Kærlige & Personlige Julegaver Til Forældre Som Vil Få Smilet Frem

Julegave til forældre er en af de ting, som kan være en fornøjelse, men også et sandt mareridt. Det afhænger en hel del af hvordan ens forældre er når det kommer til at ønske sig ting. Hvis man har en mor og en far, der er rigtigt gode til at komme med gode forslag og ønsker, så er det jo en fornøjelse at vælge den perfekte gave som gør dem glade. Men uheldigvis er sandheden oftest en helt anden. Forældre, og især fædre, er det værste i verden til at komme med gode ønsker. Hvor ofte har man ikke hørt: ”Jeg mangler jo ikke rigtigt noget”. Det er noget af det mest frustrerende i verden, men heldigvis for dig kan du her på siden finde en masse gode forslag til julegaver til forældre.

Når man skal give en julegave til far og mor, så er det vigtigt at huske, at man sagtens kan blive en smule kreativ. Hvis de ikke kan komme med en ønskeseddel, så må de jo bare finde sig i det man finder på. Heldigvis for dem kan man sagtens finde på gode gaver, der vil være meget velkomne under juletræet. Så lad os se nærmere på hvordan man finder en julegave til forældre der har alt.

Personlige Julegaver Til Mor Og Far

Trending Gaveide

Ginsmagning

Sikker Favorit

Kaffekursus

Yderst Populær

Madkursus

1. Dialægt Citatplakat Far

Priser fra: 249 kr.
Vil du give din far en sjov julegave, kan du give ham en far citatplakat fra Dialægt. Den er fyldt med sjove citater, som din far nok har sagt lidt for mange gange. Her er eksempelvis “Det behøver vi ikke lige sige til mor” og “Dengang far var dreng…”

2. Dialægt Citatplakat Mor

Priser fra: 249 kr.
Giv din mor et godt grin med citatplakaten for mor, som hun vil kunne se sig selv i. Hun vil finde sjove citater på den som “Tag nu noget mere tøj på” og “Den er nok til vask”. Den kan stå på sengebordet for at få hende til at smile.

3. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Er dine forældre glade for at være fysiske og prøve nye ting? Så vil de elske en tur til bridgewalking over Lillebælt. De kan prøve at gå på tværs af den gamle Lillebæltsbro med en gruppe. Det er en god måde at få frisk luft og nyde den smukke udsigt.

4. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Kan du ikke finde ud af, hvad du skal give dine forældre i julegave? Så går du aldrig galt i byen med nogle gode bøger, dine forældre endnu ikke har læst. Der findes så mange forskellige bøger i forskellige genrer, at du kan være sikker på, at finde noget godt.

5. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Er dine forældre glad for god vin? Så kan de prøve et hav af forskellige vine, ved at få en tur til vinsmagning i julegave. Det vil give dem mulighed for at lære om de mange typer og hvordan de brygges. Måske får de endda en ny yndlingsvin til vinsmagningen.

6. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Giv dine forældre noget sjovt at have hængende på væggene med nogle fine citatplakater i flotte rammer. Du kan finde gode, inspirerende og underholdende citater fra alle deres yndlings film og serier. Vælg nogle fine plakater, som vil få dine forældre til at smile, hver gang de ser dem.

7. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Hvis du synes at dine forældre fortjener lidt ekstra luksus, kan du give dem et ophold på Ystad Saltsjöbad. Her kan de få ren afslapning med sjove aktiviteter og et kæmpe spa-område. Det er det perfekte afbræk fra en travl og stresset hverdag, til at give dem lidt ro.

8. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Gør madlavningen sjovere og nemmere for dine forældre med et sæt gode japanske køkkenknive. De er perfekte til alle former for madlavning, om de er vilde med lækker steak eller frisk salat. Knivene er af høj kvalitet og pynter samtidigt i køkkenet. Intet køkken er komplet uden gode køkkenknive.

9. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Vil du give dine forældre en helt ny og anderledes oplevelse, kan du give dem mulighed for at flyve luftballon. Det føles helt magisk at være så højt oppe i luften, og der medfølger en smuk udsigt over byen. Det er en romantisk og hyggelig tur at tage på sammen.

10. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Med en fotocollage kan du give dine forældre en fin, personlig og sentimental gave. Du kan samle alle de bedste oplevelser og minder fra deres liv i rammen. Det vil fylde dem med gode minder og få dem til at smile over børnebilleder, familierejser, studentergilder og meget mere.

11. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Når det er tid til at lave mad, ender dine forældre så ofte med at lave de samme retter igen? Med et madkursus kan de lære at lave nye og spændende retter. De vil lære om råvarer, lækre kombinationer og finde inspiration til mange spændende og nytænkende måltider.

12. Parfume

Pris: 100 kr.
En god parfume er den perfekte gave til dine forældre, hvis du ikke ved, hvad du skal give dem. Man kan altid bruge dejlig parfume, og du kan vælge dem hver en duft, som passer til dem. Der er mange dufte at vælge imellem, så du kan finde den rigtige.

13. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Kan dine forældre godt lide forskellige slags gin eller måske bare en god gin and tonic? Så vil det være en sjov oplevelse for dem at tage til ginsmagning sammen. Her kan de prøve et stort udvalg af forskellige slags gin og lære at smage forskel på nuancerne i dem.

14. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Du kan aldrig gå galt i byen, ved at give dine forældre en klassisk uldplaid i julegave. Når vintermånederne begynder at nærme sig, er det dejligt at have et varmt tæppe til at putte med. Tæppet er af høj kvalitet og vil hjælpe med varme og hygge i mange år.

15. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Lad dine forældre prøve at flyve oppe mellem skyerne, med et gavekort til svæveflyvning. Det er en sjov oplevelsesgave, du kan give dem til jul. Det vil med stor sandsynlighed være noget, de aldrig har prøvet før, men vil elske at prøve. De kan samtidigt nyde den smukke udsigt deroppefra.

16. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Ethvert hjem kan bruge et godt lammeskind, som både er praktisk og flot at have liggende. Det gør det lidt blødere for dine forældre at sidde og se film i sofaen eller arbejde ved skrivebordet. Et godt lammeskind er meget alsidigt og smart til at gøre hverdagen lidt mere hyggelig.

17. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Hvis dine forældre godt kan lide specialøl, kan du give dem en ølsmagning i julegave. Det er en god mulighed for dem til prøve mange forskellige typer øl. De kan prøve at finde ud af, hvilken der er deres yndlings, og sammenligne dem. De vil sikkert kunne lide forskellige øl.

18. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Kaj Bojesen figurer er utrolig alsidige og kan passe ind i næsten alle hjem. Giv dine forældre en fin gave, som kan hjælpe med at pynte deres stue eller værelse op. Figurerne kommer i mange sjove dyr, så du kan finde dem deres yndlingsdyr til at give i julegave.

19. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Lad dine forældre prøve at tage afsted til date på en restaurant på en helt ny måde. Hele rummet vil være indhyllet i total mørke til Dinner In The Dark. De vil prøve at blive guidet, spise og have hyggelige samtaler sammen uden at kunne se noget på samme tid.

20. Lil Davinci Tegningeramme

Priser fra: 269 kr.
Ligger der mange børnetegninger og flyder i skuffer hos dine forældre? Så kan du hjælpe dem på ved med en Lil Davinci tegningeramme. Den er praktisk, fordi den fungerer som ramme, som kan udstille tegningerne. Samtidigt virker den som et billedarkiv, der kan opbevare de billeder, som ikke bliver vist.

21. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Har én af eller begge dine forældre altid drømt om at køre i en vaskeægte sportsvogn? Nu kan du få den drøm til at gå i opfyldelse ved at give dem muligheden på en bane. Der kan komme fuld fart på med sportsvognene og de kan endda selv vælge bilen.

22. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
En personlig nøglering er en god måde at minde dine forældre om dig, ligegyldigt hvor de er. De fleste går altid med deres nøgler, så du kan give dem et lille minde, de kan bære rundt på. Indgraver en sød besked, dit navn eller en fin illustration i nøgleringen.

23. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Elsker dine forældre søde sager og kan slet ikke få nok? Giv dem et flødebollekursus i julegave, for at lade dem lære at lave dejlige flødeboller helt fra bunden. De kan gå på opdagelse i de mange lækre smagsmuligheder til kagerne og bage dem, når der skal være filmaften.

24. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Hvis dine forældre ikke er så gode til at passe på deres hud, kan du give dem fugtgivende ansigtscreme. Det er en god julegave, som kan hjælpe mod tør og træt hud. Cremen gør huden mere ungdommelig og frisk at se på. Det er som en lille personlig spa derhjemme.

25. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Biografbilletter er en perfekt julegave til dine forældre, som lade dem få en hyggelig aften ude sammen. De kan selv vælge, hvilken film de gerne vil se og nyde en aften i hinandens selskab. På den måde er du sikker på at give dem noget, de bliver glade for.

26. Digital Fotoramme

Priser fra: 629 kr.
Det kan godt være svært at holde sine forældre opdateret på ens liv, når man bor langt væk. Med en digital fotoramme, kan du altid uploade billeder til den, ligegyldigt hvor du befinder dig. Så kan dine forældre følge med i billederne på rammen, ligesom på et slideshow.

27. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Giv dine forældre et cafébesøg for 2 i julegave, som de kan indløse på deres yndlingscafé i nærheden. Det giver dem mulighed for at få lidt god kvalitetstid og lækker mad, nogle andre har lavet til dem. De vil blive glade for at få lidt tid til hygge i hverdagen.

28. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
God brunch er den perfekte måde at starte dagen på og få en hyggelig morgen. Giv dine forældre en luksus brunch for 2 og lad dem spise sig mætte på én af de mange brunch buffeter. Der vil være fyldt med god mad og dejlig stemning i hinandens selskab.

29. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Tør dine forældre give i kast med ekstremsport og udfordre deres grænser? Så kan du lade dem tage afsted til big swing som din julegave. Her kan de få muligheden for at træde ud i frit fald fra en højde af 40 meter. Det vil få hjertet til at banke.

30. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Med nogle fine museums plakater kan du gøre det nemt for dine forældre at have flot kunst på væggene. Det er en fin julegave, som kan hjælpe dem med at pynte deres hjem lidt op. Du kan finde flotte plakater fra alle deres yndlingskunstnere og sætte dem i en ramme.

31. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Til luksus ansigtsbehandling kan dine forældre få mulighed for at få renset huden i dybden. Det er en julegave som giver dem en mini spa oplevelse. Deres hud vil blive behandlet og renset, mens alle spændingerne bliver masseret ud af musklerne. De vil vende helt forfriskede og glødende tilbage derfra.

32. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Tapas er en meget populær måde at nyde mad på, fordi man kan prøve mange forskellige retter. Giv dine forældre en tur til tapas for 2 i julegave for at lade dem prøve en masse god mad. De kan sammenligne retter og prøve hinandens, for at finde deres yndlings.

33. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Hvis dine forældre trænger til lidt ekstra luksus, kan du give dem en 3 dages miniferie på Comwell Hotels. Her er alt de kunne bede om og den perfekte afslapning fra en travl hverdag. Der er sjove aktiviteter, lækker mad og ingen pligter eller opvask, de skal se til.

34. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Er der nogen bedre måde at nyde sommeren på end fra kanten af en båd? Med GoBoat København kan du give dine forældre en forfriskende sejltur i julegave på vandet i København. De styrer helt selv tempoet og kan sejle afsted og nyde synet af byen som det passer dem.

35. Food Walk

Priser fra: 499 kr.
Elsker dine forældre god mad og historie? Til en food walk kan de få de to ting kombineret. Giv dem denne julegave, hvor de kan komme på en guidet tur rundt til forskellige steder af byen. De får historien om området og smager samtidigt på dejlig mad på restauranterne.

36. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Frisklavet pizza er et stort hit hos de fleste, men man ender ofte med at bestille det udefra. Giv dine forældre et pizzakursus i julegave, så de sammen kan lære at lave hjemmelavet pizza. Det giver dem mulighed for at få alle deres yndlings toppings på hver deres pizza.

37. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
Du kan give dine forældre en tur til ridning i Dyrehaven i julegave, hvis de ikke har prøvet det før. Det er en hyggelig og afslappende måde at nyde parken på. Samtidigt kan det være sjovt for dem at ride på en hest, hvis de ikke har oplevet det før.

Kærlige Julegaver Til Forældre

Julen er hjerternes fest og derfor skal man naturligvis altid give dejlige gaver, som man har tænkt over. Det gælder især til ens forældre, der jo er de vigtigste personer i ens liv. Heldigvis kan man nemt finde en god julegave til forældre, hvis man bare er lidt kreativ og tænker sig om. Vis dem hvor meget du holder af dem og du vil få det tifold tilbage. Kærlighed og nærhed hører altid julen til. Glædelig jul.

julegaver til forældre

Julegave Til Forældre Der Har Alt

Julen nærmer sig med hastige skridt og derfor er det også på tide at begynde at tænke på hvad man skal give i julegave til ens forældre. For dette er noget som sagtens kan gå hen at tage en del tid, fordi ens forældre som oftest ikke ønsker sig noget eller mangler noget. Så man kan hurtigt ende ud i at søge efter “julegave til forældre der har alt” når julen for alvor nærmer sig og man endnu ikke har fundet en julegave til forældre.

Du plejer måske ikke at have de store udfordringer ved at finde julegaver til forældre der har alt, men i år er det måske en helt anden snak fordi du er færdig i folkeskolen eller lignende og derfor ikke længere laver en julegave til din forældre i skolen længere. Men bare helt rolig, for det er fortsat muligt at lave kreative julegaver til forældre, bare fordi man ikke længere går i skole. Så sit dig eventuelt sammen med resten af dine søskende og kom sammen frem til en fælles julegave til jeres forældre der har alt.

Julegave Til Forældre Der Har Alt

Julegave Til Mor Og Far

Som vi alle ved nærmer julen sig med hastige skridt og derfor er det også en rigtig god ide at få indkøbt dette års julegave til mor og far i lidt god tid, simpelthen for bare at være lidt på forkant med det hele. Du har måske allerede fundet frem til en del gode ideer til hvad du ønsker at glæde din mor og far med i julegave. Men skulle dette ikke være tilfældet kan det sagtens nåes endnu så bare rolig.

Har du overvejet at give en fælles julegave til mor og far i år? Dette vil vi i hvert fald gerne slå på tromme for at du overvejer, for de bedste julegaver til mor og far er som regel fællesgaver som de kan nyde sammen alene eller sammen med jer børn. Dette kunne eksempelvis være en romantisk middag for de to alene, eller hvad med et weekendophold hvor i alle kan mødes en weekend og bare nyde hinandens selvskab. Det kunne ligeledes være en ide at leje et sommerhus, og overraske jeres forældre med dette i julegave.

Julegave Til Mor Og Far

Julegaver Til Mor

Til jul er det vigtigt at ens forældre føler sig værdsatte og det gælder ikke mindst mor. Mor er som bekendt den bedste i verden og derfor skal hun også have det bedste. Heldigvis er der masser af gode ideer til, hvad man kan give sin mor. Det kunne f.eks. være et gavekort til en lækker luksus brunch. En gave som hun kan benytte med en veninde, sammen med dig eller måske endda sammen med din far. På den måde kan den også fungere som en god fælles gave. 

Man kunne også flotte sig og give hende et gavekort til en vidunderlig Wellness Massage, hvor hun bliver forkælet og blot skal slappe helt af. Efter julens trængsel og alarm kan det være lige præcis det man trænger allermest til.

julegave til forældre

Julegaver Til Far

Ak ja, kære gamle far. Fædre er notorisk svære at købe gaver til og ofte bliver det bare endnu et par sokker eller en flaske et eller andet. Men det er kedeligt og han skal altså have en ordentlig gave. Så i år skal det være anderledes og du kan f.eks. give ham en biografbillet, så han kan komme ind og se en spændende film på det store lærred. Men hvis det skal være lidt mere specielt, så kunne du også give ham et gavekort til en eksklusiv vinsmagning

Begge disse gaver egner sig glimrende som julegaver til forældre, for de kan med fordel deles. Så kan dine forældre nyde oplevelserne sammen og dermed få en masse dejlig kvalitetstid.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: