene.

Du kan naturligvis også vælge at gå med en lækker gavekurv. Det er et ”safe bet”, da den indeholder noget alle kan lide. Det vil sige lækker vin, god chokolade, eksklusiv kaffe og meget mere. Man kan med fordel give sådan en kurv, hvis man er i tvivl om hvad man skal give. For slet ikke at tale om at det er en oplagt ting at ønske sig, hvis man ikke rigtigt har andre gode julegaveideer.

Et gavekort til vippe og brynbehandling er også altid et populært valg og uanset om du skal give det som gave eller selv ønsker dig det, så er der masser af muligheder i vores katalog. Her får man ordnet bryn og vipper af en professionel, hvilket gør at man ligner en million. Det er en lækker gaveide, som enhver vil kunne få stor glæde af.

Læs mere om: Julegaver til hende.

Julegaver Til Ham

Der er mange, der har den ide, at kvinder er besværlige at finde på julegave ideer til, men hvis man følger en smule med, så vil man opdage at mænd kan være mindst lige så besværlige, hvis ikke mere. Men det betyder ikke at det på nogen måde er en umulig opgave at købe gode julegaver. Man skal bare være en smule opfindsom og snu. Eller også skal man bare benytte Gaveavisen, hvor vi har et stort udvalg af fede julegaver til manden der har alt.

Hvis han f.eks. er lidt af en fartdjævel, der holder af biler og larm, så er det en oplagt ide at give ham et gavekort til Djævleræs hos Fun Race. Det er måske ikke det mest traditionelle af juleønsker, men det er noget, der med garanti vil blive modtaget med kyshånd. Man får virkelig muligheden fro at slippe sin indre drengerøv løs og have en fantastisk sjov dag med fart, larm og testosteron. Hvad mere kan man ønske sig til jul?

En ølsmagning er også en gave, der er blevet meget populær blandt herrerne. Det ligger højt blandt ting man kan ønske sig til jul, og hvis man døjer med at komme på gode julegave ideer, så ligger det her altså lige til højrebenet. Holder man af øl og spændende oplevelser, så er det et godt valg. Men er man mere til Gin eller Whisky, så er det naturligvis også blandt de gode julegaver til drenge i alle aldre. I hvert fald de voksne af dem.

Det skal dog ikke alt sammen handle om fart og alkohol, for mænd sætter også pris på forkælelse og smukke ting, så en ide til julegaver kunne også være et lækkert herreur. Det er en gave, der altid bliver velmodtaget og ligger også ret højt blandt ønsker til jul. Det samme gør sig gældende for hovedtelefoner i god kvalitet, så man kan nyde god musik overalt. Det skorter altså ikke på ideer til julegaveønsker eller gaver man kan give andre.

Læs mere om: Julegaver til ham.

Gaver Til Jul

Vi nærmer os med hastige skridt juleaften og derved også tiden hvor gaverne under juletræet skal pakkes op. Derfor skal du have fundet gaver til jul som du kan glæde dine nærmeste med juleaften. Dette kan som bekendt hurtigt gå hen at blive til en del julegaver som du skal ud at have fundet, du har måske allerede fundet en eller flere af gaverne til jul som du ønsker at glæde dine nærmeste med. Men skulle du ikke have fundet gode gaver til jul endnu? Så bare rolig for du er endt det helt rette sted og vil her på siden kunne finde en masse inspiration til hvad du kan give i gave til jul.

Ligeledes kan finde en masse gaveinspiration på listen ovenover, denne liste er fyldt med gode ideer til hvad du kan give i julegave til dine nærmeste. Du kan finde alt lige fra eksotiske oplevelser til skøn nips til hjemmet, så der er med andre ord noget for alle.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: