Gode Ideer Til Søde & Personlige Jubilæumsgaver Som Han / Hun Vil Elske

Jubilæumsgave er noget man giver, når man har haft en medarbejder, der gennem mange år har udvist engagement og samarbejdsvilje. Det er noget, der kan mærkes i en virksomhed og det er vigtigt at man sørger for at vise sin påskønnelse for dette. Derfor er det en god ide at give jubilæumsgaver til loyale medarbejdere, der går den ekstra mil og som står som et godt eksempel overfor andre. De fleste virksomheder har en tradition for at give jubilæumsgaver til gode medarbejdere, så hvis du har en god medarbejder, der fortjener lidt ekstra, så er du komme til det rette sted. 

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af forskellige gaver, der alle vil passe perfekt som jubilæumsgaver til mand og kvinder i alle aldre. Så der er helt sikkert også noget som du kan bruge. 

Det er dog ikke kun i virksomheder, at jubilæumsgaver er populære. Det er også noget man kan give i klubber og foreninger til medlemmer, der har gjort en god indsats og som har været en del af miljøet i mange år. Uanset om det skal være en 25 års jubilæum gave eller sågar en 40 års jubilæum gave, så kan du finde det helt perfekte her på siden. Vi jubilaren, at du sætter pris på ham eller hende med en fin gave.

Betænksomme & Perfekte Jubilæumsgaver

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Madkursus

1. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
En god bog er en skøn jubilæumsgave til den trofaste medarbejder, der fortjener at koble af i sofaen efter en lang arbejdsdag. Hos Saxo finder du spændende skønlitteratur i alle genrer, men du kan også vælge en inspirerende biografi eller måske en fagbog om et emne, som modtageren interesserer sig for.

2. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
En smuk tillykke buket er den perfekte måde at ønske jubilaren tillykke på. Det er en skøn jubilæumsgave, som alle vil blive glade for at få, og den kan både pynte på kontoret og hjemme i stuen. Få alle kollegerne til at underskrive et kort, og skriv måske en sød hilsen til.

3. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Et fint smykke fra Abelstedt er en skøn jubilæumsgave til ens kvindelige kollega, der skal fejres med stil. Stort set alle kvinder elsker smykker. Er du i tvivl om hendes stil, så læg mærke til, hvilke smykker hun har på, når hun er på arbejde. Du kan med sikkerhed finde noget, der vil falde i hendes smag hos Abelstedt.

4. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Det kan være svært at finde den perfekte jubilæumsgave til ens kollega, som man måske ikke kender så godt. Men du går aldrig galt i byen med et gavekort til DuGlemmerDetAldrig. Her kan jubilaren selv vælge mellem hundredvis af forskellige oplevelser, så der er helt sikkert noget, der passer perfekt til modtageren.

5. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Er du på jagt efter en jubilæumsgave til ham, der går op i stil og komfort? Så bør du helt klart glæde ham med et par lækre bukser fra Shaping New Tomorrow. Han vil elske at gå med disse klassiske herrebukser, der er enormt behagelige at gå med på en lang arbejdsdag.

6. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Ødelæg den gode stemning med denne herlige bog, der er en samling af de bedste dilemmaer fra Mads & Monopolet. Dilemmaerne handler om alt fra børneopdragelse til utroskab, og det altid skarpe A-hold lægger ikke fingre imellem, når de kommer med deres holdninger. En aldeles fremragende jubilæumsgave.

7. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Har din kollega en sød tand? Så er en lækker gavekurv en herlig jubilæumsgave til ham eller hende. Hos Bloomit finder du et bredt udvalg af smukke gavekurve med forskelligt indhold. Vælg for eksempel en festlig gavekasse med plante, en gavekurv med god lakrids eller en alkoholfri gavekasse.

8. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Vil du gerne glæde din kollega eller chef med en jubilæumsgave, der ikke bare vil ende med at samle støv i et skab? Hvis jubilaren ikke er højdeskræk, så er et tandemspring den perfekte jubilæumsgave. Man glemmer hurtigt hverdagens stress og jag, når man svæver vægtløst i luften og mærker suset i maven.

9. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Pynt op til fest med denne fine fanebærer fra Kay Bojesen. Det er en skøn jubilæumsgave til kollegaen, der skal fejre sine mange år på jobbet med manér. Den vil med garanti pynte på kontoret, og så kan figuren også bruges til andre særlige begivenheder i fremtiden.

10. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Mange mennesker kan ikke komme igennem en lang arbejdsdag uden en kop (læs: et par kander) kaffe. Så hvorfor ikke lære at lave det selv? Et kaffekursus er en genial jubilæumsgave til en, der skal lære at lave den helt perfekte kop kaffe fra bunden. Det kan kun blive en hyggelig og lærerig dag i godt selskab.

11. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Med disse lækre japanske køkkenknive kan man hurtigt lave et måltid mad, som selv Gordon Ramsay ville være stolt over. Det er en skøn jubilæumsgave til en, der fortjener at have noget ordentligt udstyr i køkkenet. Og så har knivene et smukt design, der gør dem oplagte at vise frem.

12. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Er du på helt bar bund i jagten på den perfekte jubilæumsgave? Så kan du roligt glæde jubilaren med dejlig chokolade. Det er en af de ting, som stort set alle elsker, og der er mange forskellige slags fyldte chokolader at vælge imellem. Det er en skøn og velsmagende jubilæumsgave.

13. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Forkæl din kollega med en herlig vinsmagning i jubilæumsgave. Her får man tankerne langt væk fra en stresset hverdag, når man smager på en masse herlig vin i hyggelige omgivelser. Man kan selv invitere en god ven, kollega eller kæreste med, så det kan kun blive en skøn dag.

14. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Ønsker jubilaren sig noget pænt til hjemmet i jubilæumsgave? Så bør du glæde ham eller hende med en fin citatplakat. Der er et bredt udvalg af smukke plakater med unikke og moderne motiver samt legendariske citater, der kan sætte prikken over i’et i ethvert hjem. En herlig jubilæumsgave til den stilbevidste.

15. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Leder du efter en jubilæumsgave til din kollega, der ikke ønsker sig noget? Så er denne skønne abe fra Kay Bojesen et sikkert hit. Træaben pynter i stuen eller kontoret, hvor den kan sprede hygge og sjæl. Den fås i flere forskellige varianter, så du kan finde en, der passer helt perfekt til jubilaren.

16. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Vil du gerne forkæle din chef eller kollega med en helt særlig jubilæumsgave, der ikke bare vil havne bagerst i et skab? Så bør du glæde jubilaren med en ballonflyvning. Det er de færreste, der har prøvet at svæve højt over himlen i en ballon, og det er helt sikkert oplevelsen værd.

17. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
En personlig nøglering er en skøn jubilæumsgave, der viser, hvor højt I sætter pris på jubilaren. På nøgleringen kan man skrive modtagerens navn, initialer eller måske firmaets navn. Uanset hvad er det en helt unik jubilæumsgave, som jubilaren med garanti vil få meget glæde ud af.

18. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Et par lækre Apple AirPods er en skøn jubilæumsgave til ham eller hende, der holder af at høre god musik på farten. Du ved måske, hvor irriterende det er, når ens høretelefoner er gået i hårdknude nede i tasken, og man skal kæmpe med at filtre dem ud igen. Det slipper man for med de trådløse AirPods.

19. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Et madkursus er en herlig jubilæumsgave til hende eller ham, der holder af at lave god mad. Det er oplagt at invitere ægtefællen eller en god ven med på kurset, hvor man kan lære at lave mad fra det søde eller salte køkken. Så er det bare at vaske hænderne grundigt og sætte i gang!

20. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Holder jubilaren af at koble af med en kold gin & tonic efter en lang arbejdsdag? Så er et gavekort til en ginsmagning den helt perfekte jubilæumsgave til ham eller hende. Her lærer man alt om ginnens historie og smagsnuancer, og man får lov at smage løs undervejs. Så er der inspiration til nye og spændende smagskombinationer.

21. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Med denne fine museums plakat kan man nemt bringe farver og flotte former med ind i stuen eller på kontoret. Det er en skøn gave til jubilaren, der ønsker sig noget pænt til hjemmet.

22. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Der findes et hav af forskellige øl, som bare venter på at blive udforsket. Glæd din skønne kollega med et gavekort til ølsmagning i jubilæumsgave. Her lærer man om de mange forskellige slags øl, og måske får man en ny favorit eller to. Det kan kun blive en herlig dag i godt selskab.

23. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Disse fine byplakater er en skøn måde at hylde sit ophav på. Danmark er et lille land med uendeligt mange forskellige dialægter med hver deres særlige talemåder. Så hvis din kollega er stolt af sin hjemstavn, er en fin byplakat den helt perfekte jubilæumsgave til ham eller hende.
Brug koden DIARABAT og få 10% rabat.

24. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Leder du efter en sjov og anderledes jubilæumsgave? Så glæd din kollega med en helt unik middagsoplevelse. På en Dinner In The Dark får man lov at opleve, hvordan det føles at være blind. Her spiser man nemlig en skøn middag i bælgravende mørke, så man må bruge sine sanser på helt nye måder.

25. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Vil du gerne give en helt særlig jubilæumsgave til en, der ikke er bange for højder? Så er et gavekort til en svæveflyvning en perfekt gaveidé. Det er en helt ubeskrivelig oplevelse at svæve lydløst rundt som en ørn, mens man kan spejde over landskabet, der udfolder sig under fødderne på en.

26. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Når man har været en trofast medarbejder i mange år, fortjener man at få foreviget alle de gode minder med en skøn fotocollage i jubilæumsgave. Find de allerbedste billeder fra kontoret, firmafester og forretningsrejser, og sæt dem sammen i en collage, der vil pynte flot på væggen.

27. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
Fejr den særlige begivenhed med en sød hoptimist. Den vil med garanti skabe glæde og optimisme på kontoret. Der findes en lang række fine og farverige figurer, så der er noget for enhver smag. En skøn jubilæumsgave til en, der fortjener at få lidt ekstra god energi i hverdagen.

28. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Er du på jagt efter den helt perfekte jubilæumsgave til vandhunden, der ikke mangler materielle ting? På et undervandsjagt kursus fanger man fisk med harpun, hvilket er enormt sjovt og udfordrende. Det er en herlig oplevelse, hvor man hurtigt glemmer alt om den travle hverdag på kontoret.

29. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
I Danmark har vi mange sjove talemåder, som vi sjældent tænker over til hverdag. Men når man oversætter dem til engelsk, er det nemt at høre, hvor underlige de egentlig er. Denne sjove citatplakat indeholder ni forskellige direkte oversættelser af danske vendinger. Det er en herlig jubilæumsgave til en, der fortjener et godt grin.

30. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.
Mange mennesker drømmer om at flyve et fly helt selv. Giv jubilaren mulighed for at udleve sin drøm med et gavekort til Pilot For En Dag i jubilæumsgaven. Her får man kontrol over styrepinden i et fly, så man kan føle sig som en vaskeægte pilot. Man har selvfølgelig en erfaren instruktør ved sin side, der holder sikkerheden i orden.

31. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Det kan være en helt umulig opgave at finde den rette jubilæumsgave til en, der har alt. Men du går aldrig helt galt i byen med en skøn figur fra Kay Bojesen. De fine figurer pynter i mange danske hjem, og de vil med sikkerhed passe perfekt ind på kontoret eller jubilarens stue.

Ideer Til Jubilæumsgaver

Når man står og skal bruge en god jubilæumsgave, så kan man med fordel sætte sig lidt ind i hvad den enkelte person kan lide. Det kan naturligvis være lidt besværligt, hvis man har en stor virksomhed med en masse medarbejdere, men heldigvis findes der gode gaver, som vil gøre enhver glad. Her på siden kan du nemt finde gode jubilæumsgave ideer, der passer til enhver situation og til enhver type jubilæum. Så lad os da se lidt nærmere på, hvad man kan give.

Gode jubilæumsgaver har ofte været pyntegenstande, der vil kunne fungere som et evigt minde for modtageren. Her på siden har vi en del forskellige ting, der vil være glimrende jubilæumsgaver. Giv f.eks. en By Lassen Kubus Bowl Centerpiece eller måske Fritz Hansen Objects lysestage. Begge et stilrene og tidløse, så de vil passe perfekt ind i ethvert hjem. 

En god jubilæumsgave, skal naturligvis pakkes flot ind, så sørg for at det bliver gjort ordentligt og ikke ligner noget, der er blevet ordnet i sidste øjeblik. Hvis man ikke er så skrap til indpakning, så kan gaverne pakkes ind når du bestiller dem. På den måde slipper du for besværet.

jubilæumsgave

Jubilæumsgave Til Mand

Hvis der er én ting som vi sikkert hurtigt kan blive enige om, så er der at der er forskel på ens mandlige og kvindelige medarbejdere. Det er der dog ikke noget galt med, for det er nemlig de små forskelle, der er med til at skabe de moderne og dynamiske arbejdspladser, som vi kender dem i det 21. århundrede. Det betyder dog ikke, at der ikke ofte er en forskel på at finde f.eks. en jubilæumsgave til mand i forhold til en kvinde og omvendt. Men uanset hvem det er der kan fejret et jubilæum, så er der én ting der er helt sikker: Der skal findes en god gave og det kan man gøre her hos Gaveavisen.

Men hvad giver man en mand, der har brugt 5, 10, 25 eller 40 år af sit liv i den samme virksomhed? Det er noget af en bedrift uanset hvad og det skal man sørge for at værdsætte. Hvis du har en medarbejder, der kan fejre et stort jubilæum i virksomheden, så har vi her på siden en masse gode ideer, der alle vil være perfekte som jubilæumsgave til mand. Gaver der bringer glæde og gør at man føler sig værdsat som medarbejder.

Man kan naturligvis vælge at gå traditionelt til værks med vin og lysestager eller andre klassiske jubilæumsgaver, men hvis man gerne vil finde på noget lidt anderledes, så kan vi anbefale at en oplevelsesgave. Heldigvis har vi masser af den slags og det burde være nemt at finde en god jubilæumsgave til mand.

Jubilæumsgave Til Mand

Jubilæumsgave Til Kvinde

Når man har brugt en masse år af sit liv i den samme virksomhed, så vil man da helt sikkert sætte pris på at opleve en smule værdsættelse. Det gælder uanset om man er mand eller kvinde, for man bør altid belønne loyalitet, stabilitet og ikke mindst godt kollegaskab. Især hvis en kollega har været i virksomheden i 10, 25 eller sågar 40 år. Det er en stor ting, når man kan fejre et jubilæum og derfor er det kun passende at man belønner sin medarbejder med en god jubilæumsgave. Det kan dog være svært at finde på den helt rette gave, især når det kommer til de større jubilæer, for hvad er en passende jubilæumsgave til kvinde?

Det kræver først og fremmest at man tænker lidt ud af boksen og er kreativ, når man skal finde den bedste jubilæumsgave til en kvinde, der har sat sit mærke på virksomheden i en længere årrække. For det skal være en gave, der betyder noget og som virkelig symboliserer kollegernes påskønnelse.

Heldigvis kan vi hos Gaveavisen give en hjælpende hånd, da vi har specialiserer os i gaver, uanset om det er til jubilæer eller fødselsdage, mænd eller kvinder. Så hvis du mangler den helt perfekte jubilæumsgave til kvinde, så kig vores udvalg igennem. Her vil man kunne finde alt fra vingaver, blomster, personlige gaver og meget mere. Men først og fremmest vil man kunne finde fantastiske oplevelsesgaver, der alle vil være perfekte som jubilæumsgave til en kvinde, der fortjener noget ganske særligt. Så find den helt rette jubilæumsgave her hos Gaveavisen, da vi har noget for enhver smag og til enhver lejlighed.

Jubilæumsgave Til Kvinde

25 Års Jubilæumsgave

Når man har været i det samme firma i hele 25 år, så kan man virkelig godt tillade sig at være en smule stolt, for det er en bedrift, som efterhånden bliver mere og mere sjælden. Det at blive siddende i den samme virksomhed så længe er dog noget, der vidner om en loyalitet og stabilitet som medarbejder, som firmaet kun kan sætte pris på. Hvilket naturligvis skal belønnes. Derfor er der mange virksomheder rundt om i landet, der virkelig gør sig umage for at finde det helt rette når der skal gives en 25 års jubilæumsgave og det med rette.

En gave til en medarbejder, der har været i firmaet i 25 år, skal være noget særligt. Det er ikke nok med håndklæder eller en flaske vin, for der skal altså noget på bordet, der virkelig vidner om, at man sætter pris på medarbejderen og at man værdsætter dem som kollega. Heldigvis kan man nemt finde en masse gode ideer til 25 års jubilæumsgaver, hvis man bare ved hvor man skal kigge. Gaveavisen har naturligvis et stort og varieret udvalg af gode gaver, til en kollega eller medarbejder, der kan fejre sit 25 års jubilæum og du kan finde dem lige her på siden. Der er alt fra oplevelsesgaver til personlige genstande, så vælg det, der passer til firmaet og ikke mindst den enkelte medarbejder. Det er noget, der kan få en til at føle sig værdsat og gør, at man har lyst til at blive hængende 25 år mere.

25 Års Jubilæumsgave

40 Års Jubilæumsgave

I gamle dage var det helt normalt at mange mennesker fik et job i en virksomhed og blev i den indtil deres pensionsalder. Det var bare sådan det var, men i det 21. århundrede er det efterhånden blevet en sjældenhed, at man bliver i den samme virksomhed i mere end 5-10 år. Måden vi lever på og ikke mindst driver virksomheder på er simpelthen ændret markant. Det betyder dog også, at der er noget længere mellem de virkeligt store jubilæer. Når det endelig sker at der nærmer sig et stort jubilæum, så er det ikke alle firmaer, der har nogen speciel politik, da det er en sjældenhed. Men det sker alligevel nu og da.

Et 40 års jubilæum er en stor sjældenhed på arbejdsmarkedet i dag, men når det sker, så er det i den grad noget, der skal fejres. Her har man nemlig en medarbejder, der har formået at udvise loyalitet, stabilitet og en værdi, som virksomheden i den grad har måttet kunne mærke. Det er noget nær et helt arbejdsliv i det samme firma og det kræver altså sin belønning.

En 40 års jubilæumsgave skal afspejle den værdi som medarbejderen har for virksomheden og hvor meget man sætter pris på sin kollega. Gaverne bliver ofte i form af kontante beløb, oplevelsesgaver og naturligvis personlige gaver, som er nøje udvalgt. Ofte vil man også holde en reception for medarbejderen.

Har du en kollega eller medarbejder, der nærmer sig de 40 år i virksomheden? Så find den perfekte 40 års jubilæumsgave her hos Gaveavisen og vis hvor meget man sætter pris på en så loyal medarbejder.

40 Års Jubilæumsgave
Personlige Jubilæumsgaver

Som nævnt tidligere, så er jubilæumsgaver også passende i foreninger og klubber. Her er stemningen ofte noget mindre højtidelig og langt mere personlig. Hvis det er jubilæumsgave 25 år, så er det trods alt noget af en begivenhed og det er i den grad noget, der skal fejres. Hvad interesserer modtageren sig for? Er det noget, der har med klubben eller foreningen at gøre, for så kan man jo passende give en jubilæumsgave, der er relateret til dette.

Naturligvis kan man også bare vælge at gå helt klassisk til værks med en gavekurv, der indeholder god vin og chokolade. Det er altid en velkommen gave og det er en af de gaver, der er nemmest at finde på. Tag en tur i en god butik og se hvad de kan byde på. Pakket pænt ind er det en populær og meget passende gave til et jubilæum. Især hvis det bliver kombineret med et kort, med en rar hilsen. 

Nu burde du efterhånden være godt klædt på til at finde en god gave til jubilæum, så det er bare med at komme i gang. Uanset om det er til en medarbejder i en virksomhed eller om det er til en ven i en klub/forening, så kan du finde det helt rigtige her på siden. Vi har noget i alle prisklasser og kategorier, så vælg den perfekte jubilæumsgave til den heldige modtager.

FAQ om jubilæumsgaver

Hvor meget koster en jubilæumsgave?

En god jubilæumsgaver koster 200-500 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde jubilaren med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til jubilaren.

Hvad er en god jubilæumsgave?

Der findes utrolig mange gode jubilæumsgaver, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til modtagerens interesser og måske endda også har stået på personens ønskeliste.

Hvorfor give en jubilæumsgave?

Du skal give en jubilæumsgave til personer som har jubilæum enten i en virksomhed, organisation eller et helt tredje sted

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: