Hyggelige & Personlige Julegaver Til Far Som Han Vil Elske At Pakke Op

Julegave til far er uden tvivl en af de mest belastende gaver man overhovedet kan købe. For vi ved jo alle sammen godt hvad far ønsker sig, ikke sandt? ”Ikke noget særligt”. Det er den evindelige hårdknude, hvor man skal købe en gave til manden der har alt. For vi ved jo også godt at far bliver en smule skuffet, hvis man ikke kommer med noget, uanset hvor meget han ikke ønsker sig noget. 

Det er altså en stor udfordring med julegaver til far, men det betyder ikke at man skal give helt op. Man holder jo af det gamle fæ og derfor vil man gerne gøre det så godt som overhovedet muligt. Det er her at man kan blive nødt til at se lidt nærmere på, hvad han egentlig kan lide og hvordan de julegaver far får egentlig bliver modtaget. Er han typen, der bliver meget glad for et par sokker eller er han mere til en god flaske whisky? 

Her på siden kan du finde nogle af de bedst forslag til julegaveideer til far og der er noget for enhver pengepung og enhver smag. Så vælg ordentligt, for din far er trods alt den vigtigste mand i dit liv.

Personlige Julegaver Til Far

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Japanske Køkkenknive

Sikker Favorit

Kaffekursus

1. Dialægt Citatplakat Far

Priser fra: 249 kr.
Giv din far et godt grin i gave med en citatplakat fra Dialægt. På plakaten er der sjove far citater, som han helt sikkert kan nikke genkendende til. I kan eksempelvis grine sammen af “Nej, isbilen ringer fordi der er udsolgt” og “Det må du lige spørge mor om”.

2. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Hvis der er en julegave, du aldrig kan gå galt i byen med, er det gode bøger. Du kan vælge mellem et hav af spændende bøger, for at finde noget, din far endnu ikke har læst. Om han er til faglitteratur, kogebøger eller krimi, er der bøger, han vil elske.

3. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Er din far også vild med en god kop kaffe og kan ikke starte morgenen uden én? Så kan du nu give ham et kaffekursus, hvor han kan lære meget mere. Lad ham afprøve forskellige typer kaffebønner og bryggemetoder, for at finde sin yndlings, han kan tage med hjem.

4. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Hjælp din far med at pynte hans vægge lidt op med nogle sjove citatplakater. Du kan finde plakater med citater fra alle hans yndlingsfilm og serier, som kan hænge på hans værelse. De vil med sikkerhed kunne give ham et godt grin og minde ham om dig.

5. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Med et sæt japanske køkkenknive, kan du gøre madlavningen både sjovere og nemmere for dig far. Køkkenknivene passer perfekt ind i ethvert køkken og skærer igennem kød som var det smør. Med et godt sæt japanske køkkenknive er han klar til at lave alt fra lækker steak til frisk salat.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Nyder din far et godt glas vin fra tid til anden? Så kan du give ham en julegave med en tur til vinsmagning. Her kan han få lov at prøve mange vine, som han aldrig har prøvet før. Måske vil han tage en helt ny vin med til næste jul.

7. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Saml alle de bedste øjeblikke i din fars liv i en flot og sentimental fotocollage. Du kan finde billeder fra hans ungdom, af børnene, familierejser, studentergilder og meget mere. Collagen kan hænge på hans væg eller stå på sengebordet for at minde ham om alle de gode stunder.

8. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Kan din far godt lide at lave mad, eller trænger han til at få frisket det lidt op? Så skal du give ham et madkursus i julegave, hvor han kan lære meget mere om det kulinariske felt. Her får han inspiration til nye retter og viden om lækre råvarer.

9. Parfume

Pris: 100 kr.
En klassisk julegave, som du kan give til din far, er en god parfume. Der er mange forskellige parfumer at vælge imellem, så du kan finde den, som passer bedst til ham. Det er ligegyldigt om han er ved at løbe tør for sin gamle eller trænger til en ny.

10. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Hvis din far er til fart over feltet og seje racerbiler, vil han elske en oplevelsesgave til at køre djævleræs. Her kan han få sved på panden, som speederen bliver trykket i bund og han suser rundt på banen. Det kan være en sjov ny oplevelse for ham at prøve.

11. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
De fleste går hele tiden rundt med deres nøgler, og din far er nok ingen undtagelse. Med en personlig nøglering, kan du give ham et lille minde med, hver gang han ser på dem. Få indgraveret en personlig besked eller lille tegning, som får ham til at smile.

12. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Er din far vild med gin, kan du gøre ham glad, ved at give ham en tur til ginsmagning. Ligegyldigt om han er gin ekspert eller bare nyder en god gin&tonic, kan han lære noget her. Giv ham mulighed for at smage mange forskellige og unikke typer gin.

13. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Hvis du er helt på bar bund med, hvad du skal give din far, kan du give ham en klassisk uldplaid. Det er en simpel, men meget nyttig gave, som han vil kunne få meget gavn af. Tæppet kan hjælpe ham med at holde varmen, når kulden banker på døren.

14. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Den øl-entusiastiske far vil elske at få en julegave med en tur til ølsmagning. Uanset hvad han smag er i øl, vil han kunne finde en øl, han ikke har prøvet før. Måske finder han endda sin nye favorit, som han kan tage med hjem og dele med vennerne.

15. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Et blødt og lækkert lammeskind, kan altid bruges og vil gøre din fars hjem lidt blødere. Lammeskindet er høj kvalitet og perfekt at lægge over en hård stol eller i sofaen. Skindet kan endda også være ekstra luksus til hans kæledyr eller til at ligge på, når der ses film.

16. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Giv din far en ny oplevelse med restaurant i gave, som han aldrig har prøvet før. Til dinner in the dark, vil hele rummet være indhyllet i mørke og han må bruge sin andre sanser. Det er en sjov aktivitet at tage til og en alternativ måde at spise sammen.

17. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Vil du gerne pynte din fars hjem eller værelse lidt op, kan du give ham Kaj Bojesen figurer i julegave. Der findes mange sjove og søde dyr, som du kan vælge imellem, for at finde hans yndlings. De er fine at have stående i stuen, når der kommer gæster.

18. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Har din far altid drømt om at komme op at flyve i en helikopter? Du kan du give ham en julegave, som får den drøm til at gå i opfyldelse. Det er en vild oplevelse at få lov til at se, hvordan en helikopter virker og nyde den smukke udsigt.

19. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Med en gave til svæveflyvning, kan din far få lov til at flyve blandt skyerne. Svæveflyvning er meget anderledes end den slags fly man normalt er vant til. Han vil helt sikkert finde det udfordrende og spændende at opleve flyet, tale med piloten og suse rundt i luften.

20. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Hvis din far er vild med fiskning, dykning eller bare generelt havet, vil han elske et undervandsjagt kursus. Her bruger han ikke længere fiskestang til at fange fiskene, men kan i stedet lære at bruge harpun. Efter at have dykket rundt, kan han tage den lækre fangst med hjem.

21. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Hvem har ikke før drømt om at køre rundt på gaderne i en lækker sportsvogn? Selvom du ikke kan give din far en sportsvogn i julegave, kan du stadig lade ham køre rundt i én. Han kan helt selv vælge en lækker sportsvogn, han vil køre i på banen.

22. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Tapas er hurtigt blevet en utroligt populær måde at tage på restaurant på og af god grund. Inviter din far med ud at spise til tapas for 2. Her kan I hyggesnakke over et lækkert måltid af mange forskellige små retter. Smag på hinandens og find jeres favorit retter!

23. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Lad din far nyde sommeren, som den burde nydes: Fra kanten af en sejlbåd. Med GoBoat kan han tage hele familien med ud at sejle på vandet i København. Her kan I nyde solen, den friske vind i håret og det smukke syn af byen fra bølgernes brus.

24. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.
Elsker din far sport og kan han godt lide at udfordre sig selv med nye discipliner? Ved at give ham et kitesurfing kursus, kan han lære alt, han skal bruge for at komme i gang. Det er en sjov og udfordrende sport, som han efterfølgende kan dyrke selv.

25. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
En god pizza er præcis det, der er behov for til alle filmaftener, spilaftener og hyggestunder. med et pizzakursus, kan din far lære, hvordan man laver lækker pizza helt fra bunden. Så behøver I ikke bestille udefra, og I kan helt selv vælge, hvordan I foretrækker jeres pizza lavet.

26. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Hvis din far tør gå i kast med ekstremsport og tør få sved på panden, vil han elske big swing. Her skal han fra en 40 meters højde tage skridtet direkte ud i frit fald. Det skal nok give et stort sus i maven og adrenalin i kroppen.

Julegaveideer Til Far

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, butikkerne har længe pyntet op til jul & julehandlen er længe godt igang. Derfor er det naturligvis ligeledes på tide at du ser at får fundet en række gode julegaveideer til far, hvorfra du tilsidst kan udvælge den endelige julegave til far. Du har måske allerede et par gode julegaveideer til far, men kunne formentlig godt tænke dig at have endnu flere så du til sidst har lidt flere at vælge blandt, når den endelige julegave til din far skal findes og pakkes smukt ind. Vi kan heldighvis glæde dig med at du er endt det helt rette sted når det kommer til at finde gode julegaveideer til far! For som du sikkert har bemærket omhandler hele denne side julegaver til far.

Derfor kan vi også glæde dig med at vi ovenover har lavet en utrolig brugbar liste til dig der er på udkig efter julegaveideer til far. For på denne liste finder du ikke blot gode julegaveideer alle disse ting på listen vil være helt igennem fantastiske julegaver til far. Så lad dig inspirerer og find din julegave til far i en fart.

julegaveideer til far

Gode Julegaver Til Far

Har du som så mange andre lidt svært ved at finde dette års gode julegave til far? Så står du bestemt ikke alene, for det kan være ualmindelig svært at finde gode julegaver til far og tit er der ingen hjælp eller inspiration at få fra manden selv, da han naturligvis ikke ønsker sig noget til jul. Så man kan hurtigt ende med at stå lidt på bar bund. Men bare rolig for vi er heldigvis her for at hjælpe dig. Se dig blot omkring og lad dig inspirer til en række gode julegaver til far.

Dette kunne du eksempelvis gøre ved at tage et kig på listen ovenover denne liste er enlig fyldet med aldeles fremragende julegaver til far. Så her vil du helt sikkert kunne finde en god julegave til din far eller to. Ligeledes kan du læse med her, og finde tips og tricks til hvordan du finde de bedste julegaver til far, som han vil blive rigtig glad for at pakke op juleaften.

Gode Julegaver Til Far

Overraskende Julegaver Til Far

Alt for ofte sidder man juleaften og pakker gaver op, hvor man kaster et blik på sin far med den obligatoriske stak strømper eller deodorant. Det kan godt være at han er en stædig rad, der ikke gider komme med konkrete ønsker. Men det betyder jo ikke, at det ikke kunne være rart at overraske ham men noget helt særligt.

En oplagt og god julegave til far kunne f.eks. være en af de mange oplevelser som vi har her på siden. Der er noget for enhver, så uanset hvad din far interesserer sig for, så kan du finde en gave han sætter pris på. Er han f.eks. glad for fart, så kunne en tur i sportsvogn eller en Formel 1 bil være sagen. Det kan også være at han elsker god whisky og Gin, så en whiskysmagning eller ginsmagning kunne være vejen frem. Mulighederne er mange, og fælles for dem er, at det er ting som vil komme bag på den gamle. 

En god oplevelse skaber gode minder og den slags foregår aldrig, i modsætning til et par kedelige gamle sokker. Så hvorfor ikke vælge en særlig oplevelse som julegaven til far? Du kan være helt sikker på at han vil sætte pris på den.

julegave til far
julegaver til far

Fælles Oplevelser Som Julegave Til Far

Nogle oplevelser er oplagt at prøve sammen, så du kan med fordel købe sådan en til din far. Det er en julegave far vil elske, for han får mulighed for at tilbringe tid sammen med sit barn, samtidig med at i deler en sjov og spændende oplevelse. Den slags skaber uvurderlige minder og den slags kan man ikke sætte et prisskilt på. Det er og bliver den bedste julegaveide til far. Giv ham en oplevelse for livet.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: