Hyggelige & Personlige Julegaver Til Ham Som Vil Skabe Glæde & Smil

Julegave til ham burde ikke være så svært, men alligevel finder man gang på gang sig selv i en situation, hvor man er komplet blank og ikke kan finde på nogle gode julegaveideer til ham. Det gør det naturligvis ikke nemmere, at mange mænd er enormt dårlige til at lave ønskesedler. Eller også bliver man spist af med frasen: ”Jeg ønsker mig ikke rigtigt noget”.

Men de kan tro om og Gaveavisen hjælper dig med at finde gode julegaver til ham, der tror han har alt. Inderst inde er alle mænd stadig nogle unge knægte, der gerne vil have fart og sjov, så det er faktisk ikke så svært at komme på gode julegaveønsker til ham, hvis man blot tænker sig en smule om.

Personlige Julegaver Til Ham

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Japanske Køkkenknive

Sikker Favorit

Kaffekursus

1. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
En god julegave, som du kan give til manden i dit liv, er nogle gode bøger. Det er en nem gave at give, for du kan aldrig helt gå galt i byen. Ligegyldigt om han er mest til faglitteratur, krimi, kogebøger eller fantasi, kan du finde ham en god bog.

2. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Giv ham en god oplevelse i gave, som han vil kunne blive glad for. Gavekortet til DuGlemmerDetAldrig er smart, fordi han helt selv kan vælge, hvilken oplevelse han vil bruge det på. Så er du sikker på at give noget, han vil komme til at bruge og elske.

3. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Det er ikke alle mænd, som husker at købe nyt tøj, når det gamle bliver slidt. Og det er bestemt ikke dem alle, som holder styr på at følge moden. Hjælp ham på vej, ved at købe ham et par lækre Shaping New Tomorrow bukser, som går godt til alting.

4. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Er han vild med lækker kaffe og kan ikke starte dagen uden det? Så kan du give ham et kaffekursus, hvor han kan lære meget mere og udvikle sine kaffe evner. Her vil han stifte bekendtskab med mange forskellige bryggemetoder til at lave kaffen og nye sammensætninger af lækre kaffebønner.

5. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Lad ham lytte til musik i høj kvalitet, lige når han ønsker det. Med et par Apple AirPods får han ikke kun lyd af god kaliber, men også en nem funktionalitet. De er små og diskrete, så han nemt kan have dem liggende i lommen, når de ikke bruges.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Hvis han godt kan lide at drikke et glas vin engang imellem, kan du give ham en tur til vinsmagning. Det er sjovt at tage afsted til med en ven, hvor de kan smage mange forskellige vine. Han kan opleve mange smage, han aldrig har prøvet og finde nye favoritter.

7. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Laver han ofte selv mad, kan du gøre madlavningen både sjovere og nemmere med et sæt japanske køkkenknive. De er lavet af flot og holdbart materiale, som han kan bruge i mange år. Knivene skærer igennem steak som var det blødt smør og kan bruges til alle typer madlavning.

8. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Fortjener han lidt ekstra luksus? Så vil han elske en tur til Ystad Saltsjöbad. Her kan han få et afslappende afbræk fra en hverdag fyldt med deadlines og stress. På sin tur kan han nyde godt af den lækre mad, de sjove aktiviteter og det store spa område.

9. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Ordentlig musik skal også spilles på gode højtalere. Nu kan du give ham mulighed for at tage musikken med sig alle vegne han går, med en lækker bluetooth højtaler. Den er perfekt til at holde fest i baghaven, hygge på værelset eller picnic i parken med en gruppe venner.

10. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Hvis han ofte ender med at lave de samme 3 retter om igen, vil han blive glad for et madkursus. Her kan han få udvidet sine horisonter og lære meget mere inden for det kulinariske felt. Det hjælper også med inspiration til nye retter, næste gang han går i køkkenet.

11. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Gør hans vægge lidt sjovere at se på, men nogle hyggelige citatplakater. Du kan finde citater fra alle hans yndlingsfilm og serier og hænge dem i flotte rammer. Det er god pynt til hans værelse eller stue, som han kan smile over, hver gang han går forbi dem.

12. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Lad ham prøve et hav af forskellige typer gin til ginsmagning. Ofte ender man tit med at bruge den samme flaske gin til alting. Men han kan lære, hvordan man laver endnu bedre drinks med forskellige spændende typer gin. Det skal nok ende i lækre cocktails eller interessante gin&tonics.

13. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Ligesom alle andre, går han nok for det meste rundt med sine nøgler alle steder. Med en personlig nøglering, kan du gøre hans nøgler lidt mere specielle. Glemmer han altid sine nøgler, kan du indgravere hans navn. Ellers vælg en sød besked eller tegning, han kan smile over.

14. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.
Er han vil med forlystelser, sjove rutsjebaner og sød candy floss, vil han være vild med et Tivoli årskort. Det er en god gave til ham, som gerne vil kunne tage afsted, lige når han har lyst. Det giver masser af frihed og mange timers sjov med Tivolis forlystelser.

15. Parfume

Pris: 100 kr.
En klassisk god gave, du altid kan vælge, hvis du er i tvivl om en gave, er en god parfume. Måske er han ved at løbe tør for sin gamle eller kunne godt bruge en ny duft. Vælg mellem de mange parfumer, for at finde én, som passer til ham.

16. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Til ølsmagning vil han kunne prøve at hav af forskellige specialøl. Om han er til mørk stout eller lys IPA, vil han kunne prøve nogle nye og interessante øl. Her kan han også finde sine nye yndlings og købe et par flasker med hjem til besøg af vennerne.

17. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Ser hans vægge lidt kedelige og bare ud? Så kan du gøre dem lidt flottere med noget spændende kunst i form af museums plakater. Det behøver ikke være dyrt eller besværligt at have flot kunst hængende på væggene. Det bliver gjort endnu nemmere ved, at du kan vælge den.

18. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Lad ham prøve at besøge en restaurant, som han aldrig har prøvet det før. Inviter ham på dinner in the dark, og oplev hvordan det er at blive ført rundt og spise i mørke. Det er en helt unik oplevelse, som vil udfordre jeres sanser, når I ikke kan se.

19. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
Leder efter gaver til en mand, som er vild med udendørs sport og at gå lange vandreture? Om han er spejder, naturinteresseret eller begået vandrer, vil han skulle bruge en backpacker rygsæk. Den har plads til alt han skal bruge til at tage på tur og er behagelig på ryggen.

20. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Hvis du vil have en sikker gave at give, kan du altid vælge at give ham biografbilletter. Med dem, kan han helt selv vælge, hvad han vil se om hvem det skal være med. Ingen bliver kede af at få en gratis hyggelig aften ude med en god film.

21. Dialægt Citatplakat Far Humor

Pris: 249 kr.
Skal du finde en julegave til din far, en andens far eller bare en person med dårlig far humor? Så kan du få ham til at grine med en sjov citatplakat fra Dialægt. Her finder du jokes som “Hvorfor har en isterning ingen arme og ben? Fordi den er vanskabt”.

22. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Kan du ikke finde en fysisk gave, kan du altid give ham lidt kvalitetstid og god mad i julegave. Med et cafébesøg for 2 kan han helt selv vælge, hvor han vil spise henne og få lækker mad. Det er også en god måde at hyggesnakke lidt mere sammen.

23. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Brunch er måske det mest lækre måltid på dagen og fortjener at blive nydt med stil. Giv ham en tur til luksus brunch for 2 og lad ham gå amok i de lækre buffeter af morgenmad. Han skal nok forlade det stoppet til randen med pandekager, røræg og friskbrygget kaffe.

24. Kuffert

Pris: 500 kr.
En god kuffert er nødvendigt, når man tager ud på ture eller rejser rundt omkring. Ved at give ham en kuffert, kan du forberede ham på alle de næste ture, han skal tage. Med sine hjul og handy håndtag, er den meget nemmere at transportere end mange tasker.

25. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Vil du gerne give ham en oplevelse, han ikke kommer til at glemme lige foreløbigt? Så kan du give ham en tur til urban high roping. Her kan han få lov at kravle rundt langt oppe i luften og komme igennem udfordrende baner. Det skal nok give sved på panden.

26. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Hvis han går meget op i sine sneakers, kan du hjælpe ham med at holde dem pæne. Især hvide sneakers er meget på mode, men bliver hurtigt beskidte. Med et sneaker cleaning kit kan du gøre det nemmere for ham at beholde farven på sine sneakers og forlænge holdbarheden.

27. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Tapas er hurtigt blevet en utroligt populær måde at nyde lækker mad på og af god grund. Giv ham tapas for 2 i julegave, så han kan få lov at nyde de mange små retter. Det er en god mulighed for at prøve en masse ny mad i godt selskab.

28. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Med en fin fotocollage, kan du samle alle de bedste øjeblikke i hans liv i en fin og personlig julegave. Du kan finde børnebilleder, billeder fra rejser, specielle øjeblikke eller billeder af familien. Så kan han se tilbage på alle de gode minder og smile når han ser på collagen.

29. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Fortjener han at få en stor gave fyldt med luksus og afslapning? Så kan du give ham en 3 dages miniferie på Comwell Hotels. Her kan han nyde dejlig mad i store buffeter, sjove aktiviteter og masser af afslapning. Det er et godt afbræk fra hverdagens stress og pligter.

30. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.
Alle har oplevet den forfærdelige situationer, hvor man går rundt og mobilen løber tør for strøm midt i det hele. Med en GreyLime Power Owl kan du give ham en praktisk og fine julegave. Så kan han lade sin mobil nemt ligegyldigt hvor og hvornår han befinder sig.

31. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Virtual reality er underholdning, som han aldrig har prøvet det før. Hvis han er vild med spil eller film, vil han blive blæst bagover ved at prøve virtual reality. Her kan han blive slugt helt op af et spændende spil og føle at han står midt i det.

32. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Vil du gerne give ham lidt mere sjov i gave, kan du give ham en Danish Sayings plakat fra Dialægt. Her finder du sjove ordsprog som “out swinging the wooden leg” og “the raisin in the end of the sausage”. Det skal nok give ham et godt grin.

33. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.
Når man går rundt i Kattegatcentret, ville mange ønske at de kunne prøve at dykke blandt fiskene. Skal du finde en gave til den havinteresserede, kan du få det ønske til at gå i opfyldelse. Nu kan han dykke blandt de mange fisk og svømme sammen med dem.

34. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Pynt hans hjem lidt op, men nogle fine figurer fra Kaj Bojesen. De er flot pynt at have stående i stuen og kan passe ind i ethvert hus eller lejlighed. Der er mange fine dyr at vælge imellem, så du kan finde ét, som han vil elske.

35. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Hvem elsker ikke en god omgang lækker pizza med masser af ost på? Tit ender man med at bestille pizza udefra, når man vil have lidt ekstra hygge. Giv ham i stedet mulighed for at lære, hvordan man laver lækker pizza helt fra bunden. Det vil imponere til næste filmaften.

36. Kettlebell

Pris: 415 kr.
Vil du give en gave til en mand som elsker at træne? Nu kan du gøre det nemmere for ham at træne hjemme fra sit eget værelse med et set kettlebell. De kommer i flere forskellige vægte og gør det sjovere og nemmere at træne selv uden et træningscenter.

37. Klatring København

Priser fra: 250 kr.
Det er hurtigt blevet meget populært at klatre, fordi det er en sjov måde at være fysisk aktiv. Har han endnu ikke prøvet klatring, kan du give ham et gavekort til klatring i København. Her kan han prøve kræfter med de mange sjove og udfordrende baner.

38. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Beskyt hans mobil med stil, og giv ham et fint og praktisk mobilcover i gave. Det bliver hurtigt meget dyrt at skulle skifte skærmen på en mobil og man kan miste ens filer. Med et mobilcover bliver det nemmere at beskytte sin mobil fra slag og undgå skader på den.

39. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
Elsker han seje fly og krig imellem dem? Giv ham mulighed for at tage afsted med en ven for at prøve en F16 simulator. Her kan de flyve rundt med vilde fly og prøve at bekæmpe fjenden, før fjenden får ramt på dem. Kan han klare udfordringen?

40. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Hvis han er vild med ekstremsport og at få pulsen op, kan du give ham en tur til big swing. Det er ikke for sarte sjæle, når han skal op i 40 meters højde og træde ud i frit fald. Det får adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen.

Julegaveideer Til Ham

Julen er for alvor lige om hjørnet, og julestemningen er så småt ved at have indfundet sig, butikkerne har fået pyntet op og julehandlen er for længst skudt igang. Så sidder du stadig og endnu ikke har fundet nogle julegaveideer til ham, vil det være på tide at begynde at se sig om efter gode julegaveideer til ham. Det kan ligeledes være at du har fundet en enkelt julegaveide til ham eller to, men gerne vil have endnu flere så du har lidt mere at vælge ud fra når den endelige julegave til ham skal findet.

Derfor kan vi også glæde dig med at du er endt det helt rette sted hvis du er på jagt efter gode julegaveideer til ham, for ikke nok med at lave et langt skriv, har vi også lavet en liste ovenover som er fyldt med aldeles fremragende julegaveideer til ham. Ved at tage et grundigt kig på listen, vil du helt sikkert kunne finde en masse gode julegaveideer til ham, og hvem ved måske endda den endelige julegave til ham som han kan åbne juleaften,

julegaveideer til ham

Sjove Julegaver Til Ham

Hvis man gerne vil give en gave, der er sjov og spændende, så kan man nemt finde noget, for der er mange muligheder for at få lækre oplevelser. Gaveavisen har f.eks. alverdens herlige gavekort til vilde oplevelser såsom en helikoptertur, ture i svævefly eller måske en køretur i en sportsvogn. Det er noget, der kan vække den indre drengerøv i enhver mand og han vil sætte stor pris på en gave, der kan få adrenalinen til at pumpe løs.

Julegaven til ham, der elsker sjov og ballade kan også nemt kombineres med noget romantisk, hvis det er ens kæreste det drejer sig om. Efter en herlig dag med masser af sjov og spænding, så kan man passende tage ham med ud at spise på en lækker restaurant, hvor man får god mad og lækker vin. Han vil sætte pris på gaven, fordi i bruger tid sammen og fordi du har skræddersyet gaven specielt til ham. Julegaver til mænd behøver ikke nødvendigvis være så dyre eller eksklusive, for det der i sidste ende betyder mest er at man lægger omtanke bag gaven.

Omtanke og kærlighed kan man især fornemme ved personlige gaver, så det er naturligvis også en mulighed.

julegaver til ham

Personlige Julegaver Til Ham

Gode julegaver til kæresten kan være lige hvad man synes det skal være. Hvis i er kærester, så kender du naturligvis hans interesser og kan købe en god gave derudfra, men ellers kan man jo bare spørge ham direkte. Hvis man er heldig, får man julegave ideer til ham, og ellers må man være opfindsom.

En gaveide, der altid tager kegler, er den personlige gave, som især er velegnet til ens kæreste. De julegaveønsker mænd har er ofte meget kedelige eller meget dyre. Det er et par sokker eller et dyrt ur, men ikke rigtigt noget derimellem. Men hvis du bruger opfindsomhed og ikke mindst omtanke, så kan du lave en rigtig god personlig gave til ham.

Det er noget, som kan gå lige i hjertet hos enhver mand, for trods det hårde ydre, så er mænd lige så bløde og kærlige som alle andre. De vil gerne føle sig elskede og en god julegave til ham er en gave, der finder den bløde side frem.

julegave til ham

Julegaveønsker Til Ham

Du har måske en mand i din familie som aldrig nogensinde ønsker sig noget til jul! Dette kan naturligvis godt være en anelse frustrerende da det som bekendt er en anelse lettere at finde julegaver til personer som rent faktisk har julegaveønsker. Dette fordi man ved at have en ønskeliste, kan danne sig et billede af i hvilken retning man gerne skal gå for at finde en god julegave til ham. Så hvis ikke allerede han har fundet en masse julegaveønsker, vil vi jo klart anbefale dig at hjælpe ham en lille smule, så i andre har en anelse lettere ved at glæde ham med de bedste julegaver.

Men hvordan hjælper man så lige med at finde julegaveønsker til ham tænker du sikkert! Dette er der heldigvis en række gode måde hvorpå du kan! Overvej eksempelvis i fællesskab med ham at tage et kig på listen ovenover, denne liste er nemlig fyldt med helt igennem fantastiske julegaver til ham. Her vil i helt sikkert kunne finde en række gode julegaveønsker til ham.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: