Sjove & Hyggelige Julegaver Til Børn Som De Vil Elske At Pakke Op Juleaften

Julegaver til børn er altid sjove at købe, for er der nogen der sætter mere pris på deres julegaver en små børn? Nej naturligvis er der ikke det. Julen er ikke mindst børnenes fest og de skal i den grad mærke, at der er noget at fejre. Julegaver til drenge og piger i alle aldre pryder hylder og reoler i butikkerne landet over, og det er i den grad på tide at man finder den perfekte gave til børn.

Men hvad giver man børn i 2021? Der er jo stor forskel på hvad børn ønsker sig i dag, i forhold til hvad de ønskede sig for bare 10 år siden. Tiderne ændrer sig og der er altid mulighed for at få nye gaveideer til jul, så læs nøje med. Gaveavisen har masser af gode sager til de yngste, så find dine julegaver til børn her på siden. Der er i hvert fald nok at vælge imellem.

Hyggelige & Sjove Julegaver Til Børn
Julegaver Til Dreng
Julegaver Til Dreng
Julegaver Til Pige
Julegaver Til Pige

1. Dukke Sophia

Priser fra: 189 kr.
Mange små børn elsker at få dukker, som de kan lade som om, er deres eget barn. Med en dukke Sophia, kan de få lov at lege alt, de har lyst til. Hun er sjov at lege med og er samtidigt lige så blød som en bamse til putning.

2. River Stones

Priser fra: 399 kr.
River Stones er en sjov måde at være aktiv på og lege sammen derhjemme. De er nemme at stille op på nye og spændende måder i stuen eller i haven. Ved at give river stones i julegave, kan barn og vokse lege jorden er giftig sammen eller hoppe mellem stenene.

3. Kuglebane Med Biler

Priser fra: 249 kr.
Vil du finde en fin gave at give, som barnet også kan lege med selv? Så kan du give dem en fin kuglebane med biler, som kører ned af banerne. Især for barnet som er interesseret i biler og køretøjer, vil de forskellige farvede biler være et stort hit.

4. Fodboldmål

Priser fra: 199 kr.
Det fysiske barn vil elske at få et fodboldmål i gave, som kan stilles op i haven. For lidt ældre børn er det en hyggelig måde at spille bold i haven med venner eller forældre. Men også små børn vil blive glad for at lege rundt med boldene udenfor.

5. Cutie Hanna

Priser fra: 259 kr.
Gør et barn meget glad, ved at give dem cutie Hanna i julegave. Hun er sød og blød, perfekt til at lege med eller ligge og sove lur. Hun kommer i et fint outfit og er perfekt til at gå rundt med og bruge i et hav af forskellige lege.

6. Stylter

Priser fra: 349 kr.
Skal du finde en julegave, som kan bruges både på fortovet og til leg i skolegården? Så vil barnet elske et par stylter, som de kan gå rundt med. Det er en udfordring i at holde balance og udfordre motorik. Stylterne er også sjove for barnet til leg med venner.

7. Løbecykel

Priser fra: 465 kr.
Vil du gerne give en god gave til et barn, som endnu ikke er gammel nok til en rigtig cykel? Så kan du give dem det, som kommer lige før, og lade dem lege med en løbecykel. Her kan de sagtens cykle rundt på fortovet eller i haven.

8. Tryllehat Med Kanin

Priser fra: 299 kr.
For lidt ældre børn, kan du give dem en tryllehat med kanin. Sættet er fyldt med spændende trylletricks og illusioner, som de kan øve sig på. Det giver mange timers sjov til øvelse af illusionerne. Der er samtidigt mulighed for at vise venner og forældre de fine tricks.

9. Farveblyanter

Priser fra: 89 kr.
Hvis barnet, du skal give gave til, elsker at tegne, vil de elske et sæt farveblyanter. Gode farveblyanter gør en kæmpe forskel, og de vil blive glade for at få dem i julegave. Hvis du er heldig, får du måske en tegning, de har lavet med farveblyanterne.

10. Børnebøger

Priser fra: 129 kr.
Et stort hit hos både børn og forældre er gode og spændende børnebøger. De er rare for forældrene, fordi de ikke fylder lige så meget som stort børnelegetøj. Samtidigt fungerer børnebøger godt både som godnathistorier og det er en god mulighed for barnet at øve læsning og stavning.

11. Boldtræner

Priser fra: 399 kr.
Giv en boldtræner i julegave, hvis du vil give et barn mulighed for at spille masser af bold. Det er ikke altid muligt, fordi de fleste spil skal bruge flere andre personer. Men med en boldtræner, kan barnet også spille selv i haven, så meget de har lyst.

12. Mini Rider Go

Priser fra: 349 kr.
En Mini Rider Go er det perfekte legetøj og en god julegave til det aktive barn. Den er god at cykle rundt på på fortov og i have og kan være hyggelig at bruge med forældre. Både drenge og piger kan være vild med at køre på denne lille cykel.

13. Hockey Sæt

Priser fra: 119 kr.
Vil du give en hyggelig julegave til barnet som de kan bruge med forældre eller venner? Med et hockey sæt, kan du give dem mange timers sjov med et godt spil hockey. Det er en hyggelig sport, som også bliver udfordrende, i takt med at alle parter får øvet sig.

14. Trick Løbehjul

Priser fra: 599 kr.
Kender du et barn som ville elske et løbehjul, som er designet til at lave seje tricks på? Nu kan du få deres drøm til at gå i opfyldelse med et trick løbehjul. Det er ligesom et normalt løbehjul, bortset fra, at det kan er perfekt til mange forskellige tricks.

15. Backgammon

Priser fra: 299 kr.
Backgammon er et klassisk og hyggeligt spil, som hele familien kan få glæde af. Det er oplagt at spille på hyggeaftener og kan give mange timers sjov. Barnet vil elske denne julegave, som giver dem god kvalitetstid med familien og masser af ren hygge med lidt let konkurrence.

16. Dinosaur

Priser fra: 159 kr.
Næsten alle små børn har på et tidspunkt i deres liv en dinosaur fase. Kender du også et barn som er helt vild med dinosaurer, kan du give dem en dinosaur figur. Der er mange spændende dinosaurer at vælge imellem, som kan lære barnet at kende forskel og lære navnene.

17. Regnbue

Priser fra: 229 kr.
En regnbue er båd en fin og flot gave at give, som er pæn at have til at stå på hylderne. Den virker som et 3D puslespil, som barnet kan få meget sjov ud af at skille ad og samle igen. Samtidigt er den fin at kigge på som pynt.

18. Stigegolf

Priser fra: 359 kr.
Giv et sjov spil for hele familien i julegave, med et sæt stigegolf som nemt kan slås op i haven. Det er en den perfekte aktivitet for barnet at lave med venner og familie. Godt til en varm sommerdag, hygge i haven eller selskabslege til påskemiddag med familien.

19. Fodbold Neopren Soccer

Priser fra: 129 kr.
Der er mange spil, som kræver en god bold for at spille dem. En fodbold neopren soccer kan gøre alle barnets lege sjove med en god bold i høj kvalitet. Der er ikke et boldspil som ikke kan bruge denne bold. Det vil give mange timers sjov og spil.

20. Værktøjsbænk

Priser fra: 999 kr.
Elsker barnet, du skal give en gave til, at lege med far i værkstedet og se på alt værktøjet? Så kan du nu give barnet deres helt egen værktøjsbænk, som de kan lege med uden at komme til skade. Her kan de øve sig med alt fra tandhjul til save.

21. Løbehjul Streetsurfing

Priser fra: 399 kr.
Giv et dejligt barn mulighed for at cruise afsted på vejene med et løbehjul designet til streetsurfing. Det giver masser af mulighed for at drøne afsted og have det sjovt med at være aktiv. Det kan også justeres til at passe til, når barnet vokser og bliver større.

22. Rulleskøjter

Priser fra: 549 kr.
Rulleskøjter er den perfekt julegave at give til barnet, som gerne vil trille afsted og være aktiv. Det kan være sjovt at bruge rulleskøjter sammen med forældrene eller venner. De kommer også i fine farver og designs, så du kan vælge et par, barnet vil blive glad for.

23. Pinocchio

Priser fra: 149 kr.
Gode børnebøger er den perfekte gave at give, som er alsidige og nemme at bruge til leg og læring. Pinocchio er en tidløs fortælling, som både børn og forældre vil nyde at høre igen. Barnet kan også selv øve sig i at læse, mens de ser på de fine illustrationer.

24. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Skal du finde en god gave til et lidt ældre barn som er vild med søde sager? Så vil de elske et flødebollekursus, hvor de kan lære at lave flødeboller helt selv. Det vil udvikle deres bageevner og skabe en masse dejlige og frisklavede flødeboller i hjemmet.

25. Mini Micro Deluxe Løbehjul

Priser fra: 699 kr.
Et mini micro deluxe løbehjul er den perfekte gave til barnet, som ikke er stor nok til et normalt løbehjul. Det har et hjul mere, så det ikke er lige så nemt at miste balancen og vælte. Det er derfor perfekt til at træne med og øve balance på løbehjul.

26. Pull Along Drage

Priser fra: 349 kr.
Elsker det lille barn drager og alt som har med dem at gøre? Nu kan du give dem deres helt egen drage i julegave, som de kan trække med sig overalt. Den er hyggeligt selskab, sjov at tage med sig over det hele og god til at lege med.

27. Tryllesæt

Priser fra: 299 kr.
Hvis du skal finde en god julegave, til nogen som er vild med magi og trylleri? Så kan du give dem deres eget tryllesæt. Det har masser af spændende bægre, kort og kaniner til at lave et hav af trylletricks. Det er også sjovt at vise til andre.

28. Spisesæt Til Dukke

Priser fra: 269 kr.
Et spisesæt til dukke er nødvendigt, hvis du skal give gave til et barn som er vild med dukker. Det kan være sjovt for dem at lege, at dukken er et rigtigt barn. Et spisesæt til dukke gør det nemmere at lege, at dukken spiser og opfører sig menneskeligt.

29. Fun To Learn

Priser fra: 149 kr.
Lad barnet øve stavning, bogstaver og tal med Fun to Learn. Det er sjove stykker skum som kan formes om og om igen til at lave forskellige bogstaver. Det er en nem måde at gøre træning af bogstaver til en leg og gøre det lidt sjovere at øve.

30. Star Legetelt

Priser fra: 279 kr.
En god leg laves bedst i et star legetelt, som fungerer lidt som en hemmelig hule. Den kan både sættes op i stuen og i haven for at være til en sjov legeplads. Den er god til at have sjove lege med vennerne eller hyggelige snakke med forældrene.

Gode Julegaver Til Børn

De børn som det er nemmest at købe julegaver til er de små, for de har endnu ikke skabt sig en masse ideer og præferencer. Så fede julegaver 2 år er ganske enkelt at finde, for det skal som regel gerne være noget med en masse farver og lyde, så barnet kan blive stimuleret.

Men bare fordi det er langt nemmere at købe julegaver til 2 årig, så er der ingen der siger at det behøver at være kedeligt. Det kan være enormt tilfredsstillende at købe julegaver til de mindste, for den glæde man ser i det lille ansigt juleaften er det hele værd.

Børn i alle aldre har godt af at få legetøj, der ikke alene er sjovt, men også lærerigt. Det kan være puslespil, klodser eller måske en aktivitetscenter med masser af knapper og håndtag, der siger sjove lyde. Den slags stimulerer de små og fungere derfor perfekt som julegave til børn.

julegaver til børn

Julegaver Til Drenge

Julen nærmer sig for alvor med hastige skrid, hvilket for et lille barn er helt fantastisk, men for forældre nok en anelse stressende, fordi der er så meget at se til lige op til jul. Du har måske allerede glæde dit barn med en pakkekalender, så der er noget at glæde sig til hver dag helt frem til juleaften. Men Der er naturligvis slet ingen tvivl om at det store slag skal stå juleaften, for denne dag er åbentlyst en af de bedste for et hvilket som helst barn i Danmark. Derfor skal du naturligvis også se at have fundet gode julegaver til drenge, hvis ikke allerede du har fået gjort dette. Der er heldigvis en masse gode julegaveideer til drenge der ude, og børn er generelt ret taknemmelige for en hver julegave. Så tænk ikke så meget over hvorved det er en god julegave eller ej, der er dog lige det med bløde julegaver til drenge, her er klart noget om snakken med at drenge fortrækker hårde pakker fordi små drenge ikke går op i deres tøj.

julegave til dreng

Julegaver Til Piger

Hvis du er så heldig at skulle fejre juleaften med en sød lille pige, eller være i familie med hende uden at skulle fejre dette års jul sammen? Uanset hvad skal du naturligvis glæde den lille pige med gode julegaver, som hun kan få fornøjelsen af at pakke op juleaften og få et stort smil på kinderne. Du har måske allerede et par ideer til hvad du kan give i julegave til pigen, men det kan ligeledes være at du står helt på bar bundt og slet ikke kan komme i tanke om nogle gode julegaver til piger. Uanset hvad der måtte være tilfældet er vi her for at hjælpe dig med at finde gode julegaver til piger, så du kan glæde hende med en god pakke juleaften.

Du har måske allerede taget et kig på lisen ovenover, men skulle dette ikke være tilfældet vil vi klart anbefale dig at gøre netop dette da listen består af en lang række super gode julegaveideer til børn. Her i blandt en hel masse gode julegaveideer til piger! Så du vil helt sikkert kunne finde dette års julegave til pigen der.

julegaver til piger

Julegaver Til Ældre Børn

Når man kommer lidt op i årene, så er det ikke ligefrem byggeklodser og masser af sjove lyde, der er det mest imponerende. Så hvis man leder efter julegaver til børn 12 år, så skal der altså andre boller på suppen. Ellers kan man hurtigt opleve den første forsmag på den pubertære trods.

Julegaver til drenge og piger i 12 årsalderen kan omfatte alverdens ting, for alle børn har forskellige interesser og hobbyer. Så blot fordi én 12 årig sætter pris på en given gave, så er der ingen garanti for at andre børn gør det. Men man kan finde masser af rigtigt gode forslag til julegaver til børn, så man kan helt sikkert finde noget, der passer til ens behov og som ikke mindst kommer til at gøre dine børn glade.

Billige julegaver er ikke nødvendigvis en dårlig ting, for hvis man køber julegaver på tilbud, kan man ofte ende med at købe gaver, der er større end først antaget. Men det er magien ved et godt tilbud. Gaveavisen har altid fair priser, så du kan helt sikkert finde den perfekte gave til børn, hvis du bare ved hvad du skal kigge efter.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: