Indflyttergave: STOR Guide Med Personlige Indflyttergaver Til Ham, Hende & Par

Indflyttergave er noget man medbringer, hvis man er inviteret til en indflytterfest eller såkaldt housewarming. Når nogen flytter i en ny bolig, så er det vigtigt at dette bliver fejret ordentligt, og det kræver naturligvis også at man har en housewarming gave. 

Gaver er ofte meget personlige og derfor kan det være svært, at finde på det helt rette. Men lige når det kommer til indflyttergave, så er det kutymen, at man kommer med gaver, der kan anvendes i boligen. Det vil sige pyntegenstande, køkkengrej eller måske ligefrem møbler. Naturligvis er det ikke noget, der står skrevet i sten og man kan da også komme med mere almindelige gaver, så som et gavekort, en bog eller måske bare en gavekurv med lidt forskellige ting i.

Gaveavisen kan hjælpe dig med at finde lige den gave du søger til indflytningsgave. Vi har et stort udvalg og så du kan helt sikkert finde noget, der passer til enhver og som er indenfor dit budget.

Oplevelser
Oplevelser
Gadgets
Gadgets
Bolig Og Hobby
Bolig & Hobby
Traditionelle Gaver
Traditionelle Gaver
Fitness Og Træning
Fitness & Træning
41 Udvalgte Oplevelser Til Den Nyindflyttet

Luksus Brunch For 2

Priser fra 299 DKK

Ystad Saltsjöbad

Priser fra 3199 DKK

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra 229 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Priser fra 299 DKK

GoBoat København

Priser fra 449 DKK

Miniferie For 2 Med Morgenmad & Middag

Priser fra 1699 DKK

Afslappende Wellness

Priser fra 400 DKK

Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra 198 DKK

Biografbilletter

Priser fra 159 DKK

Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra 399 DKK

Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra 499 DKK

3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra 1999 DKK

3-Retters Menu For 2

Priser fra 599 DKK

Wallmans Dinnershow

Priser fra 1298 DKK

Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra 995 DKK

Chokoladesmagning Hos Peter Beier

Priser fra 299 DKK

Urban High Roping

Priser fra 395 DKK

Dinner In The Dark

Priser fra 1195 DKK

Kro & Hotelophold Med Middag For 2

Priser fra 1199 DKK

Gourmetburger For 2

Priser fra 299 DKK

Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra 149 DKK

Vildmarksbrunch I Mols Bjerge

Priser fra 275 DKK

Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra 99 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra 445 DKK

Go High Klatrepark

Priser fra 120 DKK

Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra 995 DKK

7 Udvalgte Gadgets Som Indflyttergave

Bluetooth Højtaler

Priser fra 89 DKK

Høretelefoner

Priser fra 168 DKK

9 Bolig & Hobby Flytte Hjemmefra Gaver

Louis Poulsen

Priser fra 1850 DKK

Tøsemiddag Quiz-spil

Priser fra 199 DKK

5 Traditionelle Indflyttergaver
5 Fitness & Trænings Housewarming Gaver

Træningselastikker

Priser fra 85 DKK

Sådan finder du den bedste indflyttergave?

Det kan som sagt godt være lidt besværligt at finde den helt rette indflyttergave, men hvis man er en smule betænksom og kreativ, så burde det kunne lade sig gøre. Vi har dog samlet et par gode råd til, hvordan man kan pejle sig ind på den optimale gave, så du kan få indflyttergave ideer. 

Hvis du skal give en indflyttergave hus, så kan du starte med at tænker lidt over følgende punkter:

  • Hvem er det? Et par, kvinde eller mand?
  • Er vedkommende ung eller ældre?
  • Et det en førstegangsflytning?
  • Flytter vedkommende fra lejlighed til hus?
  • Hvor godt kender du vedkommende?

Disse ovenstående spørgsmål kan hjælpe dig rigtigt godt på vej, når det kommer til at finde en indflytningsgave. Der er jo nogen forskel på om man skal give en gave til en søskende, en forælder eller en ven. Derudover skal man være opmærksom på om det er et hjem, der har rigeligt med pyntenips eller om det godt kunne trænge til mere. Hvis man ikke kender de nye indflyttere særligt godt, så kunne gode housewarming gaver bl.a. være vin eller noget andet lækkert til ganen. 

En der lige er flyttet hjemmefra vil i højere have brug for køkkengrej og andre praktiske ting end nogen, der er flyttet flere gange. Så der kan man passende komme med gaver til boligen, så vedkommende kan komme rigtigt godt på plads. Man skal dog være opmærksom på, at man kommer med ting, der er passer til den stil vedkommende har eller i det mindste er meget neutralt. 

Men er vedkommende flyttet flere gange, så er det måske mere passende med en oplevelsesgave, en gavekurv eller noget helt tredje.

housewarming gave
indflyttergave

Hvor meget skal gode indflyttergaver koste?

Det at købe goder indflyttergaver behøver ikke koste det helt store, for der er ingen uskrevne regler på området. Men det betyder dog ikke, at man skal være fornæret og blot give det mindste man kan slippe afsted med. Det afhænger som alle andre ting af hvor godt man kender modtageren. Er det et familiemedlem eller en meget nær ven, så er det naturligt at man giver en større gave, end hvis det er et tilfældigt bekendtskab. 

Det der betyder noget er som sagt ikke hvor meget man giver for, men derimod den mening, der ligger bag. Så hvis det er et menneske, der betyder meget for dig, så så giv en god indflyttergave som du har tænkt grundigt over.

housewarming gaver
indflyttergave hus
Giv en praktisk indflyttergave

Når du skal vælge en indflytterave, så er det vigtigt at du giver noget praktisk, der rent faktisk er brug for i huset. Dette er naturligvis noget nemmere, hvis det er flytte hjemmefra gaver man er på jagt efter, for så har de unge mennesker som regel ikke ret meget. I sådanne situationer kan det være passende med et nyt spisestel eller måske bestik. Dette er dog mest brug, hvis man er forældre til den nye indflytter.

Men der er heldigvis masser af andre gode og praktiske gaver, som man kan give i indflyttergave til par eller enlige. Det kan dog være en god ide at gemme kvitteringen, hvis det nu skulle vise sig at være den forkert gave man dukker op med, eller hvis nogen andre giver det samme. Dette kan også være en god grund til at snakke sammen med andre omkring indflyttergaver. Så undgår man en ærgerlig situation, hvor der bliver givet dubletter. 

En god blender, en kaffemaskine eller måske endda en mikrobølgeovn er alle virkelig gode indflyttergave til ham, der lige er flyttet for sig selv. Med disse tre ting kan man nå langt og klare meget, så det er en virkelig god start.

Men praktiske gaver kan naturligvis også være ting, der ikke har noget med køkkenet at gøre. Det kan også være ting til badeværelset, opbevaring eller noget helt tredje. Mulighederne er mange og det handler blot om at bruge sin fantasi.

gode indflyttergaver
indflyttergave til ham
Giv en sjov indflyttergave

Det er naturligvis en indflyttergave tradition at give gaver, der primært er praktiske. Men det kan jo rent faktisk være, at modtageren allerede har alt, hvad der mangler. Eller måske har han/hun frabedt sig den slags. Det kan jo også bare være, at man gerne vil tænke lidt ud af boksen og give noget anderledes.

Uanset hvad, så kan en indflyttergave sagtens være sjov, for Gaveavisen har en masse herlige gaveforslag. Dette kunne f.eks. være gavekort til en masse for skellige oplevelser. Så hvis du kender en, der godt kunne trænge til et chokoladekursus eller måske en tur i en varmluftsballon, så er du kommet til det helt rette sted.

Giv en sjov gave og se modtageren lyse op i et oprigtigt smil, fordi gaven er ikke alene uventet, men den er også kreativ. Der er ingen grund til altid at lade sig binde at traditioner, selv ikke når det kommer til indflyttergaver. Men det betyder dog ikke, at man ikke skal huske den gamle russiske skik med brød og salt. Den kan man jo ikke rigtigt undvære, trods alt.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu