Sjove & Personlige Indflyttergaver Som Vil Skabe Smil & Glæde

Indflyttergave er noget man medbringer, hvis man er inviteret til en indflytterfest eller såkaldt housewarming. Når nogen flytter i en ny bolig, så er det vigtigt at dette bliver fejret ordentligt, og det kræver naturligvis også at man har en housewarming gave. 

Gaver er ofte meget personlige og derfor kan det være svært, at finde på det helt rette. Men lige når det kommer til indflyttergave, så er det kutymen, at man kommer med gaver, der kan anvendes i boligen. Det vil sige pyntegenstande, køkkengrej eller måske ligefrem møbler. Naturligvis er det ikke noget, der står skrevet i sten og man kan da også komme med mere almindelige gaver, så som et gavekort, en bog eller måske bare en gavekurv med lidt forskellige ting i.

Gaveavisen kan hjælpe dig med at finde lige den gave du søger til indflytningsgave. Vi har et stort udvalg og så du kan helt sikkert finde noget, der passer til enhver og som er indenfor dit budget.

Gode & Personlige Indflyttergaver

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Smuk Buket

Sikker Favorit

Garn & Strikkeudstyr

1. Dialægt Citatplakat

Priser fra: 249 kr.
Når man flytter i en ny bolig, kan det nemt virke tomt og upersonligt. Derfor er det vigtigt at udsmykke sit hjem med hyggelige pyntegenstande, der kan skabe hygge og liv. Denne sjove citatplakat fra Dialægt får både smilet frem på læben, og så pynter den på væggen. Det er en skøn indflyttergave.

2. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Ethvert hjem skal have en god bogreol fyldt med spændende bøger. Derfor er gode bøger en oplagt housewarming gave, som de fleste vil blive glade for. Vælg en skøn bog i modtagerens yndlingsgenre, og så er der ellers lagt op til timevis af hygge og fordybelse. En herlig gave til housewarming.

3. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Er du helt blank, når det kommer til at finde den perfekte indflytningsgave? Så er en skøn gavekurv altid en sikker vinder. Ingen bliver kede af at få lidt godt til ganen, så du kan være sikker på, at gaven lander et tørt sted. Og så er kurven flot at have stående i sit nye hjem.

4. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Byplakater er en populær måde at pynte sit hjem på, mens man hylder en helt særlig by. Derfor er det en oplagt indflyttergave idé. Det kunne for eksempel være en flytte hjemmefra gave til en, der skal have et minde om sin fødeby. Den fine plakat vil med garanti få en fast plads på væggen.

5. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Er du træt af at købe materielle ting til folk, der alligevel ikke ønsker sig noget? Så giv dem en uforglemmelig oplevelse i stedet. En af disse oplevelser er Dinner In The Dark, hvor man spiser en skøn middag i mørke. Det er en sjov og anderledes indflyttergave til par, der skal opleve noget nyt.

6. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Hvis du gerne vil give en helt særlig indflyttergave, så er denne fine fanebærer fra Kay Bojesen et godt bud. Med sit stilrene design passer den ind i ethvert hjem, og så er den skøn at sætte på bordet ved særlige lejligheder som for eksempel fødselsdage. En herlig indflyttergave idé. 

7. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Disse japanske køkkenknive er den perfekte flytte hjemmefra gave til den unge mand eller kvinde, der elsker at lave mad. Man føler sig pludselig som Gordon Ramsay, når man lynhurtigt får snittet grøntsagerne til perfektion. Og når de ikke er i brug, sætter knivenes flotte design prikken over i’et i køkkenet.

8. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Er du på jagt efter en sjov house warming gave til en, der elsker slik og kage? Så er et flødebollekursus en genial gaveidé. Her lærer man at lave flødeboller helt fra bunden, så man kan imponere venner og familie med hjemmelavede flødeboller. Det er en herlig indflyttergave, der med garanti vil falde i god jord. 

9. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Skab prikken over i’et i det nye hjem med en smuk buket i indflyttergave. Der er noget ved en frisk buket blomster, der får ethvert hus til at føles som et hjem. Du kan også skrive et kort til med en sød hilsen, hvor du ønsker modtageren tillykke med den nye bolig.

10. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En klassisk uldplaid er måske ikke en af de første ting, man køber til sit nye hjem. Men der er intet bedre end at pakke sig ind i en varm plaid på en kold vinteraften, mens man nyder en god bog eller film. Derfor er en uldplaid en skøn indflyttergave, der skaber hygge og varme.

11. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Lammeskind er blevet enormt populære de seneste år, og det er der mange gode grunde til. Ikke alene er de bløde og varme at sidde på – de kan også gøre ethvert rum lidt mere hjemligt og hyggeligt. Glæd den unge mand eller kvinde med et lækkert lammeskind i flytte hjemmefra gave.

12. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Det kan være hårdt og udmattende at flytte, og derfor fortjener man at slappe af med et cafébesøg for 2. Det er en skøn gave til parret, der lige er flyttet sammen. De vil helt sikkert sætte pris på at få lidt kvalitetstid, hvor de ikke skal andet end at nyde et lækkert måltid mad i hinandens selskab.

13. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
En luksus brunch for 2 er en herlig måde at fejre en veloverstået flytning på. Derfor er det en helt perfekt indflyttergave, som modtageren med garanti vil blive glad for. Så kan man slappe af og nyde en skøn brunch med æg, bacon og pandekager sammen med en, man holder af.

14. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Der er tradition for, at man giver noget til hjemmet i indflyttergave. Men det kan være svært at finde noget, som modtageren faktisk vil blive glad for. Hvis du leder efter en sød gave til personen som går op i design og indretning, er en citatplakat en herlig gaveidé.

15. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
En flytning kan være en stresset affære, og derfor fortjener man at blive forkælet lidt ekstra, når man endelig er flyttet ind i sit nye hjem. Derfor er dejlig fyldt chokolade en helt perfekt gaveidé til housewarming, for hvem elsker ikke chokolade? Det er en gave, der med sikkerhed vil lande et tørt sted.

16. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Vil du gerne give noget pænt til hjemmet i indflyttergave? Så er en fin figur fra Kay Bojesen en super god gaveidé. De flotte træfigurer fås i mange forskellige varianter, så der er en for enhver smag. Og så har de et tidløst design, så de også vil kunne pynte i hjemmet om 20 år.

17. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Leder du efter en personlig housewarming gave? En skøn fotocollage er en genial gaveidé, som både vil vække minder og pynte i det nye hjem. Det er altid dejligt at pynte sit hjem med unikke ting, der har betydning for en. Derfor kan du være sikker på, at fotocollagen vil få en fast plads på væggen.

18. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Det er ikke alle, der vil blive glade for at få en servietholder eller nye gardiner i indflyttergave. Hvis du er på jagt efter en gave til en, der elsker sjove oplevelser under vand, så er et gavekort til et undervandsjagt kursus en herlig idé. Så er det bare på med våddragten og afsted.

19. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Livet er fuld af dilemmaer, som kan være svære at løse alene. Det populære radioprogram Mads & Monopolet har i mange år hjulpet danskerne med alt fra små hverdagsproblemer til de usandsynligt indviklede og hårrejsende dilemmaer. Hvis du kender en, der er fan af programmet, vil de helt sikkert blive glade for at få denne bog i indflyttergave.

20. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
En hoptimist er en sød, lille pyntegenstand, der passer ind i de fleste hjem. Det er en skøn måde at gøre den nye lejlighed lidt mere hyggelig på. Find den hoptimist, der passer bedst til modtageren, og du kan være sikker på, at den vil få en fast plads på hylden.

21. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Kay Bojesen Aben er fast inventar i mange danske hjem, og det er ikke uden grund, at den lille træabe er blevet så populær. Den er nemlig designet med sans for de mindste detaljer, og så passer den ind i stort set alle hjem. Derfor er det en skøn housewarming gave.

Sådan Finder Du Den Bedste Indflyttergave

Det kan som sagt godt være lidt besværligt at finde den helt rette indflyttergave, men hvis man er en smule betænksom og kreativ, så burde det kunne lade sig gøre. Vi har dog samlet et par gode råd til, hvordan man kan pejle sig ind på den optimale gave, så du kan få indflyttergave ideer. 

Hvis du skal give en indflyttergave hus, så kan du starte med at tænker lidt over følgende punkter:

  • Hvem er det? Et par, kvinde eller mand?
  • Er vedkommende ung eller ældre?
  • Et det en førstegangsflytning?
  • Flytter vedkommende fra lejlighed til hus?
  • Hvor godt kender du vedkommende?

Disse ovenstående spørgsmål kan hjælpe dig rigtigt godt på vej, når det kommer til at finde en indflytningsgave. Der er jo nogen forskel på om man skal give en gave til en søskende, en forælder eller en ven. Derudover skal man være opmærksom på om det er et hjem, der har rigeligt med pyntenips eller om det godt kunne trænge til mere. Hvis man ikke kender de nye indflyttere særligt godt, så kunne gode housewarming gaver bl.a. være vin eller noget andet lækkert til ganen. 

En der lige er flyttet hjemmefra vil i højere have brug for køkkengrej og andre praktiske ting end nogen, der er flyttet flere gange. Så der kan man passende komme med gaver til boligen, så vedkommende kan komme rigtigt godt på plads. Man skal dog være opmærksom på, at man kommer med ting, der er passer til den stil vedkommende har eller i det mindste er meget neutralt. 

Men er vedkommende flyttet flere gange, så er det måske mere passende med en oplevelsesgave, en gavekurv eller noget helt tredje.

indflyttergave

Indflyttergave Hus

Hvis du er blevet inviteret til housewarming hos et godt vennepar eller familiemedlem som nettop er flyttet i hus eventuelt for første gang i deres liv så skal du naturligvis medbringe en god indflyttergave hus. Hvis familien lige er flyttet fra lejlighed ind i huset, måske endda uden tidligere at have haft en altan, kan du være helt sikker på at de mangler ting og sager til haven. Ikke bare haveredskaber men ligeledes alt det hyggelige som en terrasse kræver, så som planter, måske endda et fint oliventræ, grilludstyr, et tæppe til de køligere sommer aftener ect.

Hvis parret ikke har verdens største have, så vil det være lige så oplagt at finde på ting som de kan pynte deres hjem med eller måske endda ligefrem få glæde af i dagligdagen. Hvis de er flyttet godt ud på landet så kan du overveje om ikke det ville være sjovt at glæde dem med en kødædende plante, og sige velkommen på landet? Du kunne ligeledes gå den mere klassiske vej og give en god flaske vin, en bukket blomster og en dejlig æske chokolade.

indflyttergave hus

Indflyttergave Til Par

Hvis du skulle være så heldig at have et skønt vennepar eller et familiemedlem som flytter i ny lejlighed eller måske ligefrem et hus? Så er det din klare opgave at få indkøbt en indflyttergave til par, og kigge forbi for lige at hilse på samt se deres dejlige nye hjem. Det er lidt af en tradition at hvis man har gode venner eller familiemedlemmer eller ligende som flytter, at man så lige kigger forbi og giver en god flaske vin eller ligende i indflyttergave. Men tiderne er nok skiftet lidt i forhold til hvad vi giver i indflyttergave nu til dags. Der må nemlig meget gerne være lidt mere skub i gaven end blot en flaske vin.

Særligt hvis du kender parret rigtig godt, vil det være en glimrende ide at finde en noget mere personlig gave end en flaske vin. Men hvad er så enlig en personlig indflyttergave til par tænker du helt sikkert, for du har måske ikke den helt store erfaring i at give eller modtage indflyttergaver. Men bare rolig, for ovenover har vi fremtryllet en lang liste fyldt med aldeles fremragende indflyttergaver, som du frit kan finde inspiration blandt.

Indflyttergave Til Par

Indflyttergave Til Ham

Har du verdens bedste kammerat eller en utrolig god mandlig ven som netop er flyttet i lejlighed eller hus med hans dejlige kæreste eller måske i kollektiv? Så er der ingen vej uden om at du skal have fundet en ualmindelig god indflyttergave til ham, som du kan overrække når du kigger forbi til en lejlighedsfremvisning og en kop kaffe eller måske ligefrem en middag. Men hvad er det nu lige man giver til ham i indflyttergave, har du sikkert tænkt! Så lad os endelig komme videre i teksten.

Hvis du ikke allerede har taget et kig på vores liste ovenover som er fyldt med aldeles fremragende ideer til gode indflyttergaver, vil vi klart anbefale dig at gøre dette. For ikke nok med at du kan finde din helt egen og personlige indflyttergave til ham, så har du i høj grad også mulighed for at blive inspireret så du eventuelt selv kan komme frem til en indflyttergave som han vil elske at modtage. 

indflyttergave til ham

Indflyttergave Til Hende

Hvis du har en ualmindelig dejlig veninde en søster, kusine eller ligende som netop har fundet sig et nyt sted at bo, er det naturligvis ingen vej uden om at du skal se i en hulensfart at have fundet en sød og unik indflyttergave til hende. Det behøver ikke være nogen synderlig dyr indflyttergave, særligt ikke hvis du er studerende eller på anden vis ikke har verdens største rådighedsbeløb. En fin plante og en dejlig rødvin, kan være mere end fint, for husk på at det er tanken der tæller.

Men hvis du nu skulle have lyst og råd til at flotte dig yderligere, skal du naturligvis ikke holde dig tilbage! For hvorfor skulle du dog det? Nej hvis det er en kvinde som du har et utrolig tæt forhold til og som du virkelig holder meget af, så inviter hende ud til en dejlig middag i hendes nye neighborhood, så I sammen kan få en hyggelig samtale over et dejligt måltid mad. Du kan ligeledes overveje at spørge hende om ikke du må kigge forbi med dejlig bagværk til kaffe en dag, men glem nu ikke at give hende en god indflyttergave.

Indflyttergave Til Hende

Hvor Meget Koster Gode Indflyttergaver?

Det at købe goder indflyttergaver behøver ikke koste det helt store, for der er ingen uskrevne regler på området. Men det betyder dog ikke, at man skal være fornæret og blot give det mindste man kan slippe afsted med. Det afhænger som alle andre ting af hvor godt man kender modtageren. Er det et familiemedlem eller en meget nær ven, så er det naturligt at man giver en større gave, end hvis det er et tilfældigt bekendtskab. 

Det der betyder noget er som sagt ikke hvor meget man giver for, men derimod den mening, der ligger bag. Så hvis det er et menneske, der betyder meget for dig, så så giv en god indflyttergave som du har tænkt grundigt over.

Indflyttergaver
Giv En Praktisk Indflyttergave

Når du skal vælge en indflytterave, så er det vigtigt at du giver noget praktisk, der rent faktisk er brug for i huset. Dette er naturligvis noget nemmere, hvis det er flytte hjemmefra gaver man er på jagt efter, for så har de unge mennesker som regel ikke ret meget. I sådanne situationer kan det være passende med et nyt spisestel eller måske bestik. Dette er dog mest brug, hvis man er forældre til den nye indflytter.

Men der er heldigvis masser af andre gode og praktiske gaver, som man kan give i indflyttergave til par eller enlige. Det kan dog være en god ide at gemme kvitteringen, hvis det nu skulle vise sig at være den forkert gave man dukker op med, eller hvis nogen andre giver det samme. Dette kan også være en god grund til at snakke sammen med andre omkring indflyttergaver. Så undgår man en ærgerlig situation, hvor der bliver givet dubletter. 

En god blender, en kaffemaskine eller måske endda en mikrobølgeovn er alle virkelig gode indflyttergave til ham, der lige er flyttet for sig selv. Med disse tre ting kan man nå langt og klare meget, så det er en virkelig god start.

Men praktiske gaver kan naturligvis også være ting, der ikke har noget med køkkenet at gøre. Det kan også være ting til badeværelset, opbevaring eller noget helt tredje. Mulighederne er mange og det handler blot om at bruge sin fantasi.

Praktisk Indflyttergave
Giv En Sjov Indflyttergave

Det er naturligvis en indflyttergave tradition at give gaver, der primært er praktiske. Men det kan jo rent faktisk være, at modtageren allerede har alt, hvad der mangler. Eller måske har han/hun frabedt sig den slags. Det kan jo også bare være, at man gerne vil tænke lidt ud af boksen og give noget anderledes.

Uanset hvad, så kan en indflyttergave sagtens være sjov, for Gaveavisen har en masse herlige gaveforslag. Dette kunne f.eks. være gavekort til en masse for skellige oplevelser. Så hvis du kender en, der godt kunne trænge til et chokoladekursus eller måske en tur i en varmluftsballon, så er du kommet til det helt rette sted.

Giv en sjov gave og se modtageren lyse op i et oprigtigt smil, fordi gaven er ikke alene uventet, men den er også kreativ. Der er ingen grund til altid at lade sig binde at traditioner, selv ikke når det kommer til indflyttergaver. Men det betyder dog ikke, at man ikke skal huske den gamle russiske skik med brød og salt. Den kan man jo ikke rigtigt undvære, trods alt.

Sjov Indflyttergave
Indflyttergave Tradition

Vi har I Danmark ikke som sådan nogle faste traditioner til hvad en indflyttergave skal være, eller hvordan den skal tage sig ud. Der er dog nogle klassiske indflyttergaver som ofte går igen og som du med sikkerhed kan give uden at ramme ved siden af skiven. Her i blandt er noget så sikkert som at give en dejlig flaske vin eventuelt sammen med en fin buket blomster og noget vidunderlig chokolade. Ligeledes er det at give ting til hjemmet lidt af en indflyttergave tradition.

Hvis du gerne vil se et stort udvalg af meget populære indflyttergaver som måske ikke er helt så traditionelle som en flaske rødvin, vil vi anbefale dig at tage et grundigt kig på vores liste ovenover som er fyldt med gode indflyttergaver. 

Du har måske ligeledes tænkt hvornår det er passende at kigge forbi med en indflyttergave, og her er der faktisk ikke rigtig nogle regler eller traditioner. Tit er det dog sådan at man ender med at invitere sig selv til en kop kaffe samt fremvisning af det nye smukke hjem. Så vent endelig ikke på at du får en invitation, men spørg i stedet om ikke du må kigge forbi med bagværk.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: